bobiczek Napisano 10 września #51 Napisano 10 września 6 godzin temu, Swierol napisał: Kurcze, dlaczego? Dawaj. Będzie nas Żaboli dwóch. Damy radę
bobiczek Napisano 10 września #52 Napisano 10 września Opanujmy emocje. Proszę! Były do tej pory zloty forumowiczów w najróżniejszych miejscach. Często odległe, czasem bliżej. Nie pamiętam takich w okolicach Gdańska, ale często w Beskidzie zimowe, często pod Warszawą te letnie. Raz miałem bliżej raz dalej. Pamiętam jak daleko mieli niektórzy, pędzący pół Polski znad morza. To nie problem przecież. Zdarzają się tak rzadko ostatnio (chociażby przez pieprzoną pandemię) że nie warto się naparzać z chętnymi do wzięcia w nich udziału. Ja tam z przyjemnością spotkam się z wszystkimi starymi uczestnikami, a jeszcze bardziej z tymi którzy będą po raz pierwszy. Nie róbmy sobie wstrętnie. 2
Redakcja Napisano Piątek o 07:28 #53 Napisano Piątek o 07:28 Cześć, odrobinę oczyściłem temat. To jak widzimy się? Marcin
ewiq0 Napisano Piątek o 09:28 #54 Napisano Piątek o 09:28 Cześć, odrobinę oczyściłem temat. To jak widzimy się? MarcinNo jasne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
daggulka Napisano Poniedziałek o 15:44 Autor #56 Napisano Poniedziałek o 15:44 Czy wszyscy, którzy znajdują się na liście uczestników potwierdzają swoją obecność na zlocie w zapisanej przez Michała miejscówce? Proszę o potwierdzenie w wątku Osoby chętne, a dotąd niezapisane mogą się jeszcze wpisać
ewiq0 Napisano 2 godziny temu #58 Napisano 2 godziny temu Czyli rezerwować dla 5 osób?Nie no….10 nas będzie myślę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Redakcja Napisano 52 minuty temu #60 Napisano 52 minuty temu Dnia 15.09.2025 o 17:44, daggulka napisał: Czy wszyscy, którzy znajdują się na liście uczestników potwierdzają swoją obecność na zlocie w zapisanej przez Michała miejscówce? Proszę o potwierdzenie w wątku Osoby chętne, a dotąd niezapisane mogą się jeszcze wpisać Ja potwierdzam 🙂 Marcin
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się