bobiczek Napisano 8 kwietnia 2024 Udostępnij #51 Napisano 8 kwietnia 2024 Wszyscy się całują z wszystkimi, przytulają, prawią sobie komplementy. Grubasom wmawiają że wyglądają jak anorektycy, a chudzielców okrzykują najlepiej zbudowanymi. 2 minuty temu, daggulka napisał: Znaczy odrósł Ci To dobrze Zróbmy tak, że nie będziesz mocno podglądać, a ja będę się szeroko uśmiechał podczas ogniska w ciemnościach Link do komentarza
daggulka Napisano 8 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #52 Napisano 8 kwietnia 2024 3 minuty temu, bobiczek napisał: Wszyscy się całują z wszystkimi, przytulają, prawią sobie komplementy. Grubasom wmawiają że wyglądają jak anorektycy, a chudzielców okrzykują najlepiej zbudowanymi. 3 minuty temu, bobiczek napisał: Zróbmy tak, że nie będziesz mocno podglądać, a ja będę się szeroko uśmiechał podczas ogniska w ciemnościach Ok, niech będzie Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 8 kwietnia 2024 Udostępnij #53 Napisano 8 kwietnia 2024 Dnia 5.04.2024 o 20:04, daggulka napisał: (Bajbaga ma najdalej, a zawsze jest). KŁAMCZUCHA 10 godzin temu, joks napisał: Ja jestem niekompatybilny .... Ty mi tu nie pitu pitu Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 8 kwietnia 2024 Udostępnij #54 Napisano 8 kwietnia 2024 Dnia 5.04.2024 o 20:33, retrofood napisał: Bez szans. Do miasta już ciężko dojechać. Poza tym na odwyku jestem kurna znając życie i forum daj znać to się zabierzesz na "gapę " a wypiją też za Ciebie Retro nie bądź ten co ryje i daj się namówić Link do komentarza
retrofood Napisano 8 kwietnia 2024 Udostępnij #55 Napisano 8 kwietnia 2024 1 godzinę temu, MTW Orle - osuszanie budynków napisał: daj się namówić No mówię, że mam L-4. Co ja poradzę? Nie mam nic do gadania. 1 godzinę temu, MTW Orle - osuszanie budynków napisał: daj znać to się zabierzesz na "gapę " To musiałby być pojazd z przyczepką, żeby zabrać mój zestaw medyczny. A jestem dość mocno "zmechanizowany". Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 kwietnia 2024 Udostępnij #56 Napisano 8 kwietnia 2024 Dnia 5.04.2024 o 20:10, bobiczek napisał: Chyba dla Ciebie. Cwaniara zarabiająca w internetach. Niczego nie odsunęli.. Wciąż są zawsze, tyle że czasem są nie powiadomieni. Albo na archipelagu pracują i nie mogą. Królik Marek. Wie? Królik wiedział jako pierwszy 1 Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 kwietnia 2024 Udostępnij #57 Napisano 8 kwietnia 2024 59 minut temu, coolibeer napisał: Królik wiedział jako pierwszy Ciekawe że do mnie nie dzwoniłeś. Masz przejechane. Nie piję z Tobą i siadaj z drugiej strony stołu jakby co.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 kwietnia 2024 Udostępnij #58 Napisano 12 kwietnia 2024 Dnia 9.04.2024 o 01:00, bobiczek napisał: Ciekawe że do mnie nie dzwoniłeś. Masz przejechane. Nie piję z Tobą i siadaj z drugiej strony stołu jakby co.... Ja jeszcze nic nie wiedziałem a ty do mnie już dzwoniłeś hahhahah Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 28 kwietnia 2024 Udostępnij #59 Napisano 28 kwietnia 2024 Dnia 8.04.2024 o 23:50, retrofood napisał: No mówię, że mam L-4. Co ja poradzę? Nie mam nic do gadania. To musiałby być pojazd z przyczepką, żeby zabrać mój zestaw medyczny. A jestem dość mocno "zmechanizowany". Niepocieszony jestem . Link do komentarza
daggulka Napisano 3 maja 2024 Autor Udostępnij #60 Napisano 3 maja 2024 Blisko coraz bliżej Wygląda na to, że będzie to niezwykle kameralne spotkanie Takie też mają swój urok Jaram się Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 maja 2024 Udostępnij #61 Napisano 13 maja 2024 Dnia 3.05.2024 o 13:54, daggulka napisał: Blisko coraz bliżej Wygląda na to, że będzie to niezwykle kameralne spotkanie Takie też mają swój urok Jaram się Kameralne .. To będzie takie, że grilla szkoda odpalać. Na cztery kiełbasy. 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 14 maja 2024 Autor Udostępnij #62 Napisano 14 maja 2024 10 godzin temu, bobiczek napisał: Kameralne .. To będzie takie, że grilla szkoda odpalać. Na cztery kiełbasy. Będzie na pierwszy rzut minimum 15 kiełbas .... na drugi rzut będzie kaszanka Tu nie ma żadnej szkody ... szkoda to jest jak świnia wlezie w ziemniaki sąsiada Link do komentarza
ewiq0 Napisano 14 maja 2024 Udostępnij #63 Napisano 14 maja 2024 Będzie na pierwszy rzut minimum 15 kiełbas .... na drugi rzut będzie kaszanka Tu nie ma żadnej szkody ... szkoda to jest jak świnia wlezie w ziemniaki sąsiada Otóż to- ale Daga skąd taki podział? Mamy przywozić mięcho, krupniok?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza
daggulka Napisano 14 maja 2024 Autor Udostępnij #64 Napisano 14 maja 2024 Każdy bierze co ma .... pewnie wezmę kiełbachy I krupniok, bo uwielbiam z grilla Link do komentarza
ewiq0 Napisano 14 maja 2024 Udostępnij #65 Napisano 14 maja 2024 Każdy bierze co ma .... pewnie wezmę kiełbachy I krupniok, bo uwielbiam z grilla No to oki- coś będzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza
Ciril Napisano 13 czerwca 2024 Udostępnij #66 Napisano 13 czerwca 2024 Dnia 12.04.2024 o 11:25, coolibeer napisał: Ja jeszcze nic nie wiedziałem a ty do mnie już dzwoniłeś hahhahah Dnia 9.04.2024 o 01:00, bobiczek napisał: Ciekawe że do mnie nie dzwoniłeś. Masz przejechane. Nie piję z Tobą i siadaj z drugiej strony stołu jakby co.... Michał, Bobiczek nie pije z Tobą, ale naprzeciwko Ciebie już tak.... Także w normie... P.S. jak ja żałuję, że tym razem nie ogarnę... Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 czerwca 2024 Udostępnij #67 Napisano 13 czerwca 2024 (edytowany) 32 minuty temu, Ciril napisał: Michał, Bobiczek nie pije z Tobą, ale naprzeciwko Ciebie już tak.... Także w normie... P.S. jak ja żałuję, że tym razem nie ogarnę... Podejrzewam Ulka po frekwencji, po tych kwasach przeróżnych - że to ostatni chyba raz uda się. Obym był prorokiem nawiedzonym, błądzącym. Ale. Ale staruch doświadczony wizje mam 32 minuty temu, Ciril napisał: P.S. jak ja żałuję, że tym razem nie ogarnę... Ale ok. Nigdy Ci tego nie zapomnimy. Chłopaki z Zabrza Edytowano 13 czerwca 2024 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 14 czerwca 2024 Udostępnij #68 Napisano 14 czerwca 2024 Ale ok. Nigdy Ci tego nie zapomnimy. Chłopaki z Zabrza E tam, nie kracz tak brzydko….spotkać się chcą osoby, którym zależy na spotkaniu a innych tu nie ma więc myślę, że jeszcze nie raz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 czerwca 2024 Udostępnij #69 Napisano 14 czerwca 2024 10 godzin temu, Ciril napisał: Michał, Bobiczek nie pije z Tobą, ale naprzeciwko Ciebie już tak.... Także w normie... P.S. jak ja żałuję, że tym razem nie ogarnę... Będę dziś 500metrów od Was przytrąbię jak będę jechał Link do komentarza
Swierol Napisano 14 czerwca 2024 Udostępnij #70 Napisano 14 czerwca 2024 3 godziny temu, ewiq0 napisał: E tam, nie kracz tak brzydko….spotkać się chcą osoby, którym zależy na spotkaniu a innych tu nie ma więc myślę, że jeszcze nie raz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja jestem:) Chłopak z Zabrza:) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 14 czerwca 2024 Udostępnij #71 Napisano 14 czerwca 2024 Ja jestem:) Chłopak z Zabrza:)Sorki Ty jesteś ale spotkać się nie chcesz więc cóż….Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza
bobiczek Napisano 14 czerwca 2024 Udostępnij #72 Napisano 14 czerwca 2024 47 minut temu, Swierol napisał: Ja jestem:) Chłopak z Zabrza:) No powiedz! Zarąbiście! To jest nas dwoje! https://m.youtube.com/watch?v=b_B8tUaJJAA Link do komentarza
aru Napisano 14 czerwca 2024 Udostępnij #73 Napisano 14 czerwca 2024 4 minuty temu, bobiczek napisał: ... To jest nas dwoje! a który jest "nią"? Link do komentarza
daggulka Napisano 14 czerwca 2024 Autor Udostępnij #74 Napisano 14 czerwca 2024 Kawa się dopija, potem pakowanko, ogarnianko i w drogę 🙂 Link do komentarza
bobiczek Napisano 14 czerwca 2024 Udostępnij #75 Napisano 14 czerwca 2024 48 minut temu, ewiq0 napisał: Sorki Ty jesteś ale spotkać się nie chcesz więc cóż. Oj tam oj tam Przyleci Zobaczysz! Ja bym chciał. 1 minutę temu, aru napisał: a który jest "nią"? Dwóch? Dwójka? Dwaj? 3 minuty temu, daggulka napisał: Kawa się dopija, potem pakowanko, ogarnianko i w drogę 🙂 Jak już to tak, to konsekwentna bądź. Pakowanko, ogarnianianko i w droganko Link do komentarza
daggulka Napisano 14 czerwca 2024 Autor Udostępnij #76 Napisano 14 czerwca 2024 Mamy poślizg. Usprawiedliwiony. Mianowicie w Lidllu jest promocja ... 8 piw butelkowych w cenie 4 Można miksować Link do komentarza
Ciril Napisano 15 czerwca 2024 Udostępnij #77 Napisano 15 czerwca 2024 Dnia 13.06.2024 o 22:13, bobiczek napisał: Podejrzewam Ulka po frekwencji, po tych kwasach przeróżnych - że to ostatni chyba raz uda się. Obym był prorokiem nawiedzonym, błądzącym. Ale. Ale staruch doświadczony wizje mam Ale ok. Nigdy Ci tego nie zapomnimy. Chłopaki z Zabrza Eeeeee..... Nieeeee ..... Pomiędzy ludźmi kwasy się zawsze pojawiają.... Ale tych najbardziej psujących atmosferę, trzeba między kartki książki wcisnąć i zasuszyć.... Zostaje mi zazdrościć Wam i szykować się do rodzinnej szwancparady.... Link do komentarza
Swierol Napisano 15 czerwca 2024 Udostępnij #78 Napisano 15 czerwca 2024 11 godzin temu, Ciril napisał: Eeeeee..... Nieeeee ..... Pomiędzy ludźmi kwasy się zawsze pojawiają.... Ale tych najbardziej psujących atmosferę, trzeba między kartki książki wcisnąć i zasuszyć.... Zostaje mi zazdrościć Wam i szykować się do rodzinnej szwancparady.... To kto by tu został? Link do komentarza
podczytywacz Napisano 15 czerwca 2024 Udostępnij #79 Napisano 15 czerwca 2024 Ty - na przykład... Link do komentarza
Swierol Napisano 16 czerwca 2024 Udostępnij #80 Napisano 16 czerwca 2024 10 godzin temu, podczytywacz napisał: Ty - na przykład... A to na pewno Link do komentarza
Buster Napisano 16 czerwca 2024 Udostępnij #81 Napisano 16 czerwca 2024 Szanowny Zlocie, u mnie jednostajnie pada. Wczoraj niespodziewanie u mnie przed domkiem była mała imprezka. Były 4 rodzaje napitków. Do drzwi wejściowych mam jakieś 5 kroków więc problemów z powrotem nie było Link do komentarza
ewiq0 Napisano 16 czerwca 2024 Udostępnij #82 Napisano 16 czerwca 2024 Smutek i żal….moze jednak jeśka się uda? My już w domu- pranko nastawione- jakoś tak dźwięczy w uszach….cisza….Jak zawsze wielkie dzięki za najlepsze towarzystwo….Pająki nie płaczcie….za rok będziemy znowu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza
aru Napisano 16 czerwca 2024 Udostępnij #83 Napisano 16 czerwca 2024 w domciu, dzięki za spota i do następnego bez obaw o frekwencję Link do komentarza
ewiq0 Napisano 16 czerwca 2024 Udostępnij #84 Napisano 16 czerwca 2024 Smutek i żal….moze jednak jeśka się uda? My już w domu- pranko nastawione- jakoś tak dźwięczy w uszach….cisza….Jak zawsze wielkie dzięki za najlepsze towarzystwo….Pająki nie płaczcie….za rok będziemy znowu Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWujek Rysiu- Franek dziękuje za bułeczki pyszne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza
bobiczek Napisano 16 czerwca 2024 Udostępnij #85 Napisano 16 czerwca 2024 Emocje, emocje, wciąż od piątku emocji moc! Piękny weekend, a będzie piękniejszy jeszcze. W co wierzę mocno! A dziękować zlotowo grupie oraz indywidualnie - będę po meczu 1 Link do komentarza
ewiq0 Napisano 16 czerwca 2024 Udostępnij #86 Napisano 16 czerwca 2024 Emocje, emocje, wciąż od piątku emocji moc! Piękny weekend, a będzie piękniejszy jeszcze. W co wierzę mocno! A dziękować zlotowo grupie oraz indywidualnie - będę po meczu Noooo to czekamy 3 Link do komentarza
daggulka Napisano 16 czerwca 2024 Autor Udostępnij #87 Napisano 16 czerwca 2024 My też już w domu 🙂 Też wszystkim ślicznie dziękuję za spotkanie .... ależ było mega! A teraz smuteczek pozlotowy powoli dopada 1 Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 czerwca 2024 Udostępnij #89 Napisano 16 czerwca 2024 Ja na razie w Częstochowie auto już u mechanika, meczyk obejrzałem, jeszcze PKP i będę w domku. Dziękuję wszystkim za fajnie spędzone 3 dni w doborowym towarzystwie. Dla takich ludzi warto organizować takie spotkania. Dozobaczenia na Jeśce... 3 godziny temu, ewiq0 napisał: Wujek Rysiu- Franek dziękuje za bułeczki pyszne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Alby bym takie sobie wrzucił na ruszt 4 godziny temu, ewiq0 napisał: Pająki nie płaczcie….za rok będziemy znowu 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 16 czerwca 2024 Autor Udostępnij #90 Napisano 16 czerwca 2024 Przejrzałam foty w telefonie ..... uśmiechy od ucha do ucha, rozmowy, życzliwe spojrzenia, dobre żarełko I wszystko w przyjaznej atmosferze Waaaaarto się spotykać Następnym razem wybiorę się w uniformie pszczelarza, tudzież opatulę się moskitierą .... serio, tak mnie pożarły, że szok. Same kropki na kopytach Jak biedronka jakaś 6 godzin temu, ewiq0 napisał: Pająki nie płaczcie….za rok będziemy znowu Pająka nie widziałam. Widziałam pszczołę A, no i jeszcze komary Link do komentarza
cieszynianka Napisano 16 czerwca 2024 Udostępnij #91 Napisano 16 czerwca 2024 Z podziękowaniem za spotkanie i z prośbą o kolejne Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 16 czerwca 2024 Udostępnij #92 Napisano 16 czerwca 2024 Ja na razie w Częstochowie auto już u mechanika, ??????????? My też już dojechaliśmy . Dziękujemy za wspaniałe spotkanie. Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 czerwca 2024 Udostępnij #93 Napisano 17 czerwca 2024 7 godzin temu, MTW Orle - osuszanie budynków napisał: Ja na razie w Częstochowie auto już u mechanika, ??????????? My też już dojechaliśmy . Dziękujemy za wspaniałe spotkanie. Takie było założenie odstawić do mechanika i sprawdzić co tam jeszcze mu dolega:) już w domu zdjecia fajne już tęsknię Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 czerwca 2024 Udostępnij #94 Napisano 17 czerwca 2024 Wstałem dziś rano i zajrzałem do lodówki z myślą że będzie tam coś z grila... niestety Link do komentarza
Redakcja Napisano 17 czerwca 2024 Udostępnij #95 Napisano 17 czerwca 2024 Dziękuję za spotkanie Marcin Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 17 czerwca 2024 Udostępnij #96 Napisano 17 czerwca 2024 Super było was znowu zobaczyć i spędzić z wami czas przy stole. Latka lecą, a my się nie zmieniamy. Dziękuję za obecność......i na zamkowej wieży . 18 godzin temu, ewiq0 napisał: Noooo to czekamy Makao i po makale, ale grali super....i to bez "wodza". Link do komentarza
bobiczek Napisano 17 czerwca 2024 Udostępnij #97 Napisano 17 czerwca 2024 2 godziny temu, Redakcja napisał: Dziękuję za spotkanie Marcin Ten się rozpisał jak zawsze Dzięki. Narka. Spadaj. Ja chciałem wszystkim serdecznie podziękować za to że pozwolili mi się wygadać, nie zwracali uwagi na głupkowaty, głośny rechot i że przekonywująco udawali swój zachwyt nad graniem na gitarze bez struny. Było zarąbiście! Dzięki jeszcze raz. Ps: Barka trochę zepsuła nastrój czepianiem się o dwa łyki herbaty z kufla, ale składam to na karb podpasek i kobiecych tych jak to tam się określa - "trudnych dni" 2 godziny temu, Budujemy Dom - budownictwo ogólne napisał: Latka lecą, a my się nie zmieniamy. Skromność to Twoje drugie imię, prawda? 2 godziny temu, Budujemy Dom - budownictwo ogólne napisał: Makao i po makale, ale grali super....i to bez "wodza". Teraz już tylko pykną Austrię, pożrą żabojadów i jedziemy dalej z tą imprezą! Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 17 czerwca 2024 Udostępnij #98 Napisano 17 czerwca 2024 2 godziny temu, bobiczek napisał: Skromność to Twoje drugie imię, prawda? Patrz i ucz się Link do komentarza
bobiczek Napisano 18 czerwca 2024 Udostępnij #99 Napisano 18 czerwca 2024 Było w użyciu kilka profesjonalnych aparatów fotograficznych a i srajfony drogie widziałem pstrykajace. Może tam znajdziecie kilka elegantszych ujęć, żebym się mógł Wami zimowymi mroźnymi wieczorami cieszyć, przywołując wspomnienia. Przy okazji dostanę w końcu od kogoś prywatną wiadomość z pozdrowieniami, a nie wciąż tylko te rachunki za gaz i wezwania od komornika. Link do komentarza
coolibeer Napisano 18 czerwca 2024 Udostępnij #100 Napisano 18 czerwca 2024 1 godzinę temu, bobiczek napisał: Było w użyciu kilka profesjonalnych aparatów fotograficznych a i srajfony drogie widziałem pstrykajace. Może tam znajdziecie kilka elegantszych ujęć, żebym się mógł Wami zimowymi mroźnymi wieczorami cieszyć, przywołując wspomnienia. Przy okazji dostanę w końcu od kogoś prywatną wiadomość z pozdrowieniami, a nie wciąż tylko te rachunki za gaz i wezwania od komornika. Lepiej żebyś tych zdjęć nie oglądał 😉 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się