daggulka Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij #101 Napisano 23 lipca 2020 1 godzinę temu, Redakcja napisał: Jakbyście mieli pytania z chęcią odpowiem. Pozdrawiam Marcin Ja mam. Kiedy będzie w końcu ładna pogoda, ponieważ mam urlop i jest lekka lipa Ostatecznie, czy nie chce się do mnie przyznać właśnie teraz jakaś bogata rodzina na Malediwach Doooobra, dobra .... żartowałam Pytanie brzmi — jak to w końcu jest z tą własnością wątków w klubach. Tak, jak pisze Animus? Że osoba zakładająca klub jest adminem wszystkich wątków w nim otworzonych? Czyli — otworzyłam klub o ansach i nikt w tym klubie nie może oprócz mnie zakładać nowych tematów i nimi administrować? Na przykładzie: Temat powyborczy otwiera post Demo - i tylko tyle, tak? Nie ma żadnych uprawnień i nic nie może z tym tematem zrobić? Link do komentarza
Redakcja Napisano 23 lipca 2020 Autor Udostępnij #102 Napisano 23 lipca 2020 13 minut temu, daggulka napisał: Tak, jak pisze Animus? Że osoba zakładająca klub jest adminem wszystkich wątków w nim otworzonych? Tak, właściciel Klubu jest administratorem wszystkich tematów założonych w Klubie. Każdy może założyć temat, ale nadal administratorem jest właściciel Klubu. Link do komentarza
daggulka Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij #103 Napisano 23 lipca 2020 Przed chwilą, Redakcja napisał: Tak, właściciel Klubu jest administratorem wszystkich etatów założonych w Klubie. Każdy może założyć temat, ale nadal administratorem jest właściciel Klubu. Ok, już wszystko rozumiem. Dzięki Link do komentarza
animus Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij #104 Napisano 23 lipca 2020 (edytowany) 1 godzinę temu, daggulka napisał: Pytanie brzmi — jak to w końcu jest z tą własnością wątków w klubach. Tak, jak pisze Animus? Że osoba zakładająca klub jest adminem wszystkich wątków w nim otworzonych? Czyli — otworzyłam klub o ansach i nikt w tym klubie nie może oprócz mnie zakładać nowych tematów i nimi administrować? Z tą "własnością" to troszkę jeszcze inaczej, założyłaś klub i jesteś jedynie moderatorem w tym klubie, nad tym jest jeszcze Administrator, no wiesz kto, ten co chlasta. Teraz uwaga, temat we własnym klubie zakłada tylko moderator, a nowy wątek w tym samym temacie może otworzyć każdy klubowicz, klubowicz jednak wątku otwartego przez niego nie może moderować, moderuje wszystko moderator lub administrator. Można wątek scalić z tematem, przenieść, usunąć itd. Edytowano 23 lipca 2020 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 24 lipca 2020 Udostępnij #105 Napisano 24 lipca 2020 18 godzin temu, animus napisał: Z tą "własnością" to troszkę jeszcze inaczej, założyłaś klub i jesteś jedynie moderatorem w tym klubie, nad tym jest jeszcze Administrator, no wiesz kto, ten co chlasta. Teraz uwaga, temat we własnym klubie zakłada tylko moderator, a nowy wątek w tym samym temacie może otworzyć każdy klubowicz, klubowicz jednak wątku otwartego przez niego nie może moderować, moderuje wszystko moderator lub administrator. Można wątek scalić z tematem, przenieść, usunąć itd. Już wiem. Przyznaję się, że z pełną premedytacją usunęłam jeden z Twoich wątków muzycznych w ansach. Zdublowałeś Link do komentarza
animus Napisano 24 lipca 2020 Udostępnij #106 Napisano 24 lipca 2020 51 minut temu, daggulka napisał: Już wiem. Przyznaję się, że z pełną premedytacją usunęłam jeden z Twoich wątków muzycznych w ansach. Zdublowałeś Specjalnie zdublowałem, testowałem twój klub. Link do komentarza
daggulka Napisano 24 lipca 2020 Udostępnij #107 Napisano 24 lipca 2020 6 minut temu, animus napisał: Specjalnie zdublowałem, testowałem twój klub. Spoko Link do komentarza
Buster Napisano 24 lipca 2020 Udostępnij #108 Napisano 24 lipca 2020 19 godzin temu, animus napisał: Z tą "własnością" to troszkę jeszcze inaczej, założyłaś klub i jesteś jedynie moderatorem w tym klubie, nad tym jest jeszcze Administrator, no wiesz kto, ten co chlasta. Teraz uwaga, temat we własnym klubie zakłada tylko moderator, a nowy wątek w tym samym temacie może otworzyć każdy klubowicz, klubowicz jednak wątku otwartego przez niego nie może moderować, moderuje wszystko moderator lub administrator. Można wątek scalić z tematem, przenieść, usunąć itd. Dobra,będę miał trochę więcej czasu to rozkminię to bo teraz to ciemna magia. Nie było mnie półtora miesiąca i jak widzę hulaj dusza..... Link do komentarza
zenek Napisano 27 lipca 2020 Udostępnij #109 Napisano 27 lipca 2020 Witam, Marcin Zrobiłem nowy klub - ale nie ma jak wpisać posta - bo pola tekstowego nie ma. klub jest tu Co mam zrobić - bo mam pierwszą nowinkę Aha - i proszę sskasować ten sam temat z Trudnych tematów - no bo to nie będie chyba trudny Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 lipca 2020 Autor Udostępnij #110 Napisano 27 lipca 2020 Musisz jeszcze otworzyć temat 5 minut temu, zenek napisał: Aha - i proszę sskasować ten sam temat z Trudnych tematów - no bo to nie będie chyba trudny Podasz link? Link do komentarza
zenek Napisano 27 lipca 2020 Udostępnij #111 Napisano 27 lipca 2020 to jest to co chę zlikwidować. Natomiast ja mam juz utworzony klub i zapisanych uczestników. Na tego linka ze strzałki otwiera mi się to samo, co już wypełniłem. Mam jeszcze raz wypełnić? Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 lipca 2020 Autor Udostępnij #112 Napisano 27 lipca 2020 Zobacz, chyba o to chodziło: Link do komentarza
zenek Napisano 27 lipca 2020 Udostępnij #113 Napisano 27 lipca 2020 Tak - dzięki - chyba już wszystko działa Z tymi tagami jeszce miałem kłopot, bo tylko kilka weszło - tak ma być? A jeśli nie - to jak je dopisać - da się czy nie???? No i czy jest jakiś panel moderatora, właściciela? - czy tylko to edytuj cytuj..... pytam jak bym cos chcial uzupełnić - teraz nie wiem , co... Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 lipca 2020 Autor Udostępnij #114 Napisano 27 lipca 2020 27 minut temu, zenek napisał: Z tymi tagami jeszce miałem kłopot, bo tylko kilka weszło - tak ma być? Jest ograniczona ilość. 28 minut temu, zenek napisał: No i czy jest jakiś panel moderatora, właściciela? - czy tylko to edytuj cytuj..... Nie ma panelu moderatora, za to masz dodatkowe możliwości w Klubie, które mają moderatorzy. Link do komentarza
zenek Napisano 27 lipca 2020 Udostępnij #115 Napisano 27 lipca 2020 3 godziny temu, Redakcja napisał: Nie ma panelu moderatora, za to masz dodatkowe możliwości w Klubie, które mają moderatorzy. jakie? Link do komentarza
zenek Napisano 28 lipca 2020 Udostępnij #116 Napisano 28 lipca 2020 19 godzin temu, Redakcja napisał: Nie ma panelu moderatora, za to masz dodatkowe możliwości w Klubie, które mają moderatorzy. jakie możliwości ma moderator Klubu? Link do komentarza
Redakcja Napisano 28 lipca 2020 Autor Udostępnij #117 Napisano 28 lipca 2020 Możesz zakładać tematy o różnym stopniu prywatności (pisałem o tym w pierwszym poście w tym temacie) oraz dzielić i usuwać wypowiedzi. Link do komentarza
zenek Napisano 28 lipca 2020 Udostępnij #118 Napisano 28 lipca 2020 2 godziny temu, Redakcja napisał: Możesz zakładać tematy o różnym stopniu prywatności (pisałem o tym w pierwszym poście w tym temacie) oraz dzielić i usuwać wypowiedzi. OK- teraz wiem A czy mozna zmoderować temat - poprawić tytuł? Link do komentarza
Gość Napisano 28 lipca 2020 Udostępnij #119 Napisano 28 lipca 2020 Spróbuj... może można... Link do komentarza
animus Napisano 28 lipca 2020 Udostępnij #120 Napisano 28 lipca 2020 5 godzin temu, zenek napisał: OK- teraz wiem A czy mozna zmoderować temat - poprawić tytuł? W pasku nie. Zrobić nowy, przenieść treść, a sam tytuł usunąć. Link do komentarza
zenek Napisano 28 lipca 2020 Udostępnij #121 Napisano 28 lipca 2020 1 minutę temu, animus napisał: W pasku nie. Zrobić nowy, przenieść treść, a sam tytuł usunąć Hihi - a zmieniłem na pasku, w opisie - i co ty na to???? Link do komentarza
animus Napisano 28 lipca 2020 Udostępnij #122 Napisano 28 lipca 2020 5 minut temu, zenek napisał: Hihi - a zmieniłem na pasku, w opisie - i co ty na to???? Na którym? Link do komentarza
zenek Napisano 28 lipca 2020 Udostępnij #123 Napisano 28 lipca 2020 (edytowany) na obydwóch: Dodałem: "- oraz te pesymistyczne" i zmieniłem kolejność Polcki i Świata - i zmieniłem opis niżej w ABOUT THIS CLUB Edytowano 28 lipca 2020 przez zenek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
animus Napisano 28 lipca 2020 Udostępnij #124 Napisano 28 lipca 2020 6 minut temu, zenek napisał: na obydwóch: Dodałem: "- oraz te pesymistyczne" i zmieniłem kolejność Polcki i Świata - i zmieniłem opis niżej w ABOUT THIS CLUB Na tym czarnym to wiem jak. Link do komentarza
zenek Napisano 28 lipca 2020 Udostępnij #125 Napisano 28 lipca 2020 1 minutę temu, animus napisał: Na tym czarnym to wiem jak. a czego nie wiesz? Link do komentarza
Redakcja Napisano 3 sierpnia 2020 Autor Udostępnij #126 Napisano 3 sierpnia 2020 Dzień dobry, ustawiłem wszystkie Kluby jako „zamknięte”, czyli "Każdy może zobaczyć klub i jego członków, ale tylko członkowie mogą widzieć posty i brać udział. Użytkownicy muszą poprosić lidera o dołączenie." Pozdrawiam Marcin Link do komentarza
aaaa Napisano 3 sierpnia 2020 Udostępnij #127 Napisano 3 sierpnia 2020 uprzedziłeś mnie, już chciałem to zgłosić...wypisałem się z klubu, a dalej mogłem podglądać...teraz nie ma już takiej opcji Link do komentarza
joks Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij #128 Napisano 22 sierpnia 2020 Sprzątanie pierwyj sort , jestem obiema łapami na tak .Mówię serio i bez podtekstów . Link do komentarza
podczytywacz Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij #129 Napisano 22 sierpnia 2020 45 minut temu, joks napisał: Sprzątanie pierwyj sort , jestem obiema łapami na tak .Mówię serio i bez podtekstów . Alee...... że w tym temacie??? Link do komentarza
animus Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij #130 Napisano 22 sierpnia 2020 Dnia 3.08.2020 o 08:33, Redakcja napisał: Dzień dobry, ustawiłem wszystkie Kluby jako „zamknięte”, czyli "Każdy może zobaczyć klub i jego członków, ale tylko członkowie mogą widzieć posty i brać udział. Użytkownicy muszą poprosić lidera o dołączenie." Pozdrawiam Marcin Marcin zastanawiam się, czy było warto, kluby niczego nie wniosły, nadal jest paskudzone forum, niestety nie zmieniły one zachowań pewnej grupy osób, myślę, że tymczasowe, lub całkowite bany jedynie mogą coś zdziałać na takich userów. Link do komentarza
joks Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij #131 Napisano 22 sierpnia 2020 2 godziny temu, animus napisał: ty nie zmieniły one zachowań pewnej grupy osób, Nie zmieniły one zachowań WSZYSTKICH . 2 godziny temu, animus napisał: bany jedynie mogą coś zdziałać na takich userów. Oby były dawane sprawiedliwie . Link do komentarza
animus Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij #132 Napisano 22 sierpnia 2020 16 minut temu, joks napisał: Oby były dawane sprawiedliwie . Najlepsze bany okresowe, dadzą do przemyślenia osobom, które nabroiły swoimi wpisami. Link do komentarza
podczytywacz Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij #133 Napisano 22 sierpnia 2020 Może najpierw uświadomić brojącym, że broją, ostrzec, nakazać, żeby nie bronili... A jak broją dalej - cóż, wtedy ta kara... Bo może"brojący" - według niektórych - wcale nie broją... 31 minut temu, joks napisał: Oby były dawane sprawiedliwie . I oby były dawane sprawiedliwie... Link do komentarza
zenek Napisano 1 listopada 2020 Udostępnij #134 Napisano 1 listopada 2020 (edytowany) Witam @Redakcja Co mam zrobić - chcę albo zamknąć swoje Kluby, albo wycofac się z ich administrowania? (zaczekam parę dni, bo może ktoś jakiś swój post chce wykasować, to oczywiście to zrobię) Powody są dwa: 1. Nie ma postow - więc są niepotrzebne. 2. Postanowiłem nie pisać w Klubach - wszystkich - co najmniej do końca zarazy, dla spokoju, a może dłużej, bo czuję w sobie chęć wyciszenia i nie burzenia spokoju "grupy spójnej myśli" weteranów forum - myślę że to ładne określenie Inne powody są tylko dla mnie istotne, więc ich nie wymienię. Będę coś tam pisał tylko w tematach budowlanych, jesli to Redakcji nie przeszkadza. Edytowano 1 listopada 2020 przez zenek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 2 listopada 2020 Autor Udostępnij #135 Napisano 2 listopada 2020 Dzień dobry, zgodnie z życzeniem usunę Twoje Kluby. Pozdrawiam Marcin Link do komentarza
Buster Napisano 2 listopada 2020 Udostępnij #136 Napisano 2 listopada 2020 10 godzin temu, zenek napisał: Witam @Redakcja Co mam zrobić - chcę albo zamknąć swoje Kluby, albo wycofac się z ich administrowania? (zaczekam parę dni, bo może ktoś jakiś swój post chce wykasować, to oczywiście to zrobię) Powody są dwa: 1. Nie ma postow - więc są niepotrzebne. 2. Postanowiłem nie pisać w Klubach - wszystkich - co najmniej do końca zarazy, dla spokoju, a może dłużej, bo czuję w sobie chęć wyciszenia i nie burzenia spokoju "grupy spójnej myśli" weteranów forum - myślę że to ładne określenie Inne powody są tylko dla mnie istotne, więc ich nie wymienię. Będę coś tam pisał tylko w tematach budowlanych, jesli to Redakcji nie przeszkadza. zenek,szacun...autentyczny szacun. Link do komentarza
zenek Napisano 2 listopada 2020 Udostępnij #137 Napisano 2 listopada 2020 4 godziny temu, Redakcja napisał: Dzień dobry, zgodnie z życzeniem usunę Twoje Kluby. Pozdrawiam Marcin Dzięki za szybką odpowiedź i pozytywne działanie 4 godziny temu, Buster napisał: zenek,szacun...autentyczny szacun. Też się cieszę Jak o poranku, kiedy Słońce wschodzi, a rosa skrzy się na swieżych źdźbłach trawy.... Link do komentarza
daggulka Napisano 2 listopada 2020 Udostępnij #138 Napisano 2 listopada 2020 7 minut temu, zenek napisał: Jak o poranku, kiedy Słońce wschodzi, a rosa skrzy się na swieżych źdźbłach trawy.... Haaaahahahaha .... takie tam ... skojarzenie Link do komentarza
bobiczek Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij #139 Napisano 20 stycznia 2021 Czy klub "Polska po wyborach w politycznym rozkroku" jest już nieaktualny? Link do komentarza
Redakcja Napisano 20 stycznia 2021 Autor Udostępnij #140 Napisano 20 stycznia 2021 7 minut temu, bobiczek napisał: Czy klub "Polska po wyborach w politycznym rozkroku" jest już nieaktualny? Co masz na myśli? Czy Twoim zdaniem powinien być zamknięty? Link do komentarza
bobiczek Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij #141 Napisano 20 stycznia 2021 16 minut temu, Redakcja napisał: Co masz na myśli? Czy Twoim zdaniem powinien być zamknięty? No nie, tyle że on jakiś nieaktywny jest. Nie da się tam wejść. Pomyślałem że zlikwidowany. Link do komentarza
Redakcja Napisano 20 stycznia 2021 Autor Udostępnij #142 Napisano 20 stycznia 2021 5 minut temu, bobiczek napisał: No nie, tyle że on jakiś nieaktywny jest. Nie da się tam wejść. Pomyślałem że zlikwidowany. Jesteś członkiem tego klubu, wczoraj dodałeś post, więc technicznie wszystko działa. Link do komentarza
animus Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij #143 Napisano 20 stycznia 2021 1 godzinę temu, bobiczek napisał: No nie, tyle że on jakiś nieaktywny jest. Nie da się tam wejść. Pomyślałem że zlikwidowany. Spróbuj teraz. Dnia 19.01.2021 o 12:36, bobiczek napisał: Ostatnia strona to Link do komentarza
demo Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij #144 Napisano 20 stycznia 2021 2 godziny temu, bobiczek napisał: Pomyślałem że zlikwidowany. Gdzieś wsiąkł, pewnie Animus przez pomyłkę, coś pokasował. Link do komentarza
daggulka Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij #145 Napisano 20 stycznia 2021 Potwierdzam ... temat polityczny znikł z klubów. I pytanie ... dlaczegóż? Link do komentarza
animus Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij #146 Napisano 20 stycznia 2021 Coś piliście? Link do komentarza
daggulka Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij #147 Napisano 20 stycznia 2021 2 minuty temu, animus napisał: Coś piliście? Jeszcze nie, a to ma jakieś znaczenie? A serio ... jest w klubie tylko dyskusja kościelna i mój wątek o procesach politycznych. Wątek polityczny zniknął. Nie kliknąłeś coś, Animus i nie jest widoczny tylko dla Ciebie? Link do komentarza
animus Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij #148 Napisano 20 stycznia 2021 (edytowany) Nie, nie wiem, wejdź tak. Edytowano 20 stycznia 2021 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij #149 Napisano 20 stycznia 2021 W ten się da. Ale to jest wątek "Kościół, powiązania z polityką i nie tylko". A w tym klubie był jeszcze jeden wątek - taki typowo polityczny, nie pamiętam, jak się nazywał dokładnie Link do komentarza
animus Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij #150 Napisano 20 stycznia 2021 Klikaj jak na piktogramie czerwone strzałki. 3 minuty temu, daggulka napisał: W ten się da. Ale to jest wątek "Kościół, powiązania z polityką i nie tylko". A w tym klubie był jeszcze jeden wątek - taki typowo polityczny, nie pamiętam, jak się nazywał dokładnie No weź i zawstydź ich. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się