Rozumiem - już wszystko sprawdzone. Niestety tak jak Pan mówił, jest zapis "zabudowa zagrodowa". Automatycznie odrzucam tą działkę już.
Zastanawiamy się nad działką 570/3 która posiada już klasę RIVB i posiada warunki zabudowy. Cena jest do sporej negocjacji, ale zastanawiają nas koszty przyłączenia mediów.
Odległość to około 70/75m. Mam rozumieć że budowa na takiej ziemii już z warunkami zabudowy nie będzie sprawiała żadnych problemów, czy lepiej udać się do gminy lub starostwa i dopytać o to.
Tak, to wiatr. Od jeszcze innego mieszkańca z podobnymi problemami mam takie info:
Jutro będzie serwis od dewelopera. Myślę, czy nie odciąć kawałka podłogi przy oknie, by serwisant mógł lepiej zobaczyć co jest nie tak. Tam i tak przyjdzie dość szeroka listwa, tak że przykryje odcięty fragment. U mnie te panele wchodzą pod ościeżnicę okienną, bo akurat tyle było miejsca
Czy ten świst na nagraniu to wiatr? W zasadzie należałoby zdjąć panele w tym miejscu i sprawdzić uszczelnienie na styku profili okna ze ścianą i podłogą.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się