daggulka Napisano 4 października 2015 Udostępnij #1 Napisano 4 października 2015 (edytowany) Dotarłam Wpadłam podziękować : - Bajbadze i Barze za organizację - rewelacyjna miejscówka i extra okolica - Redaktorom Marcinowi i Olkowi za obecność i towarzystwo w doli i niedoli - Bobiczkowi za umilanie podróży i imprezy ogólnie oraz dobry humor - Królikowi za tańce i podniesienie na duchu - Elutkowi za to, że była idealną współlokatorką i nie chrapała - Barbossie za rozmowy o kotach - Ośce za to, że swoim odchudzonym rewelacyjnym widokiem zmotywowała do powrotu myśli o ogarnięciu tuszy bynajmniej nie wieprzowej jeno swojej (mam nadzieję, że motywacja się utrzyma )- Coolibrowi za to, że dojechał ( z fajkami) - Petrusowi za zakwasy na twarzy które spowodowane zostały nieustającym śmiechem wskutek opowiadania kawałów przez w/w - Cieszce za zajeb.... wrrrrróć .... rewelacyjne nalewki - Piczmanowi za off road , dzieki któremu zapamiętam ten zlot na zawsze - Adasiowi za kilka słów dzięki którym podniosła mi się samoocena - Ewiq i Adiq za życzliwość, ciepło i towarzystwo przy stole - Xawieerowi za oddanie ramienia i ocalenie mnie przed połamaniem kopyt na skałkach - R-32 i Kosiarce za to, że byli choć na chwilę wpadając niespodzianie oraz Klaudii za wyściskanie Bardzo Wam wszystkim dziękuję .... idea naszych zlotów nie może umrzeć bo jest zbyt piękna. Foty może jeszcze dziś jak nie padnę na twarz z wyczerpania Edytowano 4 października 2015 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 4 października 2015 Udostępnij #2 Napisano 4 października 2015 Cóż mi pozostało... znow zazdraszczam... Link do komentarza
elutek Napisano 4 października 2015 Udostępnij #3 Napisano 4 października 2015 ja również już w domkui bardzo Wam wszystkim dziękuję za tak miłe spotkanie i w tak pięknych okolicznościach przyrody na dodatek -przepiękna pogoda, widoki, zamki, ruiny, skałki itp... szczególne podziękowania dla moich dzielnych szoferów Link do komentarza
Moose Napisano 4 października 2015 Udostępnij #4 Napisano 4 października 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie Było jak zwykle fantastyczne Arturek, TY wisz... Link do komentarza
Barbossa Napisano 4 października 2015 Udostępnij #5 Napisano 4 października 2015 ja też doma, dzięki wszystkim za spotkanko, było zajefajnie, szkoda tylko, że erki tak na krótko wpadli Link do komentarza
cieszynianka Napisano 4 października 2015 Udostępnij #6 Napisano 4 października 2015 My też dołączamy się do podziękowań Było cudnie, dopisało absolutnie wszystko, pogoda i atmosfera spotkania - na najwyższe noty, aż się nie chciało wyjeżdżać Wielkie dziękicieszynianka i Petrus PSTak sobie myślę, że bez obowiązkowego paśnika to jest najlepsze rozwiązanie. Nikt nie był zmuszony wstawać na gwizdek, żeby potem nie głodować. Można było pospać do woli, a żarełka było skolko ugodno. Na ciepłe każdy szedł kiedy chciał i wybierał to, co mu pasowało. Proponuję uchwałą przyjąć na przyszłość taką formułę Link do komentarza
daggulka Napisano 4 października 2015 Autor Udostępnij #7 Napisano 4 października 2015 Cytat PSTak sobie myślę, że bez obowiązkowego paśnika to jest najlepsze rozwiązanie. Nikt nie był zmuszony wstawać na gwizdek, żeby potem nie głodować. Można było pospać do woli, a żarełka było skolko ugodno. Na ciepłe każdy szedł kiedy chciał i wybierał to, co mu pasowało. Proponuję uchwałą przyjąć na przyszłość taką formułę A i owszem ... jestem "za" . Każdy je co chce , kiedy chce i z kim chce Link do komentarza
cieszynianka Napisano 4 października 2015 Udostępnij #8 Napisano 4 października 2015 Cytat A i owszem ... jestem "za" . Każdy je co chce , kiedy chce i z kim chce Tylko nie wiem czy w Brennej to chwyci Link do komentarza
daggulka Napisano 4 października 2015 Autor Udostępnij #9 Napisano 4 października 2015 Cytat Tylko nie wiem czy w Brennej to chwyci Miejscówka w Brennej jest świetna. Mam nadzieję, że da się tak ustalić, że będzie wilk syty i owca cała Link do komentarza
daggulka Napisano 4 października 2015 Autor Udostępnij #10 Napisano 4 października 2015 (edytowany) Fotorelacja .... niestety dopiero w sobotę przypomniało mi się o aparacie Może ktoś inny wklei z piątku Rozpoczęłam sobotę wycieczką do Parku Leśnego Z cyklu : "znajdź kota" Piczman zafundował nam swoim boskim samochodem podróż życia ... znaczy były też sporty ekstremalne foty i tak "lajtowe" .... poziom adrenaliny był u mnie naprawdę wysoki A po powrocie już tylko integracja Perełką wieczoru była sesja na schodach wykonana przez Xawieera W niedzielę .... zwiedzanie pięknej okolicy Na koniec szybki obiad i kawa .... Olek miał misję , sprawdzał jak odbiera satelita A potem już tylko podróż powrotna Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wspaniały weekend Edytowano 4 października 2015 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Leszek4 Napisano 4 października 2015 Udostępnij #11 Napisano 4 października 2015 Cytat Tak sobie myślę, że bez obowiązkowego paśnika to jest najlepsze rozwiązanie... No, zauważyłem. Jeśli chodzi o "paśnik", to na tych fotach od Dagi widać, że było wyjątkowo wypaśnie. Pomiędzy wszelakiej maści butelczynami wypatrzyłem jedną (jedyną!) paczkę chipsów...I jednego Supermena... Link do komentarza
daggulka Napisano 4 października 2015 Autor Udostępnij #12 Napisano 4 października 2015 Cytat No, zauważyłem. Jeśli chodzi o "paśnik", to na tych fotach od Dagi widać, że było wyjątkowo wypaśnie. Pomiędzy wszelakiej maści butelczynami wypatrzyłem jedną (jedyną!) paczkę chipsów... No coś Ty ... żarcia było pod dostatkiem. Z tym, że po piątku przeżarci to raczej spragnieni byliśmy niż głodni Cytat I jednego Supermena... Ochrona musi być Link do komentarza
retrofood Napisano 4 października 2015 Udostępnij #13 Napisano 4 października 2015 Tą wielką, kamienną chałupę, to wyście tak rozpierd...li porozwalali?Tę wielką chałupę. Link do komentarza
daggulka Napisano 4 października 2015 Autor Udostępnij #14 Napisano 4 października 2015 Cytat Tą wielką, kamienną chałupę, to wyście tak rozpierd...li porozwalali?Tę wielką chałupę. Taka była impreza, że nikt niczego takiego nie pamięta Link do komentarza
daggulka Napisano 4 października 2015 Autor Udostępnij #15 Napisano 4 października 2015 Cuś mi się foty porozjeżdżały .... już tak zostawię , bo przekombinuję i wszystko zniknie Link do komentarza
cieszynianka Napisano 4 października 2015 Udostępnij #16 Napisano 4 października 2015 Dzięki za zdjęcia Link do komentarza
daggulka Napisano 4 października 2015 Autor Udostępnij #17 Napisano 4 października 2015 (edytowany) Cytat Dzięki za zdjęcia Nie ma za co ... strasznie ubolewam, że z sesji na schodach masz zamknięte oczka ... ale innego nie było , jeno jedno . Ale pamiętam, że kiedyś rozmawiałyśmy o tym i ubolewałaś, że tak masz często więc zdecydowałam wrzucić . To chyba lęk przed lampą błyskową Ale za to uśmiech masz na zdjęciu piękny i radosny Edytowano 4 października 2015 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
cieszynianka Napisano 4 października 2015 Udostępnij #18 Napisano 4 października 2015 Cytat Nie ma za co ... strasznie ubolewam, że z sesji na schodach masz zamknięte oczka ... ale innego nie było , jeno jedno . Ale pamiętam, że kiedyś rozmawiałyśmy o tym i ubolewałaś, że tak masz często więc zdecydowałam wrzucić . To chyba lęk przed lampą błyskową Ale za to uśmiech masz na zdjęciu piękny i radosny Nie, to jest jakieś sprzężenie. Jak ktoś naciska spust migawki, to jednocześnie uaktywnia moje powieki w celu opadnięcia Może nacieranie jajkami by pomogło Link do komentarza
daggulka Napisano 4 października 2015 Autor Udostępnij #19 Napisano 4 października 2015 (edytowany) Cytat Nie, to jest jakieś sprzężenie. Jak ktoś naciska spust migawki, to jednocześnie uaktywnia moje powieki w celu opadnięcia Może nacieranie jajkami by pomogło No nie wiem .... mam pewne obawy Edytowano 4 października 2015 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 października 2015 Udostępnij #20 Napisano 5 października 2015 Witam - też już w domu (od wczoraj).Lekko nie było - na A4 stałem ponad 6 godzin.Ps. Głębokie ukłony wszystkim, za to że mogłem się Wami nacieszyć. Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 października 2015 Udostępnij #21 Napisano 5 października 2015 No dzięki za fajne spotkanie. I żałuję ze tak krotko pozdro Link do komentarza
Redakcja Napisano 5 października 2015 Udostępnij #22 Napisano 5 października 2015 Dzień dobry dotarłem do pracy i chciałbym Wszystkim serdecznie podziękować za miło spędzony czas. Popołudniu dodam kilka fotek, które zrobiłem PozdrawiamMarcin Link do komentarza
Xavieer Napisano 5 października 2015 Udostępnij #23 Napisano 5 października 2015 ..podziękowania dla wszystkich za możliwość bycia razem ....za zamki,warownię,skałki i krajoznawczą przejażdżkę .. Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 października 2015 Udostępnij #24 Napisano 5 października 2015 (edytowany) Łojjjjjjjjjjj.Zapomniałem Wybaczcie dziewczyny, ale ślicznotka Piratu uwiodła mnie bezapelacyjnie. Edytowano 5 października 2015 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 5 października 2015 Udostępnij #25 Napisano 5 października 2015 Się też melduję.Jak zwykle było superaśnie 😀.Idąc za ciosem... Co Wy na taki termin Kulki: 5-7 luty, Brenna ofkors...Wcześniej nie ma Dagi i Królika, pózniej ferie są na Śląsku i u mnie. Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 października 2015 Udostępnij #26 Napisano 5 października 2015 (edytowany) Cytat No, zauważyłem. Jeśli chodzi o "paśnik", to na tych fotach od Dagi widać, że było wyjątkowo wypaśnie. Pomiędzy wszelakiej maści butelczynami wypatrzyłem jedną (jedyną!) paczkę chipsów... słabo wypatrujesz!Ja się czułem tak samo jak Ignacy! Dzięki wszystkim!Królik raz tylko na chwilę dołek zaliczyłOlek na jakiś czas upadł nisko i się stoczyłale generalnie było super!No i te pyszne regionalne o których wypada wspomniećByło naprawdę - tak! Edytowano 5 października 2015 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 5 października 2015 Autor Udostępnij #27 Napisano 5 października 2015 Cytat Idąc za ciosem... Co Wy na taki termin Kulki: 5-7 luty, Brenna ofkors...Wcześniej nie ma Dagi i Królika, pózniej ferie są na Śląsku i u mnie. Jaaaaaaaa.... nawet bym się nie zdążyła rozpakować bo wracam w czwartek w nocy .... ale hardkor No ale ok ... dam radę ... ja nie dam? .... ja nie dam? .... dam radę! Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 października 2015 Udostępnij #28 Napisano 5 października 2015 (edytowany) Prośba P.Justyny Jeśli byliście zadowoleni z warunków lokalowych (albo nie) dodajcie swoją opinię: http://meteor24.pl/info/justyna-podlesice/ ,http://meteor-turystyka.pl/justyna-podlesice,podlesice.html .Ps. Pamiętajcie o myszach i ich związku z ciężarnymi Cytat Idąc za ciosem... Co Wy na taki termin Kulki: 5-7 luty, Brenna ofkors... Po poważnej rozmowie z GPS-em , pasi mi ta lokalizacja, a termin jak termin, nie ten to inny, aby tylko pozostałym pasował. Edytowano 5 października 2015 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 5 października 2015 Udostępnij #29 Napisano 5 października 2015 Dziękuję Wszystkim bardzo serdecznie za Zaproszenie, Organizację, Towarzystwo, Atmosferę, Emocje, Galerię Zdjęć, Transport tam i na zad.Bobik: 100 PLN znalezione pod Mercem Marcina pozwoliło na odzyskanie "weksla" zapisanego w zeszycie w sklepie spożywczym 3 posesje dalej Strasznie fajna z Was Paczka - jeśli nie rodzina - zauważyłem, że Wasze relacje maja wpływ w 100% na atmosferę, którą za każdym razem fundujecie gościom z Wawki . I te niespodzianki, po których Daga była jeszcze blada przez 2 godziny Mimo, że kierowca i właściciel Nissana Navarra zapiął napęd 4WD.Kto ma mnie na zdjęciach - może słać na maila prywatnego aremisz@hot.pl.PozdrowieniaOlek Link do komentarza
daggulka Napisano 5 października 2015 Autor Udostępnij #30 Napisano 5 października 2015 Cytat Strasznie fajna z Was Paczka - jeśli nie rodzina - zauważyłem, że Wasze relacje maja wpływ w 100% na atmosferę, którą za każdym razem fundujecie gościom z Wawki . Aśśśśśśś wymyślił - chyba nie zauważyłeś, że nie jesteście gośćmi z Wawki (tylko) , ale częścią tej społeczności w zasadzie na zlotach - na równi ... i dlatego atmosfera jest zawsze fajna ... wszyscy jesteśmy "swoi" Cytat I te niespodzianki, po których Daga była jeszcze blada przez 2 godziny Mimo, że kierowca i właściciel Nissana Navarra zapiął napęd 4WD. Wiesz, Olek .... mnie się "czterywóde" kojarzy raczej z trunkami ... stąd brak zaufania w możliwości Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 października 2015 Udostępnij #31 Napisano 5 października 2015 Cytat Strasznie fajna z Was Paczka - jeśli nie rodzina - zauważyłem, że Wasze relacje maja wpływ w 100% na atmosferę, którą za każdym razem fundujecie gościom z Wawki . TiiiaaaaaaaaaaaaaaBo liczy się Człowiek a nie jego pochodzenie - wszak często to nie jego wina, że pochodzi z "ki" Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 5 października 2015 Udostępnij #32 Napisano 5 października 2015 Cytat TiiiaaaaaaaaaaaaaaBo liczy się Człowiek a nie jego pochodzenie - wszak często to nie jego wina, że pochodzi z "ki" Dokładnie, przy tej migracji zabraknie w końcu słoików dlatego trzeba przymknąć oko na różnorakie numery rejestracyjne.Było super jak zwykle. Ukłony dla Organizatora. Trochę marudził jak zmarzł ale cóż PS. Nie wiem jak Marcin, ale ja pochodzę z Podkarpacia ale Wiosna Ludów i mnie dopadła Link do komentarza
Redakcja Napisano 5 października 2015 Udostępnij #33 Napisano 5 października 2015 bobiczek, chyba Ci aparat głowę zmienił Księżyc nad głową Piękna drużyna Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 października 2015 Udostępnij #34 Napisano 5 października 2015 (edytowany) Cytat Ukłony dla Organizatora. Organizatorki, ORGANIZATORKI - czarno Cię widzę jak Cię Bara dopadnie - a taka masz facjatę gładziutką (jeszcze). "Organizator" był tylko elementem (organem???? ) wykonawczym ORGANIZATORKI. Edytowano 5 października 2015 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 5 października 2015 Udostępnij #35 Napisano 5 października 2015 Cytat Organizatorki, ORGANIZATORKI - czarno Cię widzę jak Cię Bara dopadnie - a taka masz facjatę gładziutką (jeszcze). "Organizator" był tylko elementem (organem???? ) wykonawczym ORGANIZATORKI. Aaaaaaaaaaaa to w takim razie - Organ Organizacyjny z Panią Prezes Barą i Prawą Ręką Bajbagą Link do komentarza
daggulka Napisano 5 października 2015 Autor Udostępnij #36 Napisano 5 października 2015 Kuuuurcze .... ale fajnie powspominać ... chyba ze 30 raz oglądam foty Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 października 2015 Udostępnij #37 Napisano 5 października 2015 (edytowany) Cytat Perełką wieczoru była sesja na schodach wykonana przez Xawieera [attachment=22995:1y.JPG] Nawet jeden nieoszlifowany diament bym powiedział! Tak idiotycznego ujęcia daaaawno nie miałem.Ale to nic, zemszczę się.Mam u siebie kilka podobnych - nie moich! Cytat bobiczek, chyba Ci aparat głowę zmienił Nie,nie, wszystko gra.Jak piję 6 herbatę miętową, to mi się tak robi często...... Edytowano 5 października 2015 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 5 października 2015 Autor Udostępnij #38 Napisano 5 października 2015 Cytat Nawet jeden nieoszlifowany diament bym powiedział! Tak idiotycznego ujęcia daaaawno nie miałem. Trza było głupich min nie robić jeno stanąć jak człowiek z uśmiechem szczerym No nie wyczaruję, nie wyczaruję ... mądrzejszego nie było Cytat Ale to nic, zemszczę się.Mam u siebie kilka podobnych - nie moich! Taaaaa .... a spróbuj tylko Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 6 października 2015 Udostępnij #39 Napisano 6 października 2015 Fotograf chyba stał nagusieńki cały bo tak zdziwionego Bobika to jeszcze nie widziałem Link do komentarza
daggulka Napisano 6 października 2015 Autor Udostępnij #40 Napisano 6 października 2015 Cytat Fotograf chyba stał nagusieńki cały bo tak zdziwionego Bobika to jeszcze nie widziałem Myślisz, że Xawieer się tam przy tych schodach rozbierał z tym aparatem? Kurrrrrde ... zawsze najlepsze mnie minie ... Link do komentarza
Baru Napisano 6 października 2015 Udostępnij #41 Napisano 6 października 2015 (edytowany) Cytat Organizatorki, ORGANIZATORKI - czarno Cię widzę jak Cię Bara dopadnie - a taka masz facjatę gładziutką (jeszcze). "Organizator" był tylko elementem (organem???? ) wykonawczym ORGANIZATORKI. Rysiu!Taż nie rób ze mnie potwora!!!Większego niż jestem Cytat Aaaaaaaaaaaa to w takim razie - Organ Organizacyjny z Panią Prezes Barą i Prawą Ręką Bajbagą Jasssny gwint!!Awansowałam!! W końcu!!! I jeszcze osobistego Prawego Ręka mam!!Yes, yes, yes!!!Baardzo mnie się to podobuje Edytowano 6 października 2015 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 6 października 2015 Udostępnij #42 Napisano 6 października 2015 Oj tam, oj tam, straszycie mnie, straszycie a ja koło Bary siedziałem i żyję A co do Fotografa - nie wiem, co Bobiczek już w źyciu widział i co go potrafi zdziwić, ale trzeba przyznać, że coś "strasznie" przykuło Jego uwagę Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 października 2015 Udostępnij #43 Napisano 6 października 2015 Cytat I jeszcze osobistego Prawego Ręka mam!!Yes, yes, yes!!! Prawa ręka lewa/lewy ................. Link do komentarza
bobiczek Napisano 6 października 2015 Udostępnij #44 Napisano 6 października 2015 (edytowany) Cytat Taaaaa .... a spróbuj tylko I tak bendom bendom!No przecież nie mogiem tylko ja z taką gupiom gembom sie obnosić! Cytat A co do Fotografa - nie wiem, co Bobiczek już w źyciu widział i co go potrafi zdziwić, ale trzeba przyznać, że coś "strasznie" przykuło Jego uwagę to musiało być coś na ciepło - niematotamto Edytowano 6 października 2015 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 6 października 2015 Udostępnij #45 Napisano 6 października 2015 Cytat Myślisz, że Xawieer się tam przy tych schodach rozbierał z tym aparatem? Kurrrrrde ... zawsze najlepsze mnie minie ... Daga, za dużo spałaś a tam się działo Link do komentarza
daggulka Napisano 6 października 2015 Autor Udostępnij #46 Napisano 6 października 2015 Cytat Daga, za dużo spałaś a tam się działo A ja myślałam naiwnie, że najmniej spałam Poprawię się następną razą Cytat I tak bendom bendom!No przecież nie mogiem tylko ja z taką gupiom gembom sie obnosić! Noż kurde .... a były , a byyyyyyyłyyyy pamiętam ... dziubki siakieś i glonojady . Ażesz ... lęk mnie ogarnął Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 października 2015 Udostępnij #47 Napisano 6 października 2015 Kurka wodna na vacie - to ja byłem uczestnikiem jakiejś innej imprezy. Link do komentarza
daggulka Napisano 6 października 2015 Autor Udostępnij #48 Napisano 6 października 2015 Cytat Kurka wodna na vacie - to ja byłem uczestnikiem jakiejś innej imprezy. No powiem Ci , iz zauważyłam kilka razy Twoje nieobecne zamyślone spojrzenie - ja nie wiem gdzie Ty wtedy byłeś, ale chyba daleko Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 października 2015 Udostępnij #49 Napisano 6 października 2015 Cytat No powiem Ci , iz zauważyłam kilka razy Twoje nieobecne zamyślone spojrzenie - ....................... Uf - a już myślałem, że mętne ................. Link do komentarza
daggulka Napisano 6 października 2015 Autor Udostępnij #50 Napisano 6 października 2015 Cytat Uf - a już myślałem, że mętne ................. Nie no .... mętne i tępe to ja miałam w sobotę kiedy mnie łeb napiaprz.... sorrrry ... głowa mnie bolała cały dzień Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się