Skocz do zawartości

Lista obecności na Zlocie Forumowiczów 2015

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Aparycja mię już co nieco zarosła...Furą mógłbym się podobną pochwalić, ale w tym problem cały... icon_eek.gif

Masz jeszcze dwa tygodnie - naginaj do urzędników po duplikat tudzież świstek zastępczy .... i bez ściemy icon_razz.gif
Zapisywać? icon_lol.gif
Napisano
Cytat

Tera za 50 ponad, w terenie zabudowanym, zabierają na ........................... 3 miesiące.

Aaaaaaaaaachaaaaaaaa icon_rolleyes.gif
Trza uważać ... zaś sie pozmieniało icon_confused.gif

A co do trasy - Pit-4 - napisz skąd jedziesz, może ktoś mógłby Ciebie zgrzytnąć po drodze icon_smile.gif
Z tym, że większość aktywu jedzie w piatek i wraca w niedzielę.
Ja też się z kimś zabieram icon_smile.gif
Napisano (edytowany)
Ja z Pyrlandii bym pomykał. Patrzyłem na mapie, że to kole Grodziska Mazowieckiego. 9 km - znajomek może podwiezie.

Chociaż, jakby jaka Pyra jechała automobilem, to jestem w stanie was ścierpieć nawet od piątku do niedzieli... Edytowano przez Pit-4 (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

+ bonus za ponad 50 - "zagubienie" na 3 m-ce.

No i właśnie szukam jakiegoś cienia dla mojego samochodu na 3 miesiące (bez dwóch dni icon_lol.gif )
Napisano
Cytat

Ja z Pyrlandii bym pomykał. Patrzyłem na mapie, że to kole Grodziska Mazowieckiego. 9 km - znajomek może podwiezie.

Chociaż, jakby jaka Pyra jechała automobilem, to jestem w stanie was ścierpieć nawet od piątku do niedzieli...

Kurcze, ciężko będzie z tamtej strony - nie kojarzę nikogo kto stamtąd pomyka icon_cry.gif
Ale może się kto odezwie icon_rolleyes.gif
Ostatecznie faktycznie - zostaje pociąg albo autobus do Warszawy , z Warszawy na pewno do Młochowa jakiś ''pekaes'' jedzie icon_biggrin.gif
Napisano
Hejka, łobuzy!
Bardzo, ale to bardzo chciałem być. Nie da rady, bo ośrodek jest taki, jak prawie wszystkie w Polsce. No kurcze, drzwi do węzła sanitarnego o szerokości 70 cm. Wózek ma 75.
Pomijam już kwestie podpórek przy misce ustępowej, czy krzesełka z podpórkami przy prysznicu - tego też tam nie ma, a dla mnie jest b. ważne.
Ale, ale!
Ale nie piszę tego z wyrzutem do organizatorów! To piękny ośrodek wypoczynkowy! Super! W dzisiejszej Polsce nie da się pogodzić tego z tym, co napisałem powyżej (wiem, bo ja nawet do sanatorium nie potrafię wyjechać).
Piszę tylko dlatego, żeby Ci, którzy mnie już poznali, nie myśleli, że teraz mam ich już gdzieś tam...
Bawcie się dobrze, wypijecie za moje zdrowie pezetową piołunówkę, a będę szczęśliwy. Ja w tym czasie odetchnę od mojej budowy i pojadę na weekend na ryby. icon_wink.gif
Pozdrofka! icon_smile.gif
Napisano
Cytat

no gawel zapewne chętnie Cię swą limuzą ściągnie z trasy, przeca będziesz pomykała gierkówką (?)

A nieeeee .... ja jadę z Adasiem. Podjadę sobie do Niego do Jury , Renusia zostawię i przyjedziemy razem - razem raźniej icon_smile.gif

Cytat

Hejka, łobuzy!
Bardzo, ale to bardzo chciałem być. Nie da rady

:bezradny:
Napisano
Cytat

Hejka, łobuzy!
Bardzo, ale to bardzo chciałem być. Nie da rady

icon_confused.gif

I kogo tu przyjdzie od tyłu popychać w zamian?

Może ktoś na ochotnika....................................?
Napisano
Cytat

icon_confused.gif

I kogo tu przyjdzie od tyłu popychać w zamian?

Może ktoś na ochotnika....................................?

A poszukasz se jakiegoś pojazdu z dzieckiem i bedziesz miał zajęcie icon_razz.gif . Dwa w jednym - Ty zadowolony i rodzice będą mieć czas na imprezowanie icon_lol.gif

Dziś już ... icon_biggrin.gif

Napisano
Cytat

Ja mam już wyjaśnione. Matula w szpitalu na rehabilitacji i właśnie w piątek 12-go mam ją zabierać do domu... icon_cry.gif
Myślałem, że coś się odmieni z terminami, ale guzik.

Rozumiem. Czasem terminy nie spasują i się nic nie poradzi niestety. Zdrówka dla mamy icon_smile.gif
Napisano
Dzięki. To pobyt planowany, jeszcze latem ubiegłego roku, taka jest kolejka. Drobne korekty się zdarzają. Bałem się tego i właśnie się zdarzyła.

Miałem nadzieję, że w ostatniej chwili coś dołożą, jakieś parę dni, ale tym razem nie...
Napisano
Cytat

...... No to ok.... zapisz an-bud + 1 icon_smile.gif miałem zamiar jeszcze Pit-a ściągnąć... ciekaw jestem czy się odezwie.

Czyli an-bud z osobą towarzyszącą icon_biggrin.gif
Ok ... no a jak ... tylko sobota , czy z noclegami .... jak to mam zapisać? icon_biggrin.gif

Cytat

miałem zamiar jeszcze Pit-a ściągnąć... ciekaw jestem czy się odezwie.

Jeśli to ten PIT , który tu ostatnio pisał w wątku zlotowym .... to też się zastanawiałam co postanowił.

Napisano
Cytat

Czyli an-bud z osobą towarzyszącą icon_biggrin.gif
Ok ... no a jak ... tylko sobota , czy z noclegami .... jak to mam zapisać? icon_biggrin.gif

Jeśli to ten PIT , który tu ostatnio pisał w wątku zlotowym .... to też się zastanawiałam co postanowił.

Daga muszę pomyśleć i przeczytać o co chodzi w temacie... a o tego chodzi Pit-a... znam go z innego forum icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Daga muszę pomyśleć i przeczytać o co chodzi w temacie... a o tego chodzi Pit-a... znam go z innego forum icon_smile.gif

Ok, to Ty sie rozeznawaj a ja tymczasem zapiszę tylko an-bud z osobą towarzyszącą .... a ty się poczytaj , namyśl i daj znać jutro co i jak - a ja uaktualnię icon_smile.gif
Napisano (edytowany)
Pit-4 .... ty mi tutaj nie tutaj , tylko biegusiem pisać priva do Redakcji i wbijać na zlot icon_biggrin.gif

Ogólnie ... zacne grono nam się na liście obecności zebrało, doliczywszy do tego osoby z Redakcji i gości - będzie spora gromadka icon_smile.gif
Teraz tylko czekać i wybłagać dobrą pogodę icon_biggrin.gif Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

Zamykamy listę Zlotową icon_smile.gif Jeśli jednak, ktoś chciałby się z nami zobaczyć i nie zdążył się dopisać proszę o PW.

Pozdrawiam
Marcin Szymanik

Bendem chyba pisał....
Pewnie ostatni z ostatnich......
Jak zawsze....
icon_smile.gif
Napisano
Cytat

To ja siem zapisywam...Jak by co pieszo przyczłapie... icon_eek.gif

PW wysłałem

Od piatka...

Bardzo dobra decyzja icon_biggrin.gif

Tak tylko przypomnę , że każdy sam rezerwuje noclegi telefonicznie lub mailowo icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Bardzo dobra decyzja icon_biggrin.gif

Tak tylko przypomnę , że każdy sam rezerwuje noclegi telefonicznie lub mailowo icon_smile.gif

Bez czekania na odpowiedź Redakcji?
Napisano
Cytat

Bez czekania na odpowiedź Redakcji?

Ja już Cię wciągnęłam na listę, Redakcja nie ma wyjścia tylko przygarnąć icon_lol.gif
A serio - myślę, że nie będzie miał Redaktor do mnie żalu za to tym bardziej że wcześniej rozważałeś icon_smile.gif . Najwyżej to ja dostanę po głowie icon_lol.gif
Tak, że dzwoń , pisz , rezerwuj nocleg icon_biggrin.gif

Napisano
Nikt w razie jakiej awarii z pewnością nie zostanie na polu o głodzie i chłodzie, więc - luzik. icon_smile.gif

Henryk, ty nie podglądając tylko zapisując się bo jeszcze da się. icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Nikt w razie jakiej awarii z pewnością nie zostanie na polu o głodzie i chłodzie, więc - luzik. icon_smile.gif

Tu nie będzie mowy o żadnej awarii - każdy forumowicz na zlot może przyjechać i zawsze jest mile widziany icon_smile.gif

Cytat

Henryk, ty nie podglądając tylko zapisując się bo jeszcze da się. icon_smile.gif

Właśnie icon_razz.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...