Gość mhtyl Napisano 28 maja 2013 Udostępnij #1 Napisano 28 maja 2013 Chciałbym zgłosić problem z zanikaniem daty urodzin na moim profilu. Jak zauważyłem dzieje się to co jakiś czas (już trzy albo cztery razy data sama znikała),ostatni raz wpisałem datę ponad miesiąc temu a dziś stwierdziłem,że jej nie ma. Może ktoś ma też taki sam problem ? Link do komentarza
bobiczek Napisano 28 maja 2013 Udostępnij #2 Napisano 28 maja 2013 zły znak Mhtyl..............zły znak............ Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #3 Napisano 29 maja 2013 Cytat zły znak Mhtyl..............zły znak............ Chyba ktoś nie chce aby wszyscy wiedzieli ile mam wiosenek Link do komentarza
Jani_63 Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #4 Napisano 29 maja 2013 A może przenikasz do innego wymiaru (równoległego) i od tego zaczął się proces Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #5 Napisano 29 maja 2013 jak w tym serialu Link do komentarza
animus Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #6 Napisano 29 maja 2013 (edytowany) Cytat Chciałbym zgłosić problem z zanikaniem daty urodzin na moim profilu. Jak zauważyłem dzieje się to co jakiś czas (już trzy albo cztery razy data sama znikała),ostatni raz wpisałem datę ponad miesiąc temu a dziś stwierdziłem,że jej nie ma. Może ktoś ma też taki sam problem ? Jak zaprosisz nas na urodziny i jak pochle...... ,to data już nie będzie znikać zacznie znikać cały obraz przed oczami . Po miesiącu już nie będziesz pamiętał o co konkretnie pytałeś i po problemie . Edytowano 29 maja 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #7 Napisano 29 maja 2013 Cytat Jak zaprosisz nas na urodziny i jak pochle...... ,to data już nie będzie znikać zacznie znikać cały obraz przed oczami . Po miesiącu już nie będziesz pamiętał o co konkretnie pytałeś i po problemie . Trafiłeś w sedno I o to chodzi,abyście wiedzieli kiedy mam urodziny a tu ktoś z Redakcji chce mnie uchronić od wydatków albo Redakcja chce sama tylko na urodzinki przyjechać bez Szanownych Kolegów Link do komentarza
animus Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #8 Napisano 29 maja 2013 (edytowany) Cytat Trafiłeś w sedno I o to chodzi,abyście wiedzieli kiedy mam urodziny a tu ktoś z Redakcji chce mnie uchronić od wydatków albo Redakcja chce sama tylko na urodzinki przyjechać bez Szanownych Kolegów mhtylOstoja forumWiek nieznany Płeć: Mężczyzna Dolina Baryczy Data nieznana to gdzie ci zanika ? może Tobie czas się cofa Edytowano 29 maja 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #9 Napisano 29 maja 2013 Cytat mhtylOstoja forumWiek nieznany Płeć: Mężczyzna Dolina Baryczy Data nieznana to gdzie ci zanika ? może Tobie czas się cofa Jak wpisze datę to po jakimś czasie pojawia się "Data nieznana" i tak już było z trzy,cztery razy a przecież sam jej nie kasuję.Teraz wpiszę datę i zobaczymy jak długo się utrzyma mhtylOstoja forum43 latPłeć: MężczyznaDolina BaryczySty-19-1970 Teraz jest już data wpisana. Link do komentarza
animus Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #10 Napisano 29 maja 2013 (edytowany) Cytat Jak wpisze datę to po jakimś czasie pojawia się "Data nieznana" i tak już było z trzy,cztery razy a przecież sam jej nie kasuję.Teraz wpiszę datę i zobaczymy jak długo się utrzyma Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_biggrin.gif"> mhtylOstoja forum43 latPłeć: MężczyznaDolina BaryczySty-19-1970 Teraz jest już data wpisana. to zobaczymy ile się utrzyma zaraz sprawdzę ,może żonka kasuje cobyś towara z neta nie wyrwał .potwierdzam .mhtylOstoja forum43 lat Płeć: Mężczyzna Dolina Baryczy Urodzony Sty-19-1970 Edytowano 29 maja 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #11 Napisano 29 maja 2013 Cytat mhtylOstoja forum43 latPłeć: MężczyznaDolina BaryczySty-19-1970 Teraz jest już data wpisana. 1970 to baaaardzo dobry rocznik jest!!!! Link do komentarza
animus Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #12 Napisano 29 maja 2013 (edytowany) Cytat 1970 to baaaardzo dobry rocznik jest!!!! Stary cap Edytowano 29 maja 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #13 Napisano 29 maja 2013 (edytowany) Cytat Stary cap No toś mię kuńplement pierdyknął zaocznie Edytowano 29 maja 2013 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
jeea Napisano 29 maja 2013 Udostępnij #14 Napisano 29 maja 2013 (edytowany) Cytat 1970 to baaaardzo dobry rocznik jest!!!! Baby z tego rocznika, to zołzy som...badania NY/1970/20/01 Edytowano 29 maja 2013 przez jeea (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #15 Napisano 30 maja 2013 Cytat 1970 to baaaardzo dobry rocznik jest!!!! Czyżby Nas (to znaczy Ty też) ten sam rocznik? Cytat Stary cap Stary ale jary żona jeszcze nie narzeka ,że zaniedbuję ją, to źle jeszcze ze mną nie jest (chyba) Ale się ruch u mnie na profilu zrobił tylu odwiedzających to już nie pamiętam kiedy miałem. Tak się zdobywa popularność Link do komentarza
Baru Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #16 Napisano 30 maja 2013 Cytat Czyżby Nas (to znaczy Ty też) ten sam rocznik? A jakżesz by inaczej!!!! Cytat Baby z tego rocznika, to zołzy som...badania NY/1970/20/01 Ojjjjjj Królik!!!Kusisz los!!!!Pamiętaj, że już niedługo się będziemy widzieć, to wiesz... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #17 Napisano 30 maja 2013 Cytat A jakżesz by inaczej!!!! No to witaj w Klubie 70 Link do komentarza
animus Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #18 Napisano 30 maja 2013 (edytowany) Cytat No toś mię kuńplement pierdyknął zaocznie Podejrzewałem po twoim wpisie,oczywiście to był żart i Mhtyl też się nie obrazi chyba. Edytowano 30 maja 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
elutek Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #19 Napisano 30 maja 2013 skoro klub 70 to stare capy to klub 60 na odstrzał już chyba tylko... ale będę bronić - własnom piersiom nawet, póki sił starczy Heniu - uprzejmie donoszę, że założenie wątku pomogło, data jest /jeszcze/... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #20 Napisano 30 maja 2013 Cytat Mhtyl też się nie obrazi chyba. Jak nie jak tak, wk....ny jezdem jak jeż na imprze Pewnie ,że znam się na żartach,sam z siebie też łubie pożartować, a to podobno nie każdy umie Link do komentarza
Jani_63 Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #21 Napisano 30 maja 2013 Cytat Pewnie ,że znam się na żartach,sam z siebie też łubie pożartować, a to podobno nie każdy umie Miało być o znikaniu lub/i o datach (w tym przypadku urodzenia)... a zrobiła się kryptoreklama Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #22 Napisano 30 maja 2013 Cytat Miało być o znikaniu lub/i o datach (w tym przypadku urodzenia)... a zrobiła się kryptoreklama Żebyś wiedział jaki ostatnio popularny stał się mój profil A na marginesie to gdzieś sie chopie podziewał nie było z kim kawy porannej wypić Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 30 maja 2013 Udostępnij #23 Napisano 30 maja 2013 Cytat skoro klub 70 to stare capy to klub 60 na odstrzał już chyba tylko... ale będę bronić - własnom piersiom nawet, póki sił starczy Klub 60 to dinozaury, starsze od węgla Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 13 czerwca 2013 Udostępnij #24 Napisano 13 czerwca 2013 Jak dotąd nikt nie raczył sie wypowiedziec z adminstratorów forum a te at dalej aktualny.DZISIAJ ZNOWU ZNIKNĘŁA DATA Z MOJEGO PROFILU,PYTAM ILE RAZY MAM JĄ WKLEPYWAĆ!MOŻE KTOŚ SIĘ W KOŃCU ŁASKAWIE WYPOWIE NA TEN TEMAT.Teraz jest tak:Prywatne informacjemhtylOstoja forumWiek nieznanyPłeć: MężczyznaDolina BaryczyData nieznanaA było 28.05.2013 tak :mhtylOstoja forum43 latPłeć: MężczyznaDolina BaryczySty-19-1970 Link do komentarza
elutek Napisano 13 czerwca 2013 Udostępnij #25 Napisano 13 czerwca 2013 Heniu, no współczuję Ci bardzo... mimo że chętnie bym tę Twoją datę zagarnęła, to nie moja sprawka... i też jestem ciekawa wyjaśnienia tej zagadki Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 13 czerwca 2013 Udostępnij #26 Napisano 13 czerwca 2013 Cytat Heniu, no współczuję Ci bardzo... mimo że chętnie bym tę Twoją datę zagarnęła, to nie moja sprawka... i też jestem ciekawa wyjaśnienia tej zagadki Z miłą chęcią Ci odstąpię ,ale z tego co wiem to jesteś dopiero co po 18 -stych urodzinach Wiesz ,gdyby mi chodziło o utajnienie daty to bym nie miał nic ,ale ja chce te dane ujawnić i chcę aby były jawne a ktoś skrupulatnie z uporem maniak kasuje datę.Ciekawy jestem czy jeszcze komuś tez takie cuda się zdarzają. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 14 czerwca 2013 Udostępnij #27 Napisano 14 czerwca 2013 Żadnej konkretnej odpowiedzi ze strony administratora? Link do komentarza
animus Napisano 14 czerwca 2013 Udostępnij #28 Napisano 14 czerwca 2013 (edytowany) Cytat Z miłą chęcią Ci odstąpię ,ale z tego co wiem to jesteś dopiero co po 18 -stych urodzinachWiesz ,gdyby mi chodziło o utajnienie daty to bym nie miał nic ,ale ja chce te dane ujawnić i chcę aby były jawne a ktoś skrupulatnie z uporem maniak kasuje datę.Ciekawy jestem czy jeszcze komuś tez takie cuda się zdarzają. Żona robi Ciebie w jajo ?? Edytowano 14 czerwca 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 14 czerwca 2013 Udostępnij #29 Napisano 14 czerwca 2013 Cytat Żona robi Ciebie w jajo ?? Kto wie,trza to sprawdzić, być może to dobry trop Link do komentarza
solange63 Napisano 14 czerwca 2013 Udostępnij #30 Napisano 14 czerwca 2013 Wiesz Heniu, tak czytam i czytam i coraz bardziej się boję... Tobie data ginie, a co się stanie jak mi się zacznie wyświetlać, chociaż nie wklepywałam... Link do komentarza
animus Napisano 15 czerwca 2013 Udostępnij #31 Napisano 15 czerwca 2013 Cytat Wiesz Heniu, tak czytam i czytam i coraz bardziej się boję... Tobie data ginie, a co się stanie jak mi się zacznie wyświetlać, chociaż nie wklepywałam... Trochę byś się zdziwiła ,lub bardziej jakby jeszcze zgadzała się z rzeczywistością. Link do komentarza
Redakcja Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #32 Napisano 17 czerwca 2013 Cytat Żadnej konkretnej odpowiedzi ze strony administratora? Prosiłem o założenie tematu na forum o ginącej dacie i liczyłem, że co najmniej kilka osób zgłosi ten sam problem. Wówczas mam więcej danych do przekazania informatykom i łatwiej wykryć błąd. Oczywiście zgłoszę tę sprawę do wyjaśnienia. Napiszę, kiedy będę miał odpowiedź.PozdrawiamMarcin Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #33 Napisano 17 czerwca 2013 Cytat Prosiłem o założenie tematu na forum o ginącej dacie i liczyłem, że co najmniej kilka osób zgłosi ten sam problem. Wówczas mam więcej danych do przekazania informatykom i łatwiej wykryć błąd. Oczywiście zgłoszę tę sprawę do wyjaśnienia. Napiszę, kiedy będę miał odpowiedź.PozdrawiamMarcin Widocznie nie wszyscy chcą ujawnić swoją datę Jak na razie daty nie wpisuje w profil aż do czasu wyjaśnienia.Dziękuję za odzew. Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #34 Napisano 17 czerwca 2013 Cytat Widocznie nie wszyscy chcą ujawnić swoją datę Jak na razie daty nie wpisuje w profil aż do czasu wyjaśnienia.Dziękuję za odzew. ja mam wpisaną i też nie widzę aby się wyświetlała I jakoś mi z tym dobrze Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #35 Napisano 17 czerwca 2013 Cytat ja mam wpisaną i też nie widzę aby się wyświetlała I jakoś mi z tym dobrze No to jest nas dwóch Wiesz jeżeli chcę i coś wpisuje w swoim profilu a przede wszystkim jest to zgodne z panującym tu prawem to jakiego czorta tego ma nie być Link do komentarza
animus Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #36 Napisano 17 czerwca 2013 Cytat No to jest nas dwóch Wpisałem sobie teraz datę ,zobaczymy czy u mnie też zginie Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #37 Napisano 17 czerwca 2013 Wyświetla tylko w profilu (mnie nie ginęła - z profilu) - sprawdzałemAle ja wpisywałem z pozycji panela kontrolnego, a nie samego profilu. Link do komentarza
bobiczek Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #38 Napisano 17 czerwca 2013 Cytat 1970 to baaaardzo dobry rocznik jest!!!! chyba wina....a i to musi być odpowiednio leżakowane Cytat Prosiłem o założenie tematu na forum o ginącej dacie i liczyłem, że co najmniej kilka osób zgłosi ten sam problem. Wówczas mam więcej danych do przekazania informatykom i łatwiej wykryć błąd. Oczywiście zgłoszę tę sprawę do wyjaśnienia. Napiszę, kiedy będę miał odpowiedź.PozdrawiamMarcin Prawie jak w sprawie posła Biedronia Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #39 Napisano 17 czerwca 2013 Cytat Wpisałem sobie teraz datę ,zobaczymy czy u mnie też zginie Widzę,że już roczek Ci minął,ale na drugie urodzinki to się zjawie osobiście z torcikiem z dwoma świeczkami Cytat Wyświetla tylko w profilu (mnie nie ginęła - z profilu) - sprawdzałemAle ja wpisywałem z pozycji panela kontrolnego, a nie samego profilu. Ja cały czas wpisywałem z profilu,z panela kontrolnego jeszcze nie próbowałem,ale wszystko co wpisywałem z panela pozostało oprócz tej nieszczęśliwej daty. Cytat chyba wina....a i to musi być odpowiednio leżakowane Prawie jak w sprawie posła Biedronia Link do komentarza
bobiczek Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #40 Napisano 17 czerwca 2013 nie twórzcie sztucznych problemów - jest przecież temat i wszystko jest jasne https://forum.budujemydom.pl/Ukonczylem-dzi...VAT-t11589.html Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #41 Napisano 17 czerwca 2013 Cytat nie twórzcie sztucznych problemów - jest przecież temat i wszystko jest jasne https://forum.budujemydom.pl/Ukonczylem-dzi...VAT-t11589.html Ale tam nie jest podane ile tylko kiedy Link do komentarza
bobiczek Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #42 Napisano 17 czerwca 2013 Cytat Ale tam nie jest podane ile tylko kiedy a po co? My Dzieci Internetu - i tak zawsze wyglądamy starzej aniżeli w metryce zapisane Link do komentarza
animus Napisano 17 czerwca 2013 Udostępnij #43 Napisano 17 czerwca 2013 (edytowany) Cytat Widzę,że już roczek Ci minął,ale na drugie urodzinki to się zjawie osobiście z torcikiem z dwoma świeczkami Data się zgadza rocznik mnie się pomylił pomyłka ludzka rzecz . Edytowano 17 czerwca 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
animus Napisano 1 lipca 2013 Udostępnij #44 Napisano 1 lipca 2013 (edytowany) Cytat Data się zgadza rocznik mnie się pomylił pomyłka ludzka rzecz . Niestety data zniknęła nie wiem kiedy ale dziś już jej nie ma ,ale jaja . Edytowano 1 lipca 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
solange63 Napisano 2 lipca 2013 Udostępnij #45 Napisano 2 lipca 2013 Cytat Niestety data zniknęła nie wiem kiedy ale dziś już jej nie ma ,ale jaja . dobrze, ze zdarzylam wylapac i umiescic w stosownym wewatku Link do komentarza
animus Napisano 2 lipca 2013 Udostępnij #46 Napisano 2 lipca 2013 (edytowany) Cytat dobrze, ze zdarzylam wylapac i umiescic w stosownym wewatku Ach to tak ,spisek . Edytowano 2 lipca 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 2 lipca 2013 Udostępnij #47 Napisano 2 lipca 2013 Cytat Niestety data zniknęła nie wiem kiedy ale dziś już jej nie ma ,ale jaja . No widzisz a ze mnie się nabijaliście I aby było śmieszniej u mnie też zginęła Link do komentarza
animus Napisano 2 lipca 2013 Udostępnij #48 Napisano 2 lipca 2013 (edytowany) Cytat No widzisz a ze mnie się nabijaliście I aby było śmieszniej u mnie też zginęła Bo zachciało Ci się daty cholerka jasna nie możesz normalnie tak jak wszyscy . Edytowano 2 lipca 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 2 lipca 2013 Udostępnij #49 Napisano 2 lipca 2013 Cytat Bo zachciało Ci się daty cholerka jasna nie możesz normalnie tak jak wszyscy . A wszyscy nie mogą tak jak ja Link do komentarza
animus Napisano 2 lipca 2013 Udostępnij #50 Napisano 2 lipca 2013 (edytowany) Cytat A wszyscy nie mogą tak jak ja Mogli by gdyby mogli.Jest jeszcze jedna sprawa do załatwienia(Post #29) ,zlałeś swoją Żonę za to że kasowała Ci datę ,teraz jak się wydało że nie ona , musisz jakoś przeprosić, kup może w kwiaciarni badyla. Edytowano 2 lipca 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts