elutek Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #51 Napisano 13 kwietnia 2013 Cytat Tinek obserwuje a nic na razie w temacie - ja zresztą też.Jadymy?Kristoff? mój ci on, mój... Link do komentarza
Rom-Kon Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #52 Napisano 14 kwietnia 2013 Smoczyco... możesz mnie oświecić? Co? Gdzie? I za ile? Jeśli chodzi o miejsce - Rusiec i Nadarzyn i okolice jest mi dobrze znany... z przerwami pracowałem tam prawie rok! (pięć budów w okolicy!) No i wtedy na "konkurencyjnym" zlocie w Urzucie byłem Może Coulingnon przyjedzie? Ma przysłowiowy strzał z łuku, rzut dzidą i dwa rzuty kamieniem ;) Cytat Ty mi tu nie p..tylko wbijaj Widzę że Pirat nic nie stracił na "wyrazistości" wypowiedzi!!! Trochę mi tego brakowało! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #53 Napisano 14 kwietnia 2013 Cytat Smoczyco... możesz mnie oświecić? Co? Gdzie? I za ile? Jeśli chodzi o miejsce - Rusiec i Nadarzyn i okolice jest mi dobrze znany... z przerwami pracowałem tam prawie rok! (pięć budów w okolicy!) No i wtedy na "konkurencyjnym" zlocie w Urzucie byłem Może Coulingnon przyjedzie? Ma przysłowiowy strzał z łuku, rzut dzidą i dwa rzuty kamieniem ;)Widzę że Pirat nic nie stracił na "wyrazistości" wypowiedzi!!! Trochę mi tego brakowało! Marcina zaproszę telefonicznie masz załatwione Link do komentarza
daggulka Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #54 Napisano 14 kwietnia 2013 Cytat Smoczyco... możesz mnie oświecić? Co? Gdzie? I za ile? Jeśli chodzi o miejsce - Rusiec i Nadarzyn i okolice jest mi dobrze znany... z przerwami pracowałem tam prawie rok! (pięć budów w okolicy!) No i wtedy na "konkurencyjnym" zlocie w Urzucie byłem Może Coulingnon przyjedzie? Ma przysłowiowy strzał z łuku, rzut dzidą i dwa rzuty kamieniem ;) Romuś (dobrze pamiętam? ) - więc tak - impreza organizowana przez Redakcję w Ruścu w gospodarstwie agroturystycznym Pani Osińskiej Tereski w sobotnie popołudnie, wieczór jak i noc (można zjeżdżać od rana - my tam już będziemy, zasiąść spokojnie przy piwku i delektować się super towarzystwem) - jak zwykle imprezka obfitująca w atrakcje , jak zwykle super , i jak zwykle mnóstwo pozytywnie zakręconych ludzi (część przecież znasz ) oraz jeszcze bardziej pozytywnie zakręconych ludzi z Redakcji - wiemy co piszemy , bo to nie po raz pierwszy taki zlot jest organizowany . I za to się nie płaci. A opcja dwa to taka, że można (jak cały aktyw) zjechać w piątek i zostać do niedzieli i płaci się tylko za noclegi . Kwoty niestety jeszcze nie znam za nocleg (ostatnio było chyba 50zł ze śniadankiem) , ale jak tylko uzgodnimy - zaraz dam znać jaki to koszt Couligona bardzo chętnie ujrzę z rodzinką - był chyba nawet na zlocie dwa lata temu - jak masz możliwość - daj Mu znać , bywa czasem tutaj na forum, ale nie wiem czy priv tu odbiera i nie mam jak Go "capnąć" . Cytat Marcina zaproszę telefonicznie masz załatwione oooo, i problem z głowy miałam gdzieś też numer, ale nie wiem czy aktualny Cytat A swoją drogą... Smoczyco czym żeś se zasłużyła na taki przydomek - Zołza i to jeszcze z Naczelnych! A , poznali się na mnie - respekt trza budzić jakiś przynajmniej na forum , bo przy pierwszym spotkaniu pryska niestety i potem już nikt się mnie nie boi Link do komentarza
bajbaga Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #55 Napisano 14 kwietnia 2013 Boi, boi - jak jasna cholera. Link do komentarza
Rom-Kon Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #56 Napisano 14 kwietnia 2013 (edytowany) Tak, Romuś... dobrze pamiętasz No i poznaliśmy się w Urzucie... już dawno powiedziałem że lubię Smoki Zapisz mnie na full opcję... a jak miejsca do spania dla mnie nie wystarczy to w Nadarzynie mam ładnych parę łóżek! ...jedno miejsce - takie trochę PRL-em leci ale nie jestem zbytnio wymagający a drugie miejsce to full wypas.A do Coulingnona tez mam nr. tel. (ostatnio zmienił!) ...dawno Go nie widziałem. Bardzo miło wspominam pracę u niego... ech więcej takich Inwestorów - ale teraz też nie narzekam!!! Dobrze trafiłem!!!edit: ...wróbelki coś ćwierkały że szykuje się jakaś większa impreza! ....ale ja nic nie wiem cicho sza.... Edytowano 14 kwietnia 2013 przez Rom-Kon (zobacz historię edycji) Link do komentarza
TINEK Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #57 Napisano 14 kwietnia 2013 Cytat Tinek obserwuje a nic na razie w temacie - ja zresztą też.Jadymy?Kristoff? Cytat mój ci on, mój... nie mam wyściajeden Tinek plus pięć noclegów - zapisać.... proszę Link do komentarza
Gość gawel Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #58 Napisano 14 kwietnia 2013 Cytat Tak, Romuś... dobrze pamiętasz No i poznaliśmy się w Urzucie... już dawno powiedziałem że lubię Smoki Zapisz mnie na full opcję... a jak miejsca do spania dla mnie nie wystarczy to w Nadarzynie mam ładnych parę łóżek! ...jedno miejsce - takie trochę PRL-em leci ale nie jestem zbytnio wymagający a drugie miejsce to full wypas.A do Coulingnona tez mam nr. tel. (ostatnio zmienił!) ...dawno Go nie widziałem. Bardzo miło wspominam pracę u niego... ech więcej takich Inwestorów - ale teraz też nie narzekam!!! Dobrze trafiłem!!! a pwno ze tak i z 1 i z 2 i z 3 Link do komentarza
daggulka Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #59 Napisano 14 kwietnia 2013 Cytat Boi, boi - jak jasna cholera. Cytat Tak, Romuś... dobrze pamiętasz No i poznaliśmy się w Urzucie... już dawno powiedziałem że lubię Smoki pamiętam, pamiętam Cytat Zapisz mnie na full opcję... a jak miejsca do spania dla mnie nie wystarczy to w Nadarzynie mam ładnych parę łóżek! ...jedno miejsce - takie trochę PRL-em leci ale nie jestem zbytnio wymagający a drugie miejsce to full wypas. Super - noclegu wystarczy mam nadzieję , już zapisuję Cytat A do Coulingnona tez mam nr. tel. (ostatnio zmienił!) ...dawno Go nie widziałem. No to dzwoń, bo ja na bank mam nieaktualny sprzed lat Cytat edit: ...wróbelki coś ćwierkały że szykuje się jakaś większa impreza! ....ale ja nic nie wiem cicho sza.... czy ja o czymś nie wiem ? Cytat nie mam wyściajeden Tinek plus pięć noclegów - zapisać.... proszę Super , Tinuś - już zapisuję ... a te pięć noclegów - to hm , ze tak niedelikatnie zapytam ... panienki jakoweś zabierasz? KOCHANI - jeśli kogoś ominęłam skuli ślepoty wynikającej z podeszłego wieku tudzież sklerozy galopującej - proszę głośno i wyraźnie się upominać o wpisanie na listę obecności .Najlepiej - od razu z ilością osób towarzyszących lub bez i noclegów lub bez . Jeśli ktoś mi nie napisze wyraźnie:"zapisać na listę od-do" , to ja nie zapisuję bo nie chcę zostać posądzona o nachalność i namolność Link do komentarza
TINEK Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #60 Napisano 14 kwietnia 2013 Cytat Super , Tinuś - już zapisuję ... a te pięć noclegów - to hm , ze tak niedelikatnie zapytam ... panienki jakoweś zabierasz? nie, tym razem przyjadę bez panienek, ale tak sobie pomyślałem, że jakbym się uchlał na przykład i poszedł spać, a potem znów się obudził i dalej biesiadować zaczął to już jakby dwa noclegi są, nie wiem jak to liczą to wolę na zaś zamówić Link do komentarza
daggulka Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #61 Napisano 14 kwietnia 2013 Cytat nie, tym razem przyjadę bez panienek, ale tak sobie pomyślałem, że jakbym się uchlał na przykład i poszedł spać, a potem znów się obudził i dalej biesiadować zaczął to już jakby dwa noclegi są, nie wiem jak to liczą to wolę na zaś zamówić aaaa... nieeee , nie ma obawy Tinuś - tylko trza zapamiętać numer pokoju , ale myślę że jak zabłądzisz, to i tak nic Ci nie grozi Link do komentarza
TINEK Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #62 Napisano 14 kwietnia 2013 to mnie uspokoiłaś Link do komentarza
daggulka Napisano 14 kwietnia 2013 Udostępnij #63 Napisano 14 kwietnia 2013 Cytat to mnie uspokoiłaś bo zaufanie w towarzystwie to rzecz najważniejsza Link do komentarza
solange63 Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #64 Napisano 15 kwietnia 2013 kurczaki, Wy tu znajomości od lat widzę macie i znowu ja będę świerzaczek (jak robicie chrzest kota, to ja nie jade ). no i w sumie z zapytaniem przypełzłam: dużo szarańczy, znaczy się kochanych, naszych dzieciaczków będzie, bo się zastanawiam czy brać moją szatanicę, czy ją babci podrzucić Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #65 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat kurczaki, Wy tu znajomości od lat widzę macie i znowu ja będę świerzaczek (jak robicie chrzest kota, to ja nie jade ). no i w sumie z zapytaniem przypełzłam: dużo szarańczy, znaczy się kochanych, naszych dzieciaczków będzie, bo się zastanawiam czy brać moją szatanicę, czy ją babci podrzucić Każdy to przechodził więc nie pękaj. Link do komentarza
daggulka Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #66 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat kurczaki, Wy tu znajomości od lat widzę macie i znowu ja będę świerzaczek (jak robicie chrzest kota, to ja nie jade ). no i w sumie z zapytaniem przypełzłam: dużo szarańczy, znaczy się kochanych, naszych dzieciaczków będzie, bo się zastanawiam czy brać moją szatanicę, czy ją babci podrzucić Jeszcze na pewno się pozapisuje sporo chętnych - na razie sam "aktyw wieloletni" się zapisał - bo Ci co byli już to wiedzą, że na to się czeka cały rok i grzech byłoby odpuścić. Zawsze jest wspaniale Nie ma się co i czym stresować A zabieranie dzieciaczków to zależy tylko do Ciebie - niektórzy jadą rodzinnie Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #67 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat ....że jak? jednopostowca? No już dwupostowca nawet, o ile mnie pamięć nie myli w 2009r osobiście wodza poznałem no ale to w ruścu ustalimy... Link do komentarza
elutek Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #69 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat Super , Tinuś - już zapisuję ... a te pięć noclegów - to hm , ze tak niedelikatnie zapytam ... panienki jakoweś zabierasz? panienki będą na miejscu np. elutek, od piątku do niedzieli, wpisać proszę... Link do komentarza
retrofood Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #70 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat panienki będą na miejscu np. elutek, od piątku do niedzieli, wpisać proszę... Tylko nie z Tinkiem, cholerra! wiesz, że jestem zazdrosny... Link do komentarza
Baru Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #71 Napisano 15 kwietnia 2013 (edytowany) Cytat aaaa... nieeee , nie ma obawy Tinuś - tylko trza zapamiętać numer pokoju , ale myślę że jak zabłądzisz, to i tak nic Ci nie grozi Taaa.... Peewnie!!I zaś byde latać po deszczu - tfu, tfu, tfu i go szukać?!? Ooooo nieee!!!PS. A on w tem czasie bezczelnie w aucie dżymał będzie No to pisz, Różowa!A co mi tam - ode piontka poproszę.Ino jeszcze dojazd załatwić se muszę... Edytowano 15 kwietnia 2013 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
TINEK Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #72 Napisano 15 kwietnia 2013 obiecuję, że będę tym razem grzeczny.... ... chyba Link do komentarza
elutek Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #73 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat Tylko nie z Tinkiem, cholerra! wiesz, że jestem zazdrosny... dogadamy się... Cytat Taaa.... Peewnie!!I zaś byde latać po deszczu - tfu, tfu, tfu i go szukać?!? Ooooo nieee!!!PS. A on w tem czasie bezczelnie w aucie dżymał będzie No to pisz, Różowa!A co mi tam - ode piontka poproszę.Ino jeszcze dojazd załatwić se muszę... kto latał, to latał no właśnie, dojazd... jakaś łaskawa dusza się znajdzie? Link do komentarza
Moose Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #74 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat No to pisz, Różowa!A co mi tam - ode piontka poproszę.Ino jeszcze dojazd załatwić se muszę... Noszszsz karwa... przeca Cie muszem pilnować... to i mię niech pisze... Link do komentarza
TINEK Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #75 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat dogadamy się... no masz, zazdrosny jestem no właśnie, dojazd... jakaś łaskawa dusza się znajdzie? jak nie zdradzona, to i łaskawa będzie Link do komentarza
daggulka Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #76 Napisano 15 kwietnia 2013 Fajni jesteście ... Dobra , to ja będę pilnować Barbosse coby po drwa nie pomykał Link do komentarza
solange63 Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #77 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat no właśnie, dojazd... jakaś łaskawa dusza się znajdzie? a bardziej Wrocław czy Kalisz? Jeśli babcia zgodzi się przygarnąć Emi, to będę mieć wolne miejsce (w sumie to nawet 2) Link do komentarza
TINEK Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #78 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat a bardziej Wrocław czy Kalisz? Jeśli babcia zgodzi się przygarnąć Emi, to będę mieć wolne miejsce (w sumie to nawet 2) no i skończyło się rumakowanie Link do komentarza
elutek Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #79 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat jak nie zdradzona, to i łaskawa będzie ot, dyplomata Cytat a bardziej Wrocław czy Kalisz? Jeśli babcia zgodzi się przygarnąć Emi, to będę mieć wolne miejsce (w sumie to nawet 2) dzięki, Ewcia ale mam nadzieję, że Tinkowa dobra dusza łaskawa jednak będzie Link do komentarza
Moose Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #80 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat Dobra , to ja będę pilnować Barbosse Piratu, możesz zacząć się bać... Link do komentarza
Baru Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #81 Napisano 15 kwietnia 2013 (edytowany) Strach się odezwać...Lawina paszła!!!! Cytat Noszszsz karwa... przeca Cie muszem pilnować... to i mię niech pisze... Nooooo... i git!!!To my poprosimy o ten sam pokój co dwa lata temu, no nie, Sisterowa? Akuratny beł - Twój okrzyk bojowy s rana usłyszon był osobom poczebujoncym i zadziałał bezbłędnie Edytowano 15 kwietnia 2013 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Moose Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #82 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat To my poprosimy o ten sam pokój co dwa lata temu, no nie, Sisterowa? Akuratny beł - Twój okrzyk bojowy s rana usłyszon był osobom poczebujoncym i zadziałał bezbłędnie Oszczywiście Pokój beł we samrozdlanos Link do komentarza
retrofood Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #83 Napisano 15 kwietnia 2013 (edytowany) Cytat a bardziej Wrocław czy Kalisz? Jeśli babcia zgodzi się przygarnąć Emi, to będę mieć wolne miejsce (w sumie to nawet 2) Kalisza z partii wywalili to chyba tylko Wrocek... Edytowano 15 kwietnia 2013 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 15 kwietnia 2013 Udostępnij #84 Napisano 15 kwietnia 2013 Cytat Piratu, możesz zacząć się bać... Aj tam aj tam ... tylko troszeczkę Link do komentarza
elutek Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #85 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat przeca Cie muszem pilnować... to i mię niech pisze... Cytat Dobra , to ja będę pilnować Barbosse to się porobiło... z bodyguardem trza teraz na zloty przyjeżdżać Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #86 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat to się porobiło... z bodyguardem trza teraz na zloty przyjeżdżać tudzież wyhaczyć na miejscu Link do komentarza
bobiczek Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #87 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat To my poprosimy o ten sam pokój co dwa lata temu, no nie, Sisterowa? Akuratny beł - Twój okrzyk bojowy s rana usłyszon był osobom poczebujoncym i zadziałał bezbłędnie ja jakbym tak napisał - to bym w kuchni polowej musiał spać znowu Link do komentarza
jeea Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #88 Napisano 16 kwietnia 2013 (edytowany) Ja się waham...ostatnio jak byłem w Urzucie, to Neferka mi się trafiła w pokoju Edytowano 16 kwietnia 2013 przez jeea (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #89 Napisano 16 kwietnia 2013 Tak się już kolejny raz zastanawiam...fatum jakie czy cóś...?Śta se inszego terminu wymyślić nie mogli, hę?Zaś nie pojadę Tyle, że teraz to już od początku wiedziałam i się nie odzywałam...ale tak mnie skręca na samą myśl, że znów nici z mojego Was poznania...chyba całą szpulę już nawinęłam Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #90 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat Ja się waham...ostatnio jak byłem w Urzucie, to Neferka mi się trafiła w pokoju to dawno cię nie było Link do komentarza
Baru Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #91 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat Ja się waham...ostatnio jak byłem w Urzucie, to Neferka mi się trafiła w pokoju Teraz Neferka nie jedzie, to loozik... Ale kto wie... Jak Ci się jakieś ptaszysko trafi, albo i rogate jakieś... Strach się bać!! Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #92 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat Teraz Neferka nie jedzie, to loozik... Ale kto wie... Jak Ci się jakieś ptaszysko trafi, albo i rogate jakieś... Strach się bać!! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #93 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat Teraz Neferka nie jedzie, to loozik... Ale kto wie... Jak Ci się jakieś ptaszysko trafi, albo i rogate jakieś... Strach się bać!! Ja pierdooole nigdy nie zaznawał Marek ale tearz to ja juz rozumiem tą wyrazistośc jego oczu tak juz mu po prostu zostało i wiem po czym Link do komentarza
retrofood Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #94 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat Ja się waham...ostatnio jak byłem w Urzucie, to Neferka mi się trafiła w pokoju Chyba bym się poszczał. Ja się jej boję już chyba z dziesięć lat... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #95 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat Chyba bym się poszczał. Ja się jej boję już chyba z dziesięć lat... Stasiek ja pierdoooooole 2 raz TY ???????????? no nie ona jest jak Antarktyda wszyscy wiedza jaka jest ale nikt ie chce tam dotrzeć Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #96 Napisano 16 kwietnia 2013 oż wy niedobroty ... ładnie to tak? nie jest aż taka za jaką Ją macie , bywały większe zołzy Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #97 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat oż wy niedobroty ... ładnie to tak? nie jest aż taka za jaką Ją macie , bywały większe zołzy Pierdyknij w stół a nożyce sie odezwą soorrry Link do komentarza
jeea Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #98 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat Chyba bym się poszczał. Ja się jej boję już chyba z dziesięć lat... To i Stasiu popuściłem...parę razy Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #99 Napisano 16 kwietnia 2013 Cytat To i Stasiu popuściłem...parę razy by łem pewny ja tez Link do komentarza
Baru Napisano 16 kwietnia 2013 Udostępnij #100 Napisano 16 kwietnia 2013 (edytowany) Cytat To i Stasiu popuściłem...parę razy Edytowano 17 kwietnia 2013 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się