Skocz do zawartości

Łazienka - brak pomysłu ;/

Recommended Posts

Napisano
Wracając do tematu icon_biggrin.gif , mnie się aż tak bardzo nie podoba ta ciemna łazienka zaprezentowana na poprzedniej stronie. Ze swojej strony mam za to inne pytanie. Też niedługo urządzamy łazienkę i zabieramy się do nie od podstaw, czyli ze zmianą mebli, oświetlenia, pralki, zastanawiamy się, czy lepiej, żeby została wanna, czy też lepiej prysznic. Idzie też o to, którą część "wystroju" można by nabyć po mniejszej cenie bez szkody dla jakości. Na czym można zaoszczędzić, a na co lepiej nie skąpić?
Napisano
Prysznic czy wanna? Odwieczne pytanie, na które możesz odpowiedzieć sobie tylko sam. Musisz tylko przeanalizować ostatni rok swojego życia. Częściej szybko sie myłes pod słuchawką czy leżałeś w wannie? I co Ci/Wam sprawiało większa frajdę, co bardziej relaksowało?

Ja osobiście mogę obyć się bez leżenia, mój wybór to przede wszystkim wygodna kabina prysznicowa - najlepiej z siedziskiem i biczami.
Napisano (edytowany)
Cytat

Wracając do tematu Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_biggrin.gif"> , mnie się aż tak bardzo nie podoba ta ciemna łazienka zaprezentowana na poprzedniej stronie. Ze swojej strony mam za to inne pytanie. Też niedługo urządzamy łazienkę i zabieramy się do nie od podstaw, czyli ze zmianą mebli, oświetlenia, pralki, zastanawiamy się, czy lepiej, żeby została wanna, czy też lepiej prysznic. Idzie też o to, którą część "wystroju" można by nabyć po mniejszej cenie bez szkody dla jakości. Na czym można zaoszczędzić, a na co lepiej nie skąpić?

Wanna ?

Wolę mieć dwie umywalki ,wana to przeżytek .
Brak obrazka

Żeby naprawić odpływ umywalek :
Brak obrazka
ale co to wyszła z tego wanna .
Brak obrazka
tylko jak oglądac tą telewizję tak blisko icon_eek.gif
Nie lepiej nie skąpić i kupić porządną kabinę. Edytowano przez animus (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

ale co to wyszła z tego wanna .
Brak obrazka
tylko jak oglądac tą telewizję tak blisko icon_eek.gif
Nie lepiej nie skąpić i kupić porządną kabinę.

Ktoś nie pomyślał do końca... powinna być jeszcze opcja solarium icon_biggrin.gif
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Na pewno nie radzę przepłacać za pralkę, nie kupuj niczego powyżej 1000zł bo to wywalone pieniądze. Ja mam amikę za 720zł od 2 lat i nie ma z nią żadnych problemów
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
To fakt,do 1 tyś zł spokojnie można już coś wybrać,modeli jest bardzo wiele. Podobnie zresztą w przypadku płytek,jeśli poszukasz w sklepach internetowych,to znajdziesz coś dla siebie.
  • 3 tygodnie temu...
  • 6 miesiące temu...
Napisano
Cytat

ja chcę mieć wannę i już! od 4 lat mam tylko prysznic.... boziuuuuuuuu jak ja tęsknię za wylegiwaniem się w wannie icon_rolleyes.gif

Ale chyba taka dużą ,aby dwie osoby się zmieściły, bo tak samemu to nudno by było icon_mrgreen.gif
A prysznic też bym polecał ,taki na dwie osoby oczywiście icon_razz.gif
  • 4 tygodnie temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Poszłabym w radykalny minimalizm. Bez zbędnych dekoracji, wzorków na płytkach itp. Niech całą elegancję pomieszczenia załatwi solidny design ceramiki, którą właśnie trzeba jak najlepiej przemyśleć. W temacie efektownych, minimalistycznych projektów jestem fanką Roca, zobacz na przykład serię Barcelona. Fajnie byłoby właśnie wybrać coś subtelnego, ale z oryginalnym akcentem. (Przy czym warto postawić na sprawdzoną markę.)
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowany)
Witam serdecznie.

Dorzucam od siebie kilka według mojej opini ciekawych kolekcji, różne style, rożne wielkości może komuś pomoże to w inspiracji:

Mam nadzieję, że coś się spodoba i pomoże lub choć trochę naprowadzi na jakiś styl:) Edytowano przez CARREA_pl (zobacz historię edycji)
Napisano
Większość wstawionych tutaj rozwiązań mnie rozbiła, nie mogę się pozbierać po egipskim sedesie icon_mrgreen.gif Co do czegoś bardziej realnego i spokojnego polecam meble Sanitec Koło, które otrzymały tytuł "Wybór roku 2013" magazynu "Łazienka".

• 9 miesiące temu...
Napisano
Podobają mi się te prysznico-wanny ;) Jak kiedyś będę remontowała swoją łazienkę, zastanowię się nad kupnem takiej.

Lubię jeszcze taki nowoczesny styl, praktycznie surowe, monochromatyczne wnętrze, które można ocieplić np. jakimiś dodatkami.
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Oświetlenie jest kluczowym elementem każdego pomieszczenia, można fajnie efekty za jego pomogą uzyskać icon_smile.gif No i co najważniejsze dostępne sa energooszczędne żarówki, więc nie ma obaw przed umieszczeniem dużej ilości punktów oświetleniowych icon_smile.gif
  • 2 tygodnie temu...
Napisano (edytowany)
Wykańczając łazienkę z Narzeczoną zdecydowaliśmy się na dwa duże (od sufitu do podłogi) panele szklane z fototapetą głębia oceanu. Do tego duże szare kafle z błyszczącą poświatą. Efekt naszym zdaniem i znajomych bardzo fajny. Polecam Edytowano przez corniak (zobacz historię edycji)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...