Skocz do zawartości

Lista obecności na Letka 2011

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Na je... anie... co??? icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

Retro!!
Ty zbereźniku stary!!
Na wspólną podróż!!
Oooo żesz Ty....
Jak to mawiajom: głodnemu zawsze chleb na myśli icon_mrgreen.gif
Napisano
Hej,
To ja też poproszę Szefową o wpisanie na listę:
1 osoba, od soboty (na razie....), nocleg zarezerwowany, przelew zrealizowany, potwierdzenie wysłane.
Ufff - wszystko na jednym wdechu !!! icon_biggrin.gif

A teraz można by czas trochę przyspieszyć, żeby 11.06 go porządnie zwolnić - średnio wyszłoby normalnie, a o ile byłoby przyjemniej....
Napisano
Cytat

Hej,
To ja też poproszę Szefową o wpisanie na listę:
1 osoba, od soboty (na razie....), nocleg zarezerwowany, przelew zrealizowany, potwierdzenie wysłane.
Ufff - wszystko na jednym wdechu !!! icon_biggrin.gif

super .... icon_smile.gif

Cytat

A teraz można by czas trochę przyspieszyć, żeby 11.06 go porządnie zwolnić - średnio wyszłoby normalnie, a o ile byłoby przyjemniej....

jest jeszcze jedno wyjście : przycisnąć Adasia żeby w końcu zrobił ten obiecany mi z dawien dawna wehikuł czasu ... icon_lol.gif
Napisano
Cytat

jest jeszcze jedno wyjście : przycisnąć Adasia żeby w końcu zrobił ten obiecany mi z dawien dawna wehikuł czasu ... icon_lol.gif

Nie zrobi - nie ma czasu... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Nie zrobi - nie ma czasu... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

no tak .... właśnie .... icon_rolleyes.gif

acha ... zastanów się nad piątkiem ... ognicho z gitarami będzie - będziesz żałował tej absencji , ja Ci to mówię ... icon_biggrin.gif
Napisano
Halo halo Mietku .... halo halo Franku .....
cóż tu tak cicho?
może by się ktoś tak zapisał .... żeby frekwencję podnieść ... icon_biggrin.gif
a może zrobimy listę konkurencyjną dla Redakcji - i zobaczymy która wygra? pełna mobilizacja nastąpi wtedy zapewne icon_lol.gif
Napisano
Cytat

no to powiem tak -jak na tą chwilę jeszcze nie wiem icon_confused.gif??: ale ochotę mam być na zlocie -czas pokaże icon_rolleyes.gif

No jak to tak - nie wiesz?!?! Zlot bez Dżemplów?????
Gość gawel
Napisano
Cytat

no to powiem tak -jak na tą chwilę jeszcze nie wiem icon_confused.gif??: ale ochotę mam być na zlocie -czas pokaże icon_rolleyes.gif

Nie przyjmujemy tego do aprobującej wiadomości icon_confused.gif
Napisano
Cytat

Ja też icon_biggrin.gif

hehehe -wiesz ,że o mało co byśmy nie odwiedzili palenicy w ubiegłym tygodniu -tylko deszcz nas przestraszył icon_evil.gif -pewniakiem byśmy się gdzieś umówili na kawkę icon_smile.gif
Napisano
No taaak, z góralem to byś się na kawę umówiła... a o nas to już całkiem zapomniałaś...
...a może nie(?)... tylko po prostu za daleko macie... icon_evil.gif icon_razz.gif icon_evil.gif
Napisano
Cytat

No taaak, z góralem to byś się na kawę umówiła... a o nas to już całkiem zapomniałaś...
...a może nie(?)... tylko po prostu za daleko macie... icon_evil.gif icon_razz.gif icon_evil.gif

Yeti spokojnie o Tobie juz myślałam -sezon grillowy rozpoczyna się -więc spodziewaj się nalotów icon_cool.gif icon_lol.gif
Napisano
Cytat

Bo góral jest jeden, przynajmniej na tym forum icon_razz.gif icon_lol.gif

Cytat

hehehe -wiesz ,że o mało co byśmy nie odwiedzili palenicy w ubiegłym tygodniu -tylko deszcz nas przestraszył icon_evil.gif -pewniakiem byśmy się gdzieś umówili na kawkę icon_smile.gif

Szkoda.
A byłaś bez Wojtka? icon_biggrin.gif
Napisano
Duży jest boleśnie uświadamiany, z nadzieją, że przyjmie do wiadomości, ale jego to akuratnio wtedy też nie będzie.
To jest i plus i minus...
Chodzi o resztę rodzinki czyt. tych co im przyjdzie się dziećmi zająć...albo i nie...
Napisano
Cytat

Taki mam zamiar, ale i tak nie przyjmą tego z przyjemną miną

moi też nigdy przyjemnej nie mają ..... ale biorę pod uwagę opcję , że tak dobrze udają .... icon_lol.gif
mają święty spokój, nikt za uchem nie brzęczy , każdy sobie robi co chce - życie jak w madrycie icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

Jedna sprawa rozwineła się na pozytyw, powyższa...jakoś się załatwi...jeszcze jedna duża i ...może się uda "D

trzymam kciuki - bo pamiętaj : winka z powrotem mi się nie uśmiecha wieźć, a wypić je mogę jedynie przy Twoim udziale icon_wink.gif
Napisano
no to zapisuję .... choćby dlatego, że nie przyjmuję odmowy do wiadomości icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
wpisuję Żonkę z dzidziusiem , oraz Ciebie z Wyżlicą Gracją ... icon_mrgreen.gif icon_wink.gif
szczegóły typu nocleg tudzież brak możemy ustalić bliżej zlotu icon_smile.gif
Napisano
Yyyyy ... taka tylko uwaga luźnej natury ... w zeszłym roku lista się zamknęła właśnie na takiej ilości osób, jaką mamy dziś... od teraz możemy naliczać progres.
Napisano
Cytat

Yyyyy ... taka tylko uwaga luźnej natury ... w zeszłym roku lista się zamknęła właśnie na takiej ilości osób, jaką mamy dziś... od teraz możemy naliczać progres.

niezupełnie icon_biggrin.gif

Cytat

RAZEM: 51 osób dorosłych i 5 dzieci icon_biggrin.gif

po prostu lista była inaczej numerowana , w tym roku każdy - nawet osoba towarzysząca ma swój własny osobisty numerek na liście obecności - w ubiegłym roku osoby towarzyszące dopisywaliśmy przy numerku forumowicza ... icon_biggrin.gif
tak więc - jeszcze dwie dychy brakuje , żeby się zrównało .... choć może z 15 w sumie , bo wtedy kilka osób nie dojechało icon_wink.gif

więc : dajemy , dajeeeeeemyyyyy kochani ..... żeby się zrównało .... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Ty weź kobieto niegodziwa w końcu przestań wypominać, dobrze? -icon_smile.gif

no ale przecież prawdę pisze....icon_wink.gif a że wredna z natury skorpioniej jest..... icon_wink.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...