-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
No w sumie to ja ale nie wiem czy keto sie pod to kwalifikuje
-
Poczytaj https://budujemydom.pl/instalacje/ogrzewanie-podlogowe-i-grzejniki/a/113349-nagrzewnica-powietrza-elektryczna-olejowa-gazowa-kiedy-i-gdzie-sa-niezbedne
-
Przypominam też że w cenie noclegu mamy 3 posiłki. Śniadanie, obiad oraz kolację Pytanie czy oprócz Marcina ktoś jeszcze na jakąś specjalna dietę? Szkoda ale następnym razem się poprawiny Czyli Nie
-
Przez Marcinek44 · Napisano
A tak na marginesie jak jesteśmy przy ogrzewaniu. Wszystkie mokre prace zostały wykonane przed nadejściem lata kwiecień tynki maj posadzka, koniec sierpnia ocieplenie stropu na piętrze z sufitami. Stan zamknięty (same drzwi ) dopiero teraz . Ogrzewanie gazowe bez podłogówki same grzejniki płytowe. Jeżeli temperatury spadną powiedzmy do zera ( grudzień) a wtedy zaczynają się u mnie prace remontowe to samo ogrzewanie grzejnikami starczy ? Trzeba będzie ściągnąć każdy grzejnik w zależności od prac i czy dokupić jakąś nagrzewnice w takim wypadku ? -
Przez Marcinek44 · Napisano
Z tego co mi wiadomo w mieszkaniu jest wentylacja hybrydowa z nawiewem higrosterowanym, sufit na piętrze z płyt gk jak na zdjęciu ocieplony wełną mineralną nie wiem jakiej grubości z paroizolacją. Poddasze nie jest jakieś mega wielkie dach skośny, całkowita powierzchnia piętra to nie całe 40m2 więc raczej pomieszczenie na słoiki no i sprzęt po remoncie ale podłoga jest potrzebna i nie chciałbym zrobić jakiejś fuszerki w ogóle zastanawiam się jaka temperatura może być na takim poddaszu w takim stanie (nie ocieplona) Czy można tam będzie trzymać sprzęt budowlany z bateriami ?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się