labas Napisano 18 listopada 2010 Udostępnij #151 Napisano 18 listopada 2010 Cytat więc (jeżeli) może... Rozwiń No pewnie że mogę Link do komentarza
labas Napisano 18 listopada 2010 Udostępnij #153 Napisano 18 listopada 2010 Cytat Rozwiń Ty się nie śmiej. Wypatrzyłem że jedna dziewica już się zgłosiła. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 18 listopada 2010 Udostępnij #154 Napisano 18 listopada 2010 Cytat No pewnie że mogę Rozwiń Bo wiesz ... gdybyś jednak nie mógł .... albo np. coś innego by Ci nagle wypadło .... to POMOŻEMY .... Link do komentarza
labas Napisano 18 listopada 2010 Udostępnij #155 Napisano 18 listopada 2010 Cytat Bo wiesz ... gdybyś jednak nie mógł .... albo np. coś innego by Ci nagle wypadło .... to POMOŻEMY .... Rozwiń A figa z makiem Link do komentarza
daggulka Napisano 18 listopada 2010 Autor Udostępnij #156 Napisano 18 listopada 2010 wysłałam privy tylko do znajomych zaglądających na to forum .... mając w pamięci Kalę i Królika , a raczej Ich "pominięcie" - proszę wszystkich o rozgłoszenie gdzie się da .... bo nie bywam teraz nigdzie indziej w sieci oprócz tego forum ... Link do komentarza
daggulka Napisano 19 listopada 2010 Autor Udostępnij #157 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Bo wiesz ... gdybyś jednak nie mógł .... albo np. coś innego by Ci nagle wypadło .... to POMOŻEMY .... Rozwiń jak zwykle troskliwy i chętny do pomocy Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #159 Napisano 19 listopada 2010 Parę informacji:Alkoholu jednak nie możemy wyrzucić z zestawów oferowanych przez Trzy Korony.Do końca listopada muszę wpłacić 1000zł zaliczki.Na terenie ośrodka jest kawiarnia, tak że nie ma potrzeby brać ze sobą kawy, czajników, alkohol też jest.500m od ośrodka są prawdziwe źródła wody mineralnej - 4 rodzaje, można brać wiadrami, bo w Krościenku prawie wszystko jest za darmo Ot, narazie tyle. Link do komentarza
daggulka Napisano 19 listopada 2010 Autor Udostępnij #160 Napisano 19 listopada 2010 Czyli reasumując ..... koszty :kulig z kiełbaską i oscypkiem - 55złnocleg ze śniadaniem w klasie turystycznej - 34zł (jeśli ktoś przyjeżdża na 1 noc, to dopłata 3zł)obiad to prywatna sprawa każdego - nie zajmujemy się tym - jeśli ktoś chce , to na miejscu sobie wykupi....tak?menu na imprezę - do wyboru 50 zł lub 70zł ...... trzeba się zdecydować i podąć ogółem decyzję ....bo - trzeba nazbierać do końca listopada z wpłat 1000zł na zaliczkę .... a żeby ludzie wpłacali, to musimy zdecydować się do menu żeby mieć konkretną kwotę do zapłaty ..... jeśli kilka osób zdecyduje się wpłacić teraz - to jest szansa, że uda się uzbierać na zaliczkę.... ja mogę wpłacić już teraz bo wiem, ze na bank pojadę...labas .... będziesz mógł udostępnić konto do wpłat kiedy już wszystko zostanie ustalone? Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #161 Napisano 19 listopada 2010 Z kontem nie ma problemu, ale poczekajmy do końca listopada.Jest już 20 osób, a to dopiero początek.Mam nadzieję że redakcja też lubi jedzić kuligiem oraz nartowanie i zgłosi się tłumnie (proszę się nie pchać) KuligowcyWpisywać się jakie żarełko bierzemy. Link do komentarza
bajbaga Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #162 Napisano 19 listopada 2010 (edytowany) Może prościej, lekko zaokrąglając.Jednodniowy (sobota/niedziela) koszt pobyt (1 nocleg ze śniadaniem) + kolacja + kulig - od 145zł do 165zł (zależy od kolacji)Dwudniowy (piątek/sobota/niedziela) pobyt (dwa noclegi ze śniadaniem) + jw. – od 175zł do 195zł.dopisalem:Ja optuję za tańsza kolacją i ceną pogrubioną, bo będziemy po kiełbasie (oscypku), a dodatkowo, jak znam życie , coś, ktoś, doniesie (nie mylić z donosicielstwem). Edytowano 19 listopada 2010 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 19 listopada 2010 Autor Udostępnij #163 Napisano 19 listopada 2010 super, bajbaga ... to teraz zajmijmy się "widełkami" czyli opcją żarełka ..... jestem za opcją menu za 50zł ..... od tej za 70 różni się niewiele .... głównie tym, że w tej za 50zł jest tylko jeden ciepły posiłek (barszcz z krokietem) , podczas kiedy w opcji za 70 jest dodatkowo obiad (ziemniaki, mięsko, surówki) jestem za tą opcją za 50zł bez dodatkowego obiadu , bo jeden ciepły posiłek według mnie wystarczy .... dodatkowo na kuligu będzie jeszcze przecież kiełbaska i oscypek na ciepło.... mnie to wystarczy ..... choć - nie każdemu musi , więc proszę się wypowiadać.... bo musimy coś wybrać.... Cytat Z kontem nie ma problemu, ale poczekajmy do końca listopada. Rozwiń a zaliczka? jeśli poczekamy do końca listopada , to nie uzbieramy na czas na zaliczkę.... Link do komentarza
molytek Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #164 Napisano 19 listopada 2010 ja też optuję za zestawem pierwszym, ale tylko dlatego, że ani galarety, ani śledzia nie lubię.. Daga, w pierwszej opcji jest jeszcze strogonow, to też raczej na ciepło. Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #165 Napisano 19 listopada 2010 Też jestem za zestawem nr 1, w nim jest jeszcze strogonow, a pod tajemniczą nazwą Zimna płyta 150g są wedliny. Cytat a zaliczka? jeśli poczekamy do końca listopada , to nie uzbieramy na czas na zaliczkę.... Rozwiń Powiedzmy, 29.11 wpłacamy zaliczki. Link do komentarza
bajbaga Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #166 Napisano 19 listopada 2010 No i mamy. Zamykamy głosowanie.Czyli koszt wyjazdu wynosi 145zł od soboty i 175zł od piątku.Proponuję taka kwotą operować. Link do komentarza
daggulka Napisano 19 listopada 2010 Autor Udostępnij #167 Napisano 19 listopada 2010 Cytat ja też optuję za zestawem pierwszym, ale tylko dlatego, że ani galarety, ani śledzia nie lubię.. Daga, w pierwszej opcji jest jeszcze strogonow, to też raczej na ciepło. Rozwiń patrz jaka ja ślepa jestem .... a przeca niedawno bryle zmieniałam .... no to tym bardziej super ... Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #168 Napisano 19 listopada 2010 ma być dużo, numer nieważny...bez śledzi???????!!!! Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #169 Napisano 19 listopada 2010 Cytat bez śledzi???????!!!! Rozwiń Brrrrryyy, przyniosę Tobie słoik, o ile złowię w Dunajcu Link do komentarza
daggulka Napisano 19 listopada 2010 Autor Udostępnij #170 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Powiedzmy, 29.11 wpłacamy zaliczki. Rozwiń bardzo dobry pomysł...... można będzie na pewno też wpłacić całość , jeśli ktoś zechce ... w takim razie pozostaje czekać na kwotę zaliczki i dane do przelewu (na priv) ... może po niedzieli, jak będzie więcej luzu Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #171 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Brrrrryyy, przyniosę Tobie słoik, o ile złowię w Dunajcu Rozwiń no!a na wszelki słuczaj, wezmę bekę matiasa... Link do komentarza
daggulka Napisano 19 listopada 2010 Autor Udostępnij #172 Napisano 19 listopada 2010 Cytat no!a na wszelki słuczaj, wezmę bekę matiasa... Rozwiń Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #173 Napisano 19 listopada 2010 no co?śledzie zeżrę i sam do beki wlezę, przeca sól konserwuje... Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #174 Napisano 19 listopada 2010 Ale jaja, zapomniałem Wam powiedzieć o najważniejszym. Link do komentarza
daggulka Napisano 19 listopada 2010 Autor Udostępnij #175 Napisano 19 listopada 2010 Cytat no co?śledzie zeżrę i sam do beki wlezę, przeca sól konserwuje... Rozwiń a co se chcesz zakonserwować? bo cały to tam nie wleziesz .... Cytat Ale jaja, zapomniałem Wam powiedzieć o najważniejszym. Rozwiń jezus maria ..... już się boję..... Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #176 Napisano 19 listopada 2010 (edytowany) Cytat Ale jaja, zapomniałem Wam powiedzieć o najważniejszym. Rozwiń wolne terminy od 2035? Cytat a co se chcesz zakonserwować? bo cały to tam nie wleziesz .... ... Rozwiń to chociaż łeb wsadze... Edytowano 19 listopada 2010 przez Barbossa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 19 listopada 2010 Autor Udostępnij #177 Napisano 19 listopada 2010 Cytat to chociaż łeb wsadze... Rozwiń mało ynteresująca odpowiedź.... spodziewałam się innej .... Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #178 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Ale jaja, zapomniałem Wam powiedzieć o najważniejszym. Rozwiń Że po raz pierwszy w niedzielę będę mógł Link do komentarza
daggulka Napisano 19 listopada 2010 Autor Udostępnij #179 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Że po raz pierwszy w niedzielę będę mógł Rozwiń oż kurde ...... a jesteś pewien, że będą jednak te dziewice? a serio ..... no fakt .... Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #180 Napisano 19 listopada 2010 tę, czy 13.02? Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #181 Napisano 19 listopada 2010 Cytat oż kurde ...... a jesteś pewien, że będą jednak te dziewice? a serio ..... no fakt .... Rozwiń Chodzi o alkomat Link do komentarza
bobiczek Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #182 Napisano 19 listopada 2010 Hmmmmmmmm, obejrzałem wczoraj ten stok.Cieniuśki -Nawet zacząłem kombinować ferie - ale po pierwsze nie ten termin - a po drugie, szlag by Was trafił, jak ja na maxa popijałbym piwo w niedzielę o 15.00 (no bo poniedziałek,wtorek,środa,czwartek,piątek,sobota- bym mógł i korzystał) a Wy nie, ble,ble,ble - Link do komentarza
Moose Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #183 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Że po raz pierwszy w niedzielę będę mógł Rozwiń Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #184 Napisano 19 listopada 2010 Cytat tę, czy 13.02? Rozwiń 13.02 Link do komentarza
daggulka Napisano 19 listopada 2010 Autor Udostępnij #185 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Chodzi o alkomat Rozwiń no wiem przeca .... ale dziewice tysz ważne ... i na pewno zadowolone jak przeczytały że bedziesz mógł w niedziele dobra , pierniczołki .... bawcie się ... lece .... wiem, na druty mam uważać .... Link do komentarza
bobiczek Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #186 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Brrrrryyy, przyniosę Tobie słoik, o ile złowię w Dunajcu Rozwiń o, pokazały sie juz w tym roku? Serio? -Pstrąga wyparły, Psiekrwie...... Link do komentarza
molytek Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #187 Napisano 19 listopada 2010 matkoicórko, mam nadzieję, że się jeszcze jakieś inne dziewice zgłoszą, bo się bać zaczynam Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #188 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Chodzi o alkomat Rozwiń o żesz ku...aleś pociągnął Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #189 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Hmmmmmmmm, obejrzałem wczoraj ten stok.Cieniuśki - Rozwiń Nie jest za duży, ale obok w Szczawnicy-Palenica(5km) jest już ekstra, trasa Fis+trasa 1800m+ośla łączka 500m.Następny ośrodek jest w Kuszkowcach 9km. Link do komentarza
bobiczek Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #190 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Że po raz pierwszy w niedzielę będę mógł Rozwiń oczywiście po "sumie"Zapomniałeś dodać - "po sumie" o 11.00 - Link do komentarza
elutek Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #191 Napisano 19 listopada 2010 Diabłu dam miłą chwileczkęBy zaś odpust zjednaćPanu Bogu świeczkęMnie już niepotrzebna/"Wyznanie ex dziewicy", J. Kofta/ Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #192 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Hmmmmmmmm, obejrzałem wczoraj ten stok.Cieniuśki -..... Rozwiń obetnę Ci czuby u nart, założysz kapcie zamiast tych wielkich buciorówo takiei się przekonamy Link do komentarza
Trzylwy Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #193 Napisano 19 listopada 2010 Cytat oczywiście po "sumie"Zapomniałeś dodać - "po sumie" o 11.00 - Rozwiń Pstrągi, śledzie ... teraz sumy... Ależ w tym Dunajcu dobrobyt. Link do komentarza
bobiczek Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #194 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Nie jest za duży, ale obok w Szczawnicy-Palenica(5km) jest już ekstra, trasa Fis+trasa 1800m+ośla łączka 500m.Następny ośrodek jest w Kuszkowcach 9km. Rozwiń mnie tam wystarczy chyba ten 5 kilosków obok - pooglądam wieczorem.Masz znajomości na parkingu? - Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #195 Napisano 19 listopada 2010 Cytat o, pokazały sie juz w tym roku? Serio? -Pstrąga wyparły, Psiekrwie...... Rozwiń Dziewice ? Cytat Masz znajomości na parkingu? - Rozwiń No, ja nie płacę, to chyba mam znajomości Link do komentarza
bobiczek Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #196 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Pstrągi, śledzie ... teraz sumy... Ależ w tym Dunajcu dobrobyt. Rozwiń i flisaki się trafiają podobno od czasu do czasu.Tylko gorzałą ich czuć.I tak lepiej niż mułem- prawda? - Cytat No, ja nie płacę, to chyba mam znajomości Rozwiń nie ściemniaj, tylko odważnie przyznaj się że masz tam swoje 3 parkingi - i już - Link do komentarza
Trzylwy Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #197 Napisano 19 listopada 2010 Cytat i flisaki się trafiają podobno od czasu do czasu.Tylko gorzałą ich czuć.I tak lepiej niż mułem- prawda? - Rozwiń Muł to świństwo ... nawet karp, jak dobry, to nim zalatywać nie powinien. A flisak gorzałkowy, to jak dziczyzna w winie. Znaczy wszystko prawidłowo. Link do komentarza
labas Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #198 Napisano 19 listopada 2010 Cytat Ależ w tym Dunajcu dobrobyt. Rozwiń No jest, ale po mnie nie widać Link do komentarza
Barbossa Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #199 Napisano 19 listopada 2010 Cytat i flisaki się trafiają podobno od czasu do czasu.Tylko gorzałą ich czuć.I tak lepiej niż mułem- prawda? - Rozwiń no to trza bez buzi buzi Link do komentarza
bobiczek Napisano 19 listopada 2010 Udostępnij #200 Napisano 19 listopada 2010 a i na jednym zdjęciu chyba mignąłeś mi obok recepcji, a laska zza kotarki ma usta otwarte w zwrocie "szefie"Dzięki że nam podałeś cenę o 15% zawyżoną niż narciarzom z Warszawy - Kredyt hipoteczny - jasna sprawa - wszyscy na forum są wyrozumiali - Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się