Skocz do zawartości

sposób na miejsce pod schodami

konsta

Recommended Posts

Napisano
Ciekawy temat, tylko każdy wrzuca co tam na klawiaturę z google grafika wpadło. A może ktoś zagospodarował to miejsce i może się pochwalić "prawdziwym" zdjęciem z własnego domu?
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 3 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Póki co schodów nie mam ... kiedyś będą drewniane i prawdopodobnie po nimi będzie legowisko dla mojego piesa ...
ale
Takie rozwiązania mi się podobają

Brak obrazka

z6027227O.jpg

Jestem pod ogromnym wrażeniem icon_smile.gif
Napisano
A moze akwarium z rybkami. Widzialem takie rozwiazanie u kolegi super sprawa pod warunkiem ze ma sie takie hobby.
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Cytat

A moze akwarium z rybkami. Widzialem takie rozwiazanie u kolegi super sprawa pod warunkiem ze ma sie takie hobby.

To ja już wolę winko icon_smile.gif
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
Gość mhtyl
Napisano
Jak pod tymi schodami dziabnie się za dużo tego winka to schody same się zakręcą w oczach icon_biggrin.gif
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
TAK A PROPOS... HISTORYJKA NIE MOJA. PIĘKNIE RECYTOWAŁ TO DZIEWOŃSKI icon_smile.gif

Osiemnaście butelek whisky

W mojej małej piwniczce trzymałem 18 butelek whisky. Pewnego dnia mama kazała mi wszystkie wylać do zlewu, albo ona… Wolałem nie słyszeć, co będzie, jeżeli tego nie zrobię, więc wziąłem się do roboty. Wyciągnąłem korek z pierwszej butelki i wylałem jej zawartość do zlewu, nie licząc jednej szklanki, którą wypiłem. Następnie wyciągnąłem korek z drugiej butelki i postąpiłem z nią podobnie, nie licząc jednej szklanki, którą wypiłem. Następnie wyciągnąłem korek z trzeciej butelki i wylałem whisky do zlewu, którą wypiłem. Następnie wyciągnąłem korek z czwartej butelki do zlewu i wylałem zawartość do szklanki, którą wypiłem. Następnie wyciągnąłem butelkę z następnego korka i wypiłem z niego jeden zlew, a resztę wylałem do szklanki. Następnie wyciągnąłem zlew z następnej szklanki i wylałem korek do butelki. Następnie wylałem zlew do korka, wyciągnąłem zawartość i wypiłem. Na koniec wykorkowałem zlew do szklanki, zabutelkowałem szklankę i zawartościowałem korek. Kiedy już wszystko opróżniłem, przytrzymałem dom jedną ręką, drugą policzyłem szklanki, korki, butelki i zlewy, których było razem 29 i, gdy dom akurat przebiegał obok, policzyłem je jeszcze raz i w końcu miałem wszystkie domy w jednej butelce, którą wypiłem.
Gość mhtyl
Napisano
Cytat

ja pod schodami mam małe pomieszczonko na graty związane z moją działalnością

Tylko nie mów ,że tam te agregaty chowasz icon_biggrin.gif
Napisano
my pod schodami mamy półki na byty ze starych mebli zrobione.....i nie oszukujmy się jest tam mała graciarnia.....bo nie widać, ale bardzo podoba mi się takie rozwiązanie, które ktoś już tutaj pokazywał Brak obrazka
Gość adiqq
Napisano
wygląda super, ale nie wiadomo jak z funkcjonalnością...
Gość mhtyl
Napisano
Cytat

nie nie trzymam tam kablarki icon_smile.gif

To takie co na Ciebie kablują? Kiedyś nazywano takich konfidenci icon_biggrin.gif
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

my pod schodami mamy półki na byty ze starych mebli zrobione.....i nie oszukujmy się jest tam mała graciarnia.....bo nie widać, ale bardzo podoba mi się takie rozwiązanie, które ktoś już tutaj pokazywał Brak obrazka

Proste i genialne!
  • 7 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Fajne to rozwiązanie jak schody są bardziej w przedpokoju. icon_smile.gif Choć w głębi domu można wykorzystać te szuflady na inne rzeczy. icon_smile.gif
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 3 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...