daggulka Napisano 1 maja 2010 Udostępnij #1 Napisano 1 maja 2010 Założyłam ten wątek po to , aby w jednym miejscu można się porozumieć w sprawie transportu na zlot ....czyli .... Jesli ktoś wie , że jedzie i ma w samochodzie wolne miejsca ..... to pisze:jadę stąd .... mam tyle i tyle wolnych miejsc .... mogę zabrać kogoś po drodze ....to samo w drugą stronę ....jadę stąd , czy ktoś jedzie i mógłby zabrać po drodze?Na tym to polega ....zapraszam do tej społecznej akcji z wielu powodów .... najważniejsze to : raźniej i taniej .... Link do komentarza
miki3 Napisano 1 maja 2010 Udostępnij #2 Napisano 1 maja 2010 Mam 1 wolne miejsce w samochodzie (nie limuzyna) jadę z Bielska, chętny - pisać.wyjazd sobota, powrót niedziela. Link do komentarza
coolibeer Napisano 1 maja 2010 Udostępnij #3 Napisano 1 maja 2010 Ja 2 miejsca z Częstochowy lub okolic mam bo mogę jak coś podjechać. Link do komentarza
TINEK Napisano 1 maja 2010 Udostępnij #4 Napisano 1 maja 2010 Cytat Ja 2 miejsca z Częstochowy lub okolic mam bo mogę jak coś podjechać. Rozwiń A przypadkiem przez Łask jechać będziesz? Link do komentarza
coolibeer Napisano 1 maja 2010 Udostępnij #5 Napisano 1 maja 2010 Cytat A przypadkiem przez Łask jechać będziesz? Rozwiń ŁASK ---> CZĘSTOCHOWA ---> WARSZAWA ---> CZĘSTOCHOWA ---> ŁASK Link do komentarza
TINEK Napisano 1 maja 2010 Udostępnij #6 Napisano 1 maja 2010 Acha, rozumiemczyli nie przez Łask, tylko przez Częstochowę Link do komentarza
adam_mk Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #7 Napisano 2 maja 2010 Jadę z południa.Dąbrowa Górnicza/Sosnowiec/Katowice.(wszystko jedno, bo to sąsiednie miasta).Będę nocował, więc wracam po afterparty.Sierka.Chyba kombi (nie wiem czy ta druga się zdąży "zrobić").Jakby nie patrzał - miejsca sporo , bo jadę sam.Adam M. Link do komentarza
Ciril Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #8 Napisano 2 maja 2010 Ktoś z Łodzi się wybiera?? Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #9 Napisano 2 maja 2010 Cytat Ktoś z Łodzi się wybiera?? Rozwiń mandingo cie moze zgarnac Link do komentarza
dzempel Napisano 2 maja 2010 Udostępnij #10 Napisano 2 maja 2010 ciril -dopiero po czasie do mnie dotarło kto Ty jesteś proszę zrzuć to na karb blondynek debil jestem jak mało kto, nie pomyślałam że mogę się z tobą kiedykolwiek spotkać .ukłony dla Cebie ślę i całusy dla małego śpiocha:)pa Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #11 Napisano 3 maja 2010 Cytat ciril -dopiero po czasie do mnie dotarło kto Ty jesteś proszę zrzuć to na karb blondynek debil jestem jak mało kto, nie pomyślałam że mogę się z tobą kiedykolwiek spotkać .ukłony dla Cebie ślę i całusy dla małego śpiocha:)pa Rozwiń Po czasie jak ci powiedziałem kto to był i siedział koło ciebie Link do komentarza
dzempel Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #12 Napisano 3 maja 2010 inaczej bym nie załapała za szybko Link do komentarza
Ciril Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #13 Napisano 3 maja 2010 łłłłłooooo matkoooo! Aguś, koffana.... a co ze mną nie tak? Czemu taki szok? Toż mówiłam, że ja zębata Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #14 Napisano 4 maja 2010 Cytat łłłłłooooo matkoooo! Aguś, koffana.... a co ze mną nie tak? Czemu taki szok? Toż mówiłam, że ja zębata Rozwiń Ciril wcale taka nie groźna jest Tylko Czylwy takie wydygane zawsze P Link do komentarza
retrofood Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #16 Napisano 4 maja 2010 Patrzę... a tu Piczmana nie ma... Chyba pojadę Inter Regio... Link do komentarza
Baru Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #17 Napisano 4 maja 2010 Cytat Patrzę... a tu Piczmana nie ma... Chyba pojadę Inter Regio... Rozwiń No to pojedziemy wraz , a małoletni złośliwiec zorganizuje dinozaurom transport ze stolycy do miejsca zbornego . Fajny plan, no nie, Retro? Rozmawiałam z Piczmanem - nie ma możliwości być na zlocie w Ruścu : Link do komentarza
bobiczek Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #18 Napisano 4 maja 2010 To jest bardzo dobry wątek.Będę umilał drogę kawałami, grał na gitarze, smarkał w chusteczki jednorazowe i zadawał duzo pytań osobistych.Jadę z Zabrza.Podjadę do Katowic, na S-kę i no.gdzie tam komu pasuje........... Link do komentarza
daggulka Napisano 4 maja 2010 Autor Udostępnij #19 Napisano 4 maja 2010 Cytat To jest bardzo dobry wątek.Będę umilał drogę kawałami, grał na gitarze, smarkał w chusteczki jednorazowe i zadawał duzo pytań osobistych.Jadę z Zabrza Rozwiń znaczy .... że mam Cie na liste zapisać ? z noclegiem i afterparty?nocleg se zaklep na maila u Pani Osińskiej ..... adresik masz na wątku o aktualnościach zlotowych w pierwszym wpisie ... Link do komentarza
bobiczek Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #20 Napisano 4 maja 2010 zrobię żeby być - ni8ełatwe może się okazać ale bardzo bym chciał - naprawdę.Będę robił wszystko.Nie dzwonię o rezerwację - wezmę materac najwyżej- i już - Link do komentarza
daggulka Napisano 4 maja 2010 Autor Udostępnij #21 Napisano 4 maja 2010 Cytat zrobię żeby być - ni8ełatwe może się okazać ale bardzo bym chciał - naprawdę.Będę robił wszystko.Nie dzwonię o rezerwację - wezmę materac najwyżej- i już - Rozwiń Bobiczek .... Ty wiesz , że w tym wypadku chcieć - to móc ... liczę na Ciebie ..... Link do komentarza
bobiczek Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #22 Napisano 4 maja 2010 Zawsze decyzję mogę podejmować w ostatniej chwili - tak mam od lat z urlopami, feriami, spotkaniami.Teraz też tego sie trzymam - bo nie chcę być świnią i nawalić.Ale jest kierunek, plan i zrobię żeby być.Bez zbędnych wcześniejszych (jak kiedyś) deklaracji Link do komentarza
Baru Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #23 Napisano 4 maja 2010 Cytat Podjadę do Katowic, na S-kę i no.gdzie tam komu pasuje........... Rozwiń Prezesie kochany!Mnie i Retrowi pasuje Rzeszów i okolice - podjedziesz?? Link do komentarza
retrofood Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #24 Napisano 12 maja 2010 Cytat Prezesie kochany!Mnie i Retrowi pasuje Rzeszów i okolice - podjedziesz?? Rozwiń Chyba jakimś nocnym Inter Regio pojedziemy... Link do komentarza
bobiczek Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #25 Napisano 12 maja 2010 Cytat Chyba jakimś nocnym Inter Regio pojedziemy... Rozwiń i to będzie git - jazda - Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #26 Napisano 12 maja 2010 Cytat i to będzie git - jazda - Rozwiń Można się dołączyć? Link do komentarza
agus181 Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #27 Napisano 12 maja 2010 Gdyby ktos był z naszego "bardzo wschodniego" regionu Polski to w drodze na zlot i dla niego miejsce w autku by sie znalazło (obok sękacza ) ale widzę, że wszyscy raczej są z pozostałej częsci kraju Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #28 Napisano 12 maja 2010 Sękacz też jedzie? To już uważam zlot za zdecydowanie udany. Link do komentarza
Deamos Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #29 Napisano 12 maja 2010 Jak by co to ja będę jechał z Warszawy Link do komentarza
agus181 Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #30 Napisano 12 maja 2010 jedzie jedzie tylko jeszce o tym nie wie (ani on ani jego wykonawca) Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2010 Autor Udostępnij #32 Napisano 13 maja 2010 Cytat Sękacz też jedzie? To już uważam zlot za zdecydowanie udany. Rozwiń no patrz ..... i siłą wymogłeś..... Link do komentarza
agus181 Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #33 Napisano 13 maja 2010 Nie siłą Pomna tego jak w Koniakowie smakował sama się zadklarowałam Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2010 Autor Udostępnij #34 Napisano 13 maja 2010 Cytat Nie siłą Pomna tego jak w Koniakowie smakował sama się zadklarowałam Rozwiń Aguś.... Ty za dobra dla tych facetów jesteś .... Jest jeszcze ktoś komu bardzo smakował sękacz i kto nie zapisał się na zlot .... coulignon z Myszą ..... Jak myślicie ? wysłać mu upierdliwie po raz trzeci priva z kopem na zachętę czy od razu zadzwonić? Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #35 Napisano 13 maja 2010 Że ze mnie złośliwiec niepospolity, to powiem, że to nie Aguś jest dobra dla facetów (ale tylko w tym kontekście), tylko ten SĘKACZ NIEZIEMSKI. Link do komentarza
agus181 Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #36 Napisano 13 maja 2010 Od razu zadzwonić i powiedzieć, że sękacz, który tak mu smakował bedzie na niego czekał Link do komentarza
agus181 Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #37 Napisano 13 maja 2010 Cytat Że ze mnie złośliwiec niepospolity, to powiem, że to nie Aguś jest dobra dla facetów (ale tylko w tym kontekście), tylko ten SĘKACZ NIEZIEMSKI. Rozwiń Ja ciągle powtarzam swojemu męzowi,że jestem dla niego dobra i bardzo dobra Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2010 Autor Udostępnij #38 Napisano 13 maja 2010 Cytat Od razu zadzwonić i powiedzieć, że sękacz, który tak mu smakował bedzie na niego czekał Rozwiń ok .... to dziś wieczorkiem zadzwonię .... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #39 Napisano 13 maja 2010 Cytat no patrz ..... i siłą wymogłeś..... Rozwiń Nawet nie zdążyłem zacząć ... bym sie pewnie przymawiał, ale jakoś tak ..... nie musiałem. Link do komentarza
agus181 Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #40 Napisano 13 maja 2010 Cytat Nawet nie zdążyłem zacząć ... bym sie pewnie przymawiał, ale jakoś tak ..... nie musiałem. Rozwiń Czytam w Twoich myślach Link do komentarza
Baru Napisano 14 maja 2010 Udostępnij #41 Napisano 14 maja 2010 Cytat Chyba jakimś nocnym Inter Regio pojedziemy... Rozwiń Retro!Czy Ty radia nie słuchasz?! Od końca kwietnia dudnią, że PKP nie wpuszcza ileś tam pociągów IR na swoje szyny ze względu na ich kosmiczne długi.Dzwoniłam wczoraj na informację i pan mi rzekł, że dzień do przodu wiedzą, które IR wyjadą. Czyli musimy coś innego kołować, przynajmniej jakąś alternatywę i w ostatniej chwili się zdecydować. Link do komentarza
Baru Napisano 14 maja 2010 Udostępnij #42 Napisano 14 maja 2010 (edytowany) Cytat Można się dołączyć? Rozwiń Dawaj!! Boszsz!! Czy tylko mi się tak wydaje, czy faktycznie ten mój Struś włączył 5 bieg?? Bo zapierdziela jak szalony!! Edytowano 14 maja 2010 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 14 maja 2010 Autor Udostępnij #43 Napisano 14 maja 2010 Cytat Retro!Czy Ty radia nie słuchasz?! Od końca kwietnia dudnią, że PKP nie wpuszcza ileś tam pociągów IR na swoje szyny ze względu na ich kosmiczne długi.Dzwoniłam wczoraj na informację i pan mi rzekł, że dzień do przodu wiedzą, które IR wyjadą. Czyli musimy coś innego kołować, przynajmniej jakąś alternatywę i w ostatniej chwili się zdecydować. Rozwiń Baśka ... wczoraj w wiadomościach bodajże jakichś wieczornych słyszałam, że część zadłużenia została spłacona i wszystkie pociągi IR będą już kursować normalnie .... dowiedz się dokładnie .... Link do komentarza
Baru Napisano 14 maja 2010 Udostępnij #44 Napisano 14 maja 2010 Daga!Jeszcze mam tydzień na podjęcie decyzji... Link do komentarza
Baru Napisano 1 czerwca 2010 Udostępnij #45 Napisano 1 czerwca 2010 Cytat Chyba jakimś nocnym Inter Regio pojedziemy... Rozwiń Retro!Chyba jednak pociąg odpada- jakieś chore ilości godzin jedzie. Trza by raczej w kierunku busa sterować... I z tego, com rozeznanie zrobiła, to neobus wchodzi najbardziej w grę. Dojeżdżają na Okęcie (przejazd 65plnów kosztuje), a stamtąd to już z górki jak twierdzi Gaweł - trza wsiąść w 733... I tyle wiem... A gdzie wysiąść i gdzie leźć - pojęcia bladego nie mom Link do komentarza
coolibeer Napisano 1 czerwca 2010 Udostępnij #46 Napisano 1 czerwca 2010 Cytat Retro!Chyba jednak pociąg odpada- jakieś chore ilości godzin jedzie. Trza by raczej w kierunku busa sterować... I z tego, com rozeznanie zrobiła, to neobus wchodzi najbardziej w grę. Dojeżdżają na Okęcie (przejazd 65plnów kosztuje), a stamtąd to już z górki jak twierdzi Gaweł - trza wsiąść w 733... I tyle wiem... A gdzie wysiąść i gdzie leźć - pojęcia bladego nie mom Rozwiń Jak na Okęciu wylądujesz to po ciebie przyjedziemy nie pękaj. Link do komentarza
Baru Napisano 2 czerwca 2010 Udostępnij #47 Napisano 2 czerwca 2010 Cytat Jak na Okęciu wylądujesz to po ciebie przyjedziemy nie pękaj. Rozwiń Wcale nie zamierzam!!Twarda w końcu jezdem, nie??? Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #48 Napisano 7 czerwca 2010 To jak jest bo sie pogubiłem w natłoku.Ko jedzie pociągiem, kto jedzie autem, kto kogo zabiera, kto ma miejsce.............właściwie to spóźniony pytam czy będę jechał sam w pociągu, czy może uda mi się "na stopa" spróbujcie poukładać kto z kim i kiedy jedzie żebym coś zaplanował, bardzo proszę Link do komentarza
daggulka Napisano 8 czerwca 2010 Autor Udostępnij #49 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat To jak jest bo sie pogubiłem w natłoku.Ko jedzie pociągiem, kto jedzie autem, kto kogo zabiera, kto ma miejsce.............właściwie to spóźniony pytam czy będę jechał sam w pociągu, czy może uda mi się "na stopa" spróbujcie poukładać kto z kim i kiedy jedzie żebym coś zaplanował, bardzo proszę Rozwiń Bobiczek .... głośno myślę .... z Piekar Śląskich bedzie jechał w sobotę Adam_mk - z tego co mi wiadomo , ma wolne miejsce w samochodzie .... zaraz Ci dam numer tel. do Adama na priv - zadzwoń sobie i dopytaj . Po co się tłuc samemu pociągiem? Pamiętam, że z Bielska jedzie miki3 - tez oferował jedno miejsce i tez jedzie w sobotę . Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się