daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor #351 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat A ja tylko nieśmiało przypomnę, że na ostatniej imprezie w tym miejscu, byli tacy, co nad ranem odgrzewali (zapewne z głodu, bo przecież nie dla przyjemności) kapustę no , nawet zdjęcie takie było .... z tą kapustą....
Baru Napisano 9 czerwca 2010 #352 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Moim zdaniem przesada totalna z tymi oscypkami....Ale to tylko moje zdanie. Skreślamy Michałka z pyszności serowych
ewiq0 Napisano 9 czerwca 2010 #353 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Ewiq!No to ile Was liczyć? Baru myślę, że na nas to z 10 starczy.....więc nie wiem czy 200 jest dość czy nie, ale myślę, że jak będą to będziemy jeść, a jak kto się zagapi, to jego wina i już....
coolibeer Napisano 9 czerwca 2010 #354 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Skreślamy Michałka z pyszności serowych Miałem wcześniej to napisać że można mnie skreślić z tych pyszności. Odstępuję mój przydział.
Gość Adriana Jakubowska Napisano 9 czerwca 2010 #355 Napisano 9 czerwca 2010 Witam wszystkich,to i jak bardzo chętnie, z pięć oscypków wciągnę...Adriana z redakcji
coolibeer Napisano 9 czerwca 2010 #356 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Witam wszystkich,to i jak bardzo chętnie, z pięć oscypków wciągnę...Adriana z redakcji Oddam swoje Labas jak reszta Redakcji tak podejdzie do sprawy to kup na wszelki wypadek 300 bo widać że apetyt Redakcja to ma
bajbaga Napisano 9 czerwca 2010 #357 Napisano 9 czerwca 2010 Nie wiem kiedy Góral przybieży, ale jeśli w piątek – to raczej nie uniknie „zmniejszenia zasobów”.Co do innych specjałów – w niedzielę, też „godnie” należy przywitać dzionek, tak więc nie zmarnuje się.
Trzylwy Napisano 9 czerwca 2010 #358 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Witam wszystkich,to i jak bardzo chętnie, z pięć oscypków wciągnę...Adriana z redakcji : )))))))))))))))))))) to zasadniczo zmienia postać rzeczy .....
Gość Adriana Jakubowska Napisano 9 czerwca 2010 #359 Napisano 9 czerwca 2010 może nie postać, ale liczbę
Trzylwy Napisano 9 czerwca 2010 #360 Napisano 9 czerwca 2010 Postać postać ... daggulka w swoich wyliczeniach przyjęła, że jeść będą tylko ludzie z listy .. a redakcja, jako dotychczas nie zabierająca głosu w kwestiach spożycia, pociągnie te parę godzin na eterze i sympatycznej atmosferze ...A tu nagle sie okazuje, żeście nie są duchy ...
coolibeer Napisano 9 czerwca 2010 #361 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Postać postać ... daggulka w swoich wyliczeniach przyjęła, że jeść będą tylko ludzie z listy .. a redakcja, jako dotychczas nie zabierająca głosu w kwestiach spożycia, pociągnie te parę godzin na eterze i sympatycznej atmosferze ...A tu nagle sie okazuje, żeście nie są duchy ... ... degustatorzy
Gość Adriana Jakubowska Napisano 9 czerwca 2010 #362 Napisano 9 czerwca 2010 no nie, nie duchy i zjeść czasem w związku z tym musimy, choć mamy nadzieję pociągnąć jak najdłużej na sympatycznej atmosferze
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor #364 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat no nie, nie duchy i zjeść czasem w związku z tym musimy, choć mamy nadzieję pociągnąć jak najdłużej na sympatycznej atmosferze no .... i barrrrdzo dobrze .... czyli z 250 trza bedzie coby labas przywiózł .... Baru - dzwoń do labasa ....
coolibeer Napisano 9 czerwca 2010 #365 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Ale numer ! Dziewczyny „biorą” na serek
Gość Adriana Jakubowska Napisano 9 czerwca 2010 #366 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Ale numer ! Dziewczyny „biorą” na serek ale tylko na oscypkowy
bajbaga Napisano 9 czerwca 2010 #367 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat ale tylko na oscypkowy Ijeszcze chcą być "oscypane"
Baru Napisano 9 czerwca 2010 #368 Napisano 9 czerwca 2010 Jasny gwint!Zaś nie mam czasu zaglądnąć Z telefonem do Labasa poczekam do jutrzejszego wieczora, może się co wyklaruje jeszcze.Spadam do pracy
retrofood Napisano 9 czerwca 2010 #369 Napisano 9 czerwca 2010 kuchnia, do takiej ilości serka, to te pół litra dębianki to pewnie mało będzie..., trza chyba zabrać 0,70 literka...
Barbossa Napisano 9 czerwca 2010 #370 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat kuchnia, do takiej ilości serka, to te pół litra dębianki to pewnie mało będzie..., trza chyba zabrać 0,70 literka... i to na łeb...
retrofood Napisano 9 czerwca 2010 #372 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Retro!Jak będziesz wracał? Czym znaczy... To zależy kiedy to będzie...
PeZet Napisano 9 czerwca 2010 #373 Napisano 9 czerwca 2010 Ja to myślę, że oscypek spoko 200szt, ale kiełbachę bym odpuścił, przecież tam będzie grill. I jeszcze zostanie.Awantualnie: Niech każdy przyniesie "jak dla siebie", wtedy na pewno wystarczy. I napitku, i zapojki, i zakąski.
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor #374 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Ja to myślę, że oscypek spoko 200szt, ale kiełbachę bym odpuścił, przecież tam będzie grill. I jeszcze zostanie.Awantualnie: Niech każdy przyniesie "jak dla siebie", wtedy na pewno wystarczy. I napitku, i zapojki, i zakąski. hm .... może faktycznie .... to co? rezygnujemy z tej kiełbachy .... a ewentualnie niech każdy weźmie po kawałku albo jak ma to nieco więcej... tudzież co kto ma .... ?bede jutro w biedronce to standardowo chipsów nakupie jak zwykle i przywioze .... nie poradze - uzależniona jestem no i przypominam o napojach procentowych - każdy bierze na afterparty dla siebie .... co kto lubi ....
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor #376 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat a w okolicy jest jakiś sklepik? jest .... nie wiem jak z innymi towarami , ale w alkohol zaopatrzony jest jak trza ....
Gość adiqq Napisano 9 czerwca 2010 #378 Napisano 9 czerwca 2010 jesli chodzi o mnie, to prosze o zwiekszenie przydziału oscypkow dla mnie przeznaczonych. W zamian chetnie zrezygnuje z kiełbasy. Oscypki to dla mnie duzy przysmak i zjem duzo
Barbossa Napisano 9 czerwca 2010 #379 Napisano 9 czerwca 2010 przestańcie z tym kto i ile, bo labas się przerazinajwyżej będzie fajt o kawałek sera, trza tylko takie miejsce z błotkiem przygotować
r-32 Napisano 9 czerwca 2010 #380 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat ...najwyżej będzie fajt... ...na kije do wusztu...
dzempel Napisano 9 czerwca 2010 #381 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Miałem wcześniej to napisać że można mnie skreślić z tych pyszności. Odstępuję mój przydział. Te nie czaruj bo w Szczawnicy to sam się chwaliłeś ,ze ponad 10 zjadłeś
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor #382 Napisano 9 czerwca 2010 INFORMACJA DLA OSÓB JADĄCYCH DO REDAKCJI BD W PIĄTEK ..... Wyjazd z Ruśca do Warszawy w piątek o godzinie 14 - poprowadzi nas Gawel ponieważ ja nie znam drogi .....Korki są podobno w piątki nieziemskie , więc żeby zdążyć na godzinę 16 do Redakcji musimy wyjechać z Ruśca najpóźniej o 14 .....Uprzejmie informuję, iż na spóźnialskich czekać nie będziemy - punkt 14 wyjeżdżamy .....
PeZet Napisano 9 czerwca 2010 #383 Napisano 9 czerwca 2010 No fajnie. Choć nie wiedziałem, to i tak nie mogę w piątek.A jaki cel? Poznawczy?Odnośnie korków - da się przeżyć wjazd do Wawy o tej porze. Gorzej z wylotem, ale też da radę...
Gość gawel Napisano 9 czerwca 2010 #384 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat No fajnie. Choć nie wiedziałem, to i tak nie mogę w piątek.A jaki cel? Poznawczy?Odnośnie korków - da się przeżyć wjazd do Wawy o tej porze. Gorzej z wylotem, ale też da radę... No tak ale redakcja jest +- wiza wi Auchan na modlińskiej,tak że przejechanie trasą toruńską w kierunku pragi to tez nie takie proste
Gość stach Napisano 9 czerwca 2010 #385 Napisano 9 czerwca 2010 A cóż to za wyprawa do redakcji BD ? Jaki jest z grubsza cel tych odwiedzin
Gość gawel Napisano 9 czerwca 2010 #386 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat A cóż to za wyprawa do redakcji BD ? Jaki jest z grubsza cel tych odwiedzin kill me and i don't know. .Daga powiedziała że redakcja nas zaprosiła.
PeZet Napisano 9 czerwca 2010 #387 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat No tak ale redakcja jest +- wiza wi Auchan na modlińskiej,tak że przejechanie trasą toruńską w kierunku pragi to tez nie takie proste O, ja cię... to jakoś północą, obwodnicą obok dw zachodniego, okolice bemowa i prosto na most grota-row
Gość gawel Napisano 9 czerwca 2010 #388 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat O, ja cię... to jakoś północą, obwodnicą obok dw zachodniego, okolice bemowa i prosto na most grota-row No mniej więcej, tylko tak na Okęciu korki bo zamknęli petle mza, od jerozolimskich jak zawsze ciasno , potemjak juz kolo zachodndiego przejedziesz to z kolei od wlotu z wisłostrady w kierunku pragi na grota bryndza i dojechanie to masakra a powrót to ugotowane jajka na twardo
coolibeer Napisano 9 czerwca 2010 #389 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat No mniej więcej, tylko tak na Okęciu korki bo zamknęli petle mza, od jerozolimskich jak zawsze ciasno , potemjak juz kolo zachodndiego przejedziesz to z kolei od wlotu z wisłostrady w kierunku pragi na grota bryndza i dojechanie to masakra a powrót to ugotowane jajka na twardo to trza sie tak upakowac do 2 samochodow zeby nie jechać jak pielgrzymka Gaweł z mandingo wbijamy do ciebie
Baru Napisano 9 czerwca 2010 #390 Napisano 9 czerwca 2010 Się spisałam i mi diabli wzięli Chciałam zapytać czy wszystkie stworzenia pojadą do Redakcji?Bo ja w okolicach 17-18 będę na Okęciu i co wtedy?? Gawła niet, Różowej niet -d kogo po pomoc mam dzwonć?!?!
Gość gawel Napisano 9 czerwca 2010 #391 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Się spisałam i mi diabli wzięli Chciałam zapytać czy wszystkie stworzenia pojadą do Redakcji?Bo ja w okolicach 17-18 będę na Okęciu i co wtedy?? Gawła niet, Różowej niet -d kogo po pomoc mam dzwonć?!?! my tak okolo 17 gdzieś będziemy po redakcji to sie ciebie zabierze albo ja albo ktoś Daga pamięta o miejscu dla Ciebie.
TINEK Napisano 9 czerwca 2010 #392 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Się spisałam i mi diabli wzięli Chciałam zapytać czy wszystkie stworzenia pojadą do Redakcji?Bo ja w okolicach 17-18 będę na Okęciu i co wtedy?? Gawła niet, Różowej niet -d kogo po pomoc mam dzwonć?!?! Możesz dzwonić do mnie, zawsze Cię dobrym słowem wspomogę
Gość gawel Napisano 9 czerwca 2010 #393 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat to trza sie tak upakowac do 2 samochodow zeby nie jechać jak pielgrzymka Gaweł z mandingo wbijamy do ciebie To tak możemy się wstępnie umówić , Daga , Xawier, Wy i ja to się zapakujemy,
PeZet Napisano 9 czerwca 2010 #394 Napisano 9 czerwca 2010 Chętnie bym się do was dołączył, już swoim samochodem, ale nijak nie wiem o której będę wolny 18-19-20
Baru Napisano 9 czerwca 2010 #395 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Możesz dzwonić do mnie, zawsze Cię dobrym słowem wspomogę Tinku drogi!Numeru do Ciebie nie mam!! A tak w ogóle to ja dopiero teraz na mapę kuknęłam i się zastanawiam po jakie ciężkie licho mam jechać na Okęcie, skoro ja "od dołu" 7-mką jechać będę?!Tażczy nie lepiej desant zarządzić w Jabłonowie czy Marysinie?!No poprawcie mnie, jak się mylę... Z uzasadnieniem poproszę!!
Gość adiqq Napisano 10 czerwca 2010 #396 Napisano 10 czerwca 2010 my prawdopodobnie pojedziemy tez do redakcji - mozemy cie gdzies zgarnac po drodze...mamy 1 miejsceGaweł ile tego kołocza przywiezc? 2 blachy starcza?
Baru Napisano 10 czerwca 2010 #397 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat To zależy kiedy to będzie... Noooo w niedzielę???
daggulka Napisano 10 czerwca 2010 Autor #398 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat kill me and i don't know. .Daga powiedziała że redakcja nas zaprosiła. Hm ... z tym zaproszeniem to nie tak do końca ...... zapytałam, czy możemy odwiedzić i wyrażono zgodę..... czyli po prostu wryłam się na bezczelnego .... Kochani - jutro o tej porze będę gdzieś między Katowicami i Częstochową.....czyli w drodze ..... Misiek - chciałabym być jak najwcześniej w Ruścu , więc możliwe że nie zahaczymy o Ciebie tylko bezpośrednio od razu będziemy pruć bez przystanków do Ruśca.... sie jeszcze zobaczy .....
Baru Napisano 10 czerwca 2010 #399 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat my prawdopodobnie pojedziemy tez do redakcji - mozemy cie gdzies zgarnac po drodze...mamy 1 miejsce Ale ja jeszcze będę w drodze, jak Wy będziecie jechać do redakcji - jak macie być na 16-tą, to nie ma szans, żebyście mnie zgarnęli po drodze.
daggulka Napisano 10 czerwca 2010 Autor #400 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat Ale ja jeszcze będę w drodze, jak Wy będziecie jechać do redakcji - jak macie być na 16-tą, to nie ma szans, żebyście mnie zgarnęli po drodze. To Cie zgarniemy jak będziemy wracać z Redakcji ..... planujemy jeszcze po tej wizycie połazić trochę po Warszawie .... zdzwonimy się ...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się