ewiq0 Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #301 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat a w ogóle ciekawe ile nas tam w ten piątek będzie .... coby sie nie okazało, że wszyscy .... no my x4 sztuki...dwie prawdziwe, a dwie doczepione....chociaż w sumie to 3 doczepione....łożesz.....ale nas nawieje Link do komentarza
ewiq0 Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #302 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat No My będziemy z Wami śmigali od Częstochowy. Popołudniu dojedzie Dżampelka super, że się w końcu zdecydowaliście....Daga przymusiła czy przekupiła?? Link do komentarza
ewiq0 Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #303 Napisano 7 czerwca 2010 a w ogóle, to my też chętnie spotkalibyśmy się już w Częstochowie....gdzie się spotykacie?? U Ciebie Michał?? Super byłoby na Mc'Donaldsach koło 8 Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij #304 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat super, że się w końcu zdecydowaliście....Daga przymusiła czy przekupiła?? tym razem to nie moja sprawka ..... pewnie Miśka .... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij #305 Napisano 7 czerwca 2010 Mam informację od Pani Tereski , że zostało jeszcze kilka miejsc noclegowych . Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #306 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat a w ogóle, to my też chętnie spotkalibyśmy się już w Częstochowie....gdzie się spotykacie?? U Ciebie Michał?? Super byłoby na Mc'Donaldsach koło 8 Możemy spotkać się o 8 na wylocie na Warszawkę przy Mc Donald'sach po stronie TESCO Link do komentarza
Baru Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #308 Napisano 8 czerwca 2010 Słuchajta ludziska!W porozumieniu z Dagą rzucam temat jedzonka nocnego sobotnio/niedzielnego.Ostatni posiłek ma być serwowany o 22. Nie łódźmy się, że do 2-3 w nocy nie zgłodniejemy , no i pytanko: kupujemy sobie we własnym zakresie coś i przywozimy czy wybieramy jakiegoś osobnika jadącego samochodem, żeby zakupił coś np kiełbachę na grilla - hurtem i oddajemy mu kasę?No i druga rzecz - co z oscypkami? Molestujemy Labasa, żeby zakupił? Dzwoniłam do niego, ale nie odbierał...Jak ktoś ma ochotę na oscypki z grilla z żurawinką (już się obśliniłam) to pisać tutaj ile. Jak się Labas zgodzi i nam zakupi - oddajemy mu kasę (a nie tak jak u Coolibeerka - - dopiero w domu zakumałam, jak po świńsku żeśmy się zachowali).Ja zjem 5 spokojnie... (I znowu będę jęczeć, żem się otłuściła!!) Link do komentarza
daggulka Napisano 8 czerwca 2010 Autor Udostępnij #309 Napisano 8 czerwca 2010 więc tak .... jesli labas sie zgodzi .... niech zakupi tych oscypków i żurawinki ... i każdy obecny na afterparty odda mu dyszke i po kłopocie .... co do kiełbasy .... myślę , że najbezpieczniej będzie zakupić na miejscu ... upały zapowiadają niesamowite , więc lepiej nie ryzykować zepsucia w drodze - tym bardziej, że niektórzy będą jechać ładnych kilka godzin ... Gawel jest miejscowy - podpowie mi gdzie w sobotnie przedpołudnie skoczyć i zakupić powiedzmy z 10 kg kiełbasy na grilla ... każdy rzuci po 5 zeta za kiełbachę i będzie ok ... Kanapki zabierzcie bo śniadanko trza będzie w sobotę i niedziele zszamać jakieś Chyba , że mężczyźni forumowi wykonają kanapeczki na miejscu i koleżankom forumowym do łóżeczek zapodadzą , bo koleżanki na wyjazdach nie pichcą chciałam zaznaczyć .... Wypowiadać sie ludziska co myślicie ... wszelkie wskazówki , propozycje , insynuacje w tematach ogólnozlotowych wskazane .... p.s.a kiełbache wcale nie musimy jeść z grilla ... ognicho z gitarami i każdy własnym kijkiem i tez będzie fajne ... Barbossa - to do Ciebie ..... Ty kolego po drewno na ognisko nie idziesz .... Link do komentarza
Baru Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #310 Napisano 8 czerwca 2010 Labas oddzwonił Takie lepsze oscypki kosztują 2zeta - mówił, że kupi z 200szt i miejmy nadzieję, że nam to styknie. Wychodzi po 4 szt na twarz. Jeżeli ktoś ma większe zapotrzebowanie - pisać. Umówiłam się z Labasem, że wyślę mu konkretną liczbę, jeżeli te 200 będzie za mało. Link do komentarza
Gość stach Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #311 Napisano 8 czerwca 2010 To drewno na ognisko trzeba we własnym zakresie zorganizować To może przyczepkę zaczepić i ze dwa metry przestrzenne dosypać... co by starczyło do rana Link do komentarza
Ciril Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #312 Napisano 8 czerwca 2010 Będzię fajnie. Labasowi za oscypki zwrócić musimy zanim się znieczulimy na lot tym balonem Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #313 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat To drewno na ognisko trzeba we własnym zakresie zorganizować To może przyczepkę zaczepić i ze dwa metry przestrzenne dosypać... co by starczyło do rana Drewno jest na miejscu – tyle, ze kilka metrów od „paleniska”. Natomiast, jak życie pokazało jest to odległość dość znaczna, a i wyprawa niebezpieczna. Ale przyczepką – przesada. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #314 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat Drewno jest na miejscu – tyle, ze kilka metrów od „paleniska”. Natomiast, jak życie pokazało jest to odległość dość znaczna, a i wyprawa niebezpieczna. Bo azymut był obrany niewłaściwie ... inna sprawa, że gdyby nie pewien drobny wypadek, podmiot naszych wypowiedzi dotarłby z pewnością na miejsce, tyle że przez Australię .... Link do komentarza
Barbossa Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #315 Napisano 8 czerwca 2010 a drzyjcie se łacha ze mnie, drzyjcieto ta chałupa ciągle jakiś winkiel miała... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #316 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat Możemy spotkać się o 8 na wylocie na Warszawkę przy Mc Donald'sach po stronie TESCO no to super....będziemy w kontakcie, jakby co.... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #317 Napisano 8 czerwca 2010 a co do oscypków, to myślę, że starczy.....a czy my jesteśmy do nich liczeni 4 czy tylko 2 forumowiczów?? Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #318 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat Labas oddzwonił Takie lepsze oscypki kosztują 2zeta - mówił, że kupi z 200szt i miejmy nadzieję, że nam to styknie. Wychodzi po 4 szt na twarz. A Ty Baru pamiętasz jeszcze moją twarz?Bo ona (ta twarz) to 4 sztuki łyka w 6 sekund............. -Dlatego ja poproszę 10szt, muszę ze 2szt przywieźć do domu jako "pamiątkę z Warszawy" - Link do komentarza
Barbossa Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #319 Napisano 8 czerwca 2010 (edytowany) no to zrobisz bubu (pupu, kaku, czy jak to tam zwą) dopiero w chałupie... Edytowano 8 czerwca 2010 przez Barbossa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 8 czerwca 2010 Autor Udostępnij #320 Napisano 8 czerwca 2010 bedzie jeszcze kiełbacha z ogniska ..... nikt głodny nie będzie ..... Link do komentarza
dzempel Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #321 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat tym razem to nie moja sprawka ..... pewnie Miśka .... wszyscy obecni na grillu na nas wsiedli i przymusili tak to się odbyło fakt ,że długo przyduszać nie musieli Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #322 Napisano 8 czerwca 2010 taką miałam nadzieję....bo wiesz, bez Was to nie ten zlot....z kim bym się śmiała, aż tak oczywiście....pewnie kogoś bym znalazła, ale Ciebie Aga, to mało kto umie pobić w dobrym humorze Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #323 Napisano 8 czerwca 2010 (edytowany) coś mi się dwa razy posłało siakoś Edytowano 8 czerwca 2010 przez ewiq0 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #324 Napisano 8 czerwca 2010 A Ty R-32 jedziesz samochodem? Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #325 Napisano 8 czerwca 2010 Bo ja zaczynam żebry -Jutro o 5.00 jadę do Warszawy i zaraz mam znowu nasze, i potem 26.06 znowu jestem w Wawie.Mnie Stolyca dupą wyjdzie w tym miesiącu Link do komentarza
dzempel Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #326 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat taką miałam nadzieję....bo wiesz, bez Was to nie ten zlot....z kim bym się śmiała, aż tak oczywiście....pewnie kogoś bym znalazła, ale Ciebie Aga, to mało kto umie pobić w dobrym humorze tak tak w debilizmie ciężko mnie pobić a jak mam jeszcze bratnia duszę Becie to debilizm wysiada Link do komentarza
r-32 Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #327 Napisano 8 czerwca 2010 Cytat A Ty R-32 jedziesz samochodem? Mam taka nadzieję...adam.mk (tu Go pozdrawiam ) utrzymuje,że sierka pojemna jest...i się zmieścimy z żonką ... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #328 Napisano 8 czerwca 2010 (edytowany) no kurcze i jeszcze raz posłało...cuda jakieś czy cóś.....a tam debilizm super humor i tak ma być Edytowano 8 czerwca 2010 przez ewiq0 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #329 Napisano 8 czerwca 2010 (edytowany) posyła non stop więc zapowiadam ja idę spać, a jak dostaniecie mojego posta kilka razy to nie moja wina..... Edytowano 8 czerwca 2010 przez ewiq0 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #330 Napisano 8 czerwca 2010 taką miałam nadzieję....bo wiesz, bez Was to nie ten zlot....z kim bym się śmiała, aż tak oczywiście....pewnie kogoś bym znalazła, ale Ciebie Aga, to mało kto umie pobić w dobrym humorze Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #331 Napisano 8 czerwca 2010 (edytowany) Edytowano 8 czerwca 2010 przez ewiq0 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
dzempel Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij #332 Napisano 8 czerwca 2010 postaram się zabrać z sobą humorek Link do komentarza
Baru Napisano 9 czerwca 2010 Udostępnij #333 Napisano 9 czerwca 2010 Ewiq!No to ile Was liczyć?A tak w ogóle to proszę zająć stanowisko, czy te 200 to styknie i żeby potem nie było, że każdy niby zje po 3, łoscypków nie będzie i będzie chała!!Bobiczek!Wydaje mi się, że pamiętam Twoją facjatę Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor Udostępnij #335 Napisano 9 czerwca 2010 pojutrze o tej porze będę w drodze .... te 200 oscypków .... myślę, że styknie ..... nie ma co szaleć .... to nie jest na łobżarstwo jeno na delektowanie ... Link do komentarza
Baru Napisano 9 czerwca 2010 Udostępnij #336 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat pojutrze o tej porze będę w drodze .... te 200 oscypków .... myślę, że styknie ..... nie ma co szaleć .... to nie jest na łobżarstwo jeno na delektowanie ... A widziałaś co napisał Bobiczek?? On się będzie delektował i jeszcze na wynos chce11 Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor Udostępnij #337 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat A widziałaś co napisał Bobiczek?? On się będzie delektował i jeszcze na wynos chce11 to te 11 na wynos niech osobno Mu labas weźmie i osobno niech się policzą .... i już ... a za te 200 szt , to każdy po dyszce da labasowi do ręki zaraz na samym początku imprezy .... tak bedzie najlepiej , bo potem różnie może być .... z pamięcią także ... a tą kiełbache w ilości kilo 10 , chleb i musztardę to mam kupować na to ognicho ? nie chcę sama decydować .... Link do komentarza
abdom Napisano 9 czerwca 2010 Udostępnij #338 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat a tą kiełbache w ilości kilo 10 , chleb i musztardę to mam kupować na to ognicho ? nie chcę sama decydować .... Te 10 kg, to też na osobę? Nawet jeśli ma starczyć na 2 dni, to i tak trochę za dużo.... Myślę, że po 5 kg na głowę by wystarczyo - najwyżej trochę się pogłodzimy Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor Udostępnij #339 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Te 10 kg, to też na osobę? Nawet jeśli ma starczyć na 2 dni, to i tak trochę za dużo.... Myślę, że po 5 kg na głowę by wystarczyo - najwyżej trochę się pogłodzimy prrrrrrosze Cię .... to ma być w sumie na ognicho o 1-2 w nocy jak zgłodniejemy .... Link do komentarza
abdom Napisano 9 czerwca 2010 Udostępnij #340 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat prrrrrrosze Cię .... to ma być w sumie na ognicho o 1-2 w nocy jak zgłodniejemy .... Aaaaa, to tylko na jeden posiłek... W takim razie 2 kilo na głowę w zupełności wystarczy Link do komentarza
Trzylwy Napisano 9 czerwca 2010 Udostępnij #341 Napisano 9 czerwca 2010 yhy ... 2 kilo i pół litra ... jakoś do śniadania się dociągnie ... ledwo bo ledwo ... ale jakoś ... Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor Udostępnij #342 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Aaaaa, to tylko na jeden posiłek... W takim razie 2 kilo na głowę w zupełności wystarczy dobrze , to dla Ciebie kupie extra 2 kilo więcej .... Link do komentarza
Baru Napisano 9 czerwca 2010 Udostępnij #343 Napisano 9 czerwca 2010 A tak na poważnie to ja myślę, że babom po jednej sztuce styknie, facetom możesz policzyć po 2. Chyba, że się mylę Panowie??I w takim układzie to za cholerę Ci nie wyjdzie 10kg.I pytanie podstawowe: ile lasek kiełbachy tworzy 1 kg wyżej wymienionej??? Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 czerwca 2010 Udostępnij #344 Napisano 9 czerwca 2010 Moim zdaniem przesada totalna z tymi oscypkami....Ale to tylko moje zdanie. Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor Udostępnij #345 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat yhy ... 2 kilo i pół litra ... jakoś do śniadania się dociągnie ... ledwo bo ledwo ... ale jakoś ... noż następny .... sie uwzięli cy cus .... Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor Udostępnij #346 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat I pytanie podstawowe: ile lasek kiełbachy tworzy 1 kg wyżej wymienionej??? ja myśle , że jedna kiełbasa to tak 20 dkg chyba ... najwyżej jak bedą duże to się pokroi .... to ile mam kupic tej kiełbasy w końcu bo sie pogubiłam ... Link do komentarza
bajbaga Napisano 9 czerwca 2010 Udostępnij #347 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat I pytanie podstawowe: ile lasek kiełbachy tworzy 1 kg wyżej wymienionej??? Majstersztyk Link do komentarza
Trzylwy Napisano 9 czerwca 2010 Udostępnij #348 Napisano 9 czerwca 2010 (edytowany) Cytat A tak na poważnie to ja myślę, że babom po jednej sztuce styknie, facetom możesz policzyć po 2. Chyba, że się mylę Panowie?? To co ja sobie pomyślałem, po przeczytaniu tego postu, bardzo brzydko świadczy o śmietniku jaki mam w głowie i jednoznacznie określa do jakiego lekarza powinienem się udać .... Ale przemyśleniem jednym to się podzielę .... facetom to można liczyć tylko po jednym .... co stwierdziwszy, ze wstydem udam się na jakiś dłuższy spacer .... Edytowano 9 czerwca 2010 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2010 Autor Udostępnij #349 Napisano 9 czerwca 2010 Cytat Moim zdaniem przesada totalna z tymi oscypkami....Ale to tylko moje zdanie. nie jest przesada , Misiek .... nie wziąłeś pod uwagę (a ja biorę jak najbardziej) , że na tym afterparty do ranka to może być więcej osób niż nam się zdaje .... tam będą także osoby z Redakcji , Eksperci .... i mogę się założyć, że impreza tak wspaniale się rozkręci , że sporo tych osób zostanie z nami również po godzinie 22 .... Link do komentarza
bajbaga Napisano 9 czerwca 2010 Udostępnij #350 Napisano 9 czerwca 2010 A ja tylko nieśmiało przypomnę, że na ostatniej imprezie w tym miejscu, byli tacy, co nad ranem odgrzewali (zapewne z głodu, bo przecież nie dla przyjemności) kapustę - a wcześniej stoły były zastawione więcej niż suto. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się