mysza223 Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij #51 Napisano 21 kwietnia 2010 Cytat a Wybrzeże żąda dostępu do Częstochowy czy jakoś takbynajmniej z nad brzega pozdrawiam Nie narzekajci e ja tu samotny jestem tylko ja przyznałem się że z Podlasia Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij #52 Napisano 21 kwietnia 2010 Cytat Nie narzekajci e ja tu samotny jestem tylko ja przyznałem się że z Podlasia i teraz niech ktoś powie że przysłowia kłamią zarabia jak ?i liczba osób z woj. Śląskiego jak na razie liderzy Link do komentarza
daggulka Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij #53 Napisano 21 kwietnia 2010 Cytat Drogo się cenisz ale akceptuję Twoją propozycję .Pozdrawiam. ojjjjj , Andrzej ..... Ty figlarzu ...... Link do komentarza
jętka Napisano 23 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #54 Napisano 23 kwietnia 2010 Cytat Jak nie, przecieżem napisał. I rzut beretem od lokalizacji after-party. Ups... nie zauważyła ja Przepraszam.Czyli: ja - Jętka, Czapi, Deamos, PeZet... a czwórka "tajniaków" to kto? Link do komentarza
Marcin123 Napisano 23 kwietnia 2010 Udostępnij #55 Napisano 23 kwietnia 2010 Cytat Ups... nie zauważyła ja Przepraszam.Czyli: ja - Jętka, Czapi, Deamos, PeZet... a czwórka "tajniaków" to kto? Witam, jestem jednym z tajniaków z mazowieckiego Link do komentarza
edwl Napisano 3 maja 2010 Udostępnij #56 Napisano 3 maja 2010 Ciekawe, czy wyniki sondy są odbiciem rzeczywistej aktywności budowlanej? Link do komentarza
jętka Napisano 4 maja 2010 Autor Udostępnij #57 Napisano 4 maja 2010 Cytat Ciekawe, czy wyniki sondy są odbiciem rzeczywistej aktywności budowlanej? Myślę, że tak. Zauważ, że prowadzą województwa w których się bardzo dobrze zarabia a to oczywiście przekłada się na możliwości budowlane Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #58 Napisano 4 maja 2010 Cytat Myślę, że tak. Zauważ, że prowadzą województwa w których się bardzo dobrze zarabia a to oczywiście przekłada się na możliwości budowlane Ha hA ha Link do komentarza
jętka Napisano 4 maja 2010 Autor Udostępnij #59 Napisano 4 maja 2010 Cytat Ha hA ha Nie rozumiem odpowiedzi Link do komentarza
Trzylwy Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #60 Napisano 4 maja 2010 Nie ma się z czego śmiać. Od paru lat śląskie oficjalnie dzierży berło województwa o najwyższej stopie życiowej. Mazowieckie i łódzkie zaraz za nim. To może to i jest prawda. Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #61 Napisano 4 maja 2010 Cytat Nie rozumiem odpowiedzi No niestety w jednostkach samorządowych nie ma kokosów. Wszyscy chcą pracować w US czy UG a jak już dostają pracę to dostają kopa w tyłek jak się dowiedzą ile zarabiają... no chyba że kierowniki itp to już inna bajka Link do komentarza
jętka Napisano 4 maja 2010 Autor Udostępnij #62 Napisano 4 maja 2010 Cytat No niestety w jednostkach samorządowych nie ma kokosów. Wszyscy chcą pracować w US czy UG a jak już dostają pracę to dostają kopa w tyłek jak się dowiedzą ile zarabiają... no chyba że kierowniki itp to już inna bajka Rozumiem, że jesteś "urzędasem" i stąd ten śmiech... szyderczy, tak? Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #63 Napisano 4 maja 2010 Cytat Rozumiem, że jesteś "urzędasem" i stąd ten śmiech... szyderczy, tak? można to tak nazwać po imieniu Link do komentarza
acia Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #64 Napisano 4 maja 2010 Cytat Myślę, że tak. Zauważ, że prowadzą województwa w których się bardzo dobrze zarabia a to oczywiście przekłada się na możliwości budowlane Z tym "bardzo dobrze zarabia" to bym oszczędniej przynajmniej jeśli chodzi o śląskie i nie zapominajmy, że z reguły tam gdzie się może trochę lepiej zarabia to się też więcej za różne rzeczy płaci, ja bym określiła to tak, że tam gdzie o pracę jest łatwiej tam i łatwiej jest budować. Link do komentarza
jętka Napisano 4 maja 2010 Autor Udostępnij #65 Napisano 4 maja 2010 Cytat można to tak nazwać po imieniu Aaa to teraz jasna sprawa. Co niektórzy bardzo cenią sobie taką pracę, bo zarobki urzędnika w stosunku do wkładu pracy są wręcz rewelacyjne a i gwarancja stałej pracy jak nigdzie indziej. No i można sobie w czasie pracy posiedzieć na forum Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #66 Napisano 4 maja 2010 Cytat Aaa to teraz jasna sprawa. Co niektórzy bardzo cenią sobie taką pracę, bo zarobki urzędnika w stosunku do wkładu pracy są wręcz rewelacyjne a i gwarancja stałej pracy jak nigdzie indziej. No i można sobie w czasie pracy posiedzieć na forum Tak jeśli się jest admninistratorem sieci Inni nie mają takiej możliwości Cisco pracuje Link do komentarza
jętka Napisano 4 maja 2010 Autor Udostępnij #67 Napisano 4 maja 2010 Cytat Tak jeśli się jest admninistratorem sieci Inni nie mają takiej możliwości Cisco pracuje A to mamy tutaj więcej "urzędujących"? Ja choć nie pracująca w żadnej jednostce administracyjnej też znajduję czas na pisanie w trakcie pracy, zresztą jak większość na forum. Bo w sumie za co byśmy budowali gdybyśmy nie mieli pracy Link do komentarza
dzempel Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #68 Napisano 4 maja 2010 łódzkie sie melduję Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #69 Napisano 4 maja 2010 Cytat A to mamy tutaj więcej "urzędujących"? Ja choć nie pracująca w żadnej jednostce administracyjnej też znajduję czas na pisanie w trakcie pracy, zresztą jak większość na forum. Bo w sumie za co byśmy budowali gdybyśmy nie mieli pracy No jest jeszcze kilka urzędasów Link do komentarza
labas Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #70 Napisano 4 maja 2010 Mojego województwa nie ma Link do komentarza
atb Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #72 Napisano 4 maja 2010 Radłów koło Ostrowa Wielkopolskiego Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #73 Napisano 5 maja 2010 Cytat Mojego województwa nie ma to cię do śląska przypniemy teraz tu będziesz pracował więc na ten czas jesteś slązokiem Link do komentarza
agus181 Napisano 10 maja 2010 Udostępnij #74 Napisano 10 maja 2010 lubelskie się melduje Link do komentarza
jętka Napisano 11 maja 2010 Autor Udostępnij #75 Napisano 11 maja 2010 Cytat lubelskie się melduje Witamy I ciągle czekamy na opolskie! Link do komentarza
ikas3 Napisano 11 maja 2010 Udostępnij #76 Napisano 11 maja 2010 Cytat Witam, jestem jednym z tajniaków z mazowieckiego A ja kolejnym Link do komentarza
jętka Napisano 12 maja 2010 Autor Udostępnij #77 Napisano 12 maja 2010 Cytat A ja kolejnym Uszczegółowiłam naszą listę:1. Jętka2. Czapi3. Deamos4. PeZet5. Marcin1236. ikas3 7. tajniak 8. tajniak 9. tajniak 10. tajniak 11. tajniak Link do komentarza
bajbaga Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #78 Napisano 12 maja 2010 (edytowany) Toć te wszystkie Śliczne Panie i Przystojni Panowie powinni spotkać się na Zlocie – wyśmienita okazja.Jak ktoś chce, to może wystąpić „inkoguto”.No dalej wpisywać się na listę – nawet jako „tajniacy”.Z tego co mi wiadomo – wystarczy zadeklarować chęć uczestnictwa „prywatnie” u Dagi, a Ona już wpisze na „oficjalną” listę pod ksywką „tajniak xx”.Mogę gwarantować, ze „wycieku” nie będzie.Będzie za to wyśmienita atmosfera i zabawa – to też mogę gwarantować, łącznie z zapewnieniem, że jak ktoś będzie się nudził, to osobiście (no może z pewną pomocą) będę Go „rozrywał”.No jętka – dyscyplinuj tą najliczniejszą grupę. D o p i s a ł e m :Ps. Mogę pośredniczyć w tej „tajnej operacji” – zapewniam pełną anonimowość. Edytowano 12 maja 2010 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #79 Napisano 12 maja 2010 Wiecie no te najsilniejsze Województwa to obowiązkowo muszą być Link do komentarza
jętka Napisano 12 maja 2010 Autor Udostępnij #80 Napisano 12 maja 2010 Cytat No jętka – dyscyplinuj tą najliczniejszą grupę. No w to to mnie nie wrobisz Jestem w stanie "rządzić" przez 8 godzin na dzień a potem mam dość. Sama byłam ciekawa poznać coniektórych bywalców ale jak nie zobaczyłam ich na liście to straciłam motywcję. Może kiedyś... jak zacznę budować. Teraz bym się tylko wymądrzała. Odstaję od Waszej grupy i wiekiem i poglądami, więc stwierdziłam, że nie tym razem Ale na przyszłość nie mówię "nie" Link do komentarza
daggulka Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #81 Napisano 12 maja 2010 Cytat Odstaję od Waszej grupy i wiekiem i poglądami, więc stwierdziłam, że nie tym razem No coś Ty , jętka ..... patrząc na listę - mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że są osoby w przedziale wieku od 27 do 50 lat . Rozbieżność jest spora . A poglądy .... co jeden to inne ..... na rożne sprawy .... jak to w życiu ... a wszyscy fajnie się dogadują w realu .Szkoda , że Cię nie będzie . Link do komentarza
retrofood Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #82 Napisano 13 maja 2010 Cytat Odstaję od Waszej grupy i wiekiem i poglądami, więc stwierdziłam, że nie tym razem Ale na przyszłość nie mówię "nie" Ty co, szesnastka dopiero? Zazdraszczam. Link do komentarza
togaj Napisano 14 maja 2010 Udostępnij #83 Napisano 14 maja 2010 Cytat Pytanie jak w temacie Zapraszam. Zobaczymy kto rządzi na forum BD śląsk wymiata:) mikołów pozdrawia Link do komentarza
aneczka Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #84 Napisano 10 czerwca 2010 wielkopolska... jakoś mało nas... Link do komentarza
vega1 Napisano 21 lipca 2010 Udostępnij #85 Napisano 21 lipca 2010 jest ktoś z Gniezna na forum? Link do komentarza
magpie101 Napisano 8 września 2010 Udostępnij #86 Napisano 8 września 2010 Dolnoslaskie Link do komentarza
molytek Napisano 14 września 2010 Udostępnij #87 Napisano 14 września 2010 łódzkie, a nawet dawne piotrkowskie Link do komentarza
Fixxxer1 Napisano 23 września 2010 Udostępnij #88 Napisano 23 września 2010 Mińsk Mazowiecki wita Link do komentarza
rijswijker Napisano 24 września 2010 Udostępnij #89 Napisano 24 września 2010 Pomorze srodkowe.USTKA (nie do z(a)darcia). Link do komentarza
animus Napisano 24 września 2010 Udostępnij #90 Napisano 24 września 2010 Warmia&Mazury Link do komentarza
Mistrz Jan Napisano 26 września 2010 Udostępnij #91 Napisano 26 września 2010 Kiedyś mieszkałem w Piszu. (Ach te ryby i rydze ) . Teraz Brwinów / Milanówek. Chyba wrócę na jesień życia. Jan. Link do komentarza
hakeryk2 Napisano 30 września 2011 Udostępnij #92 Napisano 30 września 2011 Kolbuszowa (podkarpacie) wita forumowiczów Link do komentarza
tomasz234 Napisano 24 marca 2013 Udostępnij #93 Napisano 24 marca 2013 witamjestem z Siedlec ,, do stolycy " mam 90km wiec blisko Link do komentarza
racer Napisano 7 kwietnia 2017 Udostępnij #94 Napisano 7 kwietnia 2017 Jo nie kaszebe, ale bliska Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 7 kwietnia 2017 Udostępnij #95 Napisano 7 kwietnia 2017 Dnia 10.06.2010 o 22:21, aneczka napisał: wielkopolska... jakoś mało nas... Nie mało tylko nie chcą się ujawnić, ja też wielkopolska ale na na pograniczu z dolnośląskim czyli jestem pogranicznikiem Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się