Skocz do zawartości

Odchudzanie

Recommended Posts

Gość adiqq
Napisano
Cytat

gratuluje , Ela ... ja też muszę się ogarnąć .... tak do 58-60 ... mniej nie chcę chyba ważyć , bo sie mnie zwisy pokażą tu i ówdzie icon_lol.gif icon_wink.gif

im więcej piszesz w tym temacie, tym bardziej nabieram wrażenia że masz kompleksy na tym punkcie.... icon_razz.gif
Gość gawel
Napisano
To prawda juz dawno to Dadze mówilem z rok ponad temu jak jeszcze powiedzmy szczupły byłem
Napisano
U mnie na razie stoi 107 - nie odchudzam się specjalnie bo zaraz mnie dopadł i chcę troszkę się wzbogacić w minerały. Robiłem dzisiaj badania okresowe krew/mocz wyszły słabiutko angry.gif .Lekarka pomarudziła na wyniki ale jak powiedziałem że Ducan itp. i ile spadło to podpisała bez problemu icon_biggrin.gif
Prawdę mówiąc to myślałem żeby zatrzymać się na tej wadze bo mi i żonie odpowiada icon_cool.gif ,ale ta lekarka powiedziała żeby zejść poniżej 100kg (jakaś psychologiczna granica itp icon_confused.gif icon_eek.gif ).
Gość gawel
Napisano
Cytat

nie mogę się zmotywować buuu ...a może po Świętach...

Wiesz to zalezy ja bym nie czekał teraz święta sa idealne na dukana jajka miesiwa i serniczek
Napisano
Lecę jednak dalej icon_biggrin.gif - więcej ruchu w tym tygodniu i waga sama spada, 30 już rozmieniłem. Najlepsze jest to że poluzowałem dukanie i waga fajnie leci w dół.
Napisano
Cytat

a ja to tu wpadam się zawsze pośmiać......
no bo "gupi bym był - jak bym se odmówił - to co lubim!"
A życie jest jedno tylko!
...

... i za to Cię Prezio lubię najbardziej icon_mrgreen.gif
Napisano (edytowany)
Cytat

he,he icon_smile.gif
Szefie - a myślałeś już nad "Jeżem"?
Może by go tam za oceanem przyjęli z rozkoszą? Jak sądzisz icon_biggrin.gif

... hmmmmmmmmmm ... sądzę, że ... jakby to powiedzieć delikatnie ... gdyby mnie ktoś podał takie "cudo" jak ten "wakacyjny" (dodatkowo z tym "niby piwem") ... to byłbym chyba nic nie jadł przez tydzień na samo wspomnienie icon_redface.gif

... lubię "półmiski mięsne" (różne, rózniste ... i są tutaj w miarę popularne) ... na "wakacyjnym" natomiast dobór wędlin fatalny (z "paróweczkami" włącznie) icon_rolleyes.gif ... Edytowano przez Chef Paul (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

Lecę jednak dalej icon_biggrin.gif - więcej ruchu w tym tygodniu i waga sama spada, 30 już rozmieniłem. Najlepsze jest to że poluzowałem dukanie i waga fajnie leci w dół.

Dobrze, ześ poluzował Dukanowi. Wszelkie ekstremum to jazda po bandzie: na dłuższą metę wykończyc może. Z przymrużeniem oka icon_wink.gif polecam książkę Allena Carra: "Prosta metoda, jak skutecznie pozbyc się zbędnych kilogramów". Facet może i neofitą jest, ale jego inna pozycja, skutecznie pomogła mi rzucic palenie 2 latka temu. Pozdrawiam:)

Cytat

Dobrze, ześ poluzował Dukanowi. Wszelkie ekstremum to jazda po bandzie: na dłuższą metę wykończyc może. Z przymrużeniem oka icon_wink.gif polecam książkę Allena Carra: "Prosta metoda, jak skutecznie pozbyc się zbędnych kilogramów". Facet może i neofitą jest, ale jego inna pozycja, skutecznie pomogła mi rzucic palenie 2 latka temu. Pozdrawiam:)

Sprostuję, że Carr był. Bo pagibł icon_confused.gif
Napisano
Cytat

coś dużo masz tych falstartów icon_razz.gif

Startującego ma do kitu ,źle odlicza więc nie ma co się dziwić że same falstarty icon_razz.gif icon_lol.gif
Napisano
Cytat

coś dużo masz tych falstartów icon_razz.gif

no wiem, wiem ... icon_cry.gif

Cytat

Co masz przeciwko tej liczbie, hee ? icon_biggrin.gif

duuuuuużo.... icon_lol.gif

Cytat

Startującego ma do kitu ,źle odlicza więc nie ma co się dziwić że same falstarty icon_razz.gif icon_lol.gif

icon_rolleyes.gif
Napisano
Cytat

hehe
Napisano (edytowany)
Cytat

trza sie ogarnąć .... to co było ostatnio, to falstart był .... nie wytrwałam .... 63 na wadze .... th_0girlactive.gif

Dagggga ustal sobie że będziesz ważyć tyle ile będziesz miała lat ,więc co roku

będziesz mogła przytyć . Edytowano przez animus (zobacz historię edycji)
Napisano
No nie... Ludzie... Pikno pogoda jest! Pobrykoć troche, poskikoć, dookoła domu 10 raza przeczołgać się, a waga bedzie tako, że aż mucho nie siada! Przed kompem to tylko 4 litery rosną i nie tylko icon_wink.gif
Napisano
Cytat

Barka, jak tak ciągle gnasz, to co ma Ci się powiększyc? Może... stopa. Życiowa icon_mrgreen.gif

Taaa... Napewno to ona właśnie mię się zwiększa, i zwiększa... I co ja z niom uczynię, jak już będzie taaaakaaa duuuużaaa... unsure.gif
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
prawie dwumiesięczna cisza w wątku... ciekawe z jakich powodów?
pochudliście już wszyscy ile chcieliście, czy... icon_rolleyes.gif

ja niestety - oddam 3 kg w dobre ręce... icon_wink.gif icon_redface.gif

Adrian, i jak tam Lutz? sprawdza się? napisz proszę coś więcej jak sytuacja teraz wygląda...
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

ja to nawet 4 bym oddała chętnie ... icon_redface.gif

Może w mięsnym popytajcie dziewczyny icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

Jestem chętny do potrzymania.

samo potrzymanie nie załatwia sprawy icon_biggrin.gif

pora mi wrócić na łono wewontku .... mam do zrzucenia 4 kilo .... stresy szkolne i nie tylko wymagały poradzenia sobie z nimi - a najłatwiej co? no jak to co - zażerać icon_evil.gif
w piątek mam imprezkę klasową zapijaną i zajadaną w restauracji , więc do piątku cudów robić nie będę - na całość zaczynam od soboty ...
ale od teraz do piątkowego popołudnia zamierzam choć trochę oczyścić organizm z czekolady zażeranej pod wieloma postaciami hurtowo .... icon_lol.gif , więc na razie lekka dietka 800 kcal - same owoce i warzywka w rozsądnych ilościach ... icon_smile.gif
a może sobie zrobię zupę kapuścianą? o, to jest dobra myśl ... trza kupić składniki icon_biggrin.gif
a potem od soboty ..... może dukan? icon_wink.gif icon_biggrin.gif

Napisano
dieta sie odwlekła .... ale nic to , właśnie zaraz zmierzam w kierunku kuchni gotować zupe kapuścianą.... 7 dni oczyszczenia na zupie , a potem .... nie wiem ... może powrót do dukana ....
Napisano
Cytat

Fuuuj kapuścianka - skuteczna, ale ja po jednym podejściu patrzeć na nią nie mogę błe.
Oczywiście za Ciebie trzymam kciuki. icon_wink.gif

wytrwała być potrafię jak się uprę icon_lol.gif ... pomijając fakt, że lubię warzywa - już kiedyś byłam na tej zupie i spoko , dałam radę icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

[attachment=12628:Chuda_...........jpg]

Tak dla przypomnienia, Daga to lepsza dieta od Twojej tej postmodernistycznej icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

Tak dla przypomnienia, Daga to lepsza dieta od Twojej tej postmodernistycznej icon_mrgreen.gif

pozwoliłam sobie, z czystej ciekawości... poszukać i wkleić to czego nie widać ;)

Brak obrazka

mhtyl-u, a na brzuch też coś masz? icon_lol.gif

Napisano
A ja już po odchudzaniu, z prawie 73 kg ( zalamka.jpg ) zeszłam do 62, chciałam do 60 ale organizm chyba sam wybrał 62 bo za nic nie mogłam zrzucić więcej. Ważę się nadal co tydzień, póki co waga stoi. icon_smile.gif
Napisano
Cytat

A ja już po odchudzaniu, z prawie 73 kg ( zalamka.jpg ) zeszłam do 62, chciałam do 60 ale organizm chyba sam wybrał 62 bo za nic nie mogłam zrzucić więcej. Ważę się nadal co tydzień, póki co waga stoi. icon_smile.gif

Sandra - ja Ci bardzo gratuluję, piękny wynik icon_smile.gif napisz proszę w jakim czasie tego dokonałaś,
miałabym też prośbę - pamiętam, że pisałaś o ćwiczeniach, które wykonujesz,
mogłabyś polecić jakieś skuteczne na brzuch? /jedno wystarczy icon_mrgreen.gif /
Napisano
Zaczęłam odchudzanie dokładnie 27 grudnia a skończyłam na początku maja. A jeśli chodzi o ćwiczenia to robiłam krótką rozgrzewkę, później ćwiczenia, na końcu rozciąganie. Ćwiczyłam 4 dni w tygodniu przeważnie, 2 dni ćwiczenia cardio czyli bieganie przez 30 min i 2 dni siłowe, z tym, że za każdym razem inne partii mięśni. Ćwiczenia modelujące były proste, podnoszenie ciężarków, przysiady, zwykłe brzuszki. Nic nadzwyczajnego. icon_smile.gif
Napisano
Cytat

A jeśli chodzi o ćwiczenia to robiłam krótką rozgrzewkę, później ćwiczenia, na końcu rozciąganie. Ćwiczyłam 4 dni w tygodniu przeważnie, z tym, że za każdym razem inne partii

zrozumiałem że się przejęzyczyłaś...
chodziło - że z inną partią.... tak?
icon_biggrin.gif
Napisano
Bobik jest 23, mam PSM i jestem po godzinnym oczyszczaniu się z emocji w typowo babski sposób, chodziło o partie, bo innych partii raczej brak, nawet tej jednej partii jak na lekarstwo. icon_razz.gif
Napisano
Cytat

Zaczęłam odchudzanie dokładnie 27 grudnia a skończyłam na początku maja. A jeśli chodzi o ćwiczenia to robiłam krótką rozgrzewkę, później ćwiczenia, na końcu rozciąganie. Ćwiczyłam 4 dni w tygodniu przeważnie, 2 dni ćwiczenia cardio czyli bieganie przez 30 min i 2 dni siłowe, z tym, że za każdym razem inne partii mięśni. Ćwiczenia modelujące były proste, podnoszenie ciężarków, przysiady, zwykłe brzuszki. Nic nadzwyczajnego. icon_smile.gif

dzięki icon_smile.gif a ćwiczysz teraz jeszcze?
Napisano
Teraz nie ćwiczę, w ogóle w lutym przestałam ćwiczyć bo zaczęłam pracę i niestety czasu brakło, od lutego to tak raz na tydzień ćwiczyłam. Jeżdżę do pracy rowerem bez przerzutek. icon_lol.gif

A A6W jest bardzo dobra ale na brzuszek pozbawiony tłuszczu. Są to ćwiczenia modelujące, więc jeśli ktoś ma na celu wyrzeźbienie brzuszka to super, ale jeśli ktoś ma wystający brzuchol to najpierw powinien go zrzucić a potem modelować. icon_smile.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Zapraszam do zapoznania się z usługami firmy elektrycznej działającej na terenie Warszawa.  Szeroki zakres usług  wykonywanych przez elektryk warszawa, instalacja infrastruktury elektrycznej, montaż kamer CCTV, usuwanie awarii elektrycznych typu brak prądu.  Pogotowie działające 24 h na dobę. Firmę cechuję rzetelność profesjonalność i fachowość. Pomożemy każdemu potrzebującemu w jego awarii z prądem . Zapraszamy do kontaktu i dzwonienie w potrzebie o każdej porze.
    • Cześć wszystkim, dołączyliśmy do forum, aby przedstawić Wam naszą ofertę. Tworzymy dla Firm i Osób Prywatnych.     Szukasz sprawdzonego partnera do realizacji sufitów napinanych i innych elementów dekoracyjnych? Gładki Sufit to firma z 15-letnim doświadczeniem na rynku, która stawia na jakość, innowację i zadowolenie klienta. Działamy na terenie całego kraju, gwarantując szybką i sprawną realizację każdego projektu.   Dlaczego warto wybrać Gładki Sufit? Doświadczenie i profesjonalizm: - Nasze 15-letnie doświadczenie to gwarancja perfekcyjnego wykonania i dbałości o każdy szczegół. Znamy branżę od podszewki i wiemy, jak sprostać najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Najlepsze materiały w atrakcyjnych cenach: - Dzięki wynegocjowanym cenom z dostawcami, możemy zaoferować Ci najwyższej jakości podzespoły w konkurencyjnych cenach. Nie uznajemy kompromisów – nie montujemy tanich, śmierdzących folii ani wadliwych LED-ów czy zasilaczy. Stawiamy na trwałość i bezpieczeństwo. Indywidualne podejście: Często profile wykonujemy sami, aby idealnie dopasować je do specyfiki Twojego zlecenia. To pozwala nam na realizację nawet najbardziej nietypowych i skomplikowanych projektów. Szybkość realizacji: Montaż sufitu napinanego, np. w przedpokoju, zajmuje nam około 3 godzin. Szanujemy Twój czas i staramy się, aby prace przebiegały sprawnie i bez zakłóceń.   Co oferujemy? Nasze usługi to znacznie więcej niż tylko sufity napinane. Materiał, który wykorzystujemy do sufitów, z powodzeniem montujemy również na ścianach, tworząc unikalne i spójne aranżacje. Ponadto, specjalizujemy się w projektowaniu i tworzeniu: Nowoczesnych lamp: od subtelnych podświetleń po designerskie konstrukcje, które staną się ozdobą każdego pomieszczenia. Efektownych reklam: Nietypowy sufit podświetlany z Logo wyróżnią Twoją Firmę. Ścianek działowych: lekkich i estetycznych konstrukcji, które pozwolą Ci elastycznie zaaranżować przestrzeń. Elementów dekoracyjnych: trójwymiarowych form, półek – wszystko, co pozwoli Ci stworzyć wnętrze z charakterem. Akustycznych paneli: idealnych do biur, sal konferencyjnych czy domowych kin, poprawiających komfort akustyczny.   Naprawy i poprawki po innych wykonawcach Czy Twoja poprzednia ekipa zawiodła, a efekt końcowy jest daleki od oczekiwań? Oferujemy również kompleksowe naprawy i poprawki po źle wykonanych zleceniach.   Zaufaj naszemu doświadczeniu i daj nam szansę na przywrócenie blasku Twoim wnętrzom. Skontaktuj się z nami już dziś i pozwól nam zrealizować Twoje wizje! Gładki Sufit – jakość, na którą zasługujesz. https://gładki-sufit.pl
    • EQ Entrance to najnowsza propozycja renomowanej firmy Konsport, która łączy w sobie estetykę, funkcjonalność i bezpieczeństwo. Jest to idealne rozwiązanie dla nowoczesnych systemów ogrodzeniowych. Multifunkcyjny słupek furtkowy z zadaszeniem wyznacza nowe standardy w projektowaniu przestrzeni zewnętrznych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrodzenia/polecane/110363-zwieksz-bezpieczenstwo-swojego-domu-z-eq-entrance-funkcjonalnym-slupkiem-furtkowym
    • Dzień Dobry,   Cześć, szukam właśnie sobie jakiegoś projektanta/firmy, która zaprojektuje mi mieszkanie. I interesuje mnie nadzór inwestorski. Mieszkanie w Warszawie - 67 metrów  - Firma 1 - projekt 19430 PLN(290 p m2) + nadzór 11250 PLN(4500 za miesiąc) - Firma 2 - projekt 13400 (200 m2) + nadzór 13400 PLN (200 za m2)   Waszym zdaniem - dużo - za mało? jak to stoi rynkowo w Warszawie.  
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...