daggulka Napisano 12 czerwca 2024 #251 Napisano 12 czerwca 2024 2 minuty temu, Wujek Dobra Rada napisał: Może, ale wiesz.... W sobotę ma być słonecznie i 25 stopni .... może .... 3 minuty temu, Wujek Dobra Rada napisał: Znowu coś z hasłami się po..... Walcz o stare, bom się przywiązała do tamtego awatara
coolibeer Napisano 12 czerwca 2024 #252 Napisano 12 czerwca 2024 Mam pytanie czy ktoś będzie wracał w stronę Łodzi w niedzielę po zlocie?
coolibeer Napisano 12 czerwca 2024 #254 Napisano 12 czerwca 2024 1 godzinę temu, daggulka napisał: Ja w przeciwną stronę A nie chcesz zajrzeć do Łodzi i przespacerować się ulicą Piotrkowską 😉
daggulka Napisano 12 czerwca 2024 #255 Napisano 12 czerwca 2024 Przed chwilą, coolibeer napisał: A nie chcesz zajrzeć do Łodzi i przespacerować się ulicą Piotrkowską 😉 Byłam w ubiegłym roku ... całe centrum było w remoncie Wspomnienia z jazdy po mieście mam okrutne ... pomimo tego, że byłam tylko pasażerem (z syndromem kierowcy )
aaaa Napisano 12 czerwca 2024 #256 Napisano 12 czerwca 2024 Dnia 10.06.2024 o 19:23, bajbaga napisał: Pamiętajcie o konfiturze z żurawiny. Się wie... 2
daggulka Napisano 13 czerwca 2024 #257 Napisano 13 czerwca 2024 Ludziska ... już jutro się spotykamy 1
coolibeer Napisano 13 czerwca 2024 #258 Napisano 13 czerwca 2024 Czy już wiemy co chcemy robić w sobotę?
daggulka Napisano 13 czerwca 2024 #259 Napisano 13 czerwca 2024 4 minuty temu, coolibeer napisał: Czy już wiemy co chcemy robić w sobotę? Odpoczywać? Zobaczymy, jak się będziemy czuli i jakie chęci będą. Jeśli będą, to planowaliśmy zwiedzić zamek w Ogrodzieńcu, bo ostatnio czasu zabrakło A jeśli chęci nie będzie, to Marcin będzie pływał w basenie, a ja się będę lenić Na pewno dojedzie kilka osób, a wieczorem standardowo sobie posiedzimy wszyscy razem A masz jakiś pomysł na sobotę?
bobiczek Napisano 13 czerwca 2024 #260 Napisano 13 czerwca 2024 2 godziny temu, daggulka napisał: Ludziska ... już jutro się spotykamy Resztki uzębienia mi dzisiaj mój Piotr stomatolog przepucował. Bardzo proszę wszystkich, aby zauważyli w trakcie spotkania.
daggulka Napisano 13 czerwca 2024 #261 Napisano 13 czerwca 2024 Przed chwilą, bobiczek napisał: Resztki uzębienia mi dzisiaj mój Piotr stomatolog przepucował. Bardzo proszę wszystkich, aby zauważyli w trakcie spotkania. Oczywiście nie zapomnę pochwalić
coolibeer Napisano 13 czerwca 2024 #262 Napisano 13 czerwca 2024 42 minuty temu, bobiczek napisał: Resztki uzębienia mi dzisiaj mój Piotr stomatolog przepucował. Bardzo proszę wszystkich, aby zauważyli w trakcie spotkania. Obyś ich tylko nie stracił jak będziesz chodził po ciemku po terenie Dzwoniłem dziś do Pensjonatu i możemy tak od 15 tam się meldować. Podobno ma być wszystko przygotowane jeśli chodzi o pokoje.
daggulka Napisano 13 czerwca 2024 #263 Napisano 13 czerwca 2024 (edytowany) 9 minut temu, coolibeer napisał: Obyś ich tylko nie stracił jak będziesz chodził po ciemku po terenie A takie ładne były, hamerykanckie 9 minut temu, coolibeer napisał: Dzwoniłem dziś do Pensjonatu i możemy tak od 15 tam się meldować. Podobno ma być wszystko przygotowane jeśli chodzi o pokoje. Rewela Będziemy wcześniej, kole 13-14, ale to w spokoju sobie zrobimy kawę tudzież otworzymy napój orzeźwiający ... i poczekamy na resztę Najchętniej bym tam już kwiczała od 11, bo się stęskniłam za wszystkimi, że szok Edytowano 13 czerwca 2024 przez daggulka (zobacz historię edycji) 1
bobiczek Napisano 13 czerwca 2024 #264 Napisano 13 czerwca 2024 1 godzinę temu, daggulka napisał: Oczywiście nie zapomnę pochwalić Łaski nie robisz Ja będę chwalił wszystkich, za wszystko - figurę, włosy, pazurki wymalowane, kondycję, nastrój, poglądy polityczne, samochody na parkingu, śpiewane piosenki.... No za wszystko! Najmocniej za to że się chciało przybyć! 1
daggulka Napisano 13 czerwca 2024 #265 Napisano 13 czerwca 2024 Przed chwilą, bobiczek napisał: Łaski nie robisz Przed chwilą, bobiczek napisał: Ja będę chwalił wszystkich, za wszystko - figurę, włosy, pazurki wymalowane, kondycję, nastrój, poglądy polityczne, samochody na parkingu, śpiewane piosenki.... No za wszystko! Eeeee, to ja nie zbiorę pochwał Nie mam za co Przed chwilą, bobiczek napisał: Najmocniej za to że się chciało przybyć! Otóż to! I to jest najfajniejsze Że się chce. Dla ludzi. Dla atmosfery. Dla samego niewymuszonego spotkania Raz w roku ..... no jak by się miało nie chcieć? Jesteśmy lepsi, niż rodzina, bo z rodziną to się najlepiej tylko na zdjęciach wychodzi .... a my, oprócz tego, że na zdjęciach zawsze pikobelo, to jeszcze się nie okładamy sztachetami Ile to już lat, bobiczek? 17? Tak będzie chyba .... bo jak w 2007 zaczęłam budować dom, to wsiąkłam i zostałam Zobacz .... 17 lat !!!!! Ty wiesz, jaki to szmat czasu? I nadal się chcemy (Ci najzatwardzialsi) spotykać 2
bobiczek Napisano 13 czerwca 2024 #266 Napisano 13 czerwca 2024 51 minut temu, daggulka napisał: Będziemy wcześniej, kole 13-14, ale to w spokoju sobie zrobimy kawę tudzież otworzymy napój orzeźwiający ... i poczekamy na resztę Najchętniej bym tam już kwiczała od 11, bo się stęskniłam za wszystkimi, że szok To może i ja z racji wolnego czasu wpadnę wcześniej? Się pointegrujemy z Dagą i Dragonem tak, że nikt po 19.00 nie będzie chciał się przyznać że się kiedykolwiek znaliśmy 5 minut temu, daggulka napisał: Eeeee, to ja nie zbiorę pochwał Nie mam za co Gupia Znasz mnie. Piwo najtańsze otworzysz darmowe i już masz 5 minut temu, daggulka napisał: Otóż to! I to jest najfajniejsze Że się chce. Dla ludzi. Dla atmosfery. Dla samego niewymuszonego spotkania No jak by się miało nie chcieć? Choćby w sejmie jak czytam 5 minut temu, daggulka napisał: Jesteśmy lepsi, niż rodzina, bo z rodziną to się najlepiej tylko na zdjęciach wychodzi .. Aaaaaa... To będę miał co opowiadać przy stole. Nie wierzycie Uwierzycie miało być.. Dobra. Rychtuje wędki
daggulka Napisano 13 czerwca 2024 #267 Napisano 13 czerwca 2024 11 minut temu, bobiczek napisał: To może i ja z racji wolnego czasu wpadnę wcześniej? Się pointegrujemy z Dagą i Dragonem tak, że nikt po 19.00 nie będzie chciał się przyznać że się kiedykolwiek znaliśmy Bardzo ładne podejście do tematu 11 minut temu, bobiczek napisał: Gupia Znasz mnie. Piwo najtańsze otworzysz darmowe i już masz
bobiczek Napisano 13 czerwca 2024 #268 Napisano 13 czerwca 2024 1 godzinę temu, coolibeer napisał: Dzwoniłem dziś do Pensjonatu i możemy tak od 15 tam się meldować. Podobno ma być wszystko przygotowane jeśli chodzi o pokoje. Będę po 15.03, sprawdzę pajęczyny, sprawdzę kurz, będę jęczał mocno od 15.15 i wynegocjuję sobie połowę ceny za pryko. A jak! Taki taki że mnie Taki taki
daggulka Napisano 13 czerwca 2024 #269 Napisano 13 czerwca 2024 2 minuty temu, bobiczek napisał: Będę po 15.03, sprawdzę pajęczyny, sprawdzę kurz, będę jęczał mocno od 15.15 i wynegocjuję sobie połowę ceny za pryko. A jak! Taki taki że mnie Taki taki Dobrze, że będziesz tylko jęczał, a nie wył jak most w polonezie
bobiczek Napisano 13 czerwca 2024 #270 Napisano 13 czerwca 2024 6 minut temu, daggulka napisał: Dobrze, że będziesz tylko jęczał, a nie wył jak most w polonezie Będę bardzo naturalnie wyjący. Taki udawacz jak u stomatologa. Jeszcze narzędzia nie bierze do ręki a ja wyję i jęczę że połowa wychodzi z poczekalni. Dlatego zapisy dla mnie raz na pół roku
aaaa Napisano 13 czerwca 2024 #271 Napisano 13 czerwca 2024 nie jak nam to wyjdzie, ale obstawiam 15-16 że będziemy może trochę wcześniej, jak uda mi się trochę wcześniej urwać... 2
Chef Paul Napisano 14 czerwca 2024 #273 Napisano 14 czerwca 2024 Pozdrowienia dla wszystkich "zlotowiczów" Bawcie się dobrze 😃 1
Chef Paul Napisano 14 czerwca 2024 #274 Napisano 14 czerwca 2024 Niech nikt w nocy nie udaje Batmana po tej zabawie 😀 😉
Ciril Napisano 15 czerwca 2024 #275 Napisano 15 czerwca 2024 No dzień dobry!!!! Jak tam pierwszy wieczór??? Jak mi jest smutno, że nas nie ma z Wami tym razem.... 1
vlad1431 Napisano 15 czerwca 2024 #276 Napisano 15 czerwca 2024 Niech nikt w nocy nie udaje Batmana po tej zabawie Rozumiem, że chciałeś przekazać, żeby nikt w Mateckiego się nie bawił.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Chef Paul Napisano 15 czerwca 2024 #277 Napisano 15 czerwca 2024 1 godzinę temu, vlad1431 napisał: Rozumiem, że chciałeś przekazać, żeby nikt w Mateckiego się nie bawił. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Prapremiera "Skrzypek na dachu" 😀 😉 1
retrofood Napisano 15 czerwca 2024 #278 Napisano 15 czerwca 2024 41 minut temu, Chef Paul napisał: Prapremiera "Skrzypek na dachu" 😀 😉 Raczej "Skrzypiący" niż skrzypek, do skrzypka to mu daleko.
Buster Napisano 15 czerwca 2024 #279 Napisano 15 czerwca 2024 2 godziny temu, Ciril napisał: No dzień dobry!!!! Jak tam pierwszy wieczór??? Jak mi jest smutno, że nas nie ma z Wami tym razem.... Myślisz że pamiętają o wykruszonych tzn nieobecnych?
Chef Paul Napisano 15 czerwca 2024 #280 Napisano 15 czerwca 2024 10 minut temu, Buster napisał: Myślisz że pamiętają o wykruszonych tzn nieobecnych? Zapewne tak się świetnie bawią, że o reszcie świata zapomnieli 😀
Swierol Napisano 15 czerwca 2024 #281 Napisano 15 czerwca 2024 Czy ktoś z uczestników zlotku mógłby obiektywnie ocenić stan sanitarny tego obiektu w tym roku? Szczególnie pokoi na górze? A mógłbym prosić o szczerość? Razem z Piotrem przekazujemy uściski i buziaczki. U Nas wszystko ok i porządek.
ewiq0 Napisano 15 czerwca 2024 #282 Napisano 15 czerwca 2024 Bawimy się przednio a jakżeby Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA jak ktoś rzuci ksywkę jednego nieobecnego to pada blady strach- czy cały kurz zmieciony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
podczytywacz Napisano 15 czerwca 2024 #283 Napisano 15 czerwca 2024 1 godzinę temu, ewiq0 napisał: ksywkę jednego nieobecnego A on Was tak uściskuje i buziaczkuje I troszczy się o komfort Waszego pobytu...
Ciril Napisano 15 czerwca 2024 #284 Napisano 15 czerwca 2024 1 godzinę temu, ewiq0 napisał: Bawimy się przednio a jakżeby Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jak ktoś rzuci ksywkę jednego nieobecnego to pada blady strach- czy cały kurz zmieciony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk robię się na bóstwo i leżę i kwiczę
Swierol Napisano 15 czerwca 2024 #285 Napisano 15 czerwca 2024 3 godziny temu, ewiq0 napisał: A jak ktoś rzuci ksywkę jednego nieobecnego to pada blady strach- czy cały kurz zmieciony Nie macie za co dziękować.
coolibeer Napisano 15 czerwca 2024 #286 Napisano 15 czerwca 2024 5 godzin temu, Swierol napisał: Czy ktoś z uczestników zlotku mógłby obiektywnie ocenić stan sanitarny tego obiektu w tym roku? Szczególnie pokoi na górze? A mógłbym prosić o szczerość? Razem z Piotrem przekazujemy uściski i buziaczki. U Nas wszystko ok i porządek. 3
Swierol Napisano 15 czerwca 2024 #287 Napisano 15 czerwca 2024 2 godziny temu, coolibeer napisał: Ile oficjalnie za osobę?
bajbaga Napisano 19 czerwca 2024 #288 Napisano 19 czerwca 2024 Dnia 15.06.2024 o 13:31, Swierol napisał: Czy ktoś z uczestników zlotku mógłby obiektywnie ocenić stan sanitarny tego obiektu w tym roku? Szczególnie pokoi na górze? A mógłbym prosić o szczerość? Stan sanitarny i techniczny , w zasadzie, nie odbiega od tego (co zobaczysz na tej stronie: https://www.nocowanie.pl/noclegi/zarki/kwatery_i_pokoje/66531/photos,66531.html ) Co do cennika. Zbierałem i wpłaciłem po 140 złotych za pobyt 2 dniowy za 1 osobę. Czyli zaoszczędziliśmy po 60 złotych, dla każdego. Liczę oczywiście od cennika oficjalnego (też widocznego w podanym wyżej linku ) i dla pełni sezonu (sezon letni rozpoczyna się od 1 czerwca). Dokładnie tak samo jak w zeszłym roku. Ps. Przykro nam, że nie spełniliśmy Twoich oczekiwań, nie mniej jednak i moim zdaniem, należałoby, przed wprowadzeniem się do pokoju, zgłosić gospodarzowi swoje zastrzeżenia. Założę się, że sprawa byłaby załatwiona od ręki. 1
Swierol Napisano 19 czerwca 2024 #289 Napisano 19 czerwca 2024 Mi też przykro, że tylko dwie osoby miały odwagę (nawet po czasie) o tym powiedzieć. Przypuszczam, że tegoroczna frekwencja miał z tym związek choć nieobecni oficjalnie tego nie przyznają. Temat już przerabiany. Koniec
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się