ewiq0 Napisano 15 czerwca 2023 #201 Napisano 15 czerwca 2023 A tak było 5 lat temuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
daggulka Napisano 15 czerwca 2023 #202 Napisano 15 czerwca 2023 O, widzę, że ktoś tu wspomina Kooooochaaaaniiii!!!! Jutro się widzimy !!!! Nie jestem spakowana, nic jeszcze nie przygotowane i w domu będę po 19 godzinie ..... pewnikiem pójdę spać po północy I to jest ta optymistyczna wersja
aaaa Napisano 15 czerwca 2023 #203 Napisano 15 czerwca 2023 Wazna sprawa - kto reflektuje na wino? Ja do "kapki wina" - wina czerwone i białe, wytrawne, półwytrawne, półsłodkie - np agrestowe, bzowe, porzeczkowe, malinowe, morelowe, gruszkowe, Cabernet savignon, ryzling itd... dajcie znać...nie wiem co dokładnie będzie na kranie
daggulka Napisano 15 czerwca 2023 #204 Napisano 15 czerwca 2023 Już kupiłam piwo ... jak pomieszam, to w sobotę nigdzie nie pojadę, tylko będę umierać No ale dobra ... na spróbowanie, weź mi półsłodkie - jakieś dobre Rozliczymy się na miejscu
Ciril Napisano 15 czerwca 2023 #205 Napisano 15 czerwca 2023 Poproszę białe półwytrawne lub wytrawne. Jakiś przelew na telefon?
Buster Napisano 15 czerwca 2023 #206 Napisano 15 czerwca 2023 Półsłodkie bzowe jeśli można kasa już chyba jurto
Ciril Napisano 15 czerwca 2023 #207 Napisano 15 czerwca 2023 Dnia 5.06.2023 o 11:15, daggulka napisał: Tak, już dość dawno temu .... już wysyłam Ci na priv to do kogo ja napisałam, że kasę wysłałam? 😂
daggulka Napisano 15 czerwca 2023 #208 Napisano 15 czerwca 2023 2 minuty temu, Ciril napisał: to do kogo ja napisałam, że kasę wysłałam? 😂 Haaaahahahahahaa ... najpewniej do Miśka Ale spokojnie, kasę dostałam, na listę naniosłam
daggulka Napisano 15 czerwca 2023 #209 Napisano 15 czerwca 2023 2 godziny temu, aaaa napisał: Wazna sprawa - kto reflektuje na wino? Ja do "kapki wina" - wina czerwone i białe, wytrawne, półwytrawne, półsłodkie - np agrestowe, bzowe, porzeczkowe, malinowe, morelowe, gruszkowe, Cabernet savignon, ryzling itd... dajcie znać...nie wiem co dokładnie będzie na kranie Dobra, zmiana decyzji .... weź dwie, na moją odpowiedzialność W sensie dwie różne półsłodkie ... jedną bzową, bo nigdy nie piłam, a drugą inną Jedną wezmę sobie do domu na ciężkie czasy Jak zostanie
Baru Napisano 15 czerwca 2023 #210 Napisano 15 czerwca 2023 Daga! Nie bądź naiwna 🤣🤣. Wezmiesz do domu 😂😂
aaaa Napisano 15 czerwca 2023 #211 Napisano 15 czerwca 2023 Z każdego jest reprezentant 1 lub 2, bzowego jest 5, 0% są tylko te z 1,zdjecia(2xrysling, cabernenaut i różane- jakby ktoś był w potrzebie... 😉 Butelek 0% jest więcej- bo wykorzystałem szkło które posiadałem , proszę się nie obawiac
coolibeer Napisano 15 czerwca 2023 #213 Napisano 15 czerwca 2023 3 godziny temu, aaaa napisał: Z każdego jest reprezentant 1 lub 2, bzowego jest 5, 0% są tylko te z 1,zdjecia(2xrysling, cabernenaut i różane- jakby ktoś był w potrzebie... 😉 Butelek 0% jest więcej- bo wykorzystałem szkło które posiadałem , proszę się nie obawiac Żeby cie tylko na A1 kontrola celno skarbowa nie złapała w drodze na miejsce Ja kieliszki tylko na razie włożyłem do zmywarki powinny na jutro być gotowe. Jakiegoś Lenia przez duże L złapałem i nic mi się nie chce po tygodniu ciężkiej roboty....
daggulka Napisano 15 czerwca 2023 #214 Napisano 15 czerwca 2023 A ja właśnie jestem w połowie "zabierania się" Jeszcze nie spakowana ... muszę najpierw sprawdzić prognozę pogody, bo nie wiem, co zabrać
gawel Napisano 15 czerwca 2023 #215 Napisano 15 czerwca 2023 16 minut temu, daggulka napisał: A ja właśnie jestem w połowie "zabierania się" Jeszcze nie spakowana ... muszę najpierw sprawdzić prognozę pogody, bo nie wiem, co zabrać weź wszystko wszak Ren ma pojemny odwłok, największy z wszystkich moich aut.
daggulka Napisano 15 czerwca 2023 #216 Napisano 15 czerwca 2023 6 minut temu, gawel napisał: weź wszystko wszak Ren ma pojemny odwłok, największy z wszystkich moich aut. Jedziemy autem Marcina
gawel Napisano 15 czerwca 2023 #217 Napisano 15 czerwca 2023 A kto to jest Marcina? I skąd ? Jeżeli to ten Marcin
daggulka Napisano 15 czerwca 2023 #218 Napisano 15 czerwca 2023 28 minut temu, gawel napisał: A kto to jest Marcina? I skąd ? Jeżeli to ten Marcin No przecież to mój własny osobisty chłop jest Nie auto Dobra, idę ogarniać .... do jutra ludziska
Baru Napisano 15 czerwca 2023 #220 Napisano 15 czerwca 2023 A ja siedzę na grylu u koleżanki (Daga! To ta co byłam u niej w Londku), zero pakowania 😵💫☹️. Jutro się spakuję. A po drodze jeszcze z transportem do Ewy do Kraka muszę zajechać.
gawel Napisano 15 czerwca 2023 #221 Napisano 15 czerwca 2023 (edytowany) przeglądam stare zdjęcia mam brać ? Edytowano 15 czerwca 2023 przez gawel (zobacz historię edycji)
gawel Napisano 15 czerwca 2023 #222 Napisano 15 czerwca 2023 Czy ktoś ma filmik z tańca z gwiazdami ze zlotu? Miałem gdzieś te płytę i diabeł ogonem nakrył
daggulka Napisano 15 czerwca 2023 #223 Napisano 15 czerwca 2023 1 godzinę temu, gawel napisał: Nie no! Kiedyś to byłam władca pierścieni pełną gębą! Teraz też noszę duże, ale srebrne wolę .... ten leży w pudełeczku Ale co to jest za wspomnienie! 1 godzinę temu, Baru napisał: A ja siedzę na grylu u koleżanki (Daga! To ta co byłam u niej w Londku), zero pakowania 😵💫☹️. Jutro się spakuję. A po drodze jeszcze z transportem do Ewy do Kraka muszę zajechać. Ja też się jutro spakuję Na dziś mam dość. Sprzedam Ci newsa, jak na blondyne przystało Słuchaj tego. Wchodzę do łazienki i myślę - fajnie byłoby choć trochę stworzyć pozory i jakąś maskę zarzucić na pysia. No to przeglądam zasoby, przeglądam. A nakupowane tego od cholery. Jakby od samego leżenia miało pomóc No i pacze, pacze .... a tam "intensywna kuracja odmładzająca w 4 krokach" z Toupy. No cóż, niewiele myśląc, zarzuciłam to na facjatę. Najpierw chusteczka peelingująco-złuszczająca, potem serum, następnie maska i na końcu krem. Jak mnie przy tym serum piec zaczęło, to zajrzałam do opisu. A tam ..... tadaaaaam ... kwasy! KWASY i zero słońca przez 4 tygodnie po kuracji! Pomyślałam "no i doopa", bo myślę raczej zwięźle. Przez weekend będzie u mnie krótki przekaz, czyli "kryj ryj". Proszę się nie dziwić, jak w czapce z daszkiem na zamki pojadę przy temperaturze iście słonecznej Na przyszłość muszę zapamiętać, żeby najpierw czytać ulotki 1 godzinę temu, gawel napisał: przeglądam stare zdjęcia mam brać ? Nefer .... smutno, ale fota wspomnieniowa jest .... cenna, ku pamięci. 48 minut temu, gawel napisał: Czy ktoś ma filmik z tańca z gwiazdami ze zlotu? Miałem gdzieś te płytę i diabeł ogonem nakrył Nie mam .... lapki zmieniałam kilka razy, poszło się paść. Ale może gdzieś we wspomnieniowo-zlotowych wątków jest
Buster Napisano 16 czerwca 2023 #225 Napisano 16 czerwca 2023 doberek Już nie trzeba przewijać prognozy pogody żeby sprawdzić jaka będzie dzisiaj. Będzie ciepło i słonecznie, Dagę ratuje woalka albo kapelusz pszczelarza
gawel Napisano 16 czerwca 2023 #226 Napisano 16 czerwca 2023 Czy ktoś już jedzie? Albo chociaż się spakował 1
coolibeer Napisano 16 czerwca 2023 #228 Napisano 16 czerwca 2023 Ja robię zakupy 5 km od miejsca docelowego. Ja już w Poraju zaraz wskakuje do basenu
gawel Napisano 16 czerwca 2023 #229 Napisano 16 czerwca 2023 Ale masz fajnie Mam zdjęcia na HD to wezmę a masz może gdzieś ten taniec z gwiazdami z Letki/ Ostatnio go znalazłem i znowu gdzies wsadziłem szlag mnie trafi
coolibeer Napisano 16 czerwca 2023 #230 Napisano 16 czerwca 2023 Uwaga w Poraju Biedronka zamknięta Ten taniec gdzieś był na necie chyba zaraz poszukam jak znajdę sklep
Baru Napisano 16 czerwca 2023 #231 Napisano 16 czerwca 2023 Ja w Krakowie u Ewy - pewnie za jakąś godzinę wyjadę. I muszę po drodze kauflanda zaliczyć jeszcze.
coolibeer Napisano 16 czerwca 2023 #232 Napisano 16 czerwca 2023 Ja obiadek już jem i troszkę posprzątałem bo chyba po sezonie tu nikt nic nie robił.
jeea Napisano 16 czerwca 2023 #235 Napisano 16 czerwca 2023 15 godzin temu, gawel napisał: przeglądam stare zdjęcia mam brać ? Jak masz to bierz. Super, że mogłem poznać i spotkać w swoim życiu.
Baszka Napisano 18 czerwca 2023 #236 Napisano 18 czerwca 2023 Nie wiem, czy będzie osobny wątek, więc na wszelki wypadek piszę tu. Dziękuję Wszystkim za spotkanie, organizatorom i uczestnikom. Super było Was zobaczyć. Oczywiście z wiadomych względów odczuwam pewien niedosyt, zatem liczę na kontynuację . 1
aru Napisano 18 czerwca 2023 #237 Napisano 18 czerwca 2023 Prośba! Zadzwońcie do Szanownych Redaktoró że zostawiłem telefon u nich w samochodzie! Please telefon jest wyciszony, dzwonienie nic nie da
daggulka Napisano 18 czerwca 2023 #238 Napisano 18 czerwca 2023 3 minuty temu, aru napisał: Prośba! Zadzwońcie do Szanownych Redaktoró że zostawiłem telefon u nich w samochodzie! Please Aru. Dzwoniłam do Marcina. Prowadzi teraz samochód, odwozi Olka. Jak będzie mógł, odezwie sie do Ciebie przez forum. Podam Ci zaraz na priv nr. Tel. Do Marcina. Będziesz mógł sam zadzwonić.
aru Napisano 18 czerwca 2023 #239 Napisano 18 czerwca 2023 a niby z czego? nie mam stacjonarnego ok, jak Marcin się odezwie (na priv?), to sobie jutro podjadę dzięki za pomoc
daggulka Napisano 18 czerwca 2023 #240 Napisano 18 czerwca 2023 Już Ci napisalam na priv. Odczytaj. Daj mi znać, że odczytałeś.
aru Napisano 18 czerwca 2023 #241 Napisano 18 czerwca 2023 no i dzięki za spotkanko, było tradycyjnie super git, a nawet nietradycyjnie, po po znacznej przerwie, dla mnie - bomba lekko spontan 1
coolibeer Napisano 18 czerwca 2023 #242 Napisano 18 czerwca 2023 Martynka opustoszała... nie ma dzieci biegających i grających w piłkę czy pingponga. Nie ma całej społeczności forumowej która przez 2 wieczory okupowała strefę grillową oraz imprezową. Ognisko i gril wygasł czyli to znak że Letka 2023 po 4 latach nieobecności wróciła i się zakończyła 😞 Dzięki wszystkim za obecność i fajną zabawę. Gaweł otrzymujesz żółtą kartkę jeszcze jedna i dostajesz odemnie dożywotni zakaz Jak ktoś ma jakieś fotki czy coś wklejamy tu i wspominamy. 1
aru Napisano 18 czerwca 2023 #243 Napisano 18 czerwca 2023 mam! dzięki za komsomolską czujność i sprawność, oczywiście nie obyło się bez perturbacji, ale Marcin opanował sytuację jak Obajtek Orlen
gawel Napisano 18 czerwca 2023 #244 Napisano 18 czerwca 2023 Dziękuję bardzo za miłe spotkanie i super towarzystwo oraz Redakcji dodatkowo za atrakcje wycieczkowe. Oraz Michałowi za żółtą kartkę. Tak jakoś nagle się zwinęliśmy że tak wyszło przepraszam. 1
daggulka Napisano 18 czerwca 2023 #245 Napisano 18 czerwca 2023 Hejo. Jeszcze jestem na występach gościnnych , ale jak wieczorkiem będę w domku, to wrzucę foty. Dużo nam, fotografowałam jak szalona
ewiq0 Napisano 18 czerwca 2023 #246 Napisano 18 czerwca 2023 Dzięki Droga forumowa Rodzino….ależ było pięknie…jeśka musi być, nieważne gdzie ważne, że z Wami….dzięki Redakcji za super dzień „zamkowy”. Już tęsknię to następnego spotkania 🫶Michał jesteś nieoceniony w organizacji to myśl nad jesienią Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
cieszynianka Napisano 18 czerwca 2023 #247 Napisano 18 czerwca 2023 My też już w domu. Bardzo dziękujemy Wszystkim za spotkanie. Mam nadzieję, że właśnie wznowiliśmy naszą tradycję i regularność wróci na właściwe tory. Wielkie podziękowania dla Redakcji za sobotnie atrakcje, a Michałowi za zorganizowanie całości. Teraz grzecznie czekamy na fotki 1
bajbaga Napisano 18 czerwca 2023 #248 Napisano 18 czerwca 2023 Jestem w domu. Było za....e - normalne. Panie coraz ładniejsze, a panowie bardziej przystojni. Zaskoczenie - Mikołaj w czerwcu, na dodatek z prezentami dla każdego uczestnika - nowa tradycja świecka się ukształtowała. Dziękuję 1
Baru Napisano 18 czerwca 2023 #249 Napisano 18 czerwca 2023 Dzięki wszystkim za spotkanie! Michałowi i Redakcji bardziej 🤪. Ja dojechałam do domu, wytargałam bambetle z auta i dzwoni moja Marta: Justyna rozcięła sobie konkretnie rękę - dzwonić po pogotowie czy gdzieś jechać?! Skierowałam na pogotowie i wsiadłam do samochodu celem udania się na pogotowie. I czekamy… Ja to jednak nie mogę się nudzić… 1
Redakcja Napisano 18 czerwca 2023 Autor #250 Napisano 18 czerwca 2023 Wielkie dzięki za spotkanie Michał, wspaniale wszystko zorganizowałeś Na początek opublikuję jedno zdjęcie a jutro postaram się skrobnąć kilka słów na temat tego jak było przyjemnie się spotkać Marcin 3
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się