edit Napisano 22 stycznia 2008 Udostępnij #1 Napisano 22 stycznia 2008 zmieniam częściowo wystrój swojego domu - między innymi pokoje dzieci . Moi synowie wiedzą w jakim stylu chcą mieć swoje "bazy" ale ja nie mam pomysłów. mają 6 i 8 lat. Może macie jakieś ciekawe rozwiązania? Jakieś zdjęcia lub stronę www ?? będę wdzięczna za pomoc - już jutro będzie zakończone szpachlowanie i szlifowanie - i będzie mozna malować !!! Link do komentarza
Marcyśka Napisano 24 stycznia 2008 Udostępnij #2 Napisano 24 stycznia 2008 tam są ciekawe pomysły - są też cztery pokoje dziecięcehttp://www.dekoratorniatv.pl/odcinki.html Link do komentarza
chotomowianka Napisano 28 stycznia 2008 Udostępnij #3 Napisano 28 stycznia 2008 Naszemu synowi zrobiliśmy "pokój kosmiczny" - taki sobie zażyczył - sam wybrał tapetę (czarne niebo z planetami i statkami kosmicznymi). Ściany są żółte a na ich tle ogromna pomarańczowa planeta Mars. Na jednej ze ścian przykleiliśmy wspomnianą wyżej tapetę ( 5 pasków tapety). Mam trochę mieszane uczucia - gdyż ten pokój aż "krzyczy" tymi kolorami, ale zobaczymy za tydzień - jak się nie sprawdzi to część żółtych ścian przemalujemy na biało - będzie troche spokojniej. Niestety mój drugi syn wymyślił sobie "pokój dżunglę" a ja nie mogę znaleźć takiej tapety czy fototapety. Może ktoś widział gdzieś DŻUNGLĘ? tapetę czy coś takiego? Bo jak nie kupię to będę musiała malować na ścianach drzewa, małpy i węże - a zdolności plastycznych nie posiadam aż takich!!! Link do komentarza
Fabia Napisano 16 lutego 2008 Udostępnij #4 Napisano 16 lutego 2008 Cytat Naszemu synowi zrobiliśmy "pokój kosmiczny" - taki sobie zażyczył - sam wybrał tapetę (czarne niebo z planetami i statkami kosmicznymi). Ściany są żółte a na ich tle ogromna pomarańczowa planeta Mars. Na jednej ze ścian przykleiliśmy wspomnianą wyżej tapetę ( 5 pasków tapety). Mam trochę mieszane uczucia - gdyż ten pokój aż "krzyczy" tymi kolorami, ale zobaczymy za tydzień - jak się nie sprawdzi to część żółtych ścian przemalujemy na biało - będzie troche spokojniej. Niestety mój drugi syn wymyślił sobie "pokój dżunglę" a ja nie mogę znaleźć takiej tapety czy fototapety. Może ktoś widział gdzieś DŻUNGLĘ? tapetę czy coś takiego? Bo jak nie kupię to będę musiała malować na ścianach drzewa, małpy i węże - a zdolności plastycznych nie posiadam aż takich!!! Rozwiń Takie tapety - lasy pustynie krajobrazy podmorskie można chyba kupić w internecie. Link do komentarza
doktor Napisano 19 lutego 2008 Udostępnij #5 Napisano 19 lutego 2008 może na allegro - tam jest mydło i powidło... Link do komentarza
igor28 Napisano 19 lutego 2008 Udostępnij #6 Napisano 19 lutego 2008 Cytat Naszemu synowi zrobiliśmy "pokój kosmiczny" - taki sobie zażyczył - sam wybrał tapetę (czarne niebo z planetami i statkami kosmicznymi). Ściany są żółte a na ich tle ogromna pomarańczowa planeta Mars. Na jednej ze ścian przykleiliśmy wspomnianą wyżej tapetę ( 5 pasków tapety). Mam trochę mieszane uczucia - gdyż ten pokój aż "krzyczy" tymi kolorami, ale zobaczymy za tydzień - jak się nie sprawdzi to część żółtych ścian przemalujemy na biało - będzie troche spokojniej. Niestety mój drugi syn wymyślił sobie "pokój dżunglę" a ja nie mogę znaleźć takiej tapety czy fototapety. Może ktoś widział gdzieś DŻUNGLĘ? tapetę czy coś takiego? Bo jak nie kupię to będę musiała malować na ścianach drzewa, małpy i węże - a zdolności plastycznych nie posiadam aż takich!!! Rozwiń http://www.allegro.pl/item311492235_bambus...183x254_cm.htmlPozdrawiam i powodzenia życzę Link do komentarza
AnnaK Napisano 20 lutego 2008 Udostępnij #7 Napisano 20 lutego 2008 Nie wszystkim się to spodoba ale jeśli dziecię jest w miarę duże - jakieś 8 lat , samo sobie może zaprojektować pokój. "Fresk" jego autorstwa na ścianie własnoręcznie wykonany to i praca i frajda i powód do dumy. Link do komentarza
moraweczka Napisano 21 lutego 2008 Udostępnij #8 Napisano 21 lutego 2008 Cytat Nie wszystkim się to spodoba ale jeśli dziecię jest w miarę duże - jakieś 8 lat , samo sobie może zaprojektować pokój. "Fresk" jego autorstwa na ścianie własnoręcznie wykonany to i praca i frajda i powód do dumy. Rozwiń Nie zawsze. Co zrobić w przypadku, gdy dziecko nie ma żadnych uzdolnień plastycznych????Wówczas takie "freski" wyglądają nieefektowanie Jeżeli chodzi o sam pomysł dziecka na własny pokój, to zgadzam się, to może być powód do dumy, natomiast zrealizowanie tego pomysłu zostawiłabym w gestii rodziców Link do komentarza
zphugawron@wp.pl Napisano 21 lutego 2008 Udostępnij #9 Napisano 21 lutego 2008 mnóstwo pokoi OTO LINK: forum.muratordom.pl/pokoje-dla-dzieci-zdjecia-dolaczcie-jak-macie,t118066.htm Link do komentarza
AnnaK Napisano 21 lutego 2008 Udostępnij #10 Napisano 21 lutego 2008 Cytat mnóstwo pokoi OTO LINK: forum.muratordom.pl/pokoje-dla-dzieci-zdjecia-dolaczcie-jak-macie,t118066.htm Rozwiń Mnóstwo jak mnóstwo. Co z tego można zrealizować? Tego zamku-łóżźka na pewno nie. Link do komentarza
Fabia Napisano 25 lutego 2008 Udostępnij #11 Napisano 25 lutego 2008 Cytat może na allegro - tam jest mydło i powidło... Rozwiń Fakt allegro jest wszechstronne ale strona o której mówie była gdzieś na angielskim serwerze. Link do komentarza
Marcyśka Napisano 25 lutego 2008 Udostępnij #12 Napisano 25 lutego 2008 Trzeba tylko posłuchać naszego dziecka - dowiedzieć sie co lubi - co chciałby miec w swoim pokoju i wtedy wiemy juz czego mamy szukać. Czy lubi piratów, czy statki kosmiczne czy może dziki zachód albo jakiś sport itp. a wtedy już coś napewno przyjdzie nam do głowy. Link do komentarza
Narnia Napisano 25 lutego 2008 Udostępnij #13 Napisano 25 lutego 2008 Cytat Trzeba tylko posłuchać naszego dziecka - dowiedzieć sie co lubi - co chciałby miec w swoim pokoju i wtedy wiemy juz czego mamy szukać. Czy lubi piratów, czy statki kosmiczne czy może dziki zachód albo jakiś sport itp. a wtedy już coś napewno przyjdzie nam do głowy. Rozwiń Nie można zignorować jego/jej opinii. To ma być ich pokój. Link do komentarza
ibiza_sunny Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij #14 Napisano 18 stycznia 2010 samych pomysłów na wystrój pokoi dla dzieciaków nie mam, ale przy urządzaniu wnętrza polecam ciekawe dywany dziecięce. Link do komentarza
Proton Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij #15 Napisano 18 stycznia 2010 Fajne inspiracje można znaleźć na dekoria.pl. Mają różne zasłonki, roletki, obicia, narzuty, poszewki i inne tekstylia. W galerii są bardzo fajne pomysły na urządzenie pokoju dla dzieci. Teraz jest promocja, można za bezcen sobie kupić śliczne dodatki. Link do komentarza
klarysa Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij #16 Napisano 18 stycznia 2010 Super są te propozycje z dekoria.pl- chciałabym mieć taki pokój dziecięcy u siebie w domu. Jestem przeciwniczką udziwnianych tematycznych pokoi dziecięcych- to mało praktyczne. Dzieci szybko dorastają a potem jest tylko problem ze zmianą "dekoracji" Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij #17 Napisano 19 stycznia 2010 zgadzam się choc trzeba tez sluchac dzieci:) Ja mam synków wi wieku 5,5 i 2,5 i nie robilam im pokoju "dzidziusiowego" typu wiecie w kubusie puchatki:) bo szybko wyrosną. Na ścianach zgodzilam się na namalowane niebieskie samoloty na żóltym tle, i lampę samolot- ale meble mają nie "udziwnione" z jasnego buku z niebieskimi dodatkami, takie i dla przedszkolaka i dla dziecka szkolnego. Teraz już wiem że i tak ich pokój bedzie pierwszy do poprawek malarskich bo to co robią ze ścianami to jest sajgon poporstu.. w jednym miejscu już odskrobali farbę... Link do komentarza
Lena_M Napisano 25 stycznia 2010 Udostępnij #18 Napisano 25 stycznia 2010 Mamy synka w wieku 2 lat... najpierw chcielismy pomalować mu na ścianach jakieś zwierzatka, samochody.. ale stwierdziliśmy że jak za rok czy dwa mu się to znudzi albo będzie chcial coś innego to może być problematyczne malowanie od nowa.. więc urządziliśmy mu tak neutralnie... Link do komentarza
Marcin123 Napisano 26 stycznia 2010 Udostępnij #19 Napisano 26 stycznia 2010 Cytat Mamy synka w wieku 2 lat... najpierw chcielismy pomalować mu na ścianach jakieś zwierzatka, samochody.. ale stwierdziliśmy że jak za rok czy dwa mu się to znudzi albo będzie chcial coś innego to może być problematyczne malowanie od nowa.. więc urządziliśmy mu tak neutralnie... Rozwiń Bardzo mi się podoba ta neutralność. A tak z innej beczki, dwuletnie dziecko śpi już samo w swoim pokoju? Link do komentarza
acia Napisano 26 stycznia 2010 Udostępnij #20 Napisano 26 stycznia 2010 A Ty widzisz w tym jakiś problem?Mój najstarszy gdy tylko skończył trzy miesiące przestał budzić się w nocy i spał sam w pokoju. Co nie zmienia faktu, że ja wpadałam na inspekcję w nocy ze trzy razy .Najmłodsza ma trzy lata i od pół roku też śpi sama w pokoju. Tylko średni miał pecha i musi dzielić pokój z bratem, na razie. Link do komentarza
Lena_M Napisano 26 stycznia 2010 Udostępnij #21 Napisano 26 stycznia 2010 Cytat Bardzo mi się podoba ta neutralność. A tak z innej beczki, dwuletnie dziecko śpi już samo w swoim pokoju? Rozwiń Nasz synek odkąd wyrósł z kołyski, tj 4mż.. śpi sam w pokoju. Korzystamy z video-niani. Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 26 stycznia 2010 Udostępnij #22 Napisano 26 stycznia 2010 Pewnie. U nas starszy w wieku okolo 18 miesięcy wyprowadzil się do drugiego pokoju (jeszcze w bloku) mniej więcej w czasie kiedy przestal regularnie budzic się w nocy. Mlodszy okolo dwóch lat zamieszkal ze starszym- nie chcieliśmy żeby mial dwie zmiany naraz, przeprowadzka do domu i koniec spania w sypialni rodziców- więc jeszcze w bloku poszedl do braciszka. Chciałam zrobi to wcześniej ale byl protest- a Bartek jest bardzo stanowczy:) Ryczal, tupal i protestowal bardzo głośno- więc nic na siłe. Na dwa latka sam dojrzał do tego że "duzi chłopcy" nie spią z rodzicami. Teraz mieszkają razem. Myślę że warto żeby dziecko bylo z rodzicami póki się karmi piersią albo póki często budzi sie w nocy niemowlę- no i póki jest ryzyko bezdechu w nocy- dziecko powyżej 6-9 miesiecy można już wyprowadzac, a powyżej roczku napewno.Lenka sliczny pokój:) Link do komentarza
kunga12 Napisano 3 lutego 2010 Udostępnij #23 Napisano 3 lutego 2010 Z doświadczenia wiem, że dziecko musi mieć przytulnie urządzony pokoik, bo w innym wypadku nie chce samo w nim spać. My postanowiliśmy trochę zainwestować i zmienić wystrój. Znalazłam kilka fajnych aranżacji, podpatrzyłam trochę na dekoria.pl i kupiłam u nich rolety, narzuty, poduszki i jeszcze kilka rzeczy. Polecam! Link do komentarza
nel1984 Napisano 3 lutego 2010 Udostępnij #24 Napisano 3 lutego 2010 Mi się podoba pomysł z pomalowaniem części ściany farbą która "udaje tablicę" - tzn. można po niej pisać kredą. Widziałam w którymś odcinku dekoratorni. Podobno można taką farbę kupić. Ale nie mam dzieci, więc nie wiem czy to spodobałoby się 6 i 8-latkowi. Chyba młodsze dzieciaki miałyby z bezkarnego bazgrania po ścianie większą frajdę. Link do komentarza
Ligeia Napisano 27 czerwca 2010 Udostępnij #25 Napisano 27 czerwca 2010 Według mnie świetnym pomysłem są dekoracje na ścianach, widziałam coś takiego u znajomych - pokó chłopca w stylu dżungli:) A dla dziewczynki łąka:) Kilka zdjęć i opis np. tutaj: http://www.koloriwnetrze.pl/artykuly/actio...iecy-swiat.html. Link do komentarza
Szalonymax Napisano 21 kwietnia 2011 Udostępnij #26 Napisano 21 kwietnia 2011 Taka aranżacja z użyciem drewna to bardzo fajny motyw. Ale za jakiś czas trzeba będzie znowu zmieniać całe ustawienie w pokoju,ponieważ dziecko dorasta i zmieniają się także jego wymagania względem wyposażenia. Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 24 maja 2011 Udostępnij #27 Napisano 24 maja 2011 Kilka ciekawych projektów pokojów dziecinnych widziałem na wysoki-standard.plTo często powtarzany temat z tym wykańczaniem. Link do komentarza
Adam123 Napisano 26 maja 2011 Udostępnij #28 Napisano 26 maja 2011 (edytowany) Cytat Mi osobiście bardzo podobają się aranżacje w drewnie, także tego typu pokój dziecięcy, moim zdaniem, wygląda rewelacyjnie: a do tego jest to praktyczne rozwiązanie, ponieważ meble są uniwersalne, czyli jeżeli dziecko podrośnie, to można jedynie zmienić łóżko, a resztę mebli zostawić. Biorąc pod uwagę, że jakościowo są one bardzo dobre, to na pewno przez długie lata będą one wyglądały jak nowe. Rozwiń Faktycznie dobre rozwiązanie. Gdy dziecko dorasta wystarczy zmienić dywan, kolor ścian no i przemalować meble i mamy zupełnie coś innego.A z farb dla maluchów i nie tylko to polecam www.kidproof.pl PozdrawiamAdam Edytowano 26 maja 2011 przez Adam123 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Merreta Napisano 26 maja 2011 Udostępnij #29 Napisano 26 maja 2011 (edytowany) Ja wolę jakieś jasne i w miarę neutralne. Dzieci szybko rosną, gusta zmieniają im się jeszcze szybciej, więc kupowanie np. łóżka w kształcie samochodu jest fajnym pomysłem, dopóki dziecku się nie znudzi.Więc osobiście poszłabym bardziej w jasne kolory niż design:) Edytowano 26 maja 2011 przez Merreta (zobacz historię edycji) Link do komentarza
arrow Napisano 28 maja 2011 Udostępnij #30 Napisano 28 maja 2011 Jest bardzo dużo dzieci, które cierpią na alergię. Dla nich urządzanie pokoju powinno sie wiązać ze szczególną dbałością w doborze materiałów. Zwykłe odświeżenie malowaniem ścian także wiąże się z pewnymi zasadami, które trzeba zachować aby nie narażać naszych pociech na nasilenie objawów alergii.Trochę szerzej jest o tym napisane tutaj: www.remontywewroclawiu.pl/?p=85 Link do komentarza
kacy Napisano 2 czerwca 2011 Udostępnij #31 Napisano 2 czerwca 2011 Cytat Mi się podoba pomysł z pomalowaniem części ściany farbą która "udaje tablicę" - tzn. można po niej pisać kredą. Widziałam w którymś odcinku dekoratorni. Podobno można taką farbę kupić. Rozwiń Hehe, kiedy ja byłam dzieckiem parę razy zdenerwowałam rodziców rysując po ścianach, więc myślę że taka ściana byłby bardzo doceniona przez obie strony. Z urządzaniem pokojów dla dzieci jest dużo zabawy, można naprawdę poeksperymentować, ale z drugiej strony nigdy nie wiadomo czy za rok, dwa obecne pomysły się nie znudzą. Łóżko w kształcie samochodu w ogóle do mnie nie przemawia, ale połączenia łóżek piętrowych z szafami i biurkami są całkiem niezłe. Próbowałam nawet zaprojektować coś w tym stylu w cadzie, ale jest to trudniejsze niż się wydaje, więc tymczasowo dałam sobie spokój. Niemniej podoba mi się pomysł, że do górnego łóżka prowadzą schodki zamiast drabinki. Link do komentarza
Merreta Napisano 19 czerwca 2011 Udostępnij #32 Napisano 19 czerwca 2011 Cytat Niemniej podoba mi się pomysł, że do górnego łóżka prowadzą schodki zamiast drabinki.[/img] Rozwiń takie schody są moim zdaniem dużo bezpieczniejsze niż drabinka, z której dziecko może spaść. Zauważyłam, że coraz więcej producentów odchodzi od drabinek na rzecz szafko-schodów. Funkcjonalność i ekonomia:) Link do komentarza
kacy Napisano 29 lipca 2011 Udostępnij #33 Napisano 29 lipca 2011 (edytowany) Cytat takie schody są moim zdaniem dużo bezpieczniejsze niż drabinka, z której dziecko może spaść. Zauważyłam, że coraz więcej producentów odchodzi od drabinek na rzecz szafko-schodów. Funkcjonalność i ekonomia:) Rozwiń Dokładnie to samo myślałam, zwłaszcza kiedy miałam tę (nie)przyjemność pilnowania córek kuzynki. Starsza z nich (wtedy 5 lat) miała łóżko na piętrze, więc młodsza (2 lata) chciała ją oczywiście naśladować i się za nią wspinała. Gdybym nie była ciągle w pobliżu, to nie wiem jakby się to skończyło. Kiedy moja druga kuzynka będzie miała dzieci (wychodzi za mąż w przyszłym miesiącu, więc dzieci prawdopodobnie będą w przyszłym roku ), to z pewnością ją przekonam. Może do tego czasu nawet będę miała czas zaprojektować jej w cad decorze idealnie dopasowany wymiarami zestaw mebli. A jeśli nie dla niej, to już na pewno dla siostry, której nie spieszy się z dziećmi. Edytowano 29 lipca 2011 przez kacy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
agab Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij #34 Napisano 30 lipca 2011 hej! ja wlasnie jestem zafascynowana łóżkami pietrowymi ze schodkami. Kacy pytanie do Ciebie poniewaz piszesz o mozliwosci zaprojektowania takiego cuda, czy mozna to zrobic w jakims darmowym programie? bede szukala stolarza ktory zrobi takie lozko i chcialabym mu pokazac dokladny projekt zeby uniknac nieporozumien. a moze macie jakies namiary na taniego i dobrego architekta mebli ktory zrobi taki projekt? pozdrawiam aga Link do komentarza
Alinka009 Napisano 4 sierpnia 2011 Udostępnij #35 Napisano 4 sierpnia 2011 Najlepiej urządzić pokój tak by rósł razem z dzieckiem. Ściany białe i dodatki w ulubionych kolorach dzieci. To co dziecko interesuje, co dziecko lubi może przejawiać się w zasłonach, obrazkach na ścianach, pościeli. Dziecięcy pokój musi być urzadzony tak by latwo się go zmienilo kiedy dziecko już wyrośnie z jakiejs fazy np dinozaurów.Pozdrawiam Link do komentarza
Merreta Napisano 9 sierpnia 2011 Udostępnij #36 Napisano 9 sierpnia 2011 Cytat Dokładnie to samo myślałam, zwłaszcza kiedy miałam tę (nie)przyjemność pilnowania córek kuzynki. Starsza z nich (wtedy 5 lat) miała łóżko na piętrze, więc młodsza (2 lata) chciała ją oczywiście naśladować i się za nią wspinała. Gdybym nie była ciągle w pobliżu, to nie wiem jakby się to skończyło. Kiedy moja druga kuzynka będzie miała dzieci (wychodzi za mąż w przyszłym miesiącu, więc dzieci prawdopodobnie będą w przyszłym roku ), to z pewnością ją przekonam. Może do tego czasu nawet będę miała czas zaprojektować jej w cad decorze idealnie dopasowany wymiarami zestaw mebli. A jeśli nie dla niej, to już na pewno dla siostry, której nie spieszy się z dziećmi. Rozwiń Koniecznie namów kuzynkę ja do końca życia nie zapomnę stresu związanego z pilnowaniem malucha,który wspina się po drabince! Link do komentarza
retrofood Napisano 9 sierpnia 2011 Udostępnij #37 Napisano 9 sierpnia 2011 Cytat Koniecznie namów kuzynkę ja do końca życia nie zapomnę stresu związanego z pilnowaniem malucha,który wspina się po drabince! Rozwiń Dlatego m.in. na balkonach nie wolno dawać prętów barierek poziomo, tylko pionowo. Link do komentarza
kemtob Napisano 10 sierpnia 2011 Udostępnij #38 Napisano 10 sierpnia 2011 Spotkałem się z podłogami dla pokojów dziecięcych - http://www.e-floors.pl/artykuly/deska-youn...i-barlinek.html - cz ktoś miał doświadczenia z tym produktem ? Link do komentarza
ewiq0 Napisano 10 sierpnia 2011 Udostępnij #39 Napisano 10 sierpnia 2011 szczerze mówiąc nie spotkałam się, ale wyglądają świetnie......tylko pewnie za te właściwości "anty" trzeba zapłacić krocie, a nie wiadomo czy rzeczywiście jakiekolwiek właściwości naprawdę istnieją niemniej jednak kolorki super Link do komentarza
daggulka Napisano 11 sierpnia 2011 Udostępnij #40 Napisano 11 sierpnia 2011 Cytat Ściany białe Rozwiń na pewno fajnie wygląda, ale u mnie by się nie sprawdziło .... z perspektywy mieszkania trzy lata już wiem, że im jaśniej tym gorzej dla kolorystyki ścian w kontekście użytkowania przez dziecko ... Link do komentarza
cegła Napisano 4 października 2011 Udostępnij #41 Napisano 4 października 2011 just_me jakie świetne są te meble, po prostu świetne i piękne. Z tego co wiem to te meble są też trwałe, moim zdaniem warto jest inwestować w drewniane meble:) Link do komentarza
Tanie-Grzanie Napisano 18 października 2011 Udostępnij #42 Napisano 18 października 2011 W szczególności jeżeli są to dębowe meble,ponieważ prezentują się bardzo okazale. trzeba o nie tylko odpowiednio dbać i pielęgnować. Link do komentarza
mohito Napisano 21 grudnia 2011 Udostępnij #43 Napisano 21 grudnia 2011 Dorastający nastolatek na pewno będzie zadowolony z takiej aranżacji: prawie każdy maluch marzy o graffiti w swoim pokoju, także Twój syn na pewno będzie zadowolony. Link do komentarza
mazairn Napisano 11 stycznia 2012 Udostępnij #44 Napisano 11 stycznia 2012 Bierzcie przykład z Leny. W przeciwnym razie za 10 lat Wasze dziecko usłyszy w szkole nieśmiertelny tekst: "Co? Nie miałeś wykładziny z ulicami w pokoju? Twoi rodzice nie kochają Cię." Link do komentarza
Bobbud Napisano 2 listopada 2013 Udostępnij #45 Napisano 2 listopada 2013 Cytat Bierzcie przykład z Leny. W przeciwnym razie za 10 lat Wasze dziecko usłyszy w szkole nieśmiertelny tekst: "Co? Nie miałeś wykładziny z ulicami w pokoju? Twoi rodzice nie kochają Cię." Rozwiń Polecam:dla nastolatków klamki gałki w modne obecnie wzory: dla kilkulatków bardzo ciekawy i dotąd niespotykany gadżet w pokoju dziecka Link do komentarza
Moose Napisano 2 listopada 2013 Udostępnij #46 Napisano 2 listopada 2013 Jasne... klameczka za 250 pln... Link do komentarza
tavish Napisano 5 listopada 2013 Udostępnij #47 Napisano 5 listopada 2013 Cytat Jasne... klameczka za 250 pln... Rozwiń jeśli taką cenę rzeczywiście mają no to prawie "przystępna" a jak wiemy "prawie robi wielką różnice"a poza tym hmmmm gałki to do pokoju dziecka bym nie dawał bo co chwila pokój byłby zatrzaśnięty co raczej nie jest dobrym rozwiązaniem Link do komentarza
solange63 Napisano 5 listopada 2013 Udostępnij #48 Napisano 5 listopada 2013 kto by się przypatrywał wzorom na klamce? te rybki, czy motyli na żywo wyglądają jak kolorowe kropy.poza tym zgadzam się z przedmówcą; gałki do dziecięcego pokoju, to nie jest dobry pomysł. Link do komentarza
Led-Lux Napisano 8 listopada 2013 Udostępnij #49 Napisano 8 listopada 2013 Fakt,szczególnie jeżeli dzieci są nieco mniejsze i mogą sobie nawet zrobić krzywdę zahaczając o taką klamkę w postaci gałki,wiec nie warto. Ale dla starszych już tak,fajnie i ciekawie się prezentują. Link do komentarza
rower Napisano 22 listopada 2013 Udostępnij #50 Napisano 22 listopada 2013 Ja byłem zwolennikiem metody wybrania jednego koloru ścian i dobieranie dodatków raz na jakiś czas. Zażyczył sobie trochę zielonego, dostał zielony. Potrzebowaliśmy nowej szafki, bo stara już się do użytku nie nadawała, wybierał razem z nami. Zawsze się cieszy z czegoś nowego. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się