Skocz do zawartości

Kulka 2014 .... 7-9 luty 2014

Recommended Posts

Napisano
Cytat

NIe bój zaliczymy Ci na miejscu komisyjnie icon_mrgreen.gif

:hahaha2:
No cóż... możecie zacząć się przygotowywać:
1. Dokumentacja projektowa
2. Projektowanie architektoniczne
3. Diagnostyka i naprawa urządzeń techniki komputerowej , tudzież Systemy operacyjne .... nie jestem pewna z którego przedmiotu zdaję, więc przygotujcie oba icon_mrgreen.gif

Pasi? icon_lol.gif

Cytat

Możemy odkładać to, co oszczędzisz - się oszczędzając - a po powrocie - myk - i nadrobisz. Z procentem nadrobisz.

Tak właśnie a i owszem tudzież onegdaj będzie icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

3. Diagnostyka i naprawa urządzeń techniki komputerowej , tudzież Systemy operacyjne .... nie jestem pewna z którego przedmiotu zdaję, więc przygotujcie oba icon_mrgreen.gif

Pasi? icon_lol.gif

Tak właśnie a i owszem tudzież onegdaj będzie icon_mrgreen.gif

icon_eek.gif
Napisano
Cytat

no co tacy zdziwieni .... osoby mykają przygotowywać zagadnienia .... chyba musicie wiedzieć, czy dobrze zaliczam icon_razz.gif icon_mrgreen.gif icon_biggrin.gif

ja już swoje widziałem i pędzel też widział jak zaliczasz etapy ;)
Napisano
po namyśle :scratching: stwierdzam, że damy radę i będziemy dobrze przygotowani :4_16_1:
Napisano
Cytat

ja już swoje widziałem i pędzel też widział jak zaliczasz etapy ;)

taaaa ... pamiętam icon_lol.gif

Cytat

po namyśle :scratching: stwierdzam, że damy radę i będziemy dobrze przygotowani :4_16_1:

tak tak , wieeeeeem icon_mrgreen.gif

Napisano
Cytat

Pasi? icon_lol.gif

eeeeeeeeeeeeeeee
ja znam troszkę inne zasady dobrej imprezy, nie jakies tam diagnostyki i projektowania, tylko:

Napisano
Mimo, że nie będę się "kulkać" razem z Wami, to - nieco zazdroszcząc wrażeń - kibicuję icon_biggrin.gif
Mam ciekawą dwunastkę icon_wink.gif

DSC01446.jpg

Napisano
na miejscu...gotówka icon_smile.gif
chyba że coś się zmieniło...
Napisano
Kasa na miejscu do rąk moich .... ja zbiorę całość i rozliczam się z Ośrodkiem - tez przez wzgląd na to, że nie wszyscy mają tak samo - w sensie , że część osób jest z dziećmi (połówki) , część bez cateringu itp... ;)
Napisano
Cytat

a co - nie mogę?

jak by ci to delikatnie powiedzieć...nie ma cie na liście, to co wklejasz informacje wprowadzające w błąd icon_biggrin.gif

Napisano
Cytat

Wstrzeliłem się punktualnie icon_smile.gif

ty tak, ale prezes nie skumał ;)
Napisano
Cytat

Prezes zawsze jest do przodu - dlatego jest Prezesem. icon_cool.gif icon_mrgreen.gif

Napisano
ja też za tydzień o tej porze będę już na miejscu i zostawiwszy za sobą wszelakie problemy dnia codziennego - będę delektować się świętym spokojem i zajefajną atmosferą wzajemnego zrozumienia icon_mrgreen.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...