bobiczek Napisano 10 września 2013 Udostępnij #51 Napisano 10 września 2013 Cytat Cssiiiszej kobieto .... opinię mi chcesz popsuć? Rozwiń myślałem zawsze ze zepsuty jesteś od dawna - do szpiku Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 września 2013 Udostępnij #52 Napisano 10 września 2013 A w sumie racja. Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2013 Autor Udostępnij #53 Napisano 10 września 2013 se jaj nie robia , ino czym predzej grozba tudziez prosba innych werbuja Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 września 2013 Udostępnij #54 Napisano 11 września 2013 Redakcja - nawet delegata nie wydeleguje????? serio!? Link do komentarza
Baru Napisano 12 września 2013 Udostępnij #55 Napisano 12 września 2013 Cytat Redakcja - nawet delegata nie wydeleguje????? serio!? Rozwiń A TY - szanowny nasz Prezesie???????????????????????????Ja mam wadę wzroku, to może i z tej przyczyny Cię nie widzę na liście... Link do komentarza
acia Napisano 12 września 2013 Udostępnij #56 Napisano 12 września 2013 Daga wpisuj mnie i M. Link do komentarza
bobiczek Napisano 12 września 2013 Udostępnij #57 Napisano 12 września 2013 (edytowany) Cytat A TY - szanowny nasz Prezesie???????????????????????????Ja mam wadę wzroku, to może i z tej przyczyny Cię nie widzę na liście... Rozwiń waham się i jeszcze nie starałem się o zgodę pisemną wymaganą w związku z związkiem Edytowano 12 września 2013 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 12 września 2013 Udostępnij #58 Napisano 12 września 2013 Cytat waham się i jeszcze nie starałem się o zgodę pisemną wymaganą w związku z związkiem Rozwiń Pierdu, pierdu!!Jak zwykle się nakłapiesz i nie prYjedziesz... Link do komentarza
coolibeer Napisano 13 września 2013 Udostępnij #59 Napisano 13 września 2013 Cytat Pierdu, pierdu!!Jak zwykle się nakłapiesz i nie prYjedziesz... Rozwiń ja to nawet nie czytam tych jego "waham się" "myślę" "może" bo to nie ma sensu Link do komentarza
coolibeer Napisano 13 września 2013 Udostępnij #60 Napisano 13 września 2013 Cytat Pierdu, pierdu!!Jak zwykle się nakłapiesz i nie prYjedziesz... Rozwiń ja to nawet nie czytam tych jego "waham się" "myślę" "może" bo to nie ma sensu Link do komentarza
daggulka Napisano 13 września 2013 Autor Udostępnij #61 Napisano 13 września 2013 Cytat Daga wpisuj mnie i M. Rozwiń REWELACJA!!!extra , bardzo sie ciesze ze przyjedziecie , Acia Cytat A TY - szanowny nasz Prezesie???????????????????????????Ja mam wadę wzroku, to może i z tej przyczyny Cię nie widzę na liście... Rozwiń z ust mnie to wyjelas Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 września 2013 Udostępnij #62 Napisano 13 września 2013 Ja też - się cieszę że przyjadą Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 września 2013 Udostępnij #63 Napisano 13 września 2013 Cytat ja to nawet nie czytam tych jego "waham się" "myślę" "może" bo to nie ma sensu Rozwiń 2 razy wklejone z premedytacja.... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 września 2013 Udostępnij #64 Napisano 13 września 2013 Niezadowolenie wyrazić Prezesie,Raz nie starczy, dwa razy chce się. Link do komentarza
daggulka Napisano 17 września 2013 Autor Udostępnij #65 Napisano 17 września 2013 I co? Nikt więcej nie chce odreagować od trosk dnia codziennego? Przypominam, że max. do 24 września muszę znać docelową ilość uczestników - jeśli ktoś chce się dopisać do listy lub zrezygnować , ma czas do 24 września.Po tym terminie rezygnujący z uczestnictwa będą musieli zapłacić za imprezę, ponieważ 25 września podaję do Ośrodka ostateczną obowiązującą ilość uczestników.Pieniążki płacimy na miejscu do moich rąk - ja rozliczam się jedną kwotą z Ośrodkiem Jeśli ktoś ma pytania - pytać , można na priv . Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2013 Autor Udostępnij #66 Napisano 20 września 2013 4 dni na zapisy , rybeńki .... jeśli ktoś się waha jeszcze , to niech zaprzestanie i się wpisuje Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2013 Autor Udostępnij #67 Napisano 20 września 2013 Cytat Niezadowolenie wyrazić Prezesie,Raz nie starczy, dwa razy chce się. Rozwiń właśśśśśśnie .... ależ przykład daje nam Najjaśniej Panujący Kotek - awatara Ci zeżarło , albo mam cuś ze wzrokiem Link do komentarza
coolibeer Napisano 20 września 2013 Udostępnij #68 Napisano 20 września 2013 Eeee wszystko jest na swoim miejscu. Link do komentarza
bobiczek Napisano 20 września 2013 Udostępnij #69 Napisano 20 września 2013 Cytat Kotek - awatara Ci zeżarło , albo mam cuś ze wzrokiem Rozwiń też nie widzę - widzę tylko wpis Głośno Myślący.Nie - czy Głośno Liczący.Nie! Głośno Tańczący z Wilkam........albo jakos taki czy jakoś tak.... Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2013 Autor Udostępnij #70 Napisano 20 września 2013 Cytat też nie widzę - widzę tylko wpis Głośno Myślący.Nie - czy Głośno Liczący.Nie! Głośno Tańczący z Wilkam........albo jakos taki czy jakoś tak.... Rozwiń dokładnie ... tysz nie widze awatara ...a w ogóle Prezes nie zmienia tematu jeno w swoim sie raczy wypowiedzieć Link do komentarza
bajbaga Napisano 20 września 2013 Udostępnij #71 Napisano 20 września 2013 U mnie widać, tzn. widzę . Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 20 września 2013 Udostępnij #72 Napisano 20 września 2013 Cytat I co? Nikt więcej nie chce odreagować od trosk dnia codziennego? Rozwiń ja bym bardzo chciał, ale z pewnych względów...jest to niemozliwe.... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 20 września 2013 Udostępnij #73 Napisano 20 września 2013 Cytat Kotek - awatara Ci zeżarło , albo mam cuś ze wzrokiem Rozwiń Dziękuję Szefowo. Jużem reaktywował. Cytat też nie widzę - widzę tylko wpis Głośno Myślący.Nie - czy Głośno Liczący.Nie! Głośno Tańczący z Wilkam........albo jakos taki czy jakoś tak.... Rozwiń ... Link do komentarza
Moose Napisano 20 września 2013 Udostępnij #74 Napisano 20 września 2013 Cytat Nie! Głośno Tańczący z Wilkam........albo jakos taki czy jakoś tak.... Rozwiń Eeee przesadzasz... dawno go nie beło Link do komentarza
jeea Napisano 20 września 2013 Udostępnij #75 Napisano 20 września 2013 Mam dla Was super info... z przyczyn, nie do końca leżących po mojej stronie,nie będzie mnie w Ulanowie. Dlatego proszę o wykreślenie z listy.Pozdrawiam serdecznie i..."wychylcie" za mnie. Link do komentarza
Baru Napisano 20 września 2013 Udostępnij #76 Napisano 20 września 2013 Szkooooda, Królik!! :( Link do komentarza
Trzylwy Napisano 20 września 2013 Udostępnij #77 Napisano 20 września 2013 Cytat Eeee przesadzasz... dawno go nie beło Rozwiń Relatywnie ... nie tak znowu dawno. Link do komentarza
Moose Napisano 20 września 2013 Udostępnij #78 Napisano 20 września 2013 Cytat Relatywnie ... nie tak znowu dawno. Rozwiń Ożeszty... mogłeś chociaż kurtuazyjnie powiedzieć, żeś się stęsknił... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 20 września 2013 Udostępnij #79 Napisano 20 września 2013 Kurtuazyjnie się stęskniłem, ale jest nadzieja ujrzeć niektórych ZA DWA TYGODNIE. Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2013 Autor Udostępnij #80 Napisano 20 września 2013 Cytat ja bym bardzo chciał, ale z pewnych względów...jest to niemozliwe.... Rozwiń a może właśnie dobrze by Ci zrobił taki wypad? Cytat Dziękuję Szefowo. Jużem reaktywował. Rozwiń nnnnno... Cytat Mam dla Was super info... z przyczyn, nie do końca leżących po mojej stronie,nie będzie mnie w Ulanowie. Dlatego proszę o wykreślenie z listy.Pozdrawiam serdecznie i..."wychylcie" za mnie. Rozwiń jassssna cholera - kurde , Królik Cytat Kurtuazyjnie się stęskniłem, ale jest nadzieja ujrzeć niektórych ZA DWA TYGODNIE. Rozwiń nazywajmy rzeczy po imieniu : ja sie stęskniłam jak cholera Link do komentarza
Moose Napisano 20 września 2013 Udostępnij #81 Napisano 20 września 2013 Cytat Kurtuazyjnie się stęskniłem, ale jest nadzieja ujrzeć niektórych ZA DWA TYGODNIE. Rozwiń Coponiektórych... Ale tej kurtuazji to w życiu Kotu nie zapomnę Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2013 Autor Udostępnij #82 Napisano 20 września 2013 Cytat Coponiektórych... Rozwiń Te , Ośka .... chyba Ci coś umkło - nie ma Cię na liście zlotowej , zapisać? Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2013 Autor Udostępnij #84 Napisano 20 września 2013 Cytat Myślę... Rozwiń taaaaa .... chcesz żeby Bara ze mną w pokoju osiwła ? weź też pod uwagę, że może mnie zaszlachtować na śnie .... na sumieniu bedziesz mnie miała , se przekalkuluj Link do komentarza
Moose Napisano 20 września 2013 Udostępnij #85 Napisano 20 września 2013 No fakt... Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2013 Autor Udostępnij #86 Napisano 20 września 2013 Cytat No fakt... Rozwiń ufffff , se przekalkulowała ..... to co ... wpisywać? Link do komentarza
Moose Napisano 20 września 2013 Udostępnij #87 Napisano 20 września 2013 Możeeeee... Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2013 Autor Udostępnij #88 Napisano 20 września 2013 Cytat Możeeeee... Rozwiń boszszszzzz.... [tutaj powinna być ikonka jak wywracam oczamy] Link do komentarza
Moose Napisano 20 września 2013 Udostępnij #89 Napisano 20 września 2013 (edytowany) Taka? Edytowano 20 września 2013 przez Moose (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2013 Autor Udostępnij #90 Napisano 20 września 2013 Cytat Taka? Rozwiń niezupełnie - mina powinna być znacznie bardziej sfrustrowana, zniesmaczona i zirytowana Link do komentarza
cieszynianka Napisano 20 września 2013 Udostępnij #91 Napisano 20 września 2013 Cytat niezupełnie - mina powinna być znacznie bardziej sfrustrowana, zniesmaczona i zirytowana Rozwiń Albo raczej taka: Link do komentarza
Baru Napisano 21 września 2013 Udostępnij #92 Napisano 21 września 2013 Cytat taaaaa .... chcesz żeby Bara ze mną w pokoju osiwła ? weź też pod uwagę, że może mnie zaszlachtować na śnie .... na sumieniu bedziesz mnie miała , se przekalkuluj Rozwiń Rany boskie!!Ja z Dagą w pokoju???Nieeeeeeeeeeee!!Nienawidzę suszarek o 6 rano!!!! Link do komentarza
Baru Napisano 22 września 2013 Udostępnij #93 Napisano 22 września 2013 Dopisuję ludzkiej porze...Zasadniczo pobieżnie tak naprawdę to ja do Dagi nic nie mam, mordowaćjejxnie zamierzam... Ale ta suszarka... To mogłoby się źle skończyć... Dla niej... Dla suszarki Link do komentarza
daggulka Napisano 22 września 2013 Autor Udostępnij #94 Napisano 22 września 2013 Cytat Dopisuję ludzkiej porze...Zasadniczo pobieżnie tak naprawdę to ja do Dagi nic nie mam, mordowaćjejxnie zamierzam... Ale ta suszarka... To mogłoby się źle skończyć... Dla niej... Dla suszarki Rozwiń wiem, wiem ... toć o tym pisałam weźże Bara uderz do swojej sisterowej coby ją zmobilizować odpowiednio , bo we wtorek zamykam listę... w ogóle kto jeszcze, kto jeszcze??? Link do komentarza
acia Napisano 22 września 2013 Udostępnij #95 Napisano 22 września 2013 Daga mnie i M zapisz od soboty dopiero, bo mam pierwszy zjazd akurat 4 i 5, zerwę się z ostatnich zajęć, ale na początku muszę być.bo mam ćwiczenia z projektowania i laborkę z AutoCAD'a. W ogóle w tym sem przedmioty masakra. Link do komentarza
daggulka Napisano 22 września 2013 Autor Udostępnij #96 Napisano 22 września 2013 Cytat Daga mnie i M zapisz od soboty dopiero, bo mam pierwszy zjazd akurat 4 i 5, zerwę się z ostatnich zajęć, ale na początku muszę być.bo mam ćwiczenia z projektowania i laborkę z AutoCAD'a. W ogóle w tym sem przedmioty masakra. Rozwiń kuuurcze , szkoda .... no ale nie namawiam, rozumiem Link do komentarza
coolibeer Napisano 23 września 2013 Udostępnij #97 Napisano 23 września 2013 kurna pogoda nie rozpieszcza Ja już żyję wyjazdem Link do komentarza
daggulka Napisano 23 września 2013 Autor Udostępnij #98 Napisano 23 września 2013 Cytat kurna pogoda nie rozpieszcza Ja już żyję wyjazdem Rozwiń podobnie jak ja Co z Moose? zapisywać? kto się chce zapisać albo wypisać - czas do jutra , proszę o pośpiech Link do komentarza
Trzylwy Napisano 23 września 2013 Udostępnij #99 Napisano 23 września 2013 To jak tak to nas wykreśl.A potem znów zapisz.Jakiś ruch będzie. Link do komentarza
acia Napisano 23 września 2013 Udostępnij #100 Napisano 23 września 2013 Daga niestety okazało się, że musimy zrezygnować. Wszystko się poknociło. Ech szkoda gadać. Może Kulka nam wypali. Wypijcie za mocne nerwy dla mnie bo będą mi potrzebne. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się