coolibeer Napisano 8 czerwca 2013 Udostępnij #1 Napisano 8 czerwca 2013 Jak tylko zgram to wkleję fotki resztę też namawiam Dzięki za zlot. Podziękowania jak emocje ochłoną Link do komentarza
an-bud Napisano 8 czerwca 2013 Udostępnij #2 Napisano 8 czerwca 2013 Ja się nawet wybrałem.... i po kilkunastu kilometrach... skasowany na lawecie wracałem.... żyję ... więc piszę... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 8 czerwca 2013 Udostępnij #3 Napisano 8 czerwca 2013 Cytat Ja się nawet wybrałem.... i po kilkunastu kilometrach... skasowany na lawecie wracałem.... żyję ... więc piszę... Szokwielgi! Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #4 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Ja się nawet wybrałem.... i po kilkunastu kilometrach... skasowany na lawecie wracałem.... żyję ... więc piszę... Co Ty mi tu , Jurek ... kuuuurcze ... a ja nie dzwoniłam do ciebie bo myślałam, ze coś ci po prostu wypadło ... a tu takie kwiatki No nic - najważniejsze , że Ty jesteś cały - mam nadzieję że nic poważnego ci się nie stało bo tak wnoszę z Twojego wpisu - samochód to tylko samochód, się kupi inny - zdrowie najważniejsze A ja mam już jakieś foty ... te wyraźne , niestety robiłam foty tylko w piątek , z soboty mam tylko jedno. niestety nie mam miejsca na imageshack i fotosiku , więc wrzucam bezpośrednio ... przepraszam z góry za to , że strona będzie się rok otwierać ... miłego oglądactwa i proszę pozostałych aparaciastych o wklejanie Link do komentarza
adam_mk Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #5 Napisano 9 czerwca 2013 an-budTy nam napisz JAK żyjesz a nie - że żyjesz!Gnaty całe?Sie porobiło...Adam M. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #6 Napisano 9 czerwca 2013 Jurku, mam nadzieję, że przynajmniej Tobie nic się nie stało.Wiedząc, że masz być, podejrzewaliśmy stojące tam auto Szponiastego, że to Twoje, tylko Ciebie nigdzie nie było Teraz już wiemy dlaczego Link do komentarza
Trzylwy Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #7 Napisano 9 czerwca 2013 Topszszsz ... FOTY.. i idę spać ... bo rano do roboty ... mać ..... Link do komentarza
cieszynianka Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #8 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Topszszsz ... FOTY.. i idę spać ... bo rano do roboty ... mać ..... Dzięki, lecę oglądać Link do komentarza
Gość gawel Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #9 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Topszszsz ... FOTY.. i idę spać ... bo rano do roboty ... mać ..... Zdjęcia po prostu zajebiste na prawdę zawsze były Ok ale teraz to juz pojechałeś po bandzie. Wielkie dzieki super po prostu Cytat Daga zdjęcia super to co najważniejsze zostało uwiecznione czy atmosfera i duch chwili dzięki ... Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #10 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Topszszsz ... FOTY.. i idę spać ... bo rano do roboty ... mać ..... wymiotłeś, Tomaszu - zdjęcia REWELA Cytat Daga zdjęcia super to co najważniejsze zostało uwiecznione czy atmosfera i duch chwili dzięki ... a duch był wielki , to prawda Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #11 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Zdjęcia po prostu zajebiste na prawdę zawsze były Ok ale teraz to juz pojechałeś po bandzie. Wielkie dzieki super po prostu Widać mistrzowskie oko ,wie gdzie się zaczaić aby fotkę dobrą pstryknąć.Jeszcze jakby mały opis-komentarz się pojawił koło każdej fotki to by było totalne szaleństwo a tak to jest tylko szaleństwo Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2013 Autor Udostępnij #12 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Topszszsz ... FOTY.. i idę spać ... bo rano do roboty ... mać ..... Miszczosko Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #13 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat wie gdzie się zaczaić aby fotkę dobrą pstryknąć. co Ty gadasz .. przecież wszyscy w ubraniach ....... Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #14 Napisano 10 czerwca 2013 Właśnie zapisałem się do stomatologa - szczena mi opadła i sama nie chce wskoczyć na miejsce.MISTRZU - ukłony od podnóżka. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #15 Napisano 10 czerwca 2013 Hmmmm ... walnąłem .. lekko licząc ... 200 zdjęć.200 zdjęć na których nie ma ... bajbagi.Sieś ... to cza jednak umić ...... Sorki .....(tłumaczy mnie to, że kobitek wszelakich "napstrykałem" dostatek? ) Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2013 Autor Udostępnij #16 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Hmmmm ... walnąłem .. lekko licząc ... 200 zdjęć.200 zdjęć na których nie ma ... bajbagi.Sieś ... to cza jednak umić ...... Sorki .....(tłumaczy mnie to, że kobitek wszelakich "napstrykałem" dostatek? ) proponował bym jeszcze aby kilka wyszło na światło dzienne ;) Link do komentarza
Redakcja Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #17 Napisano 10 czerwca 2013 Wspaniale było się spotkać ponownie Dzieci kolorowo pomalowały domki (taka umiejętność to skarb ) Niektórzy zdobyli umiejętność budowania... cięcia... rzucania (do celu)... opanowania... śpiewania "Będę leciał co sił, tam, gdzie moje sny..." mówienia "inaczej" a niektórzy doprowadzili umiejętność zjeżdżania do perfekcji Więcej zdjęć znajdziecie https://plus.google.com/u/0/photos/11261561...773607371237313PozdrawiamMarcin Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2013 Autor Udostępnij #18 Napisano 10 czerwca 2013 (edytowany) Profeskai nawet na paru fotkach się załapałem Edytowano 10 czerwca 2013 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #19 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Więcej zdjęć znajdziecie https://plus.google.com/u/0/photos/11261561...773607371237313PozdrawiamMarcin Super Link do komentarza
kaban001 Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #20 Napisano 10 czerwca 2013 Witam, wczoraj musiałem iśc do pracy i nie dało rady odpisać chociaż przeglądałem forum w przerwach. Jak się czujecie? dalej walczycie z kacem?następnym razem przyjedziemy na parę dni a wtedy poznamy się lepiej. pozdrawiam wszystkich Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #21 Napisano 10 czerwca 2013 PROTESTUJĘ - picie (nawet "nadmierne") w doborowym towarzystwie, nie powoduje wspomnianych objawów. I to jest dogmat. Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #22 Napisano 10 czerwca 2013 a wiecie, zadziwiające ... faktycznie ja każdego ranka w Ruścu w zasadzie dość dobrze się czułam Link do komentarza
kaban001 Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #23 Napisano 10 czerwca 2013 trening czyni mistrza :D:D:D Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2013 Autor Udostępnij #24 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Witam, wczoraj musiałem iśc do pracy i nie dało rady odpisać chociaż przeglądałem forum w przerwach. Jak się czujecie? dalej walczycie z kacem?następnym razem przyjedziemy na parę dni a wtedy poznamy się lepiej. pozdrawiam wszystkich E tam po tym zlocie nikt nigdy nie ma kaca bo my siedzimy tylko i rozmawiamy Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #25 Napisano 10 czerwca 2013 kto jeszcze fotek nie zapodał? przyznać się ... Link do komentarza
r-32 Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #26 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat kto jeszcze fotek nie zapodał? przyznać się ... ...ja mam kilka ino czasu brak Link do komentarza
elutek Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #27 Napisano 10 czerwca 2013 widocznie jestem w tyle z nowinkami handlowymi, ale może mi ktoś powiedzieć co to jest??? Link do komentarza
cieszynianka Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #28 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Witam, wczoraj musiałem iśc do pracy i nie dało rady odpisać chociaż przeglądałem forum w przerwach. Jak się czujecie? dalej walczycie z kacem?następnym razem przyjedziemy na parę dni a wtedy poznamy się lepiej. pozdrawiam wszystkich Cześć, fajnie, że się zarejestrowałeś Cytat kto jeszcze fotek nie zapodał? przyznać się ... Ja Nie bardzo wiem jak to zrobić Link do komentarza
Baru Napisano 11 czerwca 2013 Udostępnij #29 Napisano 11 czerwca 2013 (edytowany) Cytat PROTESTUJĘ - picie (nawet "nadmierne") w doborowym towarzystwie, nie powoduje wspomnianych objawów. I to jest dogmat. Ojca tak, tak!! Święte słowa! Choć zawsze mam wrażenie, że te zlotowe noce są jakieś krótkie i człowiek nie ma czasu się wyspać! Edytowano 11 czerwca 2013 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 czerwca 2013 Autor Udostępnij #30 Napisano 12 czerwca 2013 Wyniki z konkursu cięcie na czas bloczkówThe winner is... Link do komentarza
elutek Napisano 12 czerwca 2013 Udostępnij #31 Napisano 12 czerwca 2013 Cytat Wyniki z konkursu cięcie na czas bloczkówThe winner is... jeszcze raz gratuluję - świetny wynik, jestem pełna podziwu Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 czerwca 2013 Autor Udostępnij #32 Napisano 12 czerwca 2013 Cytat jeszcze raz gratuluję - świetny wynik, jestem pełna podziwu Podziękowania proszę kierować do mojego trenera ;) Link do komentarza
an-bud Napisano 13 czerwca 2013 Udostępnij #33 Napisano 13 czerwca 2013 Mogę Wam tylko zazdrościć zajefajnej zabawy.... Dziwne ale cały jestem, wjechał mi w d..... busik.... straciłem cały bagażnik. Rzęch miał swoje lata więc tylko na złom się nadaje ale mam już "nowego" Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 czerwca 2013 Udostępnij #34 Napisano 13 czerwca 2013 nowy kupiony za stary? Link do komentarza
hot-cold Napisano 13 czerwca 2013 Udostępnij #35 Napisano 13 czerwca 2013 Cytat Mogę Wam tylko zazdrościć zajefajnej zabawy.... Dziwne ale cały jestem, wjechał mi w d..... busik.... straciłem cały bagażnik. Rzęch miał swoje lata więc tylko na złom się nadaje ale mam już "nowego" Skąd ja to znam? ;)Tylko układ zmieniony, osobówka w busika (gość się "na dupy zagapił" ;) )Jeszcze PZU nie uznaje uszkodzeń (skrzywiona karoseria po łomocie, twierdzą że za duże ciężary woziłem...) Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 czerwca 2013 Autor Udostępnij #36 Napisano 14 czerwca 2013 Gdzie reszta fotek? hę? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 14 czerwca 2013 Udostępnij #37 Napisano 14 czerwca 2013 Cytat Gdzie reszta fotek? hę? Pytasz o swoje których nie wkleiłeś Ja cały czas czekam na Twoje fotki i nie wiem czy się doczekam,ale sądzę że się doczekam Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 czerwca 2013 Autor Udostępnij #38 Napisano 14 czerwca 2013 Cytat Pytasz o swoje których nie wkleiłeś Ja cały czas czekam na Twoje fotki i nie wiem czy się doczekam,ale sądzę że się doczekam Jak nie wkleiłem jak wkleiłem...Po drugie zrobiłem jedną fotkę Marka aparatem Po trzecie swojego aparatu, kamery zapomniałem zabrać... za dużo problemów wyszło przed wyjazdem. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 14 czerwca 2013 Udostępnij #39 Napisano 14 czerwca 2013 Cytat Jak nie wkleiłem jak wkleiłem... ... yyyy ... pomożesz trochę w szukaniu? Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 czerwca 2013 Autor Udostępnij #40 Napisano 14 czerwca 2013 Cytat Wyniki z konkursu cięcie na czas bloczkówThe winner is... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 14 czerwca 2013 Udostępnij #41 Napisano 14 czerwca 2013 Jedno?No to OK .. widziałem.Dzięki. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 14 czerwca 2013 Udostępnij #42 Napisano 14 czerwca 2013 Cytat Jak nie wkleiłem jak wkleiłem...Po drugie zrobiłem jedną fotkę Marka aparatem Po trzecie swojego aparatu, kamery zapomniałem zabrać... za dużo problemów wyszło przed wyjazdem. W ściemnianiu to Ty mistrz Ale fakt jedna fotka wklejona z Twojego profilu Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się