Irbis Strzecharstwo Napisano 17 lutego 2013 #1 Napisano 17 lutego 2013 Tak mi się porobiło dziś od rana. Początkowo tylko w Mozilli kiedy wchodziłem na stronę główną forum. Mogłem tylko poruszać się po podstronach. Explorer bez problemu wczytywał w tym czasie stronę. Później i ta możliwość ustała - nie mogę wejść na forum z żadnej przeglądarki, a teraz wszedłem z wyszukiwarki Google - szukając przyczyny komunikatu 404Z innego kompa wchodzę bez problemu... Nic nie przestawiałem w ustawieniach! A tak w ogóle to zaczęło się od drastycznego zmniejszenia limitu na zdjęcia - 4MB czy coś koło tego....
retrofood Napisano 17 lutego 2013 #2 Napisano 17 lutego 2013 Skasuj w przeglądarce historię odwiedzin i nie pitol głupot.w swojej przeglądarce.
Gość mhtyl Napisano 17 lutego 2013 #3 Napisano 17 lutego 2013 A nie masz przypadkiem ustawienia trybie Exploler Off Line a powinien być w On Line.Ja zmieniłem bo mi okropnie mulił , jednego posta od napisania do wysłania około 3-6 min! Zmieniłem i teraz śmiga.Może być inna przyczyna bo Redakcja uruchomiła nowa stronę i niektóre linki nie wchodzą.
Irbis Strzecharstwo Napisano 17 lutego 2013 Autor #4 Napisano 17 lutego 2013 Wyczyszczenie historii pomogło - dziękiI niech tak zostanie :-)
Gość mhtyl Napisano 17 lutego 2013 #5 Napisano 17 lutego 2013 A Ty od razu taki podejrzliwy ,że ktoś coś ma ...
Irbis Strzecharstwo Napisano 17 lutego 2013 Autor #6 Napisano 17 lutego 2013 Wszystko przez ten limit, który nagle cofnął się do 4.88MB
Redakcja Napisano 18 lutego 2013 #7 Napisano 18 lutego 2013 Cytat Wszystko przez ten limit, który nagle cofnął się do 4.88MB Lubi Pan teorie spiskowe? Zwiększyłem Panu przestrzeń dyskową na forum do 200 MB.PozdrawiamMarcin Szymanik
Irbis Strzecharstwo Napisano 18 lutego 2013 Autor #8 Napisano 18 lutego 2013 Zaraz tam teorie spiskowe... odrobina psychologii nikomu nie zaszkodzi W każdym razie dzięki - łatwiej i szybciej wrzucić coś bezpośrednio, choć już zorganizowałem sobie i drugą opcjęPozdrawiam
bajbaga Napisano 1 lutego 2015 #9 Napisano 1 lutego 2015 Cosik szwankuje.Takie cuś się wyświetla: Cytat IPS Driver Error Kłopoty z bazą danych ?
Gość gawel Napisano 1 lutego 2015 #10 Napisano 1 lutego 2015 dziwne ja to mam na dole strony ale w niczym to nie przeszkadza
bajbaga Napisano 1 lutego 2015 #11 Napisano 1 lutego 2015 Mnie zaczęło się pokazywać na górze ekranu jak wszedłem w PW.Na dole jest od jakiegoś czasu.
daggulka Napisano 1 lutego 2015 #12 Napisano 1 lutego 2015 To cuś: IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here spowodowało, że nie chciało mnie na forum zalogować .... próbowałam 2 godziny, dopiero teraz sie udało i to nie jak zwykle na "ukrytym" tylko na "widzialnej" opcji . Mysląc, że mi komp zwariował - cuda na kiju wyprawiałam .... komputer przeskanowany w te i wewte rozmaitymi wynalazkami antywirusowymi i antymalwarami , ciasteczka dokumentnie wyczyszczone od nowości ( cholera, jak mam sobie przypomnieć srylion haseł do różnych stron teraz )Mogliście napisać 2 godziny temu że Wam też wyskakuje to goowno to bym przynajmniej ciasteczek nie usuwała
bajbaga Napisano 1 lutego 2015 #13 Napisano 1 lutego 2015 Bo ja mam opóźniony zapłon i dopiero teraz się wq.., znaczy zdenerwowałem się.
animus Napisano 1 lutego 2015 #14 Napisano 1 lutego 2015 (edytowany) Cytat spowodowało, że nie chciało mnie na forum zalogować .... próbowałam 2 godziny, Ja klikam w te napisy i jestem na forum. Edytowano 1 lutego 2015 przez animus (zobacz historię edycji)
Redakcja Napisano 2 lutego 2015 #15 Napisano 2 lutego 2015 Witam,czekam aż informatycy naprawią błąd Forum.PozdrawiamMarcin Szymanik
aru Napisano 2 lutego 2015 #17 Napisano 2 lutego 2015 co, Bozia pokarała, tiaaa.. pewnie za tego banana , ale tak bez uprzedzenia, na roczek może to i dobrze, w obydwu zagadnieniachadios Amigos
bajbaga Napisano 6 lutego 2015 #18 Napisano 6 lutego 2015 Dzisiaj co jakiś czas, wyskakuje jak Filip z konopi, takie cóś: Cytat ERROR 503 - Service Unavailable!The following error occurred:The Service is not available at the moment due to a temporary overloading or maintenance of the server. Please try again later.Please contact the webmaster with any queries. Mając na uwadze ostatni akapit - informuję.
Redakcja Napisano 6 lutego 2015 #19 Napisano 6 lutego 2015 Zauważyłem, ale problem po chwili ustąpił, więc nie ma na razie czego naprawiać
animus Napisano 6 lutego 2015 #21 Napisano 6 lutego 2015 Cytat Znów było, ale znów się naprawiło. To administrator mógł zamknąć pulę aplikacji w celu wykonania konserwacji
bajbaga Napisano 9 lutego 2015 #23 Napisano 9 lutego 2015 IPB WARNING [2] Invalid argument supplied for foreach() (Line: 1040 of /sources/classes/class_display.php)Pytek popsuł - bo po Twoim wpisie (w obecności) blokuje się.Stawiam na to, że jest to atak terrorystyczny, w odwecie za fotki zamieszczone w popierdółkowie.
Redakcja Napisano 9 lutego 2015 #24 Napisano 9 lutego 2015 Chwilowe problemy. Powinno już działać. Zgłaszajcie proszę, jeśli wystąpią błędy.
daggulka Napisano 9 lutego 2015 #25 Napisano 9 lutego 2015 Cytat IPB WARNING [2] Invalid argument supplied for foreach() (Line: 1040 of /sources/classes/class_display.php)Pytek popsuł - bo po Twoim wpisie (w obecności) blokuje się.Stawiam na to, że jest to atak terrorystyczny, w odwecie za fotki zamieszczone w popierdółkowie. W takim razie strach do samolotu jutro wsiadać
bajbaga Napisano 9 lutego 2015 #26 Napisano 9 lutego 2015 Cytat Chwilowe problemy. Powinno już działać. Mocno optymistyczne i nader przesadzone.Czka, zawiesza się, czołga - ale bez wyświetlania komunikatu o błędach.
Gość mhtyl Napisano 9 lutego 2015 #27 Napisano 9 lutego 2015 Chciałbym zameldować, że coś albo ktoś zżarł wszystkie albumy w FotoForumBudujemyDom.pl
solange63 Napisano 10 lutego 2015 #29 Napisano 10 lutego 2015 Cytat Stawiam na to, że jest to atak terrorystyczny, w odwecie za fotki zamieszczone w popierdółkowie. a mówiłam, że bombkę na forum pierdykną, to się śmialiście
retrofood Napisano 10 lutego 2015 #30 Napisano 10 lutego 2015 Znowu ktoś zeżarł forum na dwie godziny, ale na razie wypluł.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się