daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #251 Napisano 1 lipca 2011 coś mi się zdaje , ze mamy przebój następnego zlotu i nie będzie to lubelski full Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #252 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Nie marudź, przyłącz się do nas!http://www.kuron.com.pl/forum/index.php Jak bigos będzie smaczny to zjemy w TAKIM STYLU. Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #253 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Jak bigos będzie smaczny to zjemy w TAKIM STYLU. i tak .... publicznie???!!! Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #254 Napisano 1 lipca 2011 Cytat i tak .... publicznie???!!! Aaaaaaaaaa o chlebie zapomniałem Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #255 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Aaaaaaaaaa o chlebie zapomniałem w płynie ? edit: Cytat Posłuchaj "Oranżady" i "Brudny dres" nie no sposób na depresję tu masz rację ... czysta prawda ... gdzie tu się dodaje plusa? Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #256 Napisano 1 lipca 2011 a to zamiast gatek :w odpowiednim wątku oczywiście Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #257 Napisano 1 lipca 2011 Cytat w płynie ? edit:tu masz rację ... czysta prawda ... gdzie tu się dodaje plusa? Ja spontanicznie ku pokrzepieniu serc - bez chęci zysku i wszelkich profitów.Ostatni sposób na odstresowanie - kto wytrzyma do końca clipu, zrozumie o czym mówię Koniecznie do 3:29 minuty clipu Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #258 Napisano 1 lipca 2011 Cytat a to zamiast gatek :w odpowiednim wątku oczywiście widzę, że Ciebie też wzięło ... co? Cytat Ja spontanicznie ku pokrzepieniu serc - bez chęci zysku i wszelkich profitów.Ostatni sposób na odstresowanie - kto wytrzyma do końca clipu, zrozumie o czym mówię Koniecznie do 3:29 minuty clipu obejrzałam .... miecie ... Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #259 Napisano 1 lipca 2011 Cytat widzę, że Ciebie też wzięło ... co? obejrzałam .... miecie ... Pewno MTW Orle myślał o nowej interpretacji utworu Ewy Farny - teraz to leżę pod stołem i nie mam siły wstać. Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #260 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Pewno MTW Orle myślał o nowej interpretacji utworu Ewy Farny - teraz to leżę pod stołem i nie mam siły wstać. to się posuń pod tym stołem Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #261 Napisano 1 lipca 2011 nie no , zróbcie miejsce chopaki Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #262 Napisano 1 lipca 2011 Cytat nie no , zróbcie miejsce chopaki Kolesie wcześniej tworzyli w innym składzie i całkiem inny bit. Nie wiem czemu akurat w tą strone poszli, nie mniej jednak parodia przednia. Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #263 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Kolesie wcześniej tworzyli w innym składzie i całkiem inny bit. Nie wiem czemu akurat w tą strone poszli, nie mniej jednak parodia przednia. aczkolwiek Bigos i tak miecie najbardziej ... przynajmniej u mnie number one ... Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #264 Napisano 1 lipca 2011 Cytat aczkolwiek Bigos i tak miecie najbardziej ... przynajmniej u mnie number one ... Paczka z liściem laurowym na początku - musiałem wziąć na uspokojenie A to kołysanka dla TYCH co często za kółkiem w trasie spędzają wolny czas. Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #265 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Paczka z liściem laurowym na początku - musiałem wziąć na uspokojenie nie no ... tekst też wymiata .... ja wymiękłam na tym jak śliwek zapomniał kupić brudny dres też mnie rozłożył na łopaty ... słucham chyba po raz 10 ... tekst wymiata i ... trzy paski ... Cytat A to kołysanka dla TYCH co często za kółkiem w trasie spędzają wolny czas. tys pikne ... słuchałam przed chwilą ... hasła padające w tekście już na forum znamy Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #266 Napisano 1 lipca 2011 Cytat nie no ... tekst też wymiata .... ja wymiękłam na tym jak śliwek zapomniał kupić brudny dres też mnie rozłożył na łopaty ... słucham chyba po raz 10 ... tekst wymiata i ... trzy paski ... tys pikne ... słuchałam przed chwilą ... hasła padające w tekście już na forum znamy Ale jak dozował napięcie - po jednym pasku liczył Link do komentarza
retrofood Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #267 Napisano 1 lipca 2011 Cytat to się posuń pod tym stołem Bez jaj, pod stołem??? Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #268 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Ale jak dozował napięcie - po jednym pasku liczył bo to znasz chyba ? http://www.youtube.com/watch?v=nB0rep9nWTY Cytat Bez jaj, pod stołem??? ale tylko leżymy i się kulamy ... ze śmiechu Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #269 Napisano 1 lipca 2011 czegoś takiego jeszcze nie przerabiałemNormalnie - bajka za nic"Brudny dres" - wymiatajestem w robocie i zrezygnowałem na słuchanie tych kawałków z "Openera"Tak inteligentnych młodych ludzików dawno nie słyszałemBędzie z nich pociechaA mówią że młodzi rośną nam gupi, analfabeci i "wciągający" tylko nosemA tu?A kuku - Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #270 Napisano 1 lipca 2011 Cytat czegoś takiego jeszcze nie przerabiałemNormalnie - bajka za nic"Brudny dres" - wymiatajestem w robocie i zrezygnowałem na słuchanie tych kawałków z "Openera"Tak inteligentnych młodych ludzików dawno nie słyszałemBędzie z nich pociechaA mówią że młodzi rośną nam gupi, analfabeci i "wciągający" tylko nosemA tu?A kuku - no fajni są , fajni ... i profesjonalni - w każdym calu ... żadnej improwizacji .... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #271 Napisano 1 lipca 2011 a tu coś zlotowego względnie dobre na początek weekendu Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #272 Napisano 1 lipca 2011 Cytat no fajni są , fajni ... i profesjonalni - w każdym calu ... żadnej improwizacji .... A to na rozkręcenie imprezy, żeby nie było tak, ze do karaoke podchodzili na 3 razy zanim ktoś "dał głos"MTW Orle - no nic dodać nic ująć - synchronizacja Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #273 Napisano 1 lipca 2011 Cytat A to na rozkręcenie imprezy, żeby nie było tak, ze do karaoke podchodzili na 3 razy zanim ktoś "dał głos" na mnie nie patrzcie ... ja sie jeno na chórki nadaje ... i to tak całkiem z tyłu ... z dala od mikrofonu .... Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #274 Napisano 1 lipca 2011 Cytat na mnie nie patrzcie ... ja sie jeno na chórki nadaje ... i to tak całkiem z tyłu ... z dala od mikrofonu .... I dla Ciebie coś mam - o ile to pamiętasz - Sal Solo i jak się nie mylę Poznańskie Słowiki Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #275 Napisano 1 lipca 2011 Cytat I dla Ciebie coś mam - o ile to pamiętasz - Sal Solo i jak się nie mylę Poznańskie Słowiki yhy .... już bym się musiała zacząć uczyć .... ponadto - przy rozdawaniu identyfikatorów powinniście zdecydowanie rozdawać zatyczki do uszu Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #276 Napisano 1 lipca 2011 oryginalny gaz w "cienkim" i "Brudny dres" - u mnie na liście prowadzą na razieI ten kawałek na dyskotece - kiedy kładzie ramię na "panience" Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #277 Napisano 1 lipca 2011 Cytat oryginalny gaz w "cienkim" i "Brudny dres" - u mnie na liście prowadzą na razieI ten kawałek na dyskotece - kiedy kładzie ramię na "panience" Prezes .... bo to takie swojskie klimaty som ... ... i nogy same podrygujom ależ bym potaniała .... będę miała okazję ... za 3 tygodnie na weselichu u kuzynki Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #278 Napisano 1 lipca 2011 Cytat oryginalny gaz w "cienkim" i "Brudny dres" - u mnie na liście prowadzą na razieI ten kawałek na dyskotece - kiedy kładzie ramię na "panience" Na początku wyszli z Poloneza i najazd na kuboty "Dobry podryw jest jak narkotyk, białe skarpetki i klapki kuboty..."Cóż więcej można dodać Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #279 Napisano 1 lipca 2011 Sal Solo - wara od niego - bo to kultowe jużTak samo jak Jauntix i "Atlantyda"Ale to wie tylko stary Prezio - bo to piosenka o nim -reszta może sobie tylko wyobrażać jak sie kiedyś tego słuchało z przejęciem-http://www.youtube.com/watch?v=FUIsSRjw7Fc Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #280 Napisano 1 lipca 2011 Cytat reszta może sobie tylko wyobrażać jak sie kiedyś tego słuchało z przejęciem-http://www.youtube.com/watch?v=FUIsSRjw7Fc oż kurcze ... wiecie co? co Wam powiem, to Wam powiem .... na co dzień słucham zupełnie innej muzyki ...ale....na imprezach i weselichach najlepiej się człek bawi właśnie przy takich kawałkach ... trza czasem takiego odstresu .... ja już się doczekać nie mogę 23 lipca ... sama z moimi laskami jadę na weselicho do kuzynki, takie prawdziwe - duże jak to się kiedyś robiło na ponad stówę osób ... się za wszelakie czasy wytaniam ... Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #281 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Sal Solo - wara od niego - bo to kultowe już Podpisuje się wszystkimi kończynami. Jauntix - niesamowite wrażenie. Ma głos i przesłanie. Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #282 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Prezes .... bo to takie swojskie klimaty som ... ... ja bym je nazwał "do bólu przywołujące do porządku"Zresztą sądząc po wpisach i komentarzach - muszą swoje dane osobowe chronić bardziej niż standardowo -Im wszyscy "ze środowiska" nie wybaczą jednak machania rączką w lewo i prawo i łańcuchów z plastiku i tekstów na trykocie, i kapturka z włóczki - Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #283 Napisano 1 lipca 2011 Cytat ja bym je nazwał "do bólu przywołujące do porządku"Zresztą sądząc po wpisach i komentarzach - muszą swoje dane osobowe chronić bardziej niż standardowo -Im wszyscy "ze środowiska" nie wybaczą jednak machania rączką w lewo i prawo i łańcuchów z plastiku i tekstów na trykocie, i kapturka z włóczki - trzeba mieć spory dystans do siebie i świata , żeby robić to co oni robią.... taką muzykę....jeśli ktoś tego nie rozumie , to jego problem ... i tyle ... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #284 Napisano 1 lipca 2011 kuna a może by tak stosowny temat złożyćkto przy czym miałby się ochotę bawić na kolejnej imprezie zlotowej ?ciekawe co z tego by wyszło ? Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #285 Napisano 1 lipca 2011 Cytat trzeba mieć spory dystans do siebie i świata , żeby robić to co oni robią.... taką muzykę....jeśli ktoś tego nie rozumie , to jego problem ... i tyle ... Powód musieli mieć - chyba nie chodzi tylko o komercję i gruby portfel ?Ostatnio chyba na TVN 7 raperzy o raperach się wypowiadali. Ktoś tam się sprzedał bo poszedł na skróty - a widownia i tak rośnie. Na wszystko jest popyt. Byle tylko na pograniczu przyzwoitości. Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #286 Napisano 1 lipca 2011 Cytat kuna a może by tak stosowny temat złożyćkto przy czym miałby się ochotę bawić na kolejnej imprezie zlotowej ?ciekawe co z tego by wyszło ? mogłoby wyjść coś bardzo fajnego ... ale to dopiero za rok Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #287 Napisano 1 lipca 2011 Północ pykneła - jutro roboczo mam.Lecę.Może zgubię adidasa - i mi go ktoś wpadnie na nogę przymierzać w niedzielę - tak się rozochociłem tym tematem-Dzięki za możliwość posłuchania chyba z 15 kawałków mojej nowej ulubionej kapeli Ożeniłem gdzie się dało - bo warte są tego.Podobnie za moich młodszych dawali Ci - ale wtedy była jednak bardziej wystraszona jeszcze i mniejsza zrozumiałość tekstów i przesłania - więc zginęły moje kochane dinozaury -Zamiast majteczek w kropeczki sukieneczka i cała resztahttp://www.youtube.com/watch?v=6fGdZh_eg9UPozdrawiam i dobranoc - Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #288 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Północ pykneła - jutro roboczo mam.Lecę.Może zgubię adidasa - i mi go ktoś wpadnie na nogę przymierzać w niedzielę - tak się rozochociłem tym tematem-Dzięki za możliwość posłuchania chyba z 15 kawałków mojej nowej ulubionej kapeli Ożeniłem gdzie się dało - bo warte są tego.Podobnie za moich młodszych dawali Ci - ale wtedy była jednak bardziej wystraszona jeszcze i mniejsza zrozumiałość tekstów i przesłania - więc zginęły moje kochane dinozaury -http://www.youtube.com/watch?v=6fGdZh_eg9UPozdrawiam i dobranoc - Daga zaczęła nie wiedząc jaki diament trzyma pod pościela w szafie w salonie na górnej półce. Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #289 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Ożeniłem gdzie się dało - bo warte są tego. widziałam ... na facebooku mi kliknąłeś też przeca wkleiłam ... niech wiedzą ... Cytat Daga zaczęła nie wiedząc jaki diament trzyma pod pościela w szafie w salonie na górnej półce. jakoś tak .... nie było okazji .... zacząłeś temat to poleciało w eter ... Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #290 Napisano 1 lipca 2011 przecież żadne z Was nie pamięta krawata-śledzika ze skaju - no bo skąd -A ja w swoim archiwum występowałem niejeden raz.No i kurtka z "madery" na napy Taka kurtka - to była kurtka jedyna i wymagalna -One te krawaty i kurtki gdzieś tam w sieci egzystują.I włosy przycięte wszędzie krótko - ale na szyi dłuższe na 3/4 - Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #291 Napisano 1 lipca 2011 Cytat I włosy przycięte wszędzie krótko - ale na szyi dłuższe na 3/4 - na limala? Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #292 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Daga zaczęła nie wiedząc jaki diament trzyma pod pościela w szafie w salonie na górnej półce. noooooo..........albo chyba bardziej że Moder się pointegrował w końcu z forumowiczami tak jak kiedyś Pierwszy Sekretarz z szarym tłumem na 1-szo Majowym pochodzie -Tak to widzę ja - Cytat na limala? jo -spadamPa Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #293 Napisano 1 lipca 2011 Cytat noooooo..........albo chyba bardziej że Moder się pointegrował w końcu z forumowiczami tak jak kiedyś Pierwszy Sekretarz z szarym tłumem na 1-szo Majowym pochodzie -Tak to widzę ja -jo -spadamPa Moder tez człowiek, czasem trzeba opuścić gardę Pytanie ostatnie - ile trzeba mieć lat by pamiętać garderobę, o której wspomniałeś??? Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #294 Napisano 1 lipca 2011 Cytat jo - Cytat Moder tez człowiek, czasem trzeba opuścić gardę Pytanie ostatnie - ile trzeba mieć lat by pamiętać garderobę, o której wspomniałeś??? jeśli ja pamiętam, to Ty także powinieneś.... Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #295 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Moder tez człowiek, czasem trzeba opuścic gardę no i na pewno było warto nie dospać i przysiedzieći na pewno nie żałujei ma w notesie zapisane +10 pkt (a nie tak jak Marcin - tylko 2 punkciki stare zdobyte w 2009 przed Wigilią -) Teraz już naprawdę Pozdrawiam Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #296 Napisano 1 lipca 2011 Cytat jeśli ja pamiętam, to Ty także powinieneś.... Cóż za pamięć Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #297 Napisano 1 lipca 2011 Cytat Cóż za pamięć to zupełnie nie moja bajka była ... ja się bujałam z tymi całkiem długowłosymi w skórach ale nie z napami tylko z ćwiekami - ale pamiętam że Ci na limala też chodzili po ulicach Link do komentarza
bobiczek Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #298 Napisano 1 lipca 2011 Cytat to zupełnie nie moja bajka była ... ja się bujałam z tymi całkiem długowłosymi w skórach ale nie z napami tylko z ćwiekami - ale pamiętam że Ci na limala też chodzili po ulicach odwal się - pasemka robiłem jodyną - weź spróbuj dzisiaj - Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #299 Napisano 1 lipca 2011 Cytat odwal się - pasemka robiłem jodyną - weź spróbuj dzisiaj - Moja zona farbowała włosy (czasy liceum w Kielcach) na tusz do pieczątek. Da sie ??? NA ZIELONO Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij #300 Napisano 1 lipca 2011 Cytat odwal się - pasemka robiłem jodyną - weź spróbuj dzisiaj - daj fotę , bo nie uwierzę Cytat Moja zona farbowała włosy (czasy liceum w Kielcach) na tusz do pieczątek. Da sie ??? nie no .... matko boska .... ja rozjaśniałam i dawąłam na to zbyt długo trzymaną palett kolor gołębi - wychodził fiolecik niczym drink " błękit paryża " Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się