maniuś-maniek Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #1 Napisano 11 marca 2011 zapraszam do głosowania jesli chcecie możecie uzasadnić wybór ale jak nie to nie konieczniepozdrawiam Link do komentarza
Gość stach Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #2 Napisano 11 marca 2011 PRYSZNIC higienicznie, szybko, tanio Link do komentarza
kalumet Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #3 Napisano 11 marca 2011 wybrałem wannę i pryszniclubię sobie czasem poleżeć wannieostatnio mam na to coraz mniej czasuz tym, że wanna będzie miała zamontowany parawan nawannowyprzynajmniej zaoszczędzimy miejsce w łazience Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #4 Napisano 11 marca 2011 Glosowalem za brodzikiem, ale mam dosc skomplikowany problem bo chce to i to. Bede mial wanne z kabina prysznicowa taki dwa w jednym Link do komentarza
TINEK Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #5 Napisano 11 marca 2011 obecnie mam wannę i prysznic, w wannie kąpałem się może z 5 razy przez 12 lat, jakoś czasu mi szkoda (no może z 10 razy po zastanowieniu).W nowym domu, na dole prysznic, na górze prysznic i wanna (jednak dla dzieci się czasem przyda)pozdrawiam Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #6 Napisano 11 marca 2011 Cytat obecnie mam wannę i prysznic, w wannie kąpałem się może z 5 razy przez 12 lat, jakoś czasu mi szkoda (no może z 10 razy po zastanowieniu).W nowym domu, na dole prysznic, na górze prysznic i wanna (jednak dla dzieci się czasem przyda)pozdrawiam dla dzieci małych -wymaganaBoja się stać pod prysznicem jednak.No i jak choroba dopada - gorąca wanna z solą morską przydatna.Prysznic szybki na co dzień.Ale od święta gorąca woda w wannie, okulary, gazetka......Ja mam obie opcje u siebie..... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #7 Napisano 11 marca 2011 I to, i to, z przewagą prysznica.Zapowiedziałam, że ma być wanna, bo ja chcę się kilka razy do roku wymoczyć. Po kilkunastu latach korzystania z prysznica zatęskniłam za wanną. A, że jest nas sporo, to dwie łazienki osobno z miejscem na prysznic i wannę jest baaardzo dobrym rozwiązaniem. Link do komentarza
elutek Napisano 16 marca 2011 Udostępnij #8 Napisano 16 marca 2011 wanna nawet jeśli kiedyś zmienię zdanie, to zawsze łatwiej do wanny dokupić parawan i korzystać z prysznica -bo w odwrotnej sytuacji już raczej się nic nie zrobi, tzn. z prysznica wannę...a jak już będę stara i niedołężna, albo po prostu mniej sprawna aby nogi podnosić i wchodzić do wannyto zafunduję sobie coś takiego Link do komentarza
retrofood Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #9 Napisano 17 marca 2011 Cytat wanna nawet jeśli kiedyś zmienię zdanie, to zawsze łatwiej do wanny dokupić parawan i korzystać z prysznica -bo w odwrotnej sytuacji już raczej się nic nie zrobi, tzn. z prysznica wannę... Z Tobą, to chętnie mogę zarówno w wannie, jak i pod prysznicem. Link do komentarza
Konfi Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #10 Napisano 17 kwietnia 2011 Cytat wanna nawet jeśli kiedyś zmienię zdanie, to zawsze łatwiej do wanny dokupić parawan i korzystać z prysznica -bo w odwrotnej sytuacji już raczej się nic nie zrobi, tzn. z prysznica wannę...a jak już będę stara i niedołężna, albo po prostu mniej sprawna aby nogi podnosić i wchodzić do wannyto zafunduję sobie coś takiego A gdzie coś takiego można nabyć drogą kupna? Link do komentarza
basia102 Napisano 18 kwietnia 2011 Udostępnij #11 Napisano 18 kwietnia 2011 Wanna jest lepsza. Doskonały relaks i odpoczynek po długim dniu pracy, i uwielbiam wylegiwanie się w bąbelkach. Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 18 kwietnia 2011 Udostępnij #12 Napisano 18 kwietnia 2011 Puściłem głos na wannę Do tego stopnia lubimy się wygrzewać w wannie,że w domu nie będzię nawet kabiny Link do komentarza
retrofood Napisano 30 czerwca 2011 Udostępnij #13 Napisano 30 czerwca 2011 jedno i drugie.I jeszcze miednica. Link do komentarza
agus181 Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #14 Napisano 3 lipca 2011 Zaznaczyłam wannę bo uwielbiam tam wylegiwać się po męczącym dniu z dobrą książką. Nie zdaża mi się to często i dlatego te chwile bardzo sobie cenie. W nowym domu pewnie będę miała jedno i drugie (prysznic do szybkich kąpieli a wanna do cudownego wylegiwania się;)) Link do komentarza
Jani_63 Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #15 Napisano 3 lipca 2011 Dokładnie.Do szybkiego odświeżenia się prysznic jest niezastąpiony (ewentualnie wanna z zabudową umożliwiająca wzięcie natrysku jak łazienka mała).Dla pełnego relaksu, jak czas pozwala to wanna, a jak kasa pozwala, to najlepiej wyposażona we wszystkie bajery świata. Link do komentarza
ewiq0 Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #16 Napisano 3 lipca 2011 Cytat jak czas pozwala to wanna, a jak kasa pozwala, to najlepiej wyposażona we wszystkie bajery świata. otóż to.....u mnie czas nie pozwala, dlatego nie pamiętam kiedy kąpałam się w wannie.....pewnie jeszcze trochę poczekam....ale wybrałabym i wannę i prysznic Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #17 Napisano 3 lipca 2011 szkoda że nie ma możliwości wyboru - wanna+prysznic Link do komentarza
retrofood Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #18 Napisano 3 lipca 2011 A miednicy nie lubicie? Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #19 Napisano 3 lipca 2011 wanna i prysznic Link do komentarza
KAROI Napisano 10 lipca 2011 Udostępnij #20 Napisano 10 lipca 2011 Cytat wanna i prysznic I to jest właściwe podejście do życia Link do komentarza
pumpaluna Napisano 12 lipca 2011 Udostępnij #21 Napisano 12 lipca 2011 jestem zwolenniczką wanny ale nie wyobrażam sobie lata bez opcji szybkiego prysznica ;)teraz mamy wannę, na górze specjalny drążek rozporowy i kotarę, na czas prysznica wrzuca się kotarę do wanny i dzięki temu łazienka nie jest zalana nawet jak prysznic biorą dzieciaki w budowanym właśnie domu będzie opcja wanna na górze, prysznic na dole ale gdyby tak się nie udało to miałam już upatrzoną opcję - wanna z parawanem prysznicowym (cos takiego) Link do komentarza
Jani_63 Napisano 12 lipca 2011 Udostępnij #22 Napisano 12 lipca 2011 Fajna... i armatury do niej nie potrzeba ... przez co łazienka wyjdzie taniej Link do komentarza
margaretka2002 Napisano 13 lipca 2011 Udostępnij #23 Napisano 13 lipca 2011 Taki zestaw mozna miec za polowe tej ceny. ;) Link do komentarza
Sepro Napisano 16 października 2011 Udostępnij #24 Napisano 16 października 2011 Cytat jestem zwolenniczką wanny ale nie wyobrażam sobie lata bez opcji szybkiego prysznica ;)teraz mamy wannę, na górze specjalny drążek rozporowy i kotarę, na czas prysznica wrzuca się kotarę do wanny i dzięki temu łazienka nie jest zalana nawet jak prysznic biorą dzieciaki w budowanym właśnie domu będzie opcja wanna na górze, prysznic na dole ale gdyby tak się nie udało to miałam już upatrzoną opcję - wanna z parawanem prysznicowym (cos takiego) Nie załapałem się niestety :( Link już nie działa :( Link do komentarza
Marek Kos Napisano 19 października 2011 Udostępnij #25 Napisano 19 października 2011 wanna i prysznic! wanna - gdy chce posiedzieć i się wygrzaćprysznic - gdy chce szybko się umyć Link do komentarza
jeanette_v Napisano 31 grudnia 2011 Udostępnij #26 Napisano 31 grudnia 2011 No właśnie- Marek Kos wyjął mi to z ust.Prawie słowo w słowo miałam tak napisać ;) Link do komentarza
Sithnamm Napisano 30 października 2012 Udostępnij #27 Napisano 30 października 2012 Ja zagłosowałam na prysznic, bo jest praktyczniejszy, dzięki niemu zużywa się mniej wody i zajmuje mniej miejsca. Własnie planuje w domu remont i myślę nad zmianą kabinki. Link do komentarza
kalafior13 Napisano 8 listopada 2012 Udostępnij #28 Napisano 8 listopada 2012 Zdecydowanie prysznic! Szybszy, praktyczniejszy, zużywa się mniej wody. Link do komentarza
ultramaryna Napisano 18 stycznia 2013 Udostępnij #29 Napisano 18 stycznia 2013 Prysznic. W wannie mi się nudzi:) Link do komentarza
tomasz234 Napisano 21 marca 2013 Udostępnij #30 Napisano 21 marca 2013 Cytat PRYSZNIC higienicznie, szybko, tanio witam Zgadzam się z przedmówcą i nie trzeba lac do wanny tyle wody Link do komentarza
RomekG Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #31 Napisano 26 marca 2013 Jedno i drugie:) Dla tych, co nie mają miejsca to najlepsze rozwiązaniem jest wanna z zasłonką prysznicową. Link do komentarza
AgnieszkaNo Napisano 16 listopada 2015 Udostępnij #32 Napisano 16 listopada 2015 Najlepiej i jedno i drugie. Ale jeśli już mam wybierać to prysznic - ze względu na oszczędność czasu i wody Link do komentarza
Shaggi Napisano 30 listopada 2015 Udostępnij #33 Napisano 30 listopada 2015 Wynik sondy mnie zdumiewa - myślałem że preferencje są dokładnie odwrotne! Widać naród oszczędny i zapracowany - nie ma czasu na leżenie w wannie... Link do komentarza
witekzz Napisano 10 grudnia 2015 Udostępnij #34 Napisano 10 grudnia 2015 Zdecydowanie prysznic - taniej i szybciej ;) Na relaks na dłużej w wodzie to nad jezioro, a nie do wanny. Link do komentarza
kamil.prze Napisano 14 stycznia 2016 Udostępnij #35 Napisano 14 stycznia 2016 Oczywiście że prysznic! Link do komentarza
Malwinka72 Napisano 11 marca 2016 Udostępnij #36 Napisano 11 marca 2016 Tylko prysznic, nie mam czasu na dłuższe kąpiele. Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 11 marca 2016 Udostępnij #37 Napisano 11 marca 2016 Tylko i wyłącznie wanna W M miałem przez 40 lat wannę czyli kwestia przyzwyczajenia być może i w domku też mam tylko wannę Link do komentarza
Draagon Napisano 13 marca 2016 Udostępnij #38 Napisano 13 marca 2016 Wanna i prysznic i jedno i drugie ma swoje zalety Link do komentarza
retrofood Napisano 13 marca 2016 Udostępnij #39 Napisano 13 marca 2016 Cytat Tylko i wyłącznie wanna No to poczekam aż Ci lat przybędzie. Nie zdajesz sobie sprawy jak szybko będziesz zmieniał zdanie. Link do komentarza
Henyk12 Napisano 17 marca 2016 Udostępnij #40 Napisano 17 marca 2016 Oczywiście że prysznic, kąpiele w wannie zajmują za dużo czasu. Link do komentarza
Malwinka72 Napisano 13 kwietnia 2016 Udostępnij #41 Napisano 13 kwietnia 2016 Ale za to książka i wanna to idealne połączenie... Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 12 maja 2016 Udostępnij #42 Napisano 12 maja 2016 wanna .... nie lubię korzystać z prysznica Link do komentarza
kamilidzik Napisano 13 maja 2016 Udostępnij #43 Napisano 13 maja 2016 Wanna jest super, jeżeli ktoś lubi się zrelaksować. Ja uwielbiam długo siedzieć i czytać książkę w gorącej wodzie ;) Link do komentarza
pitbul9 Napisano 23 października 2016 Udostępnij #44 Napisano 23 października 2016 Najlepiej to wanna z zasłoną i możliwość wzięcia prysznicu Aczkolwiek wanna tylko wtedy kiedy jej rozmiar pozwala na swobodne wyprostowanie nóg w półleżącej pozycji żeby to jakkolwiek było wygodne Link do komentarza
Gros Napisano 24 października 2016 Udostępnij #45 Napisano 24 października 2016 W moim przypadku bardziej sprawdza się prysznic. Choć w okresie zimowym czasami marzy mi się ciepła długa kąpiel w wannie. Więc wierzę, że ciężko jest wybrać tą najbardziej dogodną opcję. Link do komentarza
Gość Napisano 4 listopada 2016 Udostępnij #46 Napisano 4 listopada 2016 Cytat W moim przypadku bardziej sprawdza się prysznic. Choć w okresie zimowym czasami marzy mi się ciepła długa kąpiel w wannie. Więc wierzę, że ciężko jest wybrać tą najbardziej dogodną opcję. Prysznic jest po prostu bardziej praktyczny. Link do komentarza
Bokkow32 Napisano 7 marca 2018 Udostępnij #47 Napisano 7 marca 2018 A dla mnie wanna, wanna i jeszcze raz wanna! Można się powylegiwać, odpocząć, zrelaksowac, wymoczyć:) Pod prysznicem już tak dobrze nie jest:) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się