daggulka Napisano 29 kwietnia 2011 #201 Napisano 29 kwietnia 2011 chcecie czy nie chcecie - będę upierdliwie przypominać .... niespełna miesiąc na zapisy .... nie wiem jak to zrobicie , ale chcę widzieć minimum 50 osób na liście .... nie wiem , nie pytajcie jak.... nie znam się, zarobiona jestem .... bo inaczej będę zmuszona te pozostałe kilkanaście z moich znajomych i rodziny skompletować .... a tego byście nie chcieli , Rusiec może nie wytrzymać na nerwach .... więc .... kochani .... zapisywać się po dobroci zanim zasiądę i sporządzę personalne maile z ponagleniem
dzempel Napisano 29 kwietnia 2011 #202 Napisano 29 kwietnia 2011 możliwe ,że damy radę jeszcze tylko trzeba nam się dogadać z mandingo i cooliberkiem i wtedy było by fajnie
daggulka Napisano 29 kwietnia 2011 #203 Napisano 29 kwietnia 2011 Cytat możliwe ,że damy radę jeszcze tylko trzeba nam się dogadać z mandingo i cooliberkiem i wtedy było by fajnie o Tobie i Wojtku to w ogóle my gadać nie będziemy , Aga ... ja nie widzę opcji , żeby Was nie było .... dla mnie tylko kwestią czasu było kiedy zapiszecie się na listę .... to co? już zapisywać?
dzempel Napisano 29 kwietnia 2011 #204 Napisano 29 kwietnia 2011 jeszcze nie muszę pogadać z Beatą i cooliberkiem _
daggulka Napisano 29 kwietnia 2011 #205 Napisano 29 kwietnia 2011 Cytat jeszcze nie muszę pogadać z Beatą i cooliberkiem _ no to poczekam .... gadaj do woli , byleby efekt był wiadomy
Afrodytaa Napisano 30 kwietnia 2011 #206 Napisano 30 kwietnia 2011 Cytat daje Ci na priv swój numer telefonu - napisz mi sms , albo zadzwoń do 23 maja żebym wiedziała, ze jedziesz czy nie ...zdaję sobie sprawę, że są rzeczy których przeskoczyć się nie da .... ale mam nadzieję na to spotkanie Odpisałam Ci też z nr.tel.Może jeszcze teraz, zaraz, od razu nie odwołam rezerwacji, ale...Jakby co to dam znać.Strasznie bym chciała jechać i Was poznać...
Yeti1 Napisano 1 maja 2011 #207 Napisano 1 maja 2011 Cytat chcecie czy nie chcecie - będę upierdliwie przypominać .... niespełna miesiąc na zapisy .... nie wiem jak to zrobicie , ale chcę widzieć minimum 50 osób na liście .... nie wiem , nie pytajcie jak.... nie znam się, zarobiona jestem .... ...a to jeszcze można się zapisywać?!
daggulka Napisano 2 maja 2011 #208 Napisano 2 maja 2011 Cytat ...a to jeszcze można się zapisywać?! weź Ty se , Dareczku nie żartuj .... zapisujemy się do 23 maja - i chcę Cię tam widzieć na tej liście
Yeti1 Napisano 2 maja 2011 #209 Napisano 2 maja 2011 Poczekam na Dżem-dingo-berki.Drugi raz mnie nie wystawią . Niech się nagadają i deklarację złożą to i ja się dopiszę Daggulka, myśl co im zrobić, żeby się dłużej nie migali, to za jednym zamachem 8szt do listy wpadnie (bo ja z dzieciokami musiałbym jechać)...a może raczej wszyscy pozostali uczestnicy zlotu powinni przejąć inicjatywę w werbowaniu w obliczu tego szantażu Smoczulki : Cytat (...)bo inaczej będę zmuszona te pozostałe kilkanaście z moich znajomych i rodziny skompletować .... a tego byście nie chcieli , Rusiec może nie wytrzymać na nerwach .... więc .... kochani .... zapisywać się po dobroci zanim zasiądę i sporządzę personalne maile z ponagleniem Ufff, aż mnie ciarki przeszły, jak przeczytałem
daggulka Napisano 2 maja 2011 #210 Napisano 2 maja 2011 Cytat ...a może raczej wszyscy pozostali uczestnicy zlotu powinni przejąć inicjatywę w werbowaniu w obliczu tego szantażu Smoczulki :Ufff, aż mnie ciarki przeszły, jak przeczytałem no pacz , Daruś - jakie Ty masz genialne pomysły .... to kto pierwszy w kolejce zachęci tych którzy nie chcą tudzież się wahają ? gdyby tak co dzień ktoś zachęcił jakoś - to może by się zdecydowali Ci którzy jeszcze nie byli? zapraszam ... jak nie będzie chętnych do zachęcania , to wytypujemy ... ojjj tak, wytypujemy ...
ewiq0 Napisano 3 maja 2011 #211 Napisano 3 maja 2011 Cytat jeszcze nie muszę pogadać z Beatą i cooliberkiem _ oni jadą na pewno przecież....jeszcze ich nie ma na liście??? na jak to??
dzempel Napisano 3 maja 2011 #212 Napisano 3 maja 2011 jeszcze negocjacji nie było -ale wybieram się na nie ))
daggulka Napisano 3 maja 2011 #214 Napisano 3 maja 2011 Cytat Mogę neutralny grunt udostępnić Ty agituj - udostępnienie samo na nic się nie zda
Yeti1 Napisano 3 maja 2011 #215 Napisano 3 maja 2011 Jak za nimi furtkę zamknę i klucze schowam, to i bez agitacji jedyną słuszną decyzję szybko podejmą
coolibeer Napisano 4 maja 2011 #216 Napisano 4 maja 2011 Nie rozumiem kogo nie ma na liście? Cytat 15. coolibeer - 2 noclegi , od piątku - WPŁACIŁ Nastąpią małe zmiany co do noclegów i pobytu ale to już z panią Osińską załatwie. Bedzie niestety bez noclegu i tylko sobota
coolibeer Napisano 4 maja 2011 #217 Napisano 4 maja 2011 Cytat jeszcze nie muszę pogadać z Beatą i cooliberkiem _ Jak na razie jeszcze nie gadała i żadnego info nie ma Cytat Poczekam na Dżem-dingo-berki.Drugi raz mnie nie wystawią . Niech się nagadają i deklarację złożą to i ja się dopiszę Jak widać dawno już deklaracje były. Nie ma co robić zamieszania...Wątpie żeby dżemple jechały ale mogę się mylić Czekamy na ich decyzję
dzempel Napisano 4 maja 2011 #218 Napisano 4 maja 2011 Cooliberku -Beata rzuciła propozycję co do wyjazdu -i ta najbardziej nam się podoba -tylko teraz ty się musisz opowiedzieć a ja jak zajrze do Beci to sobie obstalujemy co i jak
ewiq0 Napisano 4 maja 2011 #219 Napisano 4 maja 2011 to jakoś Cie tam nie zuważyłam sorki....ale mówiłeś, że może się uda od czwartku??czyli jednak nie?? szkoda, że tylko na jeden zień....ale ciocia Beatka musi być na pewno!!
Ciril Napisano 8 maja 2011 #221 Napisano 8 maja 2011 Daga dostałaś mms? Wpłaciłam za mnie i Ślubnego. Z nami pojadą jeszcze Smark i jego kudłata przyjaciółka.
daggulka Napisano 8 maja 2011 #222 Napisano 8 maja 2011 Cytat Daga dostałaś mms? Wpłaciłam za mnie i Ślubnego. Z nami pojadą jeszcze Smark i jego kudłata przyjaciółka. w tej chwili odebrałam .... dzięki -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------OSOBY ZAPISANE NA LIŚCIE KTÓRE JESZCZE NIE WPŁACIŁY , A TYM SAMYM NIE POTWIERDZIŁY SWOJEJ PEWNEJ OBECNOŚCIBARDZO PROSZĘ O DOKONANIE WPŁATY I PRZESŁANIE DO MNIE POTWIERDZENIA.JEŚLI KTOŚ REZYGNUJE Z OBECNOŚCI NA LETCE , A JEST ZAPISANY NA LIŚCIE - BARDZO PROSZĘ MNIE O TYM POINFORMOWAĆ.TERMIN WPŁAT , ZAPISÓW I REZYGNACJI MIJA 23 MAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adam_mk Napisano 8 maja 2011 #223 Napisano 8 maja 2011 Daga!Wpłacę, bo nocleg obstalowałem i być z Wami MUSZĘ!Wściek mam teraz i buty mi się palą...W trzy-cztery dni zdążę...Adam M.
daggulka Napisano 9 maja 2011 #224 Napisano 9 maja 2011 Ok, Adasiu .... o Ciebie się nie martwiłam - wiem, że będziesz na 110%
daggulka Napisano 10 maja 2011 #225 Napisano 10 maja 2011 Halo halo ... 2 tygodnie do zamknięcia LISTY !!!!!!!!!!!!!!Niezdecydowani maruderzy - proszę się już zapisywać !!!!!!! miesiąc do zlotu , więc każdy na pewno sytuację ma już wyklarowaną
Gość gawel Napisano 10 maja 2011 #226 Napisano 10 maja 2011 Byłem wczoraj w Ruścu (jak zwykle z reszta ) u Pani Teresy i widziałem wielki , obiecująco wygladający pawilon biesiadny typu hala , tak że pogoda możemy sie już nie przejmować deszcze niespokojne nam niestraszne.
daggulka Napisano 10 maja 2011 #227 Napisano 10 maja 2011 ostatnio też deszcz nie był straszny ... niektórzy nawet wykorzystali fakt przelotnych opadów i umyli sobie nogi nie no ... ja wiem, że bedzie rewelacyjnie ... już mnie nogy pod stołem w miejscu przebierają na samą myśl , że to już miesiąc czasu tylko w wolnej chwili wieczorkiem (nie wiem tylko którym ) porozsyłam maile do tych którzy może chcieliby na liście figurować a zapomnieli się zapisać ... czyli osobiście zastraszać bendem - proszę o poważne potraktowanie moich interwencji zastraszeniowych
daggulka Napisano 10 maja 2011 #228 Napisano 10 maja 2011 a , tak sobie zajrzałam .... pozachęcać zanim postraszę ...
daggulka Napisano 13 maja 2011 #230 Napisano 13 maja 2011 No, ludziska .... zapisywać się szybciuchno ... mamy już 39 osób na liście plus dzieciaczki .... sporo , ale fajnie żeby było więcej .... Do osób które jeszcze nie były na takim zlocie i się wahają:nie bać się - nie gryziemy i nie bijemy po oczach ....
daggulka Napisano 14 maja 2011 #231 Napisano 14 maja 2011 halo halo ..... hop hop.... fiku miku .... abra kadabra .... tere fere .... brrrry , zastałam Jolke?
Gość gawel Napisano 14 maja 2011 #232 Napisano 14 maja 2011 Cytat halo halo ..... hop hop.... fiku miku .... abra kadabra .... tere fere .... brrrry , zastałam Jolke? Tak czego potrzeba ?
daggulka Napisano 14 maja 2011 #233 Napisano 14 maja 2011 Cytat Tak czego potrzeba ? ale Ty nie jesteś Jolka ... no, chyba że masz na drugie
ewiq0 Napisano 15 maja 2011 #234 Napisano 15 maja 2011 w ogóle nie rozumiem czego się tu bać....chyba tylko tego że się nie będzie na takiej fajowskiej imprezie
daggulka Napisano 15 maja 2011 #235 Napisano 15 maja 2011 Cytat w ogóle nie rozumiem czego się tu bać....chyba tylko tego że się nie będzie na takiej fajowskiej imprezie ja też nie rozumiem, ale lepiej powiedzieć to głośno i wyraźnie .... bo kto wie .... ludzie mają różne lęki i fobie ja na przykład przed pierwszym spotkaniem forumowym miałam stresa ... a później , to już jeździłam jak na imprezy rodzinne - ale nie takie wymuszone ze sztucznymi uśmiechami a'la proteza , tylko na takie .... z klimatem, prawdziwe i ciepłe.... i do dziś tak jest .... były różne sytuacje które stawiały pod znakiem zapytania mój wyjazd , czasem także finansowe .... ale znalazłam sposób : co miesiąc odkładam sobie stówkę w mnie tylko znane miejsce , i jest to kasa tylko na ten cel - bo czasem faktycznie ciężko wydać w jednym miesiącu kilka stówek ... a tak , stosunkowo bezboleśnie i ten akurat problem odpada a problemy inne załatwiam w ten sposób , że jak tylko znam datę zlotu - od razu w terminarz pracowy i domowy wpisuję dużymi czerwonymi literami ZLOT , URLOP - i nie ma opcji , do tego wszystko dostosowuję .... czyli mam prawidłowo ustawione priorytety wtedy ... wszystko się da zrobić, nie ma rzeczy niemożliwych - jeśli ktoś tylko chce .... oczywiście rozumiem , że czasem wyskakują sytuacje "nagłe" których nie da się przeskoczyć .... nie jest wykluczone, że i mnie kiedyś to może dopaść , ale wierzcie mi - wtedy będę siedzieć i ryczeć w sobotni wieczór zlotowy wiedząc , że wszyscy się tam świetnie bawią... tudzież popadnę w ciężką depresję , bo będę świadoma tego co mnie omija Bo atmosfera spotkań zlotowych czy to naszych , czy to harleyowych , czy to innych - zlotów , jest niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju . Jeśli ktoś był i połknął bakcyla - to jeździć będzie żeby naładować akumulatory pozytywną energią
ewiq0 Napisano 15 maja 2011 #236 Napisano 15 maja 2011 Cytat ja też nie rozumiem, ale lepiej powiedzieć to głośno i wyraźnie .... bo kto wie .... ludzie mają różne lęki i fobie ja na przykład przed pierwszym spotkaniem forumowym miałam stresa ... a później , to już jeździłam jak na imprezy rodzinne - ale nie takie wymuszone ze sztucznymi uśmiechami a'la proteza , tylko na takie .... z klimatem, prawdziwe i ciepłe.... i do dziś tak jest .... były różne sytuacje które stawiały pod znakiem zapytania mój wyjazd , czasem także finansowe .... ale znalazłam sposób : co miesiąc odkładam sobie stówkę w mnie tylko znane miejsce , i jest to kasa tylko na ten cel - bo czasem faktycznie ciężko wydać w jednym miesiącu kilka stówek ... a tak , stosunkowo bezboleśnie i ten akurat problem odpada a problemy inne załatwiam w ten sposób , że jak tylko znam datę zlotu - od razu w terminarz pracowy i domowy wpisuję dużymi czerwonymi literami ZLOT , URLOP - i nie ma opcji , do tego wszystko dostosowuję .... czyli mam prawidłowo ustawione priorytety wtedy ... wszystko się da zrobić, nie ma rzeczy niemożliwych - jeśli ktoś tylko chce .... oczywiście rozumiem , że czasem wyskakują sytuacje "nagłe" których nie da się przeskoczyć .... nie jest wykluczone, że i mnie kiedyś to może dopaść , ale wierzcie mi - wtedy będę siedzieć i ryczeć w sobotni wieczór zlotowy wiedząc , że wszyscy się tam świetnie bawią... tudzież popadnę w ciężką depresję , bo będę świadoma tego co mnie omija Bo atmosfera spotkań zlotowych czy to naszych , czy to harleyowych , czy to innych - zlotów , jest niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju . Jeśli ktoś był i połknął bakcyla - to jeździć będzie żeby naładować akumulatory pozytywną energią świynto prowda....amaen i basta!!!!
Moose Napisano 15 maja 2011 #237 Napisano 15 maja 2011 Cytat Bo atmosfera spotkań zlotowych czy to naszych , czy to harleyowych , czy to innych - zlotów , jest niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju... O to to = jadę w czwartek na zlot hondy
daggulka Napisano 15 maja 2011 #238 Napisano 15 maja 2011 Cytat świynto prowda....amaen i basta!!!! ufff, nie jestem sama .... znaczy chyba wszystko ze mną w porządku Cytat O to to = jadę w czwartek na zlot hondy pozazdrościć , Oś... Ci się darzy ... dwa pod rząd miesiąc po miesiącu ...
daggulka Napisano 15 maja 2011 #240 Napisano 15 maja 2011 Cytat Cieszę się bardzo na obydwa... wierzę , też bym się cieszyła
Alberto Napisano 20 maja 2011 #241 Napisano 20 maja 2011 Witam.Byłem rok temu z bratem na zlocie to mój pierwszy post tutaj dotychczas czytałem tylko tematy.Czy istnieje możliwość zapisania się ? Przepraszam z góry że tak późno ale nie mogłem się zdecydować Jeżeli tak to proszę dopisać Ja(Paweł) + żona
retrofood Napisano 20 maja 2011 #242 Napisano 20 maja 2011 Cytat W Czy istnieje możliwość zapisania się ? Jasne! Tylko poczytaj na początku gdzie się zgłosić i jak to robić.https://forum.budujemydom.pl/Lista-obecnosc...t=0&start=0
bobiczek Napisano 20 maja 2011 #243 Napisano 20 maja 2011 Cytat Czy istnieje możliwość zapisania się ? Przepraszam z góry że tak późno ale nie mogłem się zdecydować bracie mój -No brat na pewno jesteś mój - przynajmniej cioteczny -
an-bud Napisano 21 maja 2011 #244 Napisano 21 maja 2011 No dobra, to proszę mnie dopisać.Sobota i niedziela bez noclegu
Barbossa Napisano 21 maja 2011 #245 Napisano 21 maja 2011 ino aktywistka tematu suszy gnaty (bo tyle jej zostało) na mazurachwięc orkiestry się nie spodziewajcie ale się nie zrażać, tak trzymać
bobiczek Napisano 21 maja 2011 #246 Napisano 21 maja 2011 Cytat No dobra, to proszę mnie dopisać.Sobota i niedziela bez noclegu twardziel - jak ja i Clint Eastwood
acia Napisano 23 maja 2011 #247 Napisano 23 maja 2011 O jak ja Wam zazdroszczę , bawcie się dobrze i za mnie też.
Yeti1 Napisano 23 maja 2011 #248 Napisano 23 maja 2011 Trzeba utworzyć drugą listę, żebyśmy wiedzieli za kogo jeszcze mamy się bawić
Redakcja Napisano 23 maja 2011 Autor #249 Napisano 23 maja 2011 Doszły mnie słuchy, że liczna grupa forumowiczów wybiera się na koncert Rod'a Stewart'a w Toruniu. Zapewniam, że nasza impreza będzie równie doskonała a Rod jeszcze przyjedzie Na stronie mają taki sam licznik jak nasz http://rodstewart.com.pl/PozdrawiamMarcin
Trzylwy Napisano 24 maja 2011 #250 Napisano 24 maja 2011 Cytat Doszły mnie słuchy, że liczna grupa forumowiczów wybiera się na koncert Rod'a Stewart'a w Toruniu. Zapewniam, że nasza impreza będzie równie doskonała a Rod jeszcze przyjedzie Ba ... co do popisów wokalnych, to można nawet śmiało założyć, że U NAS będą o wiele .... yyyy ... oryginalniejsze a nie od dziś wiadomo, że wszystko co oryginalne jest lepsze.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się