Skocz do zawartości

Aktualności LetKA 2011 – zlot forumowiczów budujemydom.pl

Recommended Posts

Napisano
Cytat

PERWERSJA

ale że - kotów nie lubisz , czy co ..... ? icon_eek.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_biggrin.gif

Cytat

(czy to jakaś sugestia przed zlotem? icon_cool.gif , jakby co jestem za)

sugestia jest taka która mi się nasuwa kiedy patrzę na tą liczbę - że jeszcze diabelnie do zlotu daleko .... icon_lol.gif
Napisano
jakie Wy cuda wyszukujecie icon_eek.gif .... faaaaaajneeeee...... icon_biggrin.gif
zawyżacie poziom .... muszę się bardziej postarać w szukactwie na przyszłość .... icon_biggrin.gif

a w temacie poprawy wyglądu na zlot - blisko coraz bliżej .... jeszcze można się załapać czasowo na korektę nosa - siniaki raczej zejdą , ale to już ostatni dzwonek icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Napisano
Cytat

To już jakby nie patrzeć mniej niż dwa miechy...prawie dwa miechy....miesiąc i trochę... O! od razu lepiej brzmi icon_biggrin.gif

zdecydowanie lepiej icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
w maju mam pobyt na mazurach przy okazji komunii chrześnicy męża , w lipcu mam fajną uroczystość rodzinną - ale i tak najbardziej czekam na zlot icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

zdecydowanie lepiej icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
w maju mam pobyt na mazurach przy okazji komunii chrześnicy męża , w lipcu mam fajną uroczystość rodzinną - ale i tak najbardziej czekam na zlot icon_biggrin.gif

Jak w maju, to zostań już w okolicach Warszawki do czerwca, po co będziesz dwa razy jeździć icon_wink.gif icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Jak w maju, to zostań już w okolicach Warszawki do czerwca, po co będziesz dwa razy jeździć icon_wink.gif icon_biggrin.gif

nic z tego .... raczej rozglądam się w stronę morza , bo skoro już będę 120km od morza, to grzech byłoby nie zajrzeć.... icon_biggrin.gif
Napisano
fajny ten rowerzysta icon_smile.gif

ale jak dla mnie to faworytem jest 66, robi wrażenie, niesamowite... icon_smile.gif lubię patrzeć na 66 icon_lol.gif
coś na wzór - "i stała się jasność" lub "i zstąpił Pan" ninja.gif
Napisano
Cytat

ale jak dla mnie to faworytem jest 66, robi wrażenie, niesamowite... icon_smile.gif lubię patrzeć na 66 icon_lol.gif
coś na wzór - "i stała się jasność" lub "i zstąpił Pan" ninja.gif

fakt , daje po oczach .... icon_biggrin.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...