Moose Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #401 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat najszybciej dotrzemy do celu jadąc trasą hydrauliczną (bocznymi drogami). Mądrego to i dobrze posłuchać... NIECH ŻYJE HYDRAULICZNY SZLAK!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #402 Napisano 7 czerwca 2011 nie straszcie .... to jak o 9 wyjedziemy , to na wieczór będziemy? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #403 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Mądrego to i dobrze posłuchać... NIECH ŻYJE HYDRAULICZNY SZLAK!!! My to się znamy mam podyplomówke z of-roałdów nie? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #404 Napisano 7 czerwca 2011 Sugerujesz, że jadąc do Warszawy mogę się na Was gdzieś po drodze natknąć? Znów? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #405 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Sugerujesz, że jadąc do Warszawy mogę się na Was gdzieś po drodze natknąć? Znów? Spytasz się Mośki na zlocie ona przezyła objazdy w moim wydaniu , o Barbosie nie wspomnę bo jego autem jechałem Link do komentarza
Baru Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #406 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Mając na uwadze powyższe, to do szczęścia (dziecięcego) przydałoby się jeszcze „utulenie” – o jakimś cycuszku nie wspominając – bo to oczywista oczywistość. Jeszcze byś pewnie jakiegoś młodego chciał, nie?? Boszszsz... już mi z tej roboty na dekiel wali... Link do komentarza
bajbaga Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #407 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Jeszcze byś pewnie jakiegoś młodego chciał, nie?? Nie bardzo rozumiem, co za on i dlaczego niby ma być młody ?Ważne jest, aby był chętny, no i raczej osobiście wolę, aby właściciel rzeczonych, był płci przeciwnej do mojej – taka fanaberia. Link do komentarza
Moose Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #408 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat My to się znamy mam podyplomówke z of-roałdów nie? Ale końcowy egzamin to trza powtórzyć... Cytat Sugerujesz, że jadąc do Warszawy mogę się na Was gdzieś po drodze natknąć? Znów? hmmmm... w Ruścu??? Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #409 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Z ostatniej chwili - korekta. Są 3 miejsca. znaczy się z bagażnika ubyła jednak ta duża torba? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #410 Napisano 7 czerwca 2011 hmmm, to sam już nie wiem...jedyna alternatywna trasa ode mnie na Wawę jaka mi przychodzi do głowy to przez Kielce i Radom...wg google maps to 47km dalej i około 50minut dłużej...ale uwzględniając ten 84km korek na gierkówce to zaczynam się zastanawiać.... Link do komentarza
labas Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #411 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat hmmm, to sam już nie wiem...jedyna alternatywna trasa ode mnie na Wawę jaka mi przychodzi do głowy to przez Kielce i Radom...wg google maps to 47km dalej i około 50minut dłużej...ale uwzględniając ten 84km korek na gierkówce to zaczynam się zastanawiać.... Od Kielc do Radomia też roboty drogowe, jechałem miesiąc temu, korki jak diabli, wolałem wracać ,,gierkówką". Link do komentarza
ewiq0 Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #412 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Ja zamierzam się tak rozluźnić, i tak znaleźć w sobie dziecko, że poważnie się zastanawiam nad wzięciem pampersów. nie bierz Siwy szkoda auto przeciążać, mój Ignacek na pewno się zgodzi na pożyczkę Link do komentarza
TINEK Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #413 Napisano 7 czerwca 2011 WitamPamiętajcie, że jedziemy w sobotę, to generalnie jest luźniej niż w tygodniu.Z mojego doświadczenia (jeżdżę tą trasą dość często) w tygodniu do Rawy Maz. idzie dość dobrze, wahadełka się nie korkują, od Rawy dopiero jest tzw. meksyk (i to od niedawna się korkuje, choć roboty od jesieni)Można posłuchać na radyjku, jeśli będą krzyczeć, że się korkuje to można w Rawie odbić na Białą Rawską i dalej na Grójec, dojedziemy do Ruśca od drugiej strony. Do Grójca też są 4 wahadełka, ale idą szybkoszerokości Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #414 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat wahadełka się nie korkują....................................od Rawy dopiero jest tzw. meksyk ....................................Można posłuchać na radyjku....................................Do Grójca też są 4 wahadełka, ale idą szybko.....................................szerokości http://www.youtube.com/watch?v=4Y8WnM5T4yo Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #415 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat WitamPamiętajcie, że jedziemy w sobotę, Wy jedziecie - My jedziemy w piątek - Link do komentarza
TINEK Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #416 Napisano 7 czerwca 2011 Kurde, zapomniałem, porządne goście jadę w piątek Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #417 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Wy jedziecie - My jedziemy w piątek - my też ... to już niedługo .... powiedziałabym , że niebawem .... nawet poniekąd tuż tuż .... prawie natychmiast .... dobra, dobra ... wiem, że jeszcze do piątku 3 dni ... ale już się cieszę tak bardzo, ze dla mnie to już prawie natychmiast Cytat Kurde, zapomniałem, porządne goście jadę w piątek Tinuś..... no nie masz innego wyjścia niż spakować się w piątek ... no nie ma innej opcji , sam powiedziałeś: Cytat porządne goście jadę w piątek Link do komentarza
TINEK Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #418 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Tinuś..... no nie masz innego wyjścia niż spakować się w piątek ... no nie ma innej opcji , sam powiedziałeś: no tak, tyle, że ja w piątek wieczorem, z Krakowa do domu ściągam dopiero, czyli nawet gdybym chciał (a chcę) no, ale cóż.... Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #419 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Kurde, zapomniałem, porządne goście jadę w piątek Kurde.Tinuś!Bądź porządny gostek - bo ja w sobotę będę się ewakuował - a chciałbym przegadać z Tobą wyznaczony regulaminem limit...... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #420 Napisano 7 czerwca 2011 Ale jak juz bedziecie jechać od Grójca to nie jedźcie do janek czy sękocina i nie róbcie kółka bo tam znowu korki tylko skreccie w tarczynie w lewo na światłach potem jak głowna droga prowadzi i wiz a wiz bramy koscielnej w lewo i cały czas prosto na przypki, krakowiany nadarzyn i zajedziecie od strony młochowa to jest z tarczyna 10 km do ruśca. Aha i przed tymi światłami w Tarczynie gira z gazu bo 4 radary robia zdjęcia krzyżowo a w asfalcie jest pentla indukcujna dla tych z przedwczesnym wiecie czym lepiej poprawic fryz i makijaż jak ktoś chce mieć ładne zdjęcie przedzlotowe Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #421 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Ale jak juz bedziecie jechać od Grójca to nie jedźcie do janek czy sękocina i nie róbcie kółka bo tam znowu korki tylko skreccie w tarczynie w lewo na światłach potem jak głowna droga prowadzi i wiz a wiz bramy koscielnej w lewo i cały czas prosto na przypki, krakowiany nadarzyn i zajedziecie od strony młochowa to jest z tarczyna 10 km do ruśca. Aha i przed tymi światłami w Tarczynie gira z gazu bo 4 radary robia zdjęcia krzyżowo a w asfalcie jest pentla indukcujna dla tych z przedwczesnym wiecie czym lepiej poprawic fryz i makijaż jak ktoś chce mieć ładne zdjęcie przedzlotowe równie dobrze możesz do mnie po chińsku ..... znaczy z Xavieerem o tym gadaj .... Cytat no tak, tyle, że ja w piątek wieczorem, z Krakowa do domu ściągam dopiero, czyli nawet gdybym chciał (a chcę) no, ale cóż.... bardzo wielka mi szkoda ... no ale cóż - dobra i sobota - lepsza niż nic ... czasu jak marasu , damy radę pogadać.... Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #422 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Kurde, zapomniałem, porządne goście jadę w piątek http://www.youtube.com/watch?v=WnT_oSLax_A...t8qq3jzVmXCnOEFweź...........no..................i pamiętaj że kolega jest od tego.............http://www.youtube.com/watch?v=qjZD_6Bk7Xg Link do komentarza
Gość gawel Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #423 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat równie dobrze możesz do mnie po chińsku ..... znaczy z Xavieerem o tym gadaj .... bardzo wielka mi szkoda ... no ale cóż - dobra i sobota - lepsza niż nic ... czasu jak marasu , damy radę pogadać.... Jak skruszejesz w korku to sobie przypomnisz Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #424 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat a chciałbym przegadać z Tobą wyznaczony regulaminem limit...... nie powiedziałeś , że mam brać narzędzia do bezwzględnego egzekwowania składek .... Cytat Jak skruszejesz w korku to sobie przypomnisz dobra , to jutro sobie to druknę w takim razie.... i przekażę Xavierowi Link do komentarza
Gość gawel Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #425 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat nie powiedziałeś , że mam brać narzędzia do bezwzględnego egzekwowania składek .... dobra , to jutro sobie to druknę w takim razie.... i przekażę Xavierowi Sokojnie zawsze jest jakieś koło ratunkowe 50/50 , telefon do przyjaciela albo 69 (nie wiem jakie to trzecie było improwizuje) Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #426 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat albo 69 numerki Ci się pomelyły ... to było 997 ... Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #427 Napisano 7 czerwca 2011 gitarrrrrrrrrrrrrra mnie martwi................Nie chce mi się tachać......Organki zabieram - gitarrrrrrrrrrrrra niech bierom te co mają platz w bagażnikach - Cytat Sokojnie zawsze jest jakieś koło ratunkowe 50/50 , telefon do przyjaciela albo 69 (nie wiem jakie to trzecie było improwizuje) pół na pół - telefon do przyjaciela - albo sruuuuu i woda spuszczona..... chyba ... tak to było chyba Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #428 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat pół na pół - telefon do przyjaciela - albo sruuuuu i woda spuszczona..... chyba ... tak to było chyba nie no .... chopaki .... to "publiczność" była , jeno skąd ja ją wezmę w aucie 2 na 2 metry wnętrza ? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #429 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat Kurde, zapomniałem, porządne goście jadę w piątek Tinuś, my jedziemy już w czwartek Link do komentarza
molytek Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #431 Napisano 8 czerwca 2011 Rycerz chędożony... Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #432 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat hmmm, to sam już nie wiem...jedyna alternatywna trasa ode mnie na Wawę jaka mi przychodzi do głowy to przez Kielce i Radom...wg google maps to 47km dalej i około 50minut dłużej...ale uwzględniając ten 84km korek na gierkówce to zaczynam się zastanawiać.... Panikujesz. najlepsza droga to masz przez Częstochowę. A korek jak trafisz na wypadek lub cuś innego. Więc nie panikuj i nie śmigaj gdzieś jakimiś wiejskimi drogami Link do komentarza
Trzylwy Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #433 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat Rycerz chędożony... Miałem u siebie ostatnio gościa, któren mocno dopytywał o te lwy. No i jak się rozwinąłem w wyjaśnieniach ... to był lekko zaskoczony. Ale sprawiedliwość mu oddać muszę, że szybko rezon odzyskał ....Ale o tem, potem ..... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #434 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat Pamiętajcie, że jedziemy w sobotę Wy jedziecie, myy jedziemy w czwartek Link do komentarza
daggulka Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #435 Napisano 8 czerwca 2011 wiem, że trzeba myśleć pozytywnie , ale jak sobie pomyslę, ze za tydzień o tej porze to już "po" będzie , to mi siakoś ... smutno .... z drugiej strony , jak pomyślę że pojutrze o tej porze już będę prawie wyjeżdżać , to mi wesoło .... no i weź tu człeku dojdź do ładu z taką huśtawką.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #436 Napisano 8 czerwca 2011 a mój wyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania. Prezes będę dzwonił Link do komentarza
daggulka Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #437 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat a mój wyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania. Prezes będę dzwonił Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #438 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat a mój wyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania. Prezes będę dzwonił Michał no coś ty..... Link do komentarza
Barbossa Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #439 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat a mój wyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania. Prezes będę dzwonił no jak nie możesz nikt Cię tu namawiać nie będzie, ani w jedną ani w drugą stronę, bo to tu jest passe i to mocnowiesz, rozumiesz... Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #440 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat no jak nie możesz nikt Cię tu namawiać nie będzie, ani w jedną ani w drugą stronę, bo to tu jest passe i to mocnowiesz, rozumiesz... Wiem rozumiem Link do komentarza
Trzylwy Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #441 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat no jak nie możesz nikt Cię tu namawiać nie będzie, ani w jedną ani w drugą stronę, bo to tu jest passe i to mocnowiesz, rozumiesz... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #442 Napisano 8 czerwca 2011 hehe, dobrze to ująłeś Barbossa Link do komentarza
daggulka Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #443 Napisano 8 czerwca 2011 a ja się doczekać nie mogę ..... będzie super .... bobiczek - o gitarę się nie martw .... na pewno chopaki zabiorą.... ja też w sumie mam , jeno struny żyłki ... i kurcze nie wiem czy wlyzie z bagażem .... ale jakby nikt nie brał , to mogę się postarać i zabrać .... W każdym razie - ponawiam - uprasza się o zabranie płyt grających (mogą być mp3) do słuchania i podrygiwania Link do komentarza
ewiq0 Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #444 Napisano 8 czerwca 2011 a mój mężuś je ogórki kurde...być może będziemy jechać 10 godzin z przerwami na......a mp3 właśnie szukam.... Link do komentarza
Baru Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #445 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat Aha i przed tymi światłami w Tarczynie gira z gazu bo 4 radary robia zdjęcia krzyżowo a w asfalcie jest pentla indukcujna dla tych z przedwczesnym wiecie czym lepiej poprawic fryz i makijaż jak ktoś chce mieć ładne zdjęcie przedzlotowe Kaaaarrrwasz!!Teraz dopiero mówisz?! Jechałam tamtędy 3 tygodnie temu, też w lewo skręcałam w Tarczynie... Dżizas! Mam nadzieję, że mnie nie pstrykło z żadnej strony... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #446 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat Kaaaarrrwasz!!Teraz dopiero mówisz?! Jechałam tamtędy 3 tygodnie temu, też w lewo skręcałam w Tarczynie... Dżizas! Mam nadzieję, że mnie nie pstrykło z żadnej strony... Link do komentarza
Baru Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #447 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat na Twoim miejscu to bym się tak nie szczerzyła... PS. U mnie też ten Cersanit jest Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #448 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat na Twoim miejscu to bym się tak nie szczerzyła... Gaweł, mimo, że mnie to nie dotyczy, to już się boję – szykuj brachu jakieś roślinki ….. Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #449 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat a mój mężuś je ogórki kurde...być może będziemy jechać 10 godzin z przerwami na......a mp3 właśnie szukam.... zajrzyzta do czwy? Link do komentarza
daggulka Napisano 8 czerwca 2011 Udostępnij #450 Napisano 8 czerwca 2011 Cytat na Twoim miejscu to bym się tak nie szczerzyła... ależ urwał..... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się