bobiczek Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #351 Napisano 3 czerwca 2011 Cytat A wilk – będzie? zależy - będzie myśliwy - będzie wilkbędzie Czerwony Kapturek - będzie wilkBędzie Babcia - wilka niestety nie będzie........................... Cytat jak to? przecież nie ma Cie na liście obecności !!!!!!!!!!!!!!!!! nie mądrujSuprise! Link do komentarza
daggulka Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #352 Napisano 3 czerwca 2011 Cytat nie mądrujSuprise! fakt jeno stwierdzam ... Link do komentarza
bobiczek Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #353 Napisano 3 czerwca 2011 Cytat fakt jeno stwierdzam ... Daga!Telewizja kłamie....... Link do komentarza
daggulka Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #354 Napisano 3 czerwca 2011 Cytat Daga!Telewizja kłamie....... forum nie telewizja , ja nie telewizja , lista obecności nie telewizja ... Link do komentarza
bobiczek Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #355 Napisano 3 czerwca 2011 jak to gadał Telesfor????Do Zo Ba Cze Nia - mnia, mnia, mnia - Link do komentarza
daggulka Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #356 Napisano 3 czerwca 2011 Cytat jak to gadał Telesfor????Do Zo Ba Cze Nia - mnia, mnia, mnia - nie gadam z Tobą ..... yndywidualista sie znalazł.... Link do komentarza
Moose Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #357 Napisano 3 czerwca 2011 Cytat A wilk – będzie? A Oś Wam nie wystarczy??? Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #358 Napisano 3 czerwca 2011 A wywołali Cię z lasu ? Link do komentarza
retrofood Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #359 Napisano 3 czerwca 2011 Cytat A Oś Wam nie wystarczy??? Będą się kręcić??? Link do komentarza
Moose Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #360 Napisano 3 czerwca 2011 Cytat A wywołali Cię z lasu ? No ba... Cytat Będą się kręcić??? Jak znam życie to na pewno... Link do komentarza
daggulka Napisano 4 czerwca 2011 Udostępnij #362 Napisano 4 czerwca 2011 za tydzień o tej porze ..... będę już kawę piła.... w Ruścu ... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 4 czerwca 2011 Udostępnij #363 Napisano 4 czerwca 2011 Cytat za tydzień o tej porze ..... będę już kawę piła.... w Ruścu ... Tak jak ja teraz Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2011 Udostępnij #365 Napisano 5 czerwca 2011 miałam przygotowany taki ładny - specjalnie dla Kotka ... a , to wkleję też.... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 5 czerwca 2011 Udostępnij #366 Napisano 5 czerwca 2011 Łe ... ohida .... to ja wolę molytka.I od siebie też dokładam .... Link do komentarza
molytek Napisano 6 czerwca 2011 Udostępnij #369 Napisano 6 czerwca 2011 ale miziaki śliczneeee.... Link do komentarza
daggulka Napisano 6 czerwca 2011 Udostępnij #370 Napisano 6 czerwca 2011 5 dni ... to co? szykujemy te henny i farby? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 6 czerwca 2011 Udostępnij #371 Napisano 6 czerwca 2011 Cytat 5 dni ... to co? szykujemy te henny i farby? Oczywiście dzis wlasnie idę do fizjerki, waham sie między fioletowym a rudym , jaki by tu kolor rzucic , hmm może pod kolor awatarkaPS O kurcze ale mi się post trafił myslalem że to rok urodzenia w profilu a to licznik I'm old Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 czerwca 2011 Udostępnij #372 Napisano 6 czerwca 2011 Cytat 5 dni ... to co? szykujemy te henny i farby? No - siwiznę będę likwidował Link do komentarza
daggulka Napisano 6 czerwca 2011 Udostępnij #373 Napisano 6 czerwca 2011 Cytat No - siwiznę będę likwidował a ja się zastanawiam bardzo poważnie nad niebieskimi pasemkami ... różowe mi sie opatrzyły Link do komentarza
retrofood Napisano 6 czerwca 2011 Udostępnij #374 Napisano 6 czerwca 2011 Pomyślcie o śpiewaniu, coby Opole zakasować! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 6 czerwca 2011 Udostępnij #375 Napisano 6 czerwca 2011 Cytat Pomyślcie o śpiewaniu, coby Opole zakasować! Wiesz Stasiu co maja wspólnego "śpiewający" i "nie śpiewający"????To że jedni i drudzy muszą się nawalić. Pierwsi żeby zacząć śpiewać a ci drudzy żeby to znieść Link do komentarza
bobiczek Napisano 6 czerwca 2011 Udostępnij #376 Napisano 6 czerwca 2011 Cytat Wiesz Stasiu co maja wspólnego "śpiewający" i "nie śpiewający"????To że jedni i drudzy muszą się nawalić. Pierwsi żeby zacząć śpiewać a ci drudzy żeby to znieść - Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #378 Napisano 7 czerwca 2011 a może jednak Redakcja uchyli rąbka ..... w sprawie atrakcji ? Link do komentarza
Redakcja Napisano 7 czerwca 2011 Autor Udostępnij #379 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat a może jednak Redakcja uchyli rąbka ..... w sprawie atrakcji ? a czy Mikołaja pyta się jakie prezenty przyniesie? Cierpliwości PozdrawiamMarcin Link do komentarza
Trzylwy Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #380 Napisano 7 czerwca 2011 Uch ... troszkę strach jechać .... nie wiadomo, co też redaktory nam tam zredagują ..... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #381 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat a czy Mikołaja pyta się jakie prezenty przyniesie? Cierpliwości PozdrawiamMarcin aj tam ... czasem można zerknąć chwilę wcześniej do szafy jak nikt nie widzi ... tutaj może też ? .... tak z boczku, ukradkiem ... tylko trochę ... Cytat Uch ... troszkę strach jechać .... nie wiadomo, co też redaktory nam tam zredagują ..... też o tym pomyślałam .... chyba lepiej stać z boku i się profilaktycznie nie wychylać... Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #382 Napisano 7 czerwca 2011 Nie mogę pić i jeść ( jak dawniej - choroba) dlatego się nie zapisywałem, ale, że blisko to odwiedzę i pozdrawiam. Link do komentarza
Ciril Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #383 Napisano 7 czerwca 2011 z tym podglądaniem od razu mi się kreskówki dla dzieci przypominają... Link do komentarza
bajbaga Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #384 Napisano 7 czerwca 2011 Dwa miejsca jeszcze wolne na trasie od Opola (około godz. 12) , Częstochowy (około godz. 13).Dokładny (w miarę) czas „przelotu” przez te miejscowości, będę znał dopiero w piątek około godz. 10. Zapraszam Link do komentarza
bajbaga Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #385 Napisano 7 czerwca 2011 Z ostatniej chwili - korekta. Są 3 miejsca. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #386 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat z tym podglądaniem od razu mi się kreskówki dla dzieci przypominają... czasem trzeba znaleźć w sobie na co dzień zakopaną głęboko cząstkę dziecka - pozwala ona na bezkompromisowy luz i zabawę... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #387 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Z ostatniej chwili - korekta. Są 3 miejsca. Jestem zainteresowany , czy pojazd jest klimatyzowany ???? Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #388 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Jestem zainteresowany , czy pojazd jest klimatyzowany ???? akurat Ty to możesz w papciach się przejść.... Link do komentarza
bajbaga Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #389 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Jestem zainteresowany , czy pojazd jest klimatyzowany ???? A na masełku, czy oliwce ? Cytat czasem trzeba znaleźć w sobie na co dzień zakopaną głęboko cząstkę dziecka - pozwala ona na bezkompromisowy luz i zabawę... Ja zamierzam się tak rozluźnić, i tak znaleźć w sobie dziecko, że poważnie się zastanawiam nad wzięciem pampersów. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #390 Napisano 7 czerwca 2011 Ja, tradycyjnie zresztą, większość kalorii mam zamiar przyjmować z butelki. Powinienem się w smoczek zaopatrzyć? Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #391 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Ja zamierzam się tak rozluźnić, i tak znaleźć w sobie dziecko, że poważnie się zastanawiam nad wzięciem pampersów. Cytat Ja, tradycyjnie zresztą, większość kalorii mam zamiar przyjmować z butelki. Powinienem się w smoczek zaopatrzyć? pampersy ? smoczek? więcej nie trza .... no chyba jeszcze łóżeczko ze szczebelkami coby się nie sturlać Link do komentarza
bajbaga Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #392 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat pampersy ? smoczek? więcej nie trza .... no chyba jeszcze łóżeczko ze szczebelkami coby się nie sturlać Mając na uwadze powyższe, to do szczęścia (dziecięcego) przydałoby się jeszcze „utulenie” – o jakimś cycuszku nie wspominając – bo to oczywista oczywistość. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #393 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Mając na uwadze powyższe, to do szczęścia (dziecięcego) przydałoby się jeszcze „utulenie” – o jakimś cycuszku nie wspominając – bo to oczywista oczywistość. mnie nie pytaj ... od cycków to tu jest Ulka specjalistka .... Link do komentarza
bajbaga Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #394 Napisano 7 czerwca 2011 Ale Ula będzie z Piratem i Smarkiem – oba już zajęte. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #395 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Ale Ula będzie z Piratem i Smarkiem – oba już zajęte. bardziej mi chodziło o to, że jako specjalistka coś doradzi tudzież wskaże właściwe ... Link do komentarza
Ciril Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #396 Napisano 7 czerwca 2011 Cytat Ale Ula będzie z Piratem i Smarkiem – oba już zajęte. Siwy Ślubnemu tego posta nie pokażę... jeszcze by jakieś środki przymusu bezpośredniego wobec Pirata zastosował... Co do cycków... jednego mam wolnego... Smark już wyrósł (a tatuś nadal ma w sobie dziecko )Co do pamków... jak mkomuś potrzebne, to wezmę, Smark już nie używa, ale może nie okażą się zupełnie zbędne...Braciszku... dla Ciebie mam jeden nowy całkowicie nieużywany smoczek... ale cycusia to już od Lwicy wołaj Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #397 Napisano 7 czerwca 2011 wczoraj czytałem, że na gierkówce od piotrkowa do granicy mazowieckiego trwa lub będzię trwać remont...bagatela, 84km - ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć ?bo już się boję tych korków... Link do komentarza
Ciril Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #398 Napisano 7 czerwca 2011 to jest prawda... za rok euro 2012... udrażniamy sięA tak w ogóle to Redakcja troszkę się nagłowi ze zlotem za rok... w tym samym czasie euro... Link do komentarza
molytek Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #399 Napisano 7 czerwca 2011 byle się nikt nie pchał od Piotrkowa przez Sulejów, bo w Przygłowie remont mostu i tam, to korki dopiero... Link do komentarza
bajbaga Napisano 7 czerwca 2011 Udostępnij #400 Napisano 7 czerwca 2011 Z bogatego doświadczenia ubiegłych 2 tygodni podróży (ponad 5.000km ) po naszym pięknym Kraju, wydaje się, że najszybciej dotrzemy do celu jadąc trasą hydrauliczną (bocznymi drogami).Trafik (lokalny) powinien być włączony cały czas – co daje szanse na omijanie korków. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się