r-32 Napisano 5 grudnia 2010 Udostępnij #1 Napisano 5 grudnia 2010 Temat poruszę może banalny ...Święta za pasem , za chwilę będziemy w pogoni latać za tym i tamtym.A ja tu mam pytanko . Żywa czy sztuczna ? Jak to u Was wygląda ?Osobiście jestem za tą pierwszą .Zawsze byłem tylko jakoś , a to czasu brakło , a to chęci ...Sztuczne ...wiem ..eko ,taniej itd. To nasze pierwsze święta w nowym domu i pewnikiem będzie żywa.Tylko jaka się sprawdza - pojęcia nie mam. Jodła , świerk Podzielcie się proszę doświadczeniami . Dziękuję i pozdrawiam Link do komentarza
labas Napisano 5 grudnia 2010 Udostępnij #2 Napisano 5 grudnia 2010 Zawsze prawdziwa, ale pomimo że mam własny las to i tak muszę kupować, z własnego nie wolno ciąć. Link do komentarza
vega1 Napisano 5 grudnia 2010 Udostępnij #3 Napisano 5 grudnia 2010 zawsze chciałem żywą a nigdy jej nie miałem. W tym roku zero choinki bo sprzedałem mieszkanie i oficjalnie jestem bezdomny 1 Link do komentarza
labas Napisano 5 grudnia 2010 Udostępnij #4 Napisano 5 grudnia 2010 Cytat Tylko jaka się sprawdza - pojęcia nie mam. Jodła , świerk Podzielcie się proszę doświadczeniami . Jodła dłużej postoi. Link do komentarza
r-32 Napisano 5 grudnia 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 5 grudnia 2010 Cytat Jodła dłużej postoi. No właśnie już gdzieś taką opinię słyszałem A świerk ? niebardzo ? Bo też ładny Link do komentarza
Gość gawel Napisano 5 grudnia 2010 Udostępnij #6 Napisano 5 grudnia 2010 Grzesiu ! Proteza nigdy w życiu zdecydowanie żywa i jeżeli świeża to bez różnicy jaka. U mnie jest choinkowe pole i mam choinkę ścinana na życzenie. Link do komentarza
r-32 Napisano 5 grudnia 2010 Autor Udostępnij #7 Napisano 5 grudnia 2010 Cytat ... zdecydowanie żywa i jeżeli świeża to bez różnicy jaka... Też tak kombinuję , tylko gdzie ja tu znajdę takie pole ? Skazany chyba będę na handlarzy podmarketowych niestety Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 5 grudnia 2010 Udostępnij #8 Napisano 5 grudnia 2010 Cytat Też tak kombinuję , tylko gdzie ja tu znajdę takie pole ? Skazany chyba będę na handlarzy podmarketowych niestety puki mieszkałem w bloku - wykładzina dywanowa - sztucznateraz domek panele zdecydowanie żywa a kupuję u leśniczego wsadzam w wiadro ze żwirem i stoi stoi stoi , jak się coś obsypie zamiatam i dalej stoi - czasami podlewamjedna rada nie obcinać czubka bo sypie się szybciej pozdrawiam Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 6 grudnia 2010 Udostępnij #9 Napisano 6 grudnia 2010 w bloku miałam małą sztuczną, w zeszłym roku kupiłam piękną, pachnącą jodłe kaukaską i w tym roku też Link do komentarza
daggulka Napisano 6 grudnia 2010 Udostępnij #10 Napisano 6 grudnia 2010 Cytat puki mieszkałem w bloku - wykładzina dywanowa - sztucznateraz domek panele zdecydowanie żywa a kupuję u leśniczego wsadzam w wiadro ze żwirem i stoi stoi stoi , jak się coś obsypie zamiatam i dalej stoi - czasami podlewamjedna rada nie obcinać czubka bo sypie się szybciej pozdrawiam Nigdy nie miałam prawdziwej choinki w domu .... zawsze była "proteza" jak to gawel nazywa Ale się właśnie zaparłam na wskutek wewontku Grzesia .... w tym roku będzie świeża żywa pachnąca choinka .... stojąca wedle pomysłu MTW Orle w wiadrze ze żwirem ....No , chyba że ktoś ma inny pomysł zamontowania takiej choinki? Tak coby sie nie gibnęła ... znaczy ma być stabilna ... Link do komentarza
elutek Napisano 6 grudnia 2010 Udostępnij #11 Napisano 6 grudnia 2010 u mnie od lat - nasz polski, zwyczajny, pachnący świerk i stojak mam taki:choinka nigdy się nie "gibła" stoi długo, w wodzie, często do końca stycznia... 1 Link do komentarza
acia Napisano 6 grudnia 2010 Udostępnij #12 Napisano 6 grudnia 2010 Ja myślałam, że w tym roku będzie żywa, ale niestety postawie starą sztuczną już ten ostatni rok. Link do komentarza
dan12 Napisano 17 grudnia 2010 Udostępnij #13 Napisano 17 grudnia 2010 Przez całe dzieciństwo miałam sztuczną, w tym roku we własnym mieszkaniu nareszcie będzie żywa:) Link do komentarza
marion Napisano 20 grudnia 2010 Udostępnij #14 Napisano 20 grudnia 2010 W moim rodzinnym domu zawsze była sztuczna i właściwie teraz, jako dorosła już osoba, mająca własne mieszkanie nie mam nic przeciwko takiej choince. Z drugiej strony na przyszłe święta dla odmiany planuję kupić prawdziwą. W tym roku jednak kontynuuję tradycję i będę miała sztuczną. Pewnie wybiorę jedną z kamai.pl bo widziałam, że tam mają duże sztuczne choinki, a po za tym czas goni i trzeba się pośpieszyć z kupnem;). Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 20 grudnia 2010 Udostępnij #15 Napisano 20 grudnia 2010 Przytargałem z targu świerka Patrzę całkiem ładna to choina Na podstawkę człowiek zerka A tam wzwrocik: Made in China Bombki, ślicznie malowane Lampki morsem już mrugają Włos anielski,,,co tu napisane? Made in China wszystkie mają Pod choinką moc prezentów MP trójki, czwórki, multikina Już nie budzi żadnych wstętów Że na wszystkim Made in China Całe szczęście, że w serniku choć na chińskiej leży blaszezrumieniony w chińskim piekarnikuTo produkty wciąż są nasze播放器报价提供最新的 播放器产品的最新报价 Przy stole życzenia bacia złożyłaUczcie się chińskiego drogie wnuki Straszną gehennę jam przeżyła Bo z niemieckiego pobierałam nauki Link do komentarza
bobiczek Napisano 20 grudnia 2010 Udostępnij #16 Napisano 20 grudnia 2010 Cytat zawsze chciałem żywą a nigdy jej nie miałem. W tym roku zero choinki bo sprzedałem mieszkanie i oficjalnie jestem bezdomny nie martw się , spędzisz Wigilie dla bezdomnych na rynku - tam jest fajna, duża choinka -A jak zechcecie to opowiem Wam jak mój kumpel raz sprawił sobie choinkę za 3.000zeta.To była choinka!!!!!!!!!!!!!Nigdy jej nie zapomnimy - on bardziej ni z ja........ - Cytat Też tak kombinuję , tylko gdzie ja tu znajdę takie pole ? jak to gdzie???U Gawła!!! -Tylko jak byś chciał niedrogo, to między 23.00 a 3.00 i cichutko bo "cisza nocna" i musisz sam ściąć -No i szybko potem z nią na plecach spier....ć.Gawełkowi napiszesz rano forum że wpadłeś, ale nie chciałes już budzić - Link do komentarza
kalumet Napisano 20 grudnia 2010 Udostępnij #17 Napisano 20 grudnia 2010 u mnie odkąd pamiętam zawsze była sztucznaale stroiki było żywenie cierpiałem wybierania igieł z wykładzinyżywą będę miał przed domemw domu zawsze będzie proteza Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 21 grudnia 2010 Udostępnij #18 Napisano 21 grudnia 2010 wczoraj kupiliśmy jodełkę kaukaską w doniczce - spora jakieś 170-180 cm. W zeszłym roku nie widziałam takich dużych w doniczkach:) Link do komentarza
Małgośka Napisano 21 grudnia 2010 Udostępnij #19 Napisano 21 grudnia 2010 U mnie koniecznie musi być żywa, zobaczę wieczorem, co zostało do domu przytargane Ale na pewno duże i pachnące! Link do komentarza
Redakcja Napisano 21 grudnia 2010 Udostępnij #20 Napisano 21 grudnia 2010 Witam,wspominając udany konkurs na najciekawsze zdjęcie obrazujące odśnieżanie https://forum.budujemydom.pl/Zima-w-akcji-t13901.html postanowiłem podpiąć się do tematu o choince i zaprosić do zamieszczania zdjęć choinek z Państwa domów. Zdjęcia, które obrazują samo ubieranie drzewka też mogłoby być ciekawe Aby konkurs nie był zupełnie oderwany od tematu przewodniego proponuję dopisywanie, czy jest to "proteza", czy prawdziwe drzewo.Do wygrania jest zestaw składający się z dwóch kubków z napisem Budujemy Dom, dwóch koszulek z logiem Budujemy Dom i płytą z muzyką (wg ustaleń indywidualnych).Zwycięzców podamy 3 stycznia 2011 roku.PozdrawiamMarcin SzymanikP.S. Ja zazwyczaj ubieram choinkę 24 grudnia i wówczas zamieszczę też zdjęcie mojej choinki. Link do komentarza
daggulka Napisano 21 grudnia 2010 Udostępnij #21 Napisano 21 grudnia 2010 będę ubierać w czwartek .... być może wkleję ... natomiast -- co do drzewka .... pomyślałam , przeanalizowałam .... i chyba jednak będzie "proteza" ....jeśli decydowałabym się na żywą - to jedynie w doniczce , z korzeniami - żeby można było ją posadzić potem w ogrodzie ... ale okazuje się, że to nie taka prosta sprawa , ponieważ musiałaby w domu stać krótko .... za krótko jak dla mnie ... im dłużej stoi, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że się przyjmie ... cięta choinka odpada u mnie w przedbiegach ... nie dlatego, że jakaś tam super ekologiczna ze mnie baba .... najzwyczajniej szkoda by mi było patrzeć na nią z myślą , że rosła sobie w lasku , a tu ktoś ją ściął i skazał takie piękne drzewko na śmierć tylko po to , żebym sobie ją dla mojego widzimisię postawiła w salonie na kilka dni ... wiem, że to dziwne i kontrowersyjne podejście , i pewnie zaraz dostane kilka miłych słów na twarz ... ale tak mam i już ... jeśli nie muszę czegoś zabijać , to tego po prostu nie robię.... pozdrawiam Link do komentarza
Sławomir Napisano 21 grudnia 2010 Udostępnij #22 Napisano 21 grudnia 2010 Cytat cięta choinka odpada u mnie w przedbiegach ... nie dlatego, że jakaś tam super ekologiczna ze mnie baba .... najzwyczajniej szkoda by mi było patrzeć na nią z myślą , że rosła sobie w lasku , a tu ktoś ją ściął i skazał takie piękne drzewko na śmierć tylko po to , żebym sobie ją dla mojego widzimisię postawiła w salonie na kilka dni ... Jasne, jak będziesz używac swojej choinki przez 400 lat to ci wybaczę te smordy które uleciały podczas jej produkcji Link do komentarza
daggulka Napisano 21 grudnia 2010 Udostępnij #23 Napisano 21 grudnia 2010 Cytat Jasne, jak będziesz używac swojej choinki przez 400 lat to ci wybaczę te smordy które uleciały podczas jej produkcji niby tak ... ale już ją mam , kupiłam kiedyś, leży na strychu gotowa do użycia .... to po co mam nadaremno żywe drzewko skazywać na zagładę? poza tym .... nie potępiam nikogo za żywe drzewka broń boszsszszzz .... to indywidualny wybór każdego kierowany osobistymi priorytetami ... ja mam takie ... i już ... Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 22 grudnia 2010 Udostępnij #24 Napisano 22 grudnia 2010 ale te choinki bynajmniej nie są z lasu tylko z hodowli- hodowane pod sznurek w rządkach specjalnie na święta i co roku dosadzane to co się wycieło:) To się specjalnie nie różni od hodowania warzyw na sprzedaż 1 Link do komentarza
labas Napisano 22 grudnia 2010 Udostępnij #25 Napisano 22 grudnia 2010 Cytat ale te choinki bynajmniej nie są z lasu tylko z hodowli- Moja jest z lasu, prawdziwa jodła, właśnie teraz przybierana. Link do komentarza
Sławomir Napisano 22 grudnia 2010 Udostępnij #26 Napisano 22 grudnia 2010 (edytowany) Cytat ale te choinki bynajmniej nie są z lasu tylko z hodowli- hodowane pod sznurek w rządkach specjalnie na święta i co roku dosadzane to co się wycieło:) To się specjalnie nie różni od hodowania warzyw na sprzedaż To zdanie to przegięcie w druga stronę, bo nie wszystkie drzewa pochodzę ze szkółek leśnych. Zdaje się wykrywalność kradzieży świrków [świerków] z lasu jest bardzo niska. Mimo wszystko stoję na stanowisku, że więcej pożytku jest z prawdziwej choinki jak ze sztucznego drzewka, nawet jeśli używalibyśmy go przez 10 lat. Edytowano 22 grudnia 2010 przez Sławomir (zobacz historię edycji) 1 Link do komentarza
r-32 Napisano 22 grudnia 2010 Autor Udostępnij #27 Napisano 22 grudnia 2010 A właśnie wczoraj postroiły mi moje kochane dziołchy świerka...w donicy 25l. ..jest mojego wzrostu .Kupiliśmy go w sobotę (sypało fest ) , odstał trzy dni w garażu (~+10') i teraz zdobi salon . Jodły też były , mniejsze ale ponoć świerk lepiej przyjmuje przesadzanie ...się okaże ... Ciętego chyba w życiu nie kupię. .. myślę podobnie jak Daga - w kwestii żywych- nieżywych drzewek .. Link do komentarza
daggulka Napisano 22 grudnia 2010 Udostępnij #28 Napisano 22 grudnia 2010 Cytat A właśnie wczoraj postroiły mi moje kochane dziołchy świerka...w donicy 25l. ..jest mojego wzrostu . to może jakaś fota? Cytat Kupiliśmy go w sobotę (sypało fest ) , odstał trzy dni w garażu (~+10') i teraz zdobi salon . Jodły też były , mniejsze ale ponoć świerk lepiej przyjmuje przesadzanie ...się okaże ... Ciętego chyba w życiu nie kupię. .. myślę podobnie jak Daga - w kwestii żywych- nieżywych drzewek .. jak Ci sie przyjmie , to ja w przyszłym roku też kupię w donicy ..... Link do komentarza
labas Napisano 22 grudnia 2010 Udostępnij #29 Napisano 22 grudnia 2010 Cytat ..jest mojego wzrostu . Świerk czy donica? Link do komentarza
retrofood Napisano 22 grudnia 2010 Udostępnij #30 Napisano 22 grudnia 2010 Cytat Świerk czy donica? dziołcha!PS. Dziołchę też wolę żywą a nie sztuczną... Link do komentarza
daggulka Napisano 22 grudnia 2010 Udostępnij #31 Napisano 22 grudnia 2010 Cytat dziołcha!PS. Dziołchę też wolę żywą a nie sztuczną... sztuczna nie zrzędzi .... Link do komentarza
retrofood Napisano 22 grudnia 2010 Udostępnij #32 Napisano 22 grudnia 2010 Cytat sztuczna nie zrzędzi .... Żywej też się da gębę zatkać... Link do komentarza
ewamariusz Napisano 22 grudnia 2010 Udostępnij #33 Napisano 22 grudnia 2010 Witam. A u nas jak zawsze sztuczna, ale żonka zapowiedziała że w domu bedziemy mieli tylko z lasu dużą i pachnącą Pozdrawiam Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 23 grudnia 2010 Udostępnij #34 Napisano 23 grudnia 2010 Cytat będę ubierać w czwartek .... być może wkleję ... natomiast -- co do drzewka .... pomyślałam , przeanalizowałam .... i chyba jednak będzie "proteza" ....cięta choinka odpada u mnie w przedbiegach ... nie dlatego, że jakaś tam super ekologiczna ze mnie baba .... najzwyczajniej szkoda by mi było patrzeć na nią z myślą , że rosła sobie w lasku , a tu ktoś ją ściął i skazał takie piękne drzewko na śmierć tylko po to , żebym sobie ją dla mojego widzimisię postawiła w salonie na kilka dni ... wiem, że to dziwne i kontrowersyjne podejście , i pewnie zaraz dostane kilka miłych słów na twarz ... ale tak mam i już ... jeśli nie muszę czegoś zabijać , to tego po prostu nie robię.... pozdrawiam nie dalej jak kilka lat temu w TV była akcja "Leśnej Braci " na temat pro-ekologicznego postępowania tzn kupowania choinek żywych .jeden z podstawowych argumentów był taki :miejsca w których "hoduje" się choinki są to dokładnie wybrane miejsca znajdujące się np pod liniami elektrycznymi - jak wiadomo tam żadnemu drzewu urosnąć nie dadzą bo pozrywałby linie więc do wycięcia tak czy siak , biorąc pod uwagę powyższe stawianie protezy to marnotrawstwo ot co a z kasy pochodzącej ze sprzedaży chujek mają kasę na zalesienie nie tylko tych plantacji pod liniami ale i kolejnych kompleksów leśnych gdzie drzewka już rosną wedle woli i uznania , byle w określonym porządku.jak widzisz nie zawsze ekologiczne jest to co ekologicznym wydaje się na 1 rzut oka .i jestem ciekaw co teraz powiesz Link do komentarza
daggulka Napisano 23 grudnia 2010 Udostępnij #35 Napisano 23 grudnia 2010 Cytat nie dalej jak kilka lat temu w TV była akcja "Leśnej Braci " na temat pro-ekologicznego postępowania tzn kupowania choinek żywych .jeden z podstawowych argumentów był taki :miejsca w których "hoduje" się choinki są to dokładnie wybrane miejsca znajdujące się np pod liniami elektrycznymi - jak wiadomo tam żadnemu drzewu urosnąć nie dadzą bo pozrywałby linie więc do wycięcia tak czy siak , biorąc pod uwagę powyższe stawianie protezy to marnotrawstwo ot co a z kasy pochodzącej ze sprzedaży chujek mają kasę na zalesienie nie tylko tych plantacji pod liniami ale i kolejnych kompleksów leśnych gdzie drzewka już rosną wedle woli i uznania , byle w określonym porządku.jak widzisz nie zawsze ekologiczne jest to co ekologicznym wydaje się na 1 rzut oka .i jestem ciekaw co teraz powiesz no cóż ..... ustosunkuję się do wytłuszczonego .... tak , to tylko w erze słoneczko .... znaczy dla czystego sumienia opinii publicznej .... tak się składa , że mieszkam 200m od dużego lasu .... na spacery z psem latem tam chadzam ... mają tam w cholerę szkółek - i uwierz mi , nad żadną nie przechodzą kable elektryczne rosną w środku lasu - w miejscach odgrodzonych drutem i pod ostrzeżeniami wywieszonymi na tabliczkach , że to własność prywatna i wstęp wzbroniony ... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 23 grudnia 2010 Udostępnij #36 Napisano 23 grudnia 2010 Cytat no cóż ..... ustosunkuję się do wytłuszczonego .... tak , to tylko w erze słoneczko .... znaczy dla czystego sumienia opinii publicznej .... tak się składa , że mieszkam 200m od dużego lasu .... na spacery z psem latem tam chadzam ... mają tam w cholerę szkółek - i uwierz mi , nad żadną nie przechodzą kable elektryczne rosną w środku lasu - w miejscach odgrodzonych drutem i pod ostrzeżeniami wywieszonymi na tabliczkach , że to własność prywatna i wstęp wzbroniony ... to weź jeszcze pod uwagę że w szkółkach chujki rosną jedna przy drugiej chcąc ze szkółki zrobić las trza większość wyciąć bo nie urosną w lesie między drzewami masz spore odstępy a w szkółce nie Link do komentarza
daggulka Napisano 23 grudnia 2010 Udostępnij #37 Napisano 23 grudnia 2010 Cytat to weź jeszcze pod uwagę że w szkółkach chujki rosną jedna przy drugiej chcąc ze szkółki zrobić las trza większość wyciąć bo nie urosną w lesie między drzewami masz spore odstępy a w szkółce nie dobra , odpuszczam .... to nie czas i miejsce .... niech Ci co mają i żywe i protezy cieszą się swoimi drzewkami bez względu na priorytety ... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 24 grudnia 2010 Udostępnij #38 Napisano 24 grudnia 2010 Cytat dobra , odpuszczam .... to nie czas i miejsce .... niech Ci co mają i żywe i protezy cieszą się swoimi drzewkami bez względu na priorytety ... innymi słowy święta - bezcennea za resztę ............ Link do komentarza
retrofood Napisano 24 grudnia 2010 Udostępnij #39 Napisano 24 grudnia 2010 Cytat tak się składa , że mieszkam 200m od dużego lasu .... na spacery z psem latem tam chadzam ... czego zresztą robić nie wolno... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 24 grudnia 2010 Udostępnij #40 Napisano 24 grudnia 2010 Cytat czego zresztą robić nie wolno... wolno nie ale już szybko jak najbardziej Tak wygląda "moje " drzewko znaczy kupiłem , przytaszczyłem , wsadziłem do wiadra , i założyłem rozetę na czubek przygotowanie ozdób choinkowych oraz ozdobienie choinki to już zasługa małżonki i dziecina całej choince ozdób kupnych szt 3 reszta produkcja własna Link do komentarza
retrofood Napisano 24 grudnia 2010 Udostępnij #41 Napisano 24 grudnia 2010 Mamy święta!!! Link do komentarza
Chef Paul Napisano 25 grudnia 2010 Udostępnij #42 Napisano 25 grudnia 2010 doniczkowa ... taka wyrosła przez trzy lata... stroiłem (może niezbyt "bogato") również takie ... obecnie ... nie stroję "drzewka" od kilku lat ... zadawalają mnie inne "gwiazdkowe ozdóbki" np takie:... a najbardziej ... takie:ps - generalnie "zabijam" to co mogę pożreć (z kilkoma wyjątkami, np "czarne wdowy" zabijam z przyjemnością - narazie tylko dwie ) a możecie mi wierzyć, że "ugotować" można bardzo wiele różnych, różnistych rzeczy - wiec "co nieco" mnie się zdarza "pacnąć" Link do komentarza
Gość gawel Napisano 25 grudnia 2010 Udostępnij #43 Napisano 25 grudnia 2010 A to nasza choineczka Link do komentarza
daggulka Napisano 25 grudnia 2010 Udostępnij #44 Napisano 25 grudnia 2010 chwila spokoju .... ja też już mogę swoją wkleić .... z daleka ....z bliska ....z zapalonymi lampkami ...a na ławie zamiast stroika mam w tym roku kota .... żarrrrtowałam .... zamiast stroików mam porozstawiane duże bombki w różnych kształtach .... Link do komentarza
Redakcja Napisano 25 grudnia 2010 Udostępnij #45 Napisano 25 grudnia 2010 Się pochwalę PozdrawiamMarcin Link do komentarza
vega1 Napisano 25 grudnia 2010 Udostępnij #46 Napisano 25 grudnia 2010 oto moja choinka (a w zasadzie całkowicie dzieło mojej żony): Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 grudnia 2010 Udostępnij #47 Napisano 27 grudnia 2010 Witam po Świętach Miło było obejrzeć Państwa zdjęcia, ale mam nadzieję, że to nie koniec i jeszcze się pojawią. Dla przypomnienia, bo konkurs mógł się zakopać w postach: Cytat ...postanowiłem podpiąć się do tematu o choince i zaprosić do zamieszczania zdjęć choinek z Państwa domów. Zdjęcia, które obrazują samo ubieranie drzewka też mogłoby być ciekawe [...]Do wygrania jest zestaw składający się z dwóch kubków z napisem Budujemy Dom, dwóch koszulek z logiem Budujemy Dom i płytą z muzyką (wg ustaleń indywidualnych).Zwycięzców podamy 3 stycznia 2011 roku. PozdrawiamMarcin Link do komentarza
bobiczek Napisano 27 grudnia 2010 Udostępnij #48 Napisano 27 grudnia 2010 czekajcie na mnie - bo nie miałem aparatu w Świeta.A mam fajna szopkę.Dla mnie na razie faworyt to Vega.II plac - Chef - z tą postrojoną dziką w lesie - Link do komentarza
tomeh Napisano 2 stycznia 2011 Udostępnij #49 Napisano 2 stycznia 2011 miałem żywą. Ale sztuczne są ładniejsze bo i gęstsze. Link do komentarza
Redakcja Napisano 4 stycznia 2011 Udostępnij #50 Napisano 4 stycznia 2011 Z mały poślizgiem ogłaszamy zwycięzcę konkursu na najładniejszą choinkę. Wygrał Vega1Dziękuję wszystkim za zamieszczenie swoich zdjęć.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się