daggulka Napisano 22 października 2010 Udostępnij #1 Napisano 22 października 2010 AKTUALIZACJA 18.12.2010najnowsze info na końcu wpisu ....--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------PROPOZYCJA WYBRANA Podaję propozycję labasa ..... Koszt wyjazdu od osoby wynosi 155zł od soboty i 195zł od piątku. Cytat Kulig w Krościenku 11-13.02.2011Byłem w ośrodku wypoczynkowym pół godziny temu, na czwartek mam mieć wycenę.Wolnych miejsc jest sporo, ośrodek składa się z trzech budynków połączonych ze sobą.Są trzy standarty, podaję stronę http://www.kroscienko.pl/trzykorony/Do wyceny (klasa standart)podałem przyjazd w piątek, sobota - śniadanie i obiad, ok. godz. 17 kulig z ogniskiem, kiełbaską i herbatą góralską, po kuligu biesiada do białego rana przy zimnej płycie, coś gorącego też będzie, niedziela- śniadanie.Ten ośrodek jest 500m od mojego domu, miejsce fajne.200m od ośrodka jest wyciąg narciarski http://www.stajkowa.pieniny.net/Ważne, kulig jest na prawdziwych saniach, mam nadzieję że będzie śnieg.Narazie tyle. koszty Cytat Mam ofertę cenową:-Nocleg ze śniadaniem przy pobycie co najmniej 2 dniowym - 43 zł/os, klasa standart (studio z łazienką) - przy pobycie jednodniowym dopłata 5zł.-Kulig, przejazd saniami - 30zł/os-Ognisko z kiełbaską i herbatą góralską (kulig) - 20zł/os-Oscypek na gorąco - 5zł/osrazem za kulig - 55zł Menu na sobotni wieczórZimna płyta 150g.-Da rodzaje sałatek-Strogonow-Ciastko-Barszcz z krokietem-Kawa, herbata-Napoje 1litr na osobę-0,5 litra alkoholu na 4 osoby.koszt cateringu - 50zł/os dodatkowo - jeśli ktoś chce, może na miejscu zjeść obiad w cenie - 15zł/os Cytat Wrzucam link do kursów PKShttp://www.kroscienko.pl/rozklad.htm -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cytat Dzisiaj wpłaciłem zaliczkę, mamy wszystko zarezerwowane ale z jedną zmianą.Wylecieliśmy z klasy turystycznej do klasy standart, jest nas za mało i ośrodek wynajął całą klasę turystyczną jakiejś koloni.W klasie standart studio czteroosobowe - 2 pokoje dwuosobowe i łazienka i studio trzyosobowe z pokojem dwuosobowym i jedynką oraz łazienka.Cena za osobę 43 zł/dobę ze śniadaniem i to jest jedyna zmiana.Kulig będzie w sobotę o 16,30 , będziemy przewiezieni busami na Jaworki i tam wsiadamy w sanie pięcioosobowe i wiooo przez Białą Wodę (nazwa wąwozu w Jaworkach), dojeżdżamy do miejsca gdzie będzie ognisko z kiełbaską, oscypkiem i herbatą góralską(ze śliwowicą), następnie powrót saniami po zmierzchu, przesiadka do busów i powrót do ośrodka gdzie mamy wieczorną imprezkę z zestawem nr 1.Salę mamy w piątek i sobotę.Sprawa z rezerwacjami późniejszymi (rezerwowa lista)- nikt nie zagwarantuje że będą wolne miejsca, jest to okres najwyższego sezonu w górach (ferie), jeśli będą wolne miejsca to nie będzie problemu.Jest jeszcze możliwość wynajęcia w prywatnych domach w cenie 30-35zł/os bez śniadań ale warunki gorsze.To chyba wszystko. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------dodano 3.12.2010WAŻNE - Z OSTATNIEJ CHWILI .... Jest od labasa taka informacja : Cytat LAST MINUTEMamy jeszcze 7 wolnych miejsc, kto zapiszę się pierwszy, ma kolejkę śliwowicy gratis Co oznacza , że oprócz tych 27 miejsc już zarezerwowanych dostaliśmy jeszcze dodatkowo 7 miejsc wolnych z których możemy skorzystać .... nanoszę je na listę glówną .... jeśli ktoś jest już pewny na 100% , że pojedzie - niech poprosi o zapis na liste główną - zostanie zapisany i otrzyma dane do przelewu zaliczki .... jeśli chce jechać, a nie jest pewny jeszcze - niech poprosi o zapis na listę rezerwową --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------dodano: 8.01.2011Piczman jak zwykle obiecał plakietki .... dziękujemy ..... Cytat Widzę że tu obradujecie to wklejam swoją propozycję na plakietkę:PS. Nie obiecuje że będę na kuligu ale obiecuję że każdy wróci do domu z plakietką -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------dodano 9.01.2011LABAS USTALIŁ, ŻE DO KOŃCA STYCZNIA TRZEBA WPŁACIĆ POZOSTAŁĄ CZĘŚĆ PIENIĄŻKÓW ZA POBYT NUMER KONTA KAŻDY DOSTAŁ PRZY OKAZJI ZALICZEK - JEŚLI KTOŚ NIE MA , PROSZĘ ZGŁASZAĆ przypominam , że podniosła się kwota o 9zł za dobę - za pokoje z łazienkami -kwota za pobyt podana na początku wpisu jest już kwotą uaktualnioną....w razie wątpliwości proszę pytać...LISTĘ OBECNOŚCI DEFINITYWNIE ZAMYKAMY 31 STYCZNIA ....DO TEGO CZASU PROSIMY O ZAPISY I WPŁATY - JEŚLI KTOŚ JESZCZE CHCE WZIĄĆ UDZIAŁ W IMPREZIE ZACHĘCAM ..... BĘDZIE SIĘ DZIAŁO .... Link do komentarza
Czapi Napisano 22 października 2010 Udostępnij #2 Napisano 22 października 2010 Info przyjetę!!!Będę główkować Link do komentarza
daggulka Napisano 27 października 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 27 października 2010 ... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 7 listopada 2010 Udostępnij #4 Napisano 7 listopada 2010 Trzylwy i jego Lwica się podpisują ośmioma łapami pod Koniakowem. Link do komentarza
Moose Napisano 7 listopada 2010 Udostępnij #5 Napisano 7 listopada 2010 Straśnie daleko Link do komentarza
Trzylwy Napisano 7 listopada 2010 Udostępnij #6 Napisano 7 listopada 2010 Dla Ciebie, to akurat tyle, co daggulka miała do Dierżąznej.Inna sprawa, że jak będziesz chciała "hydraulicznym ..." jechać, to ze dwa dni wcześniej trzeba by .... Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 listopada 2010 Udostępnij #7 Napisano 7 listopada 2010 nie jęcz........... ( do Mosiowej było jakby co....) Link do komentarza
daggulka Napisano 7 listopada 2010 Autor Udostępnij #8 Napisano 7 listopada 2010 choć raz w roku to ja miałabym blisko ... Milusiem albo Izom bych se sama przyjechała .... Link do komentarza
Moose Napisano 7 listopada 2010 Udostępnij #9 Napisano 7 listopada 2010 Cytat Dla Ciebie, to akurat tyle, co daggulka miała do Dierżąznej.Inna sprawa, że jak będziesz chciała "hydraulicznym ..." jechać, to ze dwa dni wcześniej trzeba by ....Array="" style="vertical-align: middle;" Array alt="icon_wink.gif" border="0"> Ale Daga miała kierowcę... A hydraulicznym, to chyba muszę z miesiąc wcześniej wypełznąć... Zwłaszcza, że po ciemku nie jeżdżę, bo nie widzę... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 listopada 2010 Autor Udostępnij #10 Napisano 7 listopada 2010 Cytat Ale Daga miała kierowcę... A hydraulicznym, to chyba muszę z miesiąc wcześniej wypełznąć... Zwłaszcza, że po ciemku nie jeżdżę, bo nie widzę... no to zabierz się z kimś ..... co za problem? ja zawsze się z kimś zabieram na zloty .... ostatnio z Xavieerem ... ale wcześniej jeździłam z Edzią, Cieszynianką czy Piejarem ze starego forum ... w grupie raźniej .... Link do komentarza
Moose Napisano 7 listopada 2010 Udostępnij #11 Napisano 7 listopada 2010 Za daleko jeszcze do terminu, ale nie powiem, że nie mam ochoty...Może się jakaś dobra dusza trafi co osia przygarnie Nawet wtedy obiecam nie marudzić ... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 listopada 2010 Autor Udostępnij #12 Napisano 7 listopada 2010 Cytat Za daleko jeszcze do terminu, ale nie powiem, że nie mam ochoty...Może się jakaś dobra dusza trafi co osia przygarnie Nawet wtedy obiecam nie marudzić ... trafi, trafi .... z Mazowieckiego pojadą ludziska ... Link do komentarza
Piczman Napisano 10 listopada 2010 Udostępnij #13 Napisano 10 listopada 2010 Jestem za Koniakowem !Miejscówka super, nie trza lepiej !!! Link do komentarza
daggulka Napisano 10 listopada 2010 Autor Udostępnij #14 Napisano 10 listopada 2010 Cytat Jestem za Koniakowem !Miejscówka super, nie trza lepiej !!! Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 listopada 2010 Udostępnij #15 Napisano 10 listopada 2010 Te czerwone stringi mi się wytarły – trza kupić nowe Link do komentarza
daggulka Napisano 10 listopada 2010 Autor Udostępnij #16 Napisano 10 listopada 2010 Cytat Te czerwone stringi mi się wytarły – trza kupić nowe no co Ty gadasz? wytarły Ci sie? a moje czarno srebrne sie nie wytarły .... może dlatego, że nie nosze... znaczy mam Cię , słoneczko na listę obecności nanosić, tak? Link do komentarza
Baru Napisano 10 listopada 2010 Udostępnij #17 Napisano 10 listopada 2010 Cytat Jestem za Koniakowem !Miejscówka super, nie trza lepiej !!! Ale jdziemy w piątek!!!!! Cytat Te czerwone stringi mi się wytarły – trza kupić nowe Rany boskie!A kiedy Ty to zdążyłeś uczynić?? Znaczy wytrzeć je?? Link do komentarza
daggulka Napisano 11 listopada 2010 Autor Udostępnij #18 Napisano 11 listopada 2010 Cytat Ale jdziemy w piątek!!!!! koniecznie ... nie widzę innej opcji ..... zresztą .... sami powiedzcie ... zawsze jest tak, że większość ludzisków przyjeżdża już w piątek ... i to jest fajne rozwiązanie .... ponieważ :w piątek można się zaaklimatyzować, rozpakować , wieczorkiem pozwiedzać, czy pojeździć na nartach ... czy po prostu odstresować w fajnym gronie .... a w sobotę - wiadomo , impreza oficjal z jedzonkiem - bardziej lajtowo, kurturarnie (bo foty ).... według mnie po prostu warto wziąć urlop i zrobić sobie cały weekend wyjazdowy w fajnym gronie .... i to jest odstres ... a nie w sobotę , z daleka , z wywieszonym jęzorem coby zdążyć ... wszystko na szybko - to jest dopiero stres ... ale to moje zdanie jest własne osobiste , nie każdy się z nim musi zgadzać ... biorę też pod uwagę, że nie wszyscy mogą od piątku zaszaleć .... tak też bywa .... wtedy tylko sobota musi wystarczyć.... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 listopada 2010 Udostępnij #19 Napisano 12 listopada 2010 Cytat Może się jakaś dobra dusza trafi co osia przygarnie Nawet wtedy obiecam nie marudzić ... JEŚLIJeśli nam się uda pojechać,jeśli Łosiowi będzie pasowało do nas podjechać, a dalej z nami,jeśli mi się uda odpiąć fotelik na ISOFIXsie,jeśli Łoś obieca nie komentować mojej techniki jazdy, a w szczególności prędkości (małych) z jakimi zwykłem się poruszać,to możemy Łosia zabrać.Jest jeszcze parę warunków do spełnienia, ale to się doprecyzuje JEŚLI uda się spełnić powyższe. Link do komentarza
bajbaga Napisano 12 listopada 2010 Udostępnij #20 Napisano 12 listopada 2010 Od okolic Wrocławia, do miejsca docelowego służę wolnymi 2 – 3 miejscami (zależy od bagażu) – wyjazd w piątek (około południa), powrót w niedzielę. Link do komentarza
Moose Napisano 12 listopada 2010 Udostępnij #21 Napisano 12 listopada 2010 KOcie, jeśli spełnisz 1 i 3 warunek to Oś postara się spełnić 2 i 4 , oczywiście pod warunkiem, iż Osiu się uda w ogóle wyrwać gdziekolwiek... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 listopada 2010 Udostępnij #22 Napisano 12 listopada 2010 Pkt 3 jest warunkowy ... JEŚLI będzie też jechała molytek ... Pkt 4 to imperatyw i jego niespełnienie grozi wysadzeniem w środku trasy. Link do komentarza
Moose Napisano 12 listopada 2010 Udostępnij #23 Napisano 12 listopada 2010 Pkt jako imperatyw traktuję bardzo poważnie, bo sama wysadzam pasażerów, którzy śmią się wypowiadać na temat jazdy ( za wolno, za szybko, nie tędy...)*Posażer auta wszak jest jeno tobołkiem, którego Pan Kierowca wiezie w określone miejsce dostarczenia *niepotrzebne skreślić Link do komentarza
TINEK Napisano 12 listopada 2010 Udostępnij #24 Napisano 12 listopada 2010 ja mam w takiej sytuacji powiedzenie"kibic z dala, kibic się nie wpierd.... wtrąca" Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 listopada 2010 Udostępnij #25 Napisano 12 listopada 2010 Łosiu ... ... słyszałaś? Link do komentarza
Moose Napisano 12 listopada 2010 Udostępnij #26 Napisano 12 listopada 2010 A jakże... Link do komentarza
daggulka Napisano 14 listopada 2010 Autor Udostępnij #27 Napisano 14 listopada 2010 Mamy połowę listopada .... czy ktoś ma jeszcze jakieś propozycje w sprawie miejsca gdzie odbędzie się KulKA? Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 listopada 2010 Udostępnij #28 Napisano 15 listopada 2010 Czy data 12/13 jest juz ostateczna czy ruchoma na 19/20? Link do komentarza
daggulka Napisano 15 listopada 2010 Autor Udostępnij #29 Napisano 15 listopada 2010 Raczej ostateczna .... chyba , że się okaże że ten akurat termin jest już zajęty w miejscu imprezy ... to weźmiemy ten późniejszy .... do końca listopada czekam na propozycje miejsca imprezy .... po podjęciu decyzji , z początkiem grudnia podamy ostateczny termin i koszty ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 listopada 2010 Udostępnij #30 Napisano 15 listopada 2010 Cytat Raczej ostateczna .... chyba , że się okaże że ten akurat termin jest już zajęty w miejscu imprezy ... to weźmiemy ten późniejszy .... do końca listopada czekam na propozycje miejsca imprezy .... po podjęciu decyzji , z początkiem grudnia podamy ostateczny termin i koszty ... Jestem w trakcie planowania kalendarza sztuk teatralnych i innych imprez i jeden z tych terminów muszę do końca tygodnia zarezerwowaćpasował by mi jak ulał ten 12/13 Link do komentarza
daggulka Napisano 15 listopada 2010 Autor Udostępnij #31 Napisano 15 listopada 2010 Cytat Jestem w trakcie planowania kalendarza sztuk teatralnych i innych imprez i jeden z tych terminów muszę do końca tygodnia zarezerwowaćpasował by mi jak ulał ten 12/13 mnie też by pasował, ale nie mogę teraz nic zagwarantować .... miejmy nadzieję, że okaże się wolnym terminem .... kiedy nadejdzie czas decyzji ... Link do komentarza
bajbaga Napisano 15 listopada 2010 Udostępnij #32 Napisano 15 listopada 2010 W sumie, to termin jest najważniejszy. Skoro mamy ustalony termin i miejscowość (rejon), to z bliższą lokalizacją (adres) nie powinno być problemu. Tam (w tym rejonie, miejscowości) takich „adresów” jest multum. Link do komentarza
Ciril Napisano 15 listopada 2010 Udostępnij #33 Napisano 15 listopada 2010 Dobra... ale tak... nie tańczę (nie na stole), nic nie pokazuję i nie chodzę z żadnymi mężczyznami pokazać im gdzie mają miejsce spoczynku Link do komentarza
daggulka Napisano 15 listopada 2010 Autor Udostępnij #34 Napisano 15 listopada 2010 Cytat W sumie, to termin jest najważniejszy. Skoro mamy ustalony termin i miejscowość (rejon), to z bliższą lokalizacją (adres) nie powinno być problemu. Tam (w tym rejonie, miejscowości) takich „adresów” jest multum. masz rację ..... a masz osobę która zajmie się organizacją w "rejonie"? bo jeśli miałby to być Koniaków, to organizacją zajmie się Cieszka .... może tam jechać, ustalić co i jak .... poinformować nas o tym .... a jeśli miałoby to być "cokolwiek" "gdziekolwiek" byle termin grał .... to czy mamy osobę która się tym na miejscu zajmie ? już piszę do Cieszki na priv , żeby dograła czy termin jest wolny i ustaliła choć w przybliżeniu koszty ....jeśli ktoś ma jakieś konkretne oferty i mógłby zająć się organizacją - zapraszam do zaprezentowania ... Link do komentarza
TINEK Napisano 15 listopada 2010 Udostępnij #35 Napisano 15 listopada 2010 Cytat Dobra... ale tak... nie tańczę (nie na stole), nic nie pokazuję i nie chodzę z żadnymi mężczyznami pokazać im gdzie mają miejsce spoczynku no chyba żartujesz, to ja nie jadę Link do komentarza
daggulka Napisano 15 listopada 2010 Autor Udostępnij #36 Napisano 15 listopada 2010 Właśnie dzwoniła do mnie Cieszynianka ..... Dowiedziała się , że u Bluszczów (tam gdzie ostatnio) są zaplanowane zimowiska dla dzieci i pensjonat w tym czasie będzie nieudostępniany na inne imprezy i najbliższy wolny termin dla nas byłby dopiero 19/20 luty ....Cieszka obiecała rozejrzeć się jeszcze za innym miejscem w okolicy .... czekamy w takim razie na info .... A póki co - Cieszka prosiła, żeby wszyscy opowiedzieli się za datą 19/20 luty u Bluszczów - czy pasuje, czy nie pasuje .... Zachęcam także innych do proponowania miejsc zorganizowania KulKI ..... Link do komentarza
Ciril Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij #37 Napisano 16 listopada 2010 Na razie termin mi pasuje (tylko nie wiem jeszcze kiedy jedziemy ze znajomymi na narty, ale będę kombinować, żeby i tu i tu dać radę być ) Cytat no chyba żartujesz, to ja nie jadę Powiem tak... jak pojedziesz - to ja się zastanowię nad tańcem nie na stole oczywiście Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij #38 Napisano 16 listopada 2010 Mnie niestety nie pasuje 19/20 Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij #39 Napisano 16 listopada 2010 ubolewam nad tym, ale niestety znowu ominie mnie kulig...siła wyższa, niestety....odbijemy to sobie na parapetówce Link do komentarza
Ciril Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij #40 Napisano 16 listopada 2010 Adiqq, Ptaszysko Link do komentarza
daggulka Napisano 16 listopada 2010 Autor Udostępnij #41 Napisano 16 listopada 2010 Jeśli chodzi o termin , nie przyklepujmy ... zostawmy sobie furtke że albo 12/13 w innym miejscu albo 19/20 u Bluszczów .... poczekajmy jeszcze na to co ustali Cieszka ..... Link do komentarza
Baru Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij #42 Napisano 16 listopada 2010 Mi bardziej pasi 12/13, następny weekend to rodzinna impreza z obowiązkową obecnością. Link do komentarza
daggulka Napisano 16 listopada 2010 Autor Udostępnij #43 Napisano 16 listopada 2010 dobra .... mamy sytuację podbramkową - już druga osoba zgłasza, że termin późniejszy nie halo..... skoro ma być 12/13 - to u Bluszczów odpada ... zrobimy tak .... rozejrzę się w necie .... podzwonię .... może znajdę jakąś fajną ofertę.... jeśli ktoś ma jakieś propozycje .... proszę pisać .... kurcze .... patrze tak w tym necie ... ciężko coś znaleźć - za dużo tego, na stronach nie ma podanego cennika ... niewątpliwie łatwiej by było gdyby ktoś zaproponował miejsce , które zna i jest sprawdzone ... Link do komentarza
daggulka Napisano 16 listopada 2010 Autor Udostępnij #44 Napisano 16 listopada 2010 tak patrze .... styczeń i luty to jest czas ferii .... musimy się pospieszyć, bo im bliżej tym mniejsze prawdopodobieństwo, że coś znajdziemy ...jeśli KulKA ma się odbyć ... musimy znaleźć miejsce w którym 11/12/13 lutego za przyzwoitą cenę zorganizują nam imprezę sobotnią , zagwarantują noclegi .... i może zorganizują kulig z konikami ... proszę wszystkich o zaangażowanie ..... bo sama nic nie zdziałam .... Link do komentarza
labas Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij #45 Napisano 16 listopada 2010 Kulig w Krościenku 11-13.02.2011.Byłem w ośrodku wypoczynkowym pół godziny temu, na czwartek mam mieć wycenę.Wolnych miejsc jest sporo, ośrodek składa się z trzech budynków połączonych ze sobą.Są trzy standarty, podaję stronę http://www.kroscienko.pl/trzykorony/Do wyceny (klasa standart)podałem przyjazd w piątek, sobota - śniadanie i obiad, ok. godz. 17 kulig z ogniskiem, kiełbaską i herbatą góralską, po kuligu biesiada do białego rana przy zimnej płycie, coś gorącego też będzie, niedziela- śniadanie.Ten ośrodek jest 500m od mojego domu, miejsce fajne.200m od ośrodka jest wyciąg narciarski http://www.stajkowa.pieniny.net/Ważne, kulig jest na prawdziwych saniach, mam nadzieję że będzie śnieg.Narazie tyle. Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij #46 Napisano 16 listopada 2010 Cytat Kulig w Krościenku 11-13.02.2011.Byłem w ośrodku wypoczynkowym pół godziny temu, na czwartek mam mieć wycenę.Wolnych miejsc jest sporo, ośrodek składa się z trzech budynków połączonych ze sobą.Są trzy standarty, podaję stronę http://www.kroscienko.pl/trzykorony/Do wyceny podałem przyjazd w piątek, sobota - śniadanie i obiad, ok. godz. 17 kulig z ogniskiem, kiełbaską i herbatą góralską, po kuligu biesiada do białego rana przy zimnej płycie, coś gorącego też będzie, niedziela- śniadanie.Ten ośrodek jest 500m od mojego domu, miejsce fajne.200m od ośrodka jest wyciąg narciarski http://www.stajkowa.pieniny.net/Ważne, kulig jest na prawdziwych saniach, mam nadzieję że będzie śnieg.Narazie tyle. Alleluja Labas Link do komentarza
daggulka Napisano 16 listopada 2010 Autor Udostępnij #47 Napisano 16 listopada 2010 labas .... ochłonęłam .... mogę dopisać ... z nieba nam spadłeś.... Ty nasz Góralu ... i takie małe spostrzeżenie .... jakby to nie był problem , to niech Ci wycenią to też z klasą turystyczną ... ze zdjęć wynika , że porównywalna ta klasa turystyczna do tego co mieliśmy zwykle - więc naprawdę nie jest źle ... a ceny połowę niższe niż w klasie standard ... ludziska bedą mieli wybór - że jeśli w klasie standard byłoby za drogo, to bierzemy wtedy turystyczną w kilkuosobowych pokojach , i też bedzie git ... bo w tych pokojach , to my naprawdę mało czasu spędzimy , jak zwykle ... Link do komentarza
Ciril Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij #48 Napisano 16 listopada 2010 Tęskniłam, tęskniłam, ale wiedziałam, że się w końcu odezwie... a jak się odezwał to pioruny i gromy!!!! Link do komentarza
labas Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij #49 Napisano 16 listopada 2010 A mówiłem że będzie śliwowica? to teraz mówię Link do komentarza
Ciril Napisano 16 listopada 2010 Udostępnij #50 Napisano 16 listopada 2010 Eeee, turystyczna nie jest zła... U Teresy też luksusów nie było, a Daga i tak prysznicem nad ranem szumiała Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się