Skocz do zawartości

LISTA OBECNOŚCI ...

Recommended Posts

Napisano
Cytat

To ja się jeszcze zapytam: A GDZIE JEST TINEK?!

został poinformowany ..... odpisał mi , że to czas imprez rodzinnych i do ostatniej chwili nie będzie wiedział, że weźmie udział w kuligu .... czyli liczy na łut szczęścia i wolne miejsce... icon_wink.gif

Cytat

No i czemu redakcja milczy? Czemu nikto się od nich/Was nie kwapi? Coś nas chyba już nie lubią..... icon_wink.gif

nie kracz .... icon_eek.gif icon_rolleyes.gif
Napisano
Cytat

proszę dopisać mi dwójkę dzieci -są chętne icon_biggrin.gif

Aguś .... dorosłych dzieci? czy dzieci - dzieci? bo to różnica w cenie jedzonka pewnie jeśli są małe dzieci ... icon_biggrin.gif
Napisano
No trochę już nas się nazbierało, boję się tylko że jak redakcja rzuci się drzwiami i oknami do listy zlotowej, to może zabraknąć miejsc icon_biggrin.gif

Redakcjo, cóż jesteś taka uparta i nie odpowiadasz.
Napisano
Przypominam o wpłacie zaliczek ,
każda osoba widniejąca na liście obecności otrzymała priv z danymi do przelewu.
W poniedziałek mija termin płatności.
Osoby które wpłacą zaliczkę - będą miały rezerwację.
Napisano
Cytat

Melduję posłusznie, że zaliczkę wczoraj przelałam. Dwie osoby od soboty + gacie oczywiście. icon_wink.gif

Potwierdzam wpłata 100zł
Za gacie nie było wpłaty icon_biggrin.gif

Cytat

A ja czekam na uznanie na koncie....

Na swoim czy moim?
Napisano
Molytek jest ciekawa, ale sama wstydzi się spytać ... icon_biggrin.gif ..... jak to jest z gorzałką?
Wiadomo, że z zestawu nie dało się usunąć i taka działka minimum jest wliczona w cenę, ale co z resztą ... potrzeb? Możemy sobie wnieść swoje, czy koniecznie kupować u dawcy sali, płacąc jak za zboże?
Napisano
no masz... i o coś jeszcze miałeś spytać, jak mnie już tak wrabiasz icon_wink.gif

i czy sala tam jakaś będzie do wykorzystania w piątek na przykład, czy tylko na sobotnia imprezkę icon_wink.gif
Napisano
Cytat

Molytek jest ciekawa, ale sama wstydzi się spytać ... icon_biggrin.gif ..... jak to jest z gorzałką?
Wiadomo, że z zestawu nie dało się usunąć i taka działka minimum jest wliczona w cenę, ale co z resztą ... potrzeb? Możemy sobie wnieść swoje, czy koniecznie kupować u dawcy sali, płacąc jak za zboże?

W zestawie jest 1/2 litra na 4 osoby, resztę we własnym zakresie bez ograniczeń, no może zdrowotnych icon_biggrin.gif

A swoją drogą ciekawe pytanie icon_lol.gif

Cytat

i czy sala tam jakaś będzie do wykorzystania w piątek na przykład, czy tylko na sobotnia imprezkę icon_wink.gif

Na sobotę na pewno, a na piątek to zapytam, ale nie powinno być problemu.
Napisano
Coś tu gdzieś się przelewa, a ja buszuję po kraju...
Doczytam co trzeba i doleję jak najszybciej.
Trochę wieści nie miał kto odebrać, bo na drabinie stale wisiałem...
Ale...
Będę!
Adam M.
Napisano
a ja wciąż przymierzam buty i kombinezon czy mi nie pęknie na brzuchu bo stary, struny wkręcam do gitary, jeżdże do stadniny poznawać zwyczaje końskie, wątrobie podaję tran, uczę się gwary góralskiej - i kombinuję -icon_smile.gif
Ale myślę że mój wkład pracy w przygotowania musi zaprocentować wpłatą we wtorek.
Tylko marzę zabrać młodego - ale i mam lęki.....
A jak wstanie rano, popatrzy na ojca i pójdzie - w piiiiiiiiiiiiiiiizdu w majtkach samych, sfrustrowany "porannym widokiem ojca w niedzielę" ?
Ha!!!!!!!!!!!!!! -icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Ale myślę że mój wkład pracy w przygotowania musi zaprocentować wpłatą we wtorek.

daj znać najpóźniej we wtorek, żebym Cię na liście ujęła a labas zarezerwował dla Ciebie miejscówkę....
Napisano
Cytat

Zaliczkę przelałam, wpisać mnię poperoszę od piątku...

no przeca już świecisz na pomarańczowo.... icon_biggrin.gif
a nie wiesz co z Piczmanami? cisza w eterze.....aże dzwoni..... icon_rolleyes.gif
Napisano
Cytat

no przeca już świecisz na pomarańczowo.... icon_biggrin.gif
a nie wiesz co z Piczmanami? cisza w eterze.....aże dzwoni..... icon_rolleyes.gif

Ano nie wiem - zatyrkam do Piczmana o normalnej porze...
Aaaaa... znaczy - jakem na pomarańczowo to zaliczka dotarła - nie spodziewałam się, że tak szybko, bo dopiero wczoraj matko boskiej pieniężnej było icon_wink.gif.
Napisano
Cytat

Nas nie będzie tym razem, za dużo niewiadomych w najbliższym czasie .

No to pozamiatane icon_sad.gif
Cytat

PS. Dla mnie normalna pora zaczyna się ok. 5:30 icon_smile.gif

Oooo widzisz... to my jednak swojaki som icon_wink.gif bo ja 15 minut później wstaję. Się w takim razie nie zdziw, jak dostaniesz smsa o 6 rano icon_wink.gif
PS. Ciekawe co na to Piczmanka rzeknie??? icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Nas nie będzie tym razem, za dużo niewiadomych w najbliższym czasie .

Kurcze .... szkooooda ... icon_sad.gif
no ale .... może bliżej terminu , znaczy w styczniu coś sie rozwiąże ... pamiętaj - będzie lista zapasowa .... ja mam nadzieje, że się spotkamy ... icon_biggrin.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Ale to były rury na powietrzu, a nie pod posadzką. W powietrzu jest para to się skrapla, ale nie rozumiem skąd para wodna pod posadzką.    Cały czas staram się oszczędzić Ci pracy nad rozbijaniem starej wylewki, ale chyba się nie da. W każdym razie jeśli ją rozbierzesz do gleby, to radziłbym najpierw wylać chudziak, aby wyrównać podłoże i na to dać izolację przeciwwilgociową. A na nią ocieplenie. Jeśli chcesz legary - to między legarami. Grubość ocieplenia to nie zaszkodziłoby ok. 10 cm styropianu. legary pod OSB to chyba rozstaw ok. 40 cm byłby właściwy. A na OSB co planujesz, panele? Oczywiście, rura z wodą pójdzie pomiędzy legarami. 
    • Powiem tak na pewno się skrapla woda bo robiłem łazienkę i to samo było rura była cała mokra i zaddzewiała wszystkie rury zostały wymienione na rury Pp i ocieplona podłoga tylko że robiłem wylewkę  a tu bym wolał zrobić na płytach OSB bo zaoszczędzę na czasie i głównie mi o to chodzi i chciałbym tak zrobić jak pisałem a wysokość jest w granicach 20-30 Cm 
    • Nie przesadzajmy.  Szukasz sobie zbędnej roboty? 
    • Na rurze z zimną wodą może się skraplać para wodna, tylko skąd jest para wodna pod podłogą? Chyba że rura (albo jakaś złączka) jest nieszczelna, koniecznie trzeba to sprawdzić. Powtarzam, jeśli nie znajdziesz źódła wody, to nie ma co robic podłogi bo czeka Cię walka z grzybem. A to niełatwe do wygrania.   Sposobów wykonawstwa podłóg jest wiele, jak komu wygodnie, tyle, ze w każdym wariancie podłogę wypada ocieplić. Skoro chcesz dorównać do poziomu innych pomieszczeń, to ile masz centymetrów do dyspozycji? Czyli ile jest centymetrów od poziomu ziemi do tego pożądanego?
    • Budynek jest ocieplony tak samo fundamenty a wentylacjie ma w kuchni kretke z wentylatorem  prosto na zewnątrz a zerwac chce bo bym chciał zachować poziom równy do innych pomieszczeń dlatego się pytam czy by to coś dało jak wcześniej napisałem lub co by pan zaproponował  a i jest rura z licznikiem wody i tak podejrzewam że to od tego idzie wilgoci bo nawet nie jest ocieplona dlatego bym musiał zerwac wszystko i dać nową I ocieplić rure co Pan proponuje
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...