Skocz do zawartości

Galeria fuszerki

Recommended Posts

Napisano
W zasadzie to ja też chciałem to zrobić ale zawsze jakoś się zaczytałem w wątku i zapominałem. icon_biggrin.gif
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
Napisano

Wyobraźnia jest wielka, jak nie dopasowano więźby do kominów to dopasowano kominy do więźby:lol: wyjście jest z każdej sytuacji icon_lol.gif

Super ocieplenie
icon_biggrin.gif
Napisano
Niezłą wizję miał en glazurnik icon_lol.gif że tacy biorą się za gładzenie płytek to szok, a z drugiej strony to elektryk też po szarżował za dużo.
Gość mhtyl
Napisano
A widzieliście maszynę do układania kostki icon_biggrin.gif

Gość mhtyl
Napisano
Są jeszcze lepsze cacka, czegoż to ludziska nie wymyślą aby się nie narobić icon_biggrin.gif

Gość mhtyl
Napisano
Widocznie poziomice i miarę mieli zdupconą icon_biggrin.gif ale na pewno nie miarę w piciu icon_lol.gif
  • 2 tygodnie temu...
Gość mhtyl
Napisano
To ja widziałem lepsze.
Okna tak były oprawione ,że w kolo była dziura ponad 20 cm (okna były kupione za małe w stosunku do otworu) a dziura owa była wypełniona pianką, samą pianką icon_biggrin.gif Zrobiłem fotkę komórka ale fotki mi wcięło i nie mogę się nimi pochwalić, a naprawdę byłby to hicior icon_lol.gif
  • 3 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Sprawa jest prosta - jeśli Twoje uparte dziecko nie chce opuścić placu zabaw, a Ty nie chcesz wszczynać awantury - podjeżdżasz pod zjeżdżalnię samochodem, otwierasz drzwi, namawiasz dziecko na jeszcze jedną jazdę wprost w otwarte drzwi, zamykasz drzwi i odjazd
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

A ktoś mi powie co autor miał na myśli?

Inaczej nie dało się w tym pomieszczeniu zachować odpowiednich spadków odpływu do oddalonego gdzieś tam pionu kanalizacyjnego ...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...