Redakcja Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #1 Napisano 15 czerwca 2010 Zapraszam do opisywania największego zaskoczenia, które Państwa spotkało na Zlocie. Może to być zdarzenie, osobowość lub niesamowity głos z karaoke.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #2 Napisano 15 czerwca 2010 To może Redakcja zacznie ..... na zachętę? Link do komentarza
Redakcja Napisano 15 czerwca 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 15 czerwca 2010 Oczywiście... Spotkanie z panem Tomaszem Brzęczkowskim. Spodziewałem się kogoś innego, ale nie wiem kogo Link do komentarza
Gość Adriana Jakubowska Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #4 Napisano 15 czerwca 2010 No to i ja dodam swoje trzy grosze. Ale jest to zaskoczenie raczej pozlotowe i związane z moją młodszą progeniturą, która stwierdziła, że do żłobka dziś nie idzie, tylko do tej fajnej pracy mamy do parku (park - agroturystyka, praca - zlot - przyp. red).Adriana Link do komentarza
bajbaga Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #5 Napisano 15 czerwca 2010 Dla mnie największym zaskoczeniem był brak zaskoczenia. Wszystkie Panie śliczne, a Panowie przystojni (bez kontekstu).Wszyscy mili i życzliwi – bajka jakaś czy cóś? Choć, prawdę powiedziawszy zaskoczyła mnie ta, nieznana technologia, „skurczania czasoprzestrzeni”. Jeszcze dobrze nie przyjechałem, a tu już koniec imprezy. Jednym słowem brak czasu spowodował, że nie wszystkich możliwych doznań – doznałem (choć bardzo się starałem). Link do komentarza
Ciril Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #6 Napisano 15 czerwca 2010 Zaskoczenie? Chyba brak Wielki podziw dla Wszystkich, że pomimo takich różnic tak świetnie się ze sobą bawią :Buziaki dla Wszystkich Link do komentarza
retrofood Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #7 Napisano 15 czerwca 2010 Dla mnie zaskoczeniem było... wydawnictwo "materiały konferencyjne". Baaardzo dobry pomysł!!! Link do komentarza
bajbaga Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #8 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Dla mnie zaskoczeniem było... wydawnictwo "materiały konferencyjne". Baaardzo dobry pomysł!!! Rozwiń Fakt, aby je otrzymać z nagród, trzebaby napisac ze 100.000 postów - i to "oplusionych" Link do komentarza
Trzylwy Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #9 Napisano 15 czerwca 2010 Retro zdaje się o śpiewniku myślał .... Link do komentarza
bajbaga Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #10 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Retro zdaje się o śpiewniku myślał .... Rozwiń Toć on (śpiewnik) bezcenny – za resztę zapłacisz punktami. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #11 Napisano 15 czerwca 2010 Mnie najbardziej zaskoczył tłum .... Po zamknięciu listy uczestników sobie pomyślałem, że 51 sztuk, minus parę osób którym w ostatniej chwili coś wyskoczy, dodać kilka osób z redakcji, plus trochę dziecięcego drobiazgu, to razem pięć dych. W sumie do ogarnięcia .... A tu takie tabuny ...... setuchna jak nic. Link do komentarza
bajbaga Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #12 Napisano 15 czerwca 2010 A całkiem poważnie, to dla mnie największym zaskoczeniem był wykład Pana Profesora - a w zasadzie jego forma i treść. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #13 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat A całkiem poważnie, to dla mnie największym zaskoczeniem był wykład Pana Profesora - a w zasadzie jego forma i treść. Rozwiń Akurat tu to się cieszę, że wykład opierał się na zawartości wątku "Wyraź siebie ...", bo gdyby materiału do badań poszukać w "Dzieńdoberkowie ... vel Panelu ..." ... klękajcie narody .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #14 Napisano 15 czerwca 2010 Zaskoczył mnie balon Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #15 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Akurat tu to się cieszę, że wykład opierał się na zawartości wątku "Wyraź siebie ...", bo gdyby materiału do badań poszukać w "Dzieńdoberkowie ... vel Panelu ..." ... klękajcie narody .... Rozwiń masz całkowitą rację .... wtedy jak nic trzeba by opuścić to forum ..... ze wstydu .... a w temacie .... Pan Marcin był dla mnie zaskoczeniem .... inaczej Go sobie wyobrażałam .... jako większego luzaka - a tu się okazuje , ze to bardzo zasadnicza i konkretna osoba .... ogólnie zaskoczeniem były dla mnie osoby z Redakcji i Wydawnictwa .... całkowity luz, bez niepotrzebnego usztywniania ... się okazuje , że tam pracują normalni śmiertelnicy którzy także lubią się bawić ... bo pisząc na forum ciężko sobie to jakoś poukładać - dopiero przy bliskim bezpośrednim poznaniu wszystko staje się jasne .... poza tym nie było zaskoczeń .... ja po prostu wiedziałam jak będzie .... głośno , śmieszno, fajnie .... Link do komentarza
Barbossa Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #16 Napisano 15 czerwca 2010 mnie natomiast zaskoczyło, że Wiadoma Nam Osoba potrafiła tak skutecznie gdzieś schować swojego osiemnastokołowca, że nie dane mi było pomacać tych sławnych byczych rogów umieszczonych na masce tego potworaszkoda no i jak szybko, a raczej nagle, zmyła się Redakcja, to też mnie zaskoczyło,hmmm, tak mi się wydawało, że nagle, ale może to tylko takie wrażenie,spowodowane intensywnością mikrowarsztatów z prezentacją produktów Stasia Link do komentarza
daggulka Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #17 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat no i jak szybko, a raczej nagle, zmyła się Redakcja, to też mnie zaskoczyło, Rozwiń mnie nie tyle zaskoczyło, co żałowałam .... bo naprawdę integracja była pełna i bezkompromisowa , co mi się bardzo podobało ... włącznie ze śpiewaniem przy gitarze - potem nam głosów brakowało w niektórych utworach ... Link do komentarza
Gość Adriana Jakubowska Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #18 Napisano 15 czerwca 2010 nie tak szybko i nie tak nagle, rzeczywiście to mógł być skutek nadmiaru prezentacji.Większość redakcji została bardzo hucznie pożegnana, a mniejszość jeszcze trochę została (w tym moja skromna osoba).Adriana Link do komentarza
Barbossa Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #19 Napisano 15 czerwca 2010 toć jak Rejtan pod nogi/koła rzucać się, drąc koszulę, nie będę, pożegnać tylko mogłemTwa osoba skromną niezwykle musiała być, gdyż nie zauważyłem, chyba, że to znowu przez te prezentacje... Link do komentarza
PeZet Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #20 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat (...) ogólnie zaskoczeniem były dla mnie osoby z Redakcji i Wydawnictwa .... całkowity luz, bez niepotrzebnego usztywniania ... się okazuje , że tam pracują normalni śmiertelnicy którzy także lubią się bawić ... bo pisząc na forum ciężko sobie to jakoś poukładać - dopiero przy bliskim bezpośrednim poznaniu wszystko staje się jasne .... poza tym nie było zaskoczeń .... ja po prostu wiedziałam jak będzie .... głośno , śmieszno, fajnie .... Rozwiń O, to, to. Zaskoczył mnie kompletnie oscypek z grilla. Nigdym nie sądził, że się go grilluje - i to z takim skutkiem.Zaskoczył mnie baner, którego w pierwszej chwili nie pojąłem. Myślałem, że to równoległa impreza, tylko te kolory jakoś znajome... A im bardziej się zastanawiałem nad rozwinięciem skrótu, tym bardziej mnie to zaskakiwało. I bawiło. Cały czas mnie bawi ten pomysł.Zaskoczyli mnie Forumowicze. A właściwie, tu się muszę rozwinąć, więc jakby co, to tu można skończyć mnie czytać.Pisząc na forum dyskutuję z różnymi osobami. Z niektórymi zawiązuje się całkiem spora wymiana informacji. Jadę ci ja potem na Letnią Konferencję i rozmawiam z osobami, o których mam mgliste wrażenie, że wiem kto zacz. Wracam do domu, wchodzę na forum i teraz dopiero uświadamiam sobie, z kim się spotkałem. Sprawdzam korespondencję, odtwarzam rozmowy. I to mnie zaskoczyło, jako nowe doświadczenie, że - tego trzeba się nauczyć - do takiego spotkania trzeba się przygotować: kto jest kim. A warto, bo nie napiszesz wszystkiego, o co możesz spytać paszczą.Chyba, że już się zna, bo się było, to się wie. Link do komentarza
Draagon Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #21 Napisano 15 czerwca 2010 A mnie zaskoczyło.. to że nie tak sobie Was wyobrażałem Dagulę a i owszem rozpoznałem od razu.. ale ciril.. gdzie, te zębiska nocne.. z avatara No i żałuję trochę ten tego, że nie umiałem dopasować postów do poszczególnych osób jakoś komputer w głowie się przegrzał A miałem taką masę pytań...I faktycznie - że redakcja to normalne ludziska - pod wieczór się kapnąłęm dopiero że mieli czerwone etykiety Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #22 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat I faktycznie - że redakcja to normalne ludziska - pod wieczór się kapnąłęm dopiero że mieli czerwone etykiety Rozwiń Ja przez pół imprezy nie zwracałem na kolor uwagi mówie coś tam sobie napisali itp. Dopiero podczas rozmowy w osób z czerwonymi identyfikatorami zajarzyłem o co kaman Link do komentarza
PeZet Napisano 15 czerwca 2010 Udostępnij #23 Napisano 15 czerwca 2010 Cytat Ja przez pół imprezy nie zwracałem na kolor uwagi mówie coś tam sobie napisali itp. Dopiero podczas rozmowy w osób z czerwonymi identyfikatorami zajarzyłem o co kaman Rozwiń Cooliber, co ty piszesz/mówisz??? To ja pojęcia nie miałem, gdzie jest Redakcja. Patrz, jak to trzeba być czujnym, kurczę... Link do komentarza
retrofood Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #24 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat No i żałuję trochę ten tego, że nie umiałem dopasować postów do poszczególnych osób jakoś komputer w głowie się przegrzał A miałem taką masę pytań... Rozwiń Tak chciałeś już po pierwszym... "razie"??? Nie tak prędko! To w zasadzie nigdy nikomu nie wychodzi... Wiesz przecież. Link do komentarza
Ciril Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #25 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat A mnie zaskoczyło.. to że nie tak sobie Was wyobrażałem Dagulę a i owszem rozpoznałem od razu.. ale ciril.. gdzie, te zębiska nocne.. z avatara No i żałuję trochę ten tego, że nie umiałem dopasować postów do poszczególnych osób jakoś komputer w głowie się przegrzał A miałem taką masę pytań...I faktycznie - że redakcja to normalne ludziska - pod wieczór się kapnąłęm dopiero że mieli czerwone etykiety Rozwiń Hihihi, i pozwoliłeś mi się do Twojej Skarbuni dotykać Link do komentarza
daggulka Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #26 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat Dagulę a i owszem rozpoznałem od razu.. Rozwiń jak każdy ..... najpierw wszyscy do Dagi bo tylko ona rozpoznawalna .... ale z drugiej strony ..... ufffff .... dla nikogo nie byłam zaskoczeniem .... jestem w realu taka jak na forum : głośna , rozkrzyczana , wszędobylska i wkurzająca .... Link do komentarza
elutek Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #27 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat Zapraszam do opisywania największego zaskoczenia, które Państwa spotkało na Zlocie. Może to być zdarzenie, osobowość lub niesamowity głos z karaoke.PozdrawiamMarcin Szymanik Rozwiń no, dobrze, było trochę tych zaskoczeń... przede wszystkim rozmach imprezy - tyle ludzi, tyle atrakcji, mnóstwo jadła i picia a tak mniej oficjalnie /kolejność przypadkowa/ zaskoczyło mnie:że ktoś ma ładniejsze dziecko od moich /Draagon /że pewien kwas wcale nie był kwaśny że jeden forumowicz nawet za pieniądze nie chciał ze mną tańczyć że można się zwierzyć się zupełnie obcemu /do tej pory/ człowiekowi że można godzinę biegać po deszczu i szukać pewnego zaginionego Link do komentarza
Barbossa Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #28 Napisano 16 czerwca 2010 "brzmi" strasznie...mimo tych gęb :-/ Link do komentarza
daggulka Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #29 Napisano 16 czerwca 2010 elutek ... ja ze wszystkim na temat oprócz jednej rzeczy - który to nawet za kase tańczyć nie chciał? a jeśli o pieniądzach , to Ciril na zlocie oddała mi kasę - tańcząc erotycznie przede mną włożyła mi money za stanik .... i to wszystko na widoku publicznym .... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #30 Napisano 16 czerwca 2010 o to dla mnie największym zaskoczeniem było to, że można od razu poznać kogoś, o kim się wie tylko z forum....wygląd i styl bycia...wiadomo o kogo chodzi....gratki dla bajbagi Link do komentarza
retrofood Napisano 16 czerwca 2010 Udostępnij #31 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat no, dobrze, było trochę tych zaskoczeń... że można godzinę biegać po deszczu i szukać pewnego zaginionego Rozwiń Napisz na PW co to za łachudra... ubiję!!! Link do komentarza
Ciril Napisano 17 czerwca 2010 Udostępnij #32 Napisano 17 czerwca 2010 Daga, jak ja to mówię : rura i do przodu...Aczkolwiek było łatwiej te 20 kg temu Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 czerwca 2010 Udostępnij #33 Napisano 17 czerwca 2010 Cytat Napisz na PW co to za łachudra... ubiję!!! Rozwiń Oj .... się chłopak nie ucieszy ... Link do komentarza
Baru Napisano 17 czerwca 2010 Udostępnij #34 Napisano 17 czerwca 2010 Cytat Napisz na PW co to za łachudra... ubiję!!! Rozwiń Ja wiem!! Ja wiem!!Bo tez latałam zaniepokojona przez Elutka , a on - jak to on - ze stoickim spokojem... Link do komentarza
daggulka Napisano 17 czerwca 2010 Udostępnij #35 Napisano 17 czerwca 2010 Cytat Ja wiem!! Ja wiem!!Bo tez latałam zaniepokojona przez Elutka , a on - jak to on - ze stoickim spokojem... Rozwiń no ... a jakie spanikowane przyleciały .... od razu mówiłam, że przesadzają i żeby Mu nie przeszkadzać ... Link do komentarza
TINEK Napisano 19 czerwca 2010 Udostępnij #36 Napisano 19 czerwca 2010 w końcu jestem sławny Link do komentarza
Trzylwy Napisano 20 czerwca 2010 Udostępnij #37 Napisano 20 czerwca 2010 Ale możesz tę sławę zdrowiem przypłacić. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się