elutek Napisano 1 czerwca 2010 Udostępnij #251 Napisano 1 czerwca 2010 i znowu będę w gazecie... Link do komentarza
jętka Napisano 1 czerwca 2010 Udostępnij #252 Napisano 1 czerwca 2010 Cytat Szanowni Państwo na Zlocie Forumowiczów BudujemyDom.pl będziemy robić zdjęcia, a relacja trafi również do drukowanej wersji miesięcznika. Już teraz prosimy o przygotowanie najlepszych uśmiechów O matko, takich cudów nawet na weselu nie miałam Zaznaczam, że już wczoraj rozpoczęłam zabiegi upiększające Link do komentarza
retrofood Napisano 1 czerwca 2010 Udostępnij #253 Napisano 1 czerwca 2010 Cytat O matko, takich cudów nawet na weselu nie miałam Zaznaczam, że już wczoraj rozpoczęłam zabiegi upiększające Trochę późno, ale staraj się, staraj... Link do komentarza
coolibeer Napisano 1 czerwca 2010 Udostępnij #254 Napisano 1 czerwca 2010 Cytat Trochę późno, ale staraj się, staraj... lepiej późno niż wcale 11 Dni Do Imprezy Link do komentarza
daggulka Napisano 1 czerwca 2010 Autor Udostępnij #255 Napisano 1 czerwca 2010 Cytat O matko, takich cudów nawet na weselu nie miałam Zaznaczam, że już wczoraj rozpoczęłam zabiegi upiększające a ja nawet nie zaczynam .... i tak nic nie pomoże ... Link do komentarza
daggulka Napisano 1 czerwca 2010 Autor Udostępnij #256 Napisano 1 czerwca 2010 CZY WSZYSCY JUŻ ZAREZERWOWALI SOBIE NOCLEG U PANI OSIŃSKIEJ?PRZYPOMINAM - NOCLEG KAŻDY REZERWUJE SAM , WSZELKIE INFORMACJE W PIERWSZYM WPISIE WĄTKU ...Do soboty przyjmujemy zgłoszenia do udziału w zlocie ..... zapraszamy do zapisów na listę obecności ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 1 czerwca 2010 Udostępnij #257 Napisano 1 czerwca 2010 Cytat CZY WSZYSCY JUŻ ZAREZERWOWALI SOBIE NOCLEG U PANI OSIŃSKIEJ?PRZYPOMINAM - NOCLEG KAŻDY REZERWUJE SAM , WSZELKIE INFORMACJE W PIERWSZYM WPISIE WĄTKU ...Do soboty przyjmujemy zgłoszenia do udziału w zlocie ..... zapraszamy do zapisów na listę obecności ... Oślepłem babo Jedna Kurde kto mi zapłaci teraz za okuliste no./../. Link do komentarza
Baru Napisano 2 czerwca 2010 Udostępnij #258 Napisano 2 czerwca 2010 (edytowany) 10 DZIONKÓW!!! Edytowano 2 czerwca 2010 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 czerwca 2010 Udostępnij #259 Napisano 2 czerwca 2010 Cytat 10 DZIONKÓW!!! Albo 10 Buteleczek jak kto woli Trzymajta się bo na prostą finiszową już wchodzimy Link do komentarza
retrofood Napisano 2 czerwca 2010 Udostępnij #260 Napisano 2 czerwca 2010 Kurcze, mamuśka mi w piątek do Włochów wyjeżdża... może i ja bym w piątek przyjechał... będzie tam kto? Bo samemu to nudnowato troszkę... Link do komentarza
daggulka Napisano 2 czerwca 2010 Autor Udostępnij #261 Napisano 2 czerwca 2010 Cytat Kurcze, mamuśka mi w piątek do Włochów wyjeżdża... może i ja bym w piątek przyjechał... będzie tam kto? Bo samemu to nudnowato troszkę... no bedzie , bedzie ..... nawet powiem więcej .... sporo nas tam w ten piątek bedzie .... Link do komentarza
retrofood Napisano 2 czerwca 2010 Udostępnij #262 Napisano 2 czerwca 2010 Nie w ten, tylko za tydzień Link do komentarza
daggulka Napisano 2 czerwca 2010 Autor Udostępnij #263 Napisano 2 czerwca 2010 Cytat Nie w ten, tylko za tydzień no właśnie ..... nie w ten tylko za tydzień .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 czerwca 2010 Udostępnij #264 Napisano 2 czerwca 2010 Pozostało Tylko DNI DO ZLOTU Link do komentarza
daggulka Napisano 2 czerwca 2010 Autor Udostępnij #265 Napisano 2 czerwca 2010 piękna ta Twoja jednocyfrówka , Misiek ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 czerwca 2010 Udostępnij #266 Napisano 2 czerwca 2010 Cytat piękna ta Twoja jednocyfrówka , Misiek ... Zawsze jestem oryginalny Jutro wam pokaże kolejną Link do komentarza
retrofood Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #267 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat no właśnie ..... nie w ten tylko za tydzień .... Pisać mi tu na PW dlaczego ja nic o tym nie wiem. Link do komentarza
daggulka Napisano 3 czerwca 2010 Autor Udostępnij #268 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat Pisać mi tu na PW dlaczego ja nic o tym nie wiem. no przeca gdzieś na wątku zlotowym pisałam, że jadę w piątek .... i że kilka osób jeszcze w piątek też jedzie .... trza było doczytać .... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #269 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat no przeca gdzieś na wątku zlotowym pisałam, że jadę w piątek .... i że kilka osób jeszcze w piątek też jedzie .... trza było doczytać .... I ja będę w piątek . A właściwie to jestem cały czas Link do komentarza
retrofood Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #270 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat no przeca gdzieś na wątku zlotowym pisałam, że jadę w piątek .... i że kilka osób jeszcze w piątek też jedzie .... trza było doczytać .... wiesz że mię nie było, skąd mam wiedzieć potem, gdzie szukać tego przedtem... Link do komentarza
daggulka Napisano 3 czerwca 2010 Autor Udostępnij #271 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat wiesz że mię nie było, skąd mam wiedzieć potem, gdzie szukać tego przedtem... kurcze ... no sorki, Retro .... wybacz - daleko posunięta jestem w czasie , skleroza i te sprawy ... no ale teraz już wiesz .... Link do komentarza
retrofood Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #272 Napisano 3 czerwca 2010 Wiem, że nie zapraszacie. Trudno. Obejdźcie się smakiem. Dębianki nie będzie. Howgh! Link do komentarza
daggulka Napisano 3 czerwca 2010 Autor Udostępnij #273 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat Wiem, że nie zapraszacie. Trudno. Obejdźcie się smakiem. Dębianki nie będzie. Howgh! noż kurde ..... teraz to mnie wkurzyłeś .... słuchaj no , wstręciuchu jeden ..... jakiś czas temu - zaraz po powstaniu idei zlotu pytałam ludzi kto jedzie w piątek .... entuzjazmu specjalnie nie zanotowałam po tym pytaniu , więc temat odpuściłam i nie monitorowałam, nie nalegałam, nie pytałam .....potem napisałam, że ja jadę ... a inni jak chcą..... i powiem szczerze , że raptem kilka osób mi na priv czy tam gdzieś w wątkach zasygnalizowało , że jedzie w piątek - ale ponieważ każdy sam sobie noclegi załatwiał poza mną , więc nie czułam się upoważniona aby temat drążyć czy kogoś namawiać....wiem , że jedzie kilka osób ..... nikt extra nikogo nie zaprasza , bo w piątek extra szaleństw ja akurat nie przewiduję - w sobotę trza jakoś wyglądać ... a nie spłynąć kole 24 jak na jednej z imprez .... czyli każdy se pewnikiem jakieś piwko kupi i zasiądziemy pod wiatą .... nie ma żadnej zorganizowanej nasiadówy .... kto bedzie to bedzie .... więc nie zapraszam - bo nikogo nie zapraszałam .... ino Ci uparty łośle mówię - przyjedź jak i niektórzy co chcą - przyjeżdżają.... Link do komentarza
retrofood Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #274 Napisano 3 czerwca 2010 Jak nie bedą gwałcić to po co przyjade? Link do komentarza
daggulka Napisano 3 czerwca 2010 Autor Udostępnij #275 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat Jak nie bedą gwałcić to po co przyjade? Link do komentarza
abdom Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #276 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat Jak nie bedą gwałcić to po co przyjade? Opłaca się jechać taki szmat drogi tylko po to, żeby ktoś Cię zgwałcił? Może wystarczy przejść sie wieczorem na spacer do mniej spokojnej dzielnicy..... Link do komentarza
retrofood Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #277 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat Opłaca się jechać taki szmat drogi tylko po to, żeby ktoś Cię zgwałcił? Może wystarczy przejść sie wieczorem na spacer do mniej spokojnej dzielnicy..... Ja się lubię zmieniać miejscami... Link do komentarza
dzempel Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #278 Napisano 3 czerwca 2010 to Ty też lubić czasami gwałcić ? czy też być gwałconym Link do komentarza
retrofood Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #279 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat to Ty też lubić czasami gwałcić ? czy też być gwałconym A kto mówi o gwałceniu! To hobby! Link do komentarza
dzempel Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #280 Napisano 3 czerwca 2010 taaa .....zależy gdzie kto leży Link do komentarza
abdom Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #281 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat taaa .....zależy gdzie kto leży No bo wicie rozumicie:Przy seksie od tyłu najważniejsza jest jedna zasada - ŻEBY BYĆ Z TYŁU !!!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 3 czerwca 2010 Autor Udostępnij #282 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat No bo wicie rozumicie:Przy seksie od tyłu najważniejsza jest jedna zasada - ŻEBY BYĆ Z TYŁU !!!!! ale to napisane z pozycji ..... faceta , nie? Link do komentarza
abdom Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #283 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat ale to napisane z pozycji ..... faceta , nie? Uhm. Przeważnie piszę ze swojej "pozycji" Link do komentarza
daggulka Napisano 3 czerwca 2010 Autor Udostępnij #284 Napisano 3 czerwca 2010 Cytat Uhm. Przeważnie piszę ze swojej "pozycji" ufffffff .... Link do komentarza
retrofood Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #285 Napisano 3 czerwca 2010 I to jest tak zwana teoria względności:taka sama czynność, czasem to rozkosz, a czasem gwałt... Link do komentarza
retrofood Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #286 Napisano 3 czerwca 2010 Kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać zgodnie z jej życzeniem Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #287 Napisano 3 czerwca 2010 Słuchajcie nie zaśmiecajcie tego wątku. Od tego jest Pierdołowo Link do komentarza
dzempel Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #288 Napisano 3 czerwca 2010 łał pogoniła nas straż miejska "bob budowniczy " dobra dobra spadamy do wątku o głupotach Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 czerwca 2010 Udostępnij #289 Napisano 4 czerwca 2010 DNI DO ZLOTU Link do komentarza
daggulka Napisano 4 czerwca 2010 Autor Udostępnij #290 Napisano 4 czerwca 2010 pozostało dni .... Link do komentarza
adam_mk Napisano 5 czerwca 2010 Udostępnij #291 Napisano 5 czerwca 2010 Tak się waham....Brać dmuchańca czy nie?Będzie lało i zatapiało czy już nie?No - i czy zabrać jaką puchową kurtałkę...Wieczorami bywa i 3 stc...A komuś się ociepla...Adam M. Link do komentarza
dzempel Napisano 5 czerwca 2010 Udostępnij #292 Napisano 5 czerwca 2010 Dopiero teraz 7 COOLIBEERMichał zadecydował Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2010 Autor Udostępnij #293 Napisano 5 czerwca 2010 Cytat Dopiero teraz 7 COOLIBEERMichał zadecydował tia .... to niech COOLIBEER dziś już więcej nie pije .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #295 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat pozostało dni .... Daga oszukujesz a o to bym cie niegdy nie posądził. A jednak...Pozostało Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij #296 Napisano 7 czerwca 2010 Cytat Daga oszukujesz a o to bym cie niegdy nie posądził. A jednak... co oszukujesz , co oszukujesz .... ja już soboty nie wliczałam bo od rana imprezujemy .... dobra , dobra .... trzasnęłam się .... sorki ... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij #297 Napisano 7 czerwca 2010 a w ogóle ciekawe ile nas tam w ten piątek będzie .... coby sie nie okazało, że wszyscy .... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij #298 Napisano 7 czerwca 2010 no prrrrrrrroszę .... się gadzinki nie chcą przyznać .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #299 Napisano 7 czerwca 2010 No My będziemy z Wami śmigali od Częstochowy. Popołudniu dojedzie Dżampelka Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 czerwca 2010 Udostępnij #300 Napisano 7 czerwca 2010 Nocleg zaklepany -Jeszcze tylko "charczących" do kompletu trzeba ustalić - Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się