Redakcja Napisano 22 kwietnia 2015 Udostępnij #1 Napisano 22 kwietnia 2015 (edytowany) To jest temat w którym można zapisywać się na Letnią Konferencję Aktywu Forum - LetKA 2015.Prosimy o zapisywanie się na Zlot do 1 czerwca 2015.Noclegi każdy rezerwuje samodzielnie do 3 czerwca w Ludowej Altanie wysyłając maila na kontakt@ludowaaltana.plPodczas zapisywania proszę podawać:- ilość osób, - czy pobyt będzie z noclegiem, czy bez, - pobyt od piątku czy od soboty.Na konferencję można przyjechać w sobotę 13 czerwca i wrócić do domu. Dla chętnych na głębszą integrację zapraszamy już od piątku. Więcej informacji na temat noclegów i miejsca umieszczę dziś w wątku zlotowym PozdrawiamMarcin1. daggulka - 1 osoba , od piątku z noclegami2. bajbaga - 1 osoba , od piątku z noclegami3-7 Trzylwy i Trzylwowa z trojgiem Lwiątek 8. TINEK - 1 osoba , od piątku z noclegami9-13. autorushd z żoną i trojgiem dzieci14,15. am1978 + osoba towarzysząca16-18. PeZet + 2 osoby, bez noclegu19. Adam_mk - 1 osoba , od piątku z noclegami20 Barbossa - 1 osoba , od piątku z noclegami22-25 - guzolot + pociechy sztuk 3 - bez noclegu26. Baru - 1 osoba , od piątku z noclegami27. Moose - jeden nocleg (piątek/sobota)28-35. Gaweł + córka + mama + siostra z ekipą. - bez noclegu36-37. molytek + mąż molyt - bez noclegu38-39. Osoby towarzyszące Moose - bez noclegów , tylko sobota40-42. r-32 + Kosiarka + córka43. Jeea - od piątku, z noclegami44-47. coolibeer + Beata + Junior, tylko sobota48-49. an-bud z osobą towarzyszącą - od piątku , z noclegami 50. bobiczek51. Pit-4 - od piątku , z noclegami52. petrus es, tylko sobota Edytowano 8 czerwca 2015 przez Redakcja (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 22 kwietnia 2015 Udostępnij #2 Napisano 22 kwietnia 2015 Wreszcie, nareszcie .... jest !!! Miejsce super, termin mi pasuje .... przybędę Cóż mogę napisać ... od siebie. Przede wszystkim to , że bardzo sie cieszę że Zlot sie odbędzie. Mam nadzieję, że frekwencja dopisze tak jak zwykle. Na pewno warto wziąć udział , pewnie będzie sporo atrakcji rozmaitych jak co roku. Teraz bedzie jeszcze ciekawiej bo miejsce nowe .Zachęcam do zglaszania obecności Link do komentarza
bajbaga Napisano 22 kwietnia 2015 Udostępnij #3 Napisano 22 kwietnia 2015 Tysz swój akces potwierdzam w sztukach 1 i 2 noclegami Link do komentarza
daggulka Napisano 22 kwietnia 2015 Udostępnij #4 Napisano 22 kwietnia 2015 Cytat Tysz swój akces potwierdzam w sztukach 1 i 2 noclegami Znaczy będziesz występował w sztukach dwóch czy trzech , bo się pogubiłam? Link do komentarza
Gość stach Napisano 22 kwietnia 2015 Udostępnij #5 Napisano 22 kwietnia 2015 Ja zrozumiałem, że sam jeden będzie nocował przez dwie noce... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 22 kwietnia 2015 Udostępnij #6 Napisano 22 kwietnia 2015 Zgłaszam chęć uczestnictwa całą rodziną, znaczy się 2+3. Link do komentarza
daggulka Napisano 22 kwietnia 2015 Udostępnij #7 Napisano 22 kwietnia 2015 Cytat Zgłaszam chęć uczestnictwa całą rodziną, znaczy się 2+3. Już wiesz czy z noclegami , czy bez i na jak długo? Link do komentarza
TINEK Napisano 22 kwietnia 2015 Udostępnij #8 Napisano 22 kwietnia 2015 (edytowany) WitamTinek solo - od piątku do niedzieli (z noclegami) Edytowano 22 kwietnia 2015 przez TINEK (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 22 kwietnia 2015 Udostępnij #9 Napisano 22 kwietnia 2015 Cytat WitamTinek solo - od piątku do niedzieli (z noclegami) RE-WE-LA !!! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 23 kwietnia 2015 Udostępnij #10 Napisano 23 kwietnia 2015 Cytat Już wiesz czy z noclegami , czy bez i na jak długo? Raczej tylko sobota, ale to się jeszcze dociera. Link do komentarza
daggulka Napisano 23 kwietnia 2015 Udostępnij #11 Napisano 23 kwietnia 2015 Cytat Raczej tylko sobota, ale to się jeszcze dociera. Pertraktuj, negocjuj, przekupuj ... rób co chcesz , żebyście tylko byli od piątku Link do komentarza
Baru Napisano 23 kwietnia 2015 Udostępnij #12 Napisano 23 kwietnia 2015 Cytat Pertraktuj, negocjuj, przekupuj ... rób co chcesz , żebyście tylko byli od piątku Tak!! Popieram!Żeby znowu Katarzyna Twoja nie była poszkodowana!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 23 kwietnia 2015 Udostępnij #13 Napisano 23 kwietnia 2015 Cytat Tak!! Popieram!Żeby znowu Katarzyna Twoja nie była poszkodowana!!! Bara ... jak dobrze Cię tu widzieć . Link do komentarza
bajbaga Napisano 23 kwietnia 2015 Udostępnij #14 Napisano 23 kwietnia 2015 Bara - a Ty się wahasz. czy jesteś stabilna ? Link do komentarza
autorushd Napisano 23 kwietnia 2015 Udostępnij #15 Napisano 23 kwietnia 2015 proszę także mnie z rodzinka dopisać tj 2+3. Bez noclegów tylko na sobotę. Link do komentarza
am1978 Napisano 23 kwietnia 2015 Udostępnij #16 Napisano 23 kwietnia 2015 Proszę o dopisanie mnie do listy 1+1 Tylko sobota. Link do komentarza
daggulka Napisano 23 kwietnia 2015 Udostępnij #17 Napisano 23 kwietnia 2015 (edytowany) Cytat Proszę o dopisanie mnie do listy 1+1 Tylko sobota. Oczywiście Ale , aleeeee, aleeeeeee ... dlaczegóż tylko sobota ?! Edytowano 23 kwietnia 2015 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
PeZet Napisano 23 kwietnia 2015 Udostępnij #18 Napisano 23 kwietnia 2015 Zapisuję się, a jakże: PeZet + 2 osoby, bez noclegu, yes, yes. I pies! Link do komentarza
molytek Napisano 24 kwietnia 2015 Udostępnij #19 Napisano 24 kwietnia 2015 albo nie widzę, albom ślepy molyt, ale do kiedy trzeba się zdecydować? Link do komentarza
daggulka Napisano 24 kwietnia 2015 Udostępnij #20 Napisano 24 kwietnia 2015 Cytat albo nie widzę, albom ślepy molyt, ale do kiedy trzeba się zdecydować? Ooooooops .... Redakcja nie określiła faktycznie. Pewnie zajrzą w poniedziałek i dookreślą Link do komentarza
adam_mk Napisano 26 kwietnia 2015 Udostępnij #21 Napisano 26 kwietnia 2015 Można mnie wpisać od piątku.Nowych kataklizmów nie przewiduję, to tym razem będę!Odstresuję się, bo mi się to należy!Adam M. Link do komentarza
Barbossa Napisano 26 kwietnia 2015 Udostępnij #22 Napisano 26 kwietnia 2015 dołańczam Link do komentarza
daggulka Napisano 26 kwietnia 2015 Udostępnij #23 Napisano 26 kwietnia 2015 Cytat Można mnie wpisać od piątku.Nowych kataklizmów nie przewiduję, to tym razem będę!Odstresuję się, bo mi się to należy!Adam M. I bardzo dobrze - pewnie że się należy Cytat dołańczam Dopisałam Link do komentarza
Draagon Napisano 26 kwietnia 2015 Udostępnij #24 Napisano 26 kwietnia 2015 Ja żona + córka + pies czyli model rodzinny 2 +1,5 jeszcze rozważam opcję noclegu piątkowego ( jak z płatnością za kinder bueno 5 letnie ? ) Link do komentarza
daggulka Napisano 26 kwietnia 2015 Udostępnij #25 Napisano 26 kwietnia 2015 Cytat Ja żona + córka + pies czyli model rodzinny 2 +1,5 jeszcze rozważam opcję noclegu piątkowego ( jak z płatnością za kinder bueno 5 letnie ? ) Ja zapisuję już na listę , a na zadane pytanie odpowie Redakcja Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 kwietnia 2015 Autor Udostępnij #26 Napisano 27 kwietnia 2015 Cytat albo nie widzę, albom ślepy molyt, ale do kiedy trzeba się zdecydować? Już dopisałem Proszę o deklarację uczestnictwa do 1 czerwca. Cytat Ja żona + córka + pies czyli model rodzinny 2 +1,5 jeszcze rozważam opcję noclegu piątkowego ( jak z płatnością za kinder bueno 5 letnie ? ) W sprawie noclegów proszę o kontakt z gospodarstwem, w którym odbędzie się spotkanie. tel. kom. 695-743-265tel. kom. 601-376-423tel./fax (22) 729-90-69kontakt@ludowaaltana.plhttp://www.ludowaaltana.pl Link do komentarza
daggulka Napisano 29 kwietnia 2015 Udostępnij #27 Napisano 29 kwietnia 2015 Cisza nastała jak makiem .... ktoś coś? Draagon - pytałeś o te połówki? Masz jakieś informacje? Link do komentarza
Draagon Napisano 29 kwietnia 2015 Udostępnij #28 Napisano 29 kwietnia 2015 A tak mam - pies nie może spać w hotelu ale w aucie już takJak dziecko śpi w łóżku z rodzicami to się płaci za 2-osobowy pokój - jak w osobnym - to 3 osobowy pokójPotwierdzenie rezerwacji 1 dzień przed.. ja będę na piątkowej gali Link do komentarza
daggulka Napisano 29 kwietnia 2015 Udostępnij #29 Napisano 29 kwietnia 2015 (edytowany) Cytat A tak mam - pies nie może spać w hotelu ale w aucie już takJak dziecko śpi w łóżku z rodzicami to się płaci za 2-osobowy pokój - jak w osobnym - to 3 osobowy pokójPotwierdzenie rezerwacji 1 dzień przed.. ja będę na piątkowej gali W sensie sam, a żona z resztą rodziny dojedzie w sobotę? Czy wszyscy będziecie od piątku Przemku? Czy tylko w piątek ? Bo coś niejasno to napisałeś Edytowano 29 kwietnia 2015 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 29 kwietnia 2015 Autor Udostępnij #30 Napisano 29 kwietnia 2015 Rozmawiałem z właścicielem Ludowej Altany. Ustaliliśmy, że każda osoba chcąca nocować musi samodzielnie ustalić nocleg do 3 czerwca i zapłacić zaliczkę. Można oczywiście zarezerwować nocleg nawet na dzień przed pobytem, ale nie daje to gwarancji, że będą wolne miejsce noclegowe.Podaję jeszcze raz kontakt w sprawie noclegów:tel. kom. 695-743-265tel. kom. 601-376-423tel./fax (22) 729-90-69kontakt@ludowaaltana.plhttp://www.ludowaaltana.pl Link do komentarza
daggulka Napisano 29 kwietnia 2015 Udostępnij #31 Napisano 29 kwietnia 2015 No i mamy jasność . Będę przekorna i napiszę maila zamiast zadzwonić Link do komentarza
Draagon Napisano 29 kwietnia 2015 Udostępnij #32 Napisano 29 kwietnia 2015 Cytat W sensie sam, a żona z resztą rodziny dojedzie w sobotę? Czy wszyscy będziecie od piątku Przemku? Czy tylko w piątek ? Bo coś niejasno to napisałeś Ja=My - ot taka zależność smokowa Cytat Rozmawiałem z właścicielem Ludowej Altany. Ustaliliśmy, że każda osoba chcąca nocować musi samodzielnie ustalić nocleg do 3 czerwca i zapłacić zaliczkę. No i redakcja miesza na półmetku - to mam płacić czy nie - bo mi mówili że nie, tylko mam potwierdzić dzień przed.. Link do komentarza
Redakcja Napisano 30 kwietnia 2015 Autor Udostępnij #33 Napisano 30 kwietnia 2015 Cytat No i redakcja miesza na półmetku - to mam płacić czy nie - bo mi mówili że nie, tylko mam potwierdzić dzień przed.. Napisałem tylko to, co dowiedziałem się od właściciela. Nie wyklucza to indywidualnych ustaleń. Pierwszy raz mamy spotkanie w Ludowej Altanie, więc musimy się "dotrzeć" Generalnie, lepiej ustalić wcześniej nocleg, aby nie było niespodzianek. Link do komentarza
daggulka Napisano 30 kwietnia 2015 Udostępnij #34 Napisano 30 kwietnia 2015 Skontaktować się z nimi w sprawie noclegu i tak każdy musi - zadzwoni, to się dowie co i jak Link do komentarza
guzolot Napisano 4 maja 2015 Udostępnij #35 Napisano 4 maja 2015 WitamZapisuję się na sobotę bez noclegu.1 os dorosła + 3 dzieciaki.Pozdrawiam.Andrzej Link do komentarza
daggulka Napisano 4 maja 2015 Udostępnij #36 Napisano 4 maja 2015 Cytat WitamZapisuję się na sobotę bez noclegu.1 os dorosła + 3 dzieciaki.Pozdrawiam.Andrzej Witam, już pędzę zapisać Link do komentarza
Gość stach Napisano 4 maja 2015 Udostępnij #37 Napisano 4 maja 2015 Cytat WitamZapisuję się na sobotę bez noclegu.1 os dorosła + 3 dzieciaki.Pozdrawiam.Andrzej I pięknie !!!Więcej początkujących... Śmiało przybywajcie Link do komentarza
daggulka Napisano 4 maja 2015 Udostępnij #38 Napisano 4 maja 2015 Cytat I pięknie !!!Więcej początkujących... Śmiało przybywajcie Nie ma co się wstydzić Link do komentarza
Baru Napisano 5 maja 2015 Udostępnij #39 Napisano 5 maja 2015 Pisz, Różowa!Od piątku do niedzieli.Ino tamte ludzie na emaila o rezerwację mi nie odpowiedzieli :-(Pisz, Różowa!Od piątku do niedzieli.Ino tamte ludzie na emaila o rezerwację mi nie odpowiedzieli :-( Link do komentarza
daggulka Napisano 5 maja 2015 Udostępnij #40 Napisano 5 maja 2015 Cytat Pisz, Różowa!Od piątku do niedzieli.Ino tamte ludzie na emaila o rezerwację mi nie odpowiedzieli :-( Ja się jeszcze nie zebrałam w sobie i nie napisałam Link do komentarza
Redakcja Napisano 6 maja 2015 Autor Udostępnij #41 Napisano 6 maja 2015 Cytat Pisz, Różowa!Od piątku do niedzieli.Ino tamte ludzie na emaila o rezerwację mi nie odpowiedzieli :-( Pan Damian nie zawsze może odebrać telefon, więc proszę się nie denerwować Prosił o wysyłanie maili na kontakt@ludowaaltana.pl z informacją o dacie i ilości osób. Wysłanie maila będzie równoznaczne z rezerwacją.P.S. Poprzednio podawałem numery telefonu do pana Damiana, ale chyba nie spodziewał się takiej popularności Link do komentarza
PeZet Napisano 6 maja 2015 Udostępnij #42 Napisano 6 maja 2015 Cytat (...)chyba nie spodziewał się takiej popularności To się zdziwi Altana, jak zobaczy pełen zestaw: z rezerwacji + z listy + tych spontanicznych + z Tych + nie z Tych. Link do komentarza
Baru Napisano 6 maja 2015 Udostępnij #43 Napisano 6 maja 2015 (edytowany) Cytat Pan Damian nie zawsze może odebrać telefon, więc proszę się nie denerwować Prosił o wysyłanie maili na kontakt@ludowaaltana.pl z informacją o dacie i ilości osób. Wysłanie maila będzie równoznaczne z rezerwacją.P.S. Poprzednio podawałem numery telefonu do pana Damiana, ale chyba nie spodziewał się takiej popularności Poniżej mail, jaki otrzymałam po ponownym wysłaniu prośby o rezerwację:"Witam,Istnieje możliwość noclegu w podanym terminie, jednak osoby ze zlotu proszę o rezerwację przy zapisie na imprezę.pozdrawiamDamian Pączek"Dzięki, Redakcjo, za wpisanie na listę :-). Różowa chyba zaspała Edytowano 6 maja 2015 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 6 maja 2015 Udostępnij #44 Napisano 6 maja 2015 Cytat Poniżej mail, jaki otrzymałam po ponownym wysłaniu prośby o rezerwację:"Witam,Istnieje możliwość noclegu w podanym terminie, jednak osoby ze zlotu proszę o rezerwację przy zapisie na imprezę.pozdrawiamDamian Pączek"Dzięki, Redakcjo, za wpisanie na listę :-). Różowa chyba zaspała Różowa zapisała nocą Link do komentarza
adam_mk Napisano 6 maja 2015 Udostępnij #45 Napisano 6 maja 2015 Znaczy, że co?Mam się tam emilkiem zapowiedzieć, bo inaczej czeka mnie nocleg na trawingu?Adam M. Link do komentarza
daggulka Napisano 6 maja 2015 Udostępnij #46 Napisano 6 maja 2015 Cytat Znaczy, że co?Mam się tam emilkiem zapowiedzieć, bo inaczej czeka mnie nocleg na trawingu?Adam M. Dobry trawing nie jest zły, Adasiu A serio - trzeba tam zadzwonić albo napisać .... ja się chyba zbiorę dzisiaj w sobie i napiszę Link do komentarza
adam_mk Napisano 6 maja 2015 Udostępnij #47 Napisano 6 maja 2015 Po solidnym Łomżingu nocleg na trawingu niegroźny.Dwóch aniołów wtedy czuwa nad odpoczywającym... Też zaemilkuję im.Adam M. Link do komentarza
Moose Napisano 6 maja 2015 Udostępnij #48 Napisano 6 maja 2015 Osia wpiszcie z 1 noclegiem pt-sb. Link do komentarza
daggulka Napisano 6 maja 2015 Udostępnij #49 Napisano 6 maja 2015 Cytat Osia wpiszcie z 1 noclegiem pt-sb. Zrobione Komu jeszcze, komu .... bo idę do domu ! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 6 maja 2015 Udostępnij #50 Napisano 6 maja 2015 Cytat Zrobione Komu jeszcze, komu .... bo idę do domu ! szerokiej drogi Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się