-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Teraz ciekawe, czy obecna władza też takie ustawy przepycha? Bo to o czym jest na początku to było też parę lat temu i jakoś czytałem, że można to było jakoś odwołać. Ale ja akurat jestem za tym, żeby infrastruktury nie rozsiewać gdzie się da, bo na upartego na bagnie też chałupę można postawić, czy na środku jeziora. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Uzasadnia się interesem państwa. Tyle. Taką ustawę (z dnia 14 kwietnia 2016 r.) uchwalono, Duda ją natychmiast podpisał i finito. Agencja Nieruchomości Rolnych Skarbu Państwa (później KOWR) dostała prawo decydowania i nikomu nie musi się tłumaczyć jakie przesłanki nia kierują. Mogłeś kupić 30 arów, a każdy wyższy areał mogą ci zablokować. Ty możesz mieć kupca za 100 tysięcy, ale ich cena jest 10 tysięcy i oni mają pierwszeństwo, jeśli chcą.
-
Ale słyszałeś o takim przypadku? I czym to było uzasadnione? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
No właśnie. W 2016 roku. Ciekawe... Agencja państwowa może zawsze zabrać każdej osobie prywatnej, jeśli tak se uzna, nawet po kilku latach od transakcji. No chyba, ze ziemię kupił Kościół, to wtedy nie wolno.
-
Ciekawe z kim tym razem zostaliśmy zdradzeni. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się