ile kosztuje życie w domu jednorodzinnym?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
No widzisz, a Ty jesteś zwyczajnie głupi, nie tylko niedoinformowany. Niestety, głupota jest nieuleczalna. Gorzej, że i dziedziczna, a potem rosną takie bęcwały, co wierzą w urojenia. Ale nie widzisz, że mają tylko to co ukradli.
-
Tym razem to chyba na 100% Heniu. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez zapas: Wy się łbami pozamienialiście najwyraźniej. Napisałem że ruskie maja technologie lepsza niżmy i ja nad tym ubolewam a wy zlecieliście się i najlepiej mnie upierdolcie w szambie wtedy wasze małe nędzne ego będzie spoko. A ty face od jelcyna to ty jakiś ruski agent ale jak najwyraźniej kolesiom z forum to nie przeszkadza, a wiedze masz tak marną jak ta wódka która piłeś z ruskimi bo ja w życiu z nimi nie piłem i pił nie będę. Nie zmieni to waszego biednego poglądu że ruskie byli w kosmosie a Polacy do dziś nie wysłali swojej rakiety w kosmos i mam tyle lat że widzę co ruskie mają a co My mamy. Za komuny chcieli mnie złamać ruskie ale się nie dałem (odpakowałem i odbiło to się na mojej karierze zawodowej) w przeciwieństwie to tego frajera co wódkę z ruskimi pił być może nawet z tymi co Polaków mordowali, rzygać mi się chce jak czytam samochwalcze teksty retrafoda. Jesteś chorzy i zaślepieni w swoich osądach. -
PS. W temacie pelletu
-
E tam, licząc kategorią ludzkiego życia to masz rację, ale w kategoriach kosmosu? Mrugnięcie okiem ledwo i tych gór ni ma, faluje na ich miejscu ocean. Naoglądałem się ostatnio różnych filmików na YT i zapamiętałe z nich taką ciekawostkę. Żaden, ale to ŻADEN gatunek istot żyjących na Ziemi nie przetrwał dłużej niż 15 mln lat. Mówi się czasem, że takie krokodyle to żyją od czasów przed dinozaurami, ale guzik prawda. Tamte to były zupełnie inne gatunki. Wspominam to w kontekście ludzi. Mamy przed sobą najwyżej 13 milionów lat. Chyba, że cos pie...olnie wcześniej.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się