daggulka Napisano wczoraj o 10:27 Autor #102 Napisano wczoraj o 10:27 5 minut temu, coolibeer napisał: Tak grilla planuje 2 dni. Ok, to biere kiełbache też
coolibeer Napisano wczoraj o 12:02 #103 Napisano wczoraj o 12:02 Dziękuję za zaliczki. Przelew poszedł. Voucher na pobyt mamy. Tak że spokojnie można przyjeżdżać 1
coolibeer Napisano wczoraj o 12:26 #105 Napisano wczoraj o 12:26 Umowę już mam i Voucher na pobyt również dla naszej grupy Garść ważnych informacji: Piątek kolacja godz 19 :00 Sobota śniadanie godz 10 :00 Obiad godz 13 :30 Kolacja godz 18 :30 Niedziela śniadanie godz 10 :00 Obiad godz 13:30 – 14: 00 Zakwaterowanie w Pawilonie A Podajemy nicka z forum lub Imię W cenie dodatkowo bezpłatnie: - trawiaste boiska do siatkówki i badmintona, - boiska do piłki plażowej - stanowisk do koszykówki, - boiska ze sztuczna nawierzchnią (18x50 m) - drewnianych altan do organizacji zajęć - placu zabaw ze zjazdem linowym, huśtawkami, zjeżdżalniami, - sala dyskotekowa po wcześniejszej rezerwacji - sala telewizyjna po wcześniejszej rezerwacji Dodatkowe informację : - zameldowanie od godziny 14 :00 - wymeldowanie do godziny 10 :00 1
ewiq0 Napisano wczoraj o 15:24 #106 Napisano wczoraj o 15:24 Umowę już mam i Voucher na pobyt również dla naszej grupy Garść ważnych informacji: Piątek kolacja godz 19 :00 Sobota śniadanie godz 10 :00 Obiad godz 13 :30 Kolacja godz 18 :30 Niedziela śniadanie godz 10 :00 Obiad godz 13:30 – 14: 00 Zakwaterowanie w Pawilonie A Podajemy nicka z forum lub Imię W cenie dodatkowo bezpłatnie: - trawiaste boiska do siatkówki i badmintona, - boiska do piłki plażowej - stanowisk do koszykówki, - boiska ze sztuczna nawierzchnią (18x50 m) - drewnianych altan do organizacji zajęć - placu zabaw ze zjazdem linowym, huśtawkami, zjeżdżalniami, - sala dyskotekowa po wcześniejszej rezerwacji - sala telewizyjna po wcześniejszej rezerwacji Dodatkowe informację : - zameldowanie od godziny 14 :00 - wymeldowanie do godziny 10 :00 Będzie Wojtek? Bo mieliby co robić z Ignacym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja też przelałam Przelewajcie ludziska - nie zostawiajmy Michała na lodzie - niech wpłaci zaliczkę i będzie już klepnięte Z przyczyn niezależnych przyjadę dopiero w sobotę przed południem, ale i tak bardzo cieszę się, że Was wszystkich zobaczę Super, że będziecie- najważniejsze że uda się chociaż na trochę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
coolibeer Napisano 23 godziny temu #107 Napisano 23 godziny temu Myślę że tak pograją w piłkę. Powoli się kwaterujemy 3
aaaa Napisano 21 godzin temu #108 Napisano 21 godzin temu o wy....... @coolibeer jak rozumiem w każdym pokoju jest lodówka/zamrażarka? co prawda ma nie być upałów, ale chciałbym mieć pewnośc, że trunki będą odpowiednio schłodzone...jak nie, to wezmę chociaż kostkarkę
retrofood Napisano 20 godzin temu #110 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, coolibeer napisał: Trunki chłodzimy na balkonie serio Wszystkie balkony są od północy?
coolibeer Napisano 10 godzin temu #112 Napisano 10 godzin temu Ogólnie pokoje suche czyste i ciepłe tak że przyjeżdżać Jedyne co można wziadc to szklaneczkę swoją i sztućce. Bo tego nie widzę w pokojach 1
coolibeer Napisano 9 godzin temu #113 Napisano 9 godzin temu Tak na zachętę jeszcze parę zdjęć z wczorajszej kolacji którą miałem okazję zjeść z chłopakami i im towarzyszyć 1
coolibeer Napisano 7 godzin temu #114 Napisano 7 godzin temu O której planujecie przyjazdy dziś? Rysio pyta żeby Was przywitać bo aktualnie są w Łasku na zwiedzaniu
daggulka Napisano 5 godzin temu Autor #115 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, coolibeer napisał: Tak na zachętę jeszcze parę zdjęć z wczorajszej kolacji którą miałem okazję zjeść z chłopakami i im towarzyszyć Super to wygląda I miejsce, i jedzonko Dobra robota. Michał - wybrałeś fajną miejscówkę
coolibeer Napisano 4 godziny temu #117 Napisano 4 godziny temu Nie ukrywaj się tylko wpadaj do Osady na Zlot
retrofood Napisano 3 godziny temu #118 Napisano 3 godziny temu Gdybym tylko dał radę dojechać to dawno bym się zgłosił. 50 km od domu to teraz dla mnie wyczyn. A jak więcej, to się boję.
retrofood Napisano 1 godzinę temu #120 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Ciril napisał: Pakuję się... I ... Tylko nie zapomnij!
Ciril Napisano 1 godzinę temu #121 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, retrofood napisał: Tylko nie zapomnij! Jak zwykle zapomniałam 😜 Muszę wejść do sklepu po szampon...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się