-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
A musisz mieć złocony? I to jeszcze z diamentami?
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Adam: Dajcie ludziom godziwe płace emerytury będą myśleć o wymianie eternitu, nie za dwa tysiące będzie wymienił dach na który trzeba mieć sto tysięcy.Ten rząd nie udacznikow lubi ludzi wsadzić do więzień, to będą mieli jeszcze większą możliwość,bo większość ludzi mających eternit to ludzie starzy i ubodzy, ale gratuluję kolejnej unijnej głupoty. -
Komentarz dodany przez Adam: Dajcie ludziom godziwe płace emerytury będą myśleć o wymianie eternitu, nie za dwa tysiące będzie wymienił dach na który trzeba mieć sto tysięcy.Ten rząd nie udacznikow lubi ludzi wsadzić do więzień, to będą mieli jeszcze większą możliwość,bo większość ludzi mających eternit to ludzie starzy i ubodzy, ale gratuluję kolejnej unijnej głupoty. -
Witam. Chciałbym się wybudować na działce rolnej, której jestem współwłaścicielem. Pole, na którym ma stać dom znajduje się przy drodze gminnej, blisko media(prąd, woda, kanaliza). Pole ma okolo 31 Arów ale nie jest osobną działką rolną tylko należy do działki o pow 10 hektarów, nie ma żadnych warunków zabudowy.Jestem rolnikiem. Nie wiem od czego pierw zacząć: 1.Złożyć wniosek o warunki zabudowy na dzialce 10 hektarowowej na wskazanym polu i jezeli zostaną wydane warnki zabudowy na dom jednorodzinny to: 2.Podział przez geodete dzialki rolnej i wyodrębnienie 31 Arów jako nowa dzialka 3.Przepis współwłaściciela nowej 31 arowej dzialki na mnie 4. Wniosek o pozwolenie na budowę 5.Projekt 6.Budowa. Czy to tak w kolejnosci powinienem zrobic? Myślałem też żeby pierw : 1.wydzielić nową 31arowa działkę 2.Przepis 3. wniosek o wz 3. pozwolenie na budowe 4.projekt 5.budowa Tylko nie wiem czy jest sens "tracic" pieniądze na geodete i podział działki jezeli nie wiem czy mi gmina wyda warunki zabudowy?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts