bajbaga Napisano 23 września 2016 Autor #51 Napisano 23 września 2016 Polecam - naprawdę warto zwiedzić (wiem bo jakieś 3 miesiące temu byłem).
aaaa Napisano 23 września 2016 #52 Napisano 23 września 2016 Cytat Może się wybiera jeśli zdrowie psycho-fizyczne pozwalać będzie no wreszcie jakiś odzew damy radę ;)dawno nie byłem, a podobno wiele się zmieniło od czasu jak ostatni raz byłem....
bajbaga Napisano 23 września 2016 Autor #54 Napisano 23 września 2016 Cytat dawno nie byłem, a podobno wiele się zmieniło od czasu jak ostatni raz byłem.... Ale te 800 schodów do pokonania (w dół) dalej jest.
aaaa Napisano 23 września 2016 #55 Napisano 23 września 2016 domyślam się za jakiś czas mają byc dodatkowe atrakcje - na pewno będzie za jakiś czas w programie przejazd kolejka spalinową spągową - pewnie będzie jakaś zupełnie nowa trasa otwarta....ale to dopiero za jakiś czas, sprawa jest na etapie odbiorów
Trzylwy Napisano 30 września 2016 #66 Napisano 30 września 2016 (edytowany) Se nowego pierdykłem obiektywa ... tak żeeee .... spodziewajta się, że zdjęć się będzie robić sporo ... się wybawić zabawką muszę nową ... ale głównie w dziennym świetle, bo szkoło niecnie ciemne.Ale aleeee ... koafiury szykować panie proszę przed występem, bo potem pstrykam bez ostrzeżenia, a panowie - wiadomo - na sobotę gustowne głowy nakrycia, bo to na powietrzu sesja i mogą zawiasy/złodzieje/pożyczki z czaszki umykać bez stosownego przykrycia na wietrze.Żeby potem nie było, że nie ostrzegałem.Ament.EDIT: błędy, błędy, błędy Edytowano 30 września 2016 przez Trzylwy (zobacz historię edycji)
bobiczek Napisano 30 września 2016 #67 Napisano 30 września 2016 A struny. Kupiłeś też może nowe struny? I będziesz się nimi bawił?
Trzylwy Napisano 30 września 2016 #68 Napisano 30 września 2016 YYy ... struny mam takie ... no ...półroczne. Ale wielgą miałem nadzieję, że swoją el'gitarrę dasz radę dostarczyć.Bo to wiesz ... ale łaskawie mojej żonie nie powtarzaj ... ja się w Twojej gitarze kochom skrycie ....
daggulka Napisano 1 października 2016 #69 Napisano 1 października 2016 Cytat Se nowego pierdykłem obiektywa ... tak żeeee .... spodziewajta się, że zdjęć się będzie robić sporo ... się wybawić zabawką muszę nową ... ale głównie w dziennym świetle, bo szkoło niecnie ciemne.Ale aleeee ... koafiury szykować panie proszę przed występem, bo potem pstrykam bez ostrzeżenia, a panowie - wiadomo - na sobotę gustowne głowy nakrycia, bo to na powietrzu sesja i mogą zawiasy/złodzieje/pożyczki z czaszki umykać bez stosownego przykrycia na wietrze.Żeby potem nie było, że nie ostrzegałem.Ament. Ojjjjjj .... a masz taki od razu z photo shopem coby facjatę wygładzić łot zmarszczek? Aaaaaa, i jeszcze żeby wyszczuplił nieco ?
r-32 Napisano 2 października 2016 #71 Napisano 2 października 2016 (edytowany) Cytat Se nowego pierdykłem obiektywa ... tak żeeee .... spodziewajta się, że zdjęć się będzie robić sporo ... się wybawić zabawką muszę nową ... ale głównie w dziennym świetle, bo szkoło niecnie ciemne.Ale aleeee ... koafiury szykować panie proszę przed występem, bo potem pstrykam bez ostrzeżenia ... ...już to widzę ...koafiury Edytowano 2 października 2016 przez r-32 (zobacz historię edycji)
daggulka Napisano 2 października 2016 #72 Napisano 2 października 2016 Cytat ...już to widzę ...koafiury Zanotowane: "spakować golfy"
bajbaga Napisano 3 października 2016 Autor #74 Napisano 3 października 2016 Jest możliwość zamówienia pieczonego (w piecu) baranka.Waga około 25kg cena za całość 650zł czyli około 30zł na osobę.Może być w piątek lub na sobotę - oczywiście wieczorem.Jeśli ma być - decyzja jutro do godz. 15 (bo musi się zabejcować).
solange63 Napisano 3 października 2016 #75 Napisano 3 października 2016 Ja bym brała na sobotę. W piątek przejemy smakołyki, które przywieziemy
bajbaga Napisano 3 października 2016 Autor #76 Napisano 3 października 2016 Do wszystkich wysłałem wici, co do zakwaterowania i kosztów.Rozliczamy się na miejscu.Nazwa apartamentu jest istotna, bo takimi "nazwami" będzie się kierował właściciel - gdyby ktoś przyjechał szybciej niż ja.Kwaterować się można od godz. 11.
bajbaga Napisano 4 października 2016 Autor #80 Napisano 4 października 2016 Jest האַלב אויף האַלב - czyli baranek jeszcze trochę na łące brykać będzie. Jest grill - to sobie coś na ciepło, wieczorem, upichcimy.
Trzylwy Napisano 4 października 2016 #81 Napisano 4 października 2016 Szybki kurs jidysz?Nie mogłeś normalnie? Po polsku? Fifty-fifty?
bobiczek Napisano 4 października 2016 #83 Napisano 4 października 2016 Cytat Jest האַלב אויף האַלב - czyli baranek jeszcze trochę na łące brykać będzie. poza tym....
Barbossa Napisano 4 października 2016 #84 Napisano 4 października 2016 Cytat Jest האַלב אויף האַלב - czyli baranek jeszcze trochę na łące brykać będzie. Jest grill - to sobie coś na ciepło, wieczorem, upichcimy. je.... demokracja :/
bajbaga Napisano 4 października 2016 Autor #85 Napisano 4 października 2016 (edytowany) Prowadzę jeszcze negocjacje coby tylko połowę kupić - ale Pan jest twardy, bo mówi, że połowa baranka na łące brykać nie będzie.Całego nie damy rady wszamać, to ponad 2 kilo i około 70zł na głowę (chętną głowę). Edytowano 4 października 2016 przez bajbaga (zobacz historię edycji)
Barbossa Napisano 4 października 2016 #86 Napisano 4 października 2016 trudno i tylemały plusik - baranek ocalejea w okolicy supermarket to jakąś padlinę się kupifarewell baranku
bajbaga Napisano 4 października 2016 Autor #87 Napisano 4 października 2016 (edytowany) Pal licho baranka.TakajednaPani molestuje mnie o papryczkę - taką jak paznokieć i żółtą., na dodatek w niemieckiej zalewie.Latają ludziska i takiej jak w przesłanej od Niej dokumentacji - brak.Mam substytuty - ale czy zadowolę ?Az się boję jechać. Edytowano 4 października 2016 przez bajbaga (zobacz historię edycji)
Barbossa Napisano 4 października 2016 #88 Napisano 4 października 2016 spoxwyciągnie się bateryjkę i zwolni...a jak jeszcze podleje się kaktusem to....
bajbaga Napisano 4 października 2016 Autor #89 Napisano 4 października 2016 Ma ktoś "resztki" wungla do grilla ?
Barbossa Napisano 4 października 2016 #90 Napisano 4 października 2016 kupi się w markecie, nie ma co wozić(osobiście preferuję brykiety)a co do molestowaniaktokolwiek widział.... ktokolwiek wie......... bo to to raczej to samo
bajbaga Napisano 4 października 2016 Autor #91 Napisano 4 października 2016 W oszołomie są ostre papryczki peperoni (czerwone i żółte) - dokładnie takie jak na zdjeciu, produkowane w Bułgarii przez firmę PELTINA.Ostre niczym POLSILVER.Ps. W innych marketach, w moim mieście, rzeczonych papryczek w zalewie - niet.W internetowni znalazłem bardzo podobne:kupić można: http://www.arabskie.pl/pl/p/Papryczki-chil...0-g,-Turkel/786
bobiczek Napisano 4 października 2016 #92 Napisano 4 października 2016 Cytat Pal licho baranka.TakajednaPani molestuje mnie o papryczkę - taką jak paznokieć i żółtą., na dodatek w niemieckiej zalewie.Latają ludziska i takiej jak w przesłanej od Niej dokumentacji - brak.Mam substytuty - ale czy zadowolę ?Az się boję jechać. Wezmę świeże. Obrodziło tegoś roku i mam bogato.Żółte, czerwone, fioletowe...Wszystkie ostre jak żyletka Polsilvera.Brać? Cytat Ma ktoś "resztki" wungla do grilla ? Taki karton z wielkimi kółkami Rozdają u nas przy dostawie kamiennego - w gratisie. Dobrze że koledzy palą węglem obok. Jest w końcu jedna korzyść
bajbaga Napisano 4 października 2016 Autor #93 Napisano 4 października 2016 Info z ostatniej chwili:Tam mają do piątku część pawilonów obłożonych.Dobę liczą od 14 do 11.Pani sądzi, że do 12 wyrobią się ze sprzątaniem.Może być tak, że ten co przyjedzie przed 12 będzie czekał na zakwaterowanie.
TINEK Napisano 4 października 2016 #94 Napisano 4 października 2016 szkoda, że tego baranka nie będzie, chętnie bym skosztował odrobinkę, wszak baranki służą do jedzenia(ewentualnie na tzw "zagrychę" )
daggulka Napisano 4 października 2016 #95 Napisano 4 października 2016 Cytat Info z ostatniej chwili:Tam mają do piątku część pawilonów obłożonych.Dobę liczą od 14 do 11.Pani sądzi, że do 12 wyrobią się ze sprzątaniem.Może być tak, że ten co przyjedzie przed 12 będzie czekał na zakwaterowanie. Oj tam czekał ... się usiądzie gdzieś wygodnie, piwko się otworzy .... odpocznie, się wyciszy Cytat szkoda, że tego baranka nie będzie, chętnie bym skosztował odrobinkę, wszak baranki służą do jedzenia(ewentualnie na tzw "zagrychę" ) Ja - babcia jak najbardziej zachęcam, coby jednak zagryzać
aaaa Napisano 4 października 2016 #96 Napisano 4 października 2016 ogórki weźmiemy na pewno,smalec...myślę jeszcze nad smalcem...jeszcze jakieś pomysły??
Buster Napisano 4 października 2016 #97 Napisano 4 października 2016 Cytat W oszołomie są ostre papryczki peperoni (czerwone i żółte) - dokładnie takie jak na zdjeciu, produkowane w Bułgarii przez firmę PELTINA.Ostre niczym POLSILVER. Szkoda że nie będę z Wami,wziąłbym kilka słoiczków własnoręcznie zrobionego sosu słodko-kwaśnego.Trochę przesadziłem z pieprzem i ostrą papryką,powywracałoby Was na drugą stronę
solange63 Napisano 4 października 2016 #98 Napisano 4 października 2016 Ja nie wiem czy dojadę w piątek... nie wiem czy w ogóle dojadę. Mój wujek zmarł dziś... karważ jego mać. Nie wiem czy rodzice będą w stanie z moimi dziećmi zostać. Mój nastrój też imprezowy nie będzie. Szkoda żebym Wam humor psuła.
coolibeer Napisano 4 października 2016 #99 Napisano 4 października 2016 Cytat Ja nie wiem czy dojadę w piątek... nie wiem czy w ogóle dojadę. Mój wujek zmarł dziś... karważ jego mać. Nie wiem czy rodzice będą w stanie z moimi dziećmi zostać. Mój nastrój też imprezowy nie będzie. Szkoda żebym Wam humor psuła. :(
daggulka Napisano 4 października 2016 #100 Napisano 4 października 2016 Cytat Szkoda że nie będę z Wami,wziąłbym kilka słoiczków własnoręcznie zrobionego sosu słodko-kwaśnego.Trochę przesadziłem z pieprzem i ostrą papryką,powywracałoby Was na drugą stronę Mnie też szkoda - wbijaj ... przygarniemy Cytat Ja nie wiem czy dojadę w piątek... nie wiem czy w ogóle dojadę. Mój wujek zmarł dziś... karważ jego mać. Nie wiem czy rodzice będą w stanie z moimi dziećmi zostać. Mój nastrój też imprezowy nie będzie. Szkoda żebym Wam humor psuła. Jak nie urok ....
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się