Baszka Napisano 9 lutego 2016 Udostępnij #101 Napisano 9 lutego 2016 Cytat Jest jeszcze parę rarytasków ale to na spokojnie muszę podobierać w pary hehehe A może byś się z dzieckiem pobawił, zamiast neurony nadwyrężać, co? Cytat i Ty Brutusie... Oj tam, oj tam . Cytat niby nie ma się czego obawiać, ale paznokcie jakoś same się obgryzają Co tam paznokcie, żeby tylko to się na kozetce u terapeuty nie skończyło . Link do komentarza
solange63 Napisano 9 lutego 2016 Udostępnij #102 Napisano 9 lutego 2016 Wracając do zdjęć; ja mam kilka w tym rozwodowe Czylewa... ale nie wiem czy mogę publikować no i filmik mam, ale tego tysz nie wiem Link do komentarza
retrofood Napisano 9 lutego 2016 Udostępnij #103 Napisano 9 lutego 2016 A kto tak Ośkę wystraszył? Link do komentarza
daggulka Napisano 9 lutego 2016 Udostępnij #104 Napisano 9 lutego 2016 Cytat Wracając do zdjęć; ja mam kilka w tym rozwodowe Czylewa... ale nie wiem czy mogę publikować no i filmik mam, ale tego tysz nie wiem Ja nie wiem ... ale Kaśka powinna być przyzwyczajona do tego że Trzylew jest zawsze rozchwytywany Link do komentarza
molytek Napisano 9 lutego 2016 Udostępnij #105 Napisano 9 lutego 2016 reszta jutro, bom słabowata jakaś.. Link do komentarza
bobiczek Napisano 9 lutego 2016 Udostępnij #106 Napisano 9 lutego 2016 Cytat Fota Prezia i mina Soli - bezbłędne Sola ma fantastyczną czapeczkę. Będę musiał spróbować taką załatwić sobie na następne widzenie.PS:kijek służył dogry w golfa, do gry w bilarda, do podawania ogórków - to ten musiał.Musiał tak i już! Cytat reszta jutro, bom słabowata jakaś.. Da się kulturalnie, fajnie i bez żółtych zębów?Da się!!!!! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #107 Napisano 10 lutego 2016 Jest mniej więcej 80 zdjęć u mnie. Wstępnej weryfikacji nie przeszło około dwudziestu. Głównie z przyczyn technicznych. Resztę poddaję zewnętrznej cenzurze. To co zostanie dam nie czekając. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #108 Napisano 10 lutego 2016 Cytat A kto tak Ośkę wystraszył? Bobiczek coś wspominał o wizytacji na stoku Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #109 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Ja nie wiem ... ale Kaśka powinna być przyzwyczajona do tego że Trzylew jest zawsze rozchwytywany Nie przypominam sobie ....... Link do komentarza
Leszek4 Napisano 10 lutego 2016 Autor Udostępnij #110 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Leszkowi - nie powiem za co.Dziękuję raz jeszcze . Przecież i tak wszyscy wiedzą, że miałem pokój 1-osobowy... Wprawdzie nie mam czasu na pisanie, ale tak się dopominacie o fotki rozwodowe, że wrzucę coś. Prawdziwy dublecik! Bez montażu! Reality! Na protesty macie godzinę. Link do komentarza
solange63 Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #111 Napisano 10 lutego 2016 Kilka moich z telefonuSię zastanawiam dlaczego mężczyznom w moim otoczeniu coś dziwnego dzieje się z twarzą i oczami Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #112 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Kilka moich z telefonu Fuj .... Link do komentarza
solange63 Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #113 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Wprawdzie nie mam czasu na pisanie, ale tak się dopominacie o fotki rozwodowe, że wrzucę coś. Prawdziwy dublecik! Bez montażu! Reality! Na protesty macie godzinę. weeeeeeeeeeeeźja tam tą drugą ręką, co jej nie widać na zdjęciu, stawiałam zdecydowany protest... ale napastnik był większy i silniejszy byś lepiej wrzucił te ładne grupowe... bo taką mam nadzieję, że będzie chociaż jedno zdjęcie na którym wyszłam normalnie Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #114 Napisano 10 lutego 2016 (edytowany) A może być takie grupowe, na którym akurat normalnie wyszłaś do innego pomieszczenia? Edytowano 10 lutego 2016 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
solange63 Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #115 Napisano 10 lutego 2016 Cytat A może być takie grupowe, na którym akurat dobrze że wyszłaś do innego pomieszczenia? Link do komentarza
molytek Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #116 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Wracając do zdjęć; ja mam kilka w tym rozwodowe Czylewa... ale nie wiem czy mogę publikować ja mam, jak ww próbuje tańczyć.. to nie wiem, które groźniejsze Cytat Wprawdzie nie mam czasu na pisanie, ale tak się dopominacie o fotki rozwodowe, że wrzucę coś. Prawdziwy dublecik! Bez montażu! Reality! Na protesty macie godzinę. ja się rozwodzić nad tym nie będę, chyba, że ten ryj wyrywny, z powodu Ewy będzie chciał Cytat weeeeeeeeeeeeźja tam tą drugą ręką, co jej nie widać na zdjęciu, stawiałam zdecydowany protest... ale napastnik był większy i silniejszy a było pierwszą ręką ryja przebrzydłego plasnąć Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #117 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Sola ma fantastyczną czapeczkę. Będę musiał spróbować taką załatwić sobie na następne widzenie.PS:kijek służył dogry w golfa, do gry w bilarda, do podawania ogórków - to ten musiał.Musiał tak i już! Ta i po twojej grze w golfa tym oto kijkiem poszedł sobie na złom bo złamałeś uchwyt ;) hehehe Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #118 Napisano 10 lutego 2016 (edytowany) Szukam, patrzę i ryjów nie widzę.A poza tem .... TADAAAMMMM!!!Jak nie działa to pisać. Edytowano 10 lutego 2016 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #119 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Przecież i tak wszyscy wiedzą, że miałem pokój 1-osobowy... Wprawdzie nie mam czasu na pisanie, ale tak się dopominacie o fotki rozwodowe, że wrzucę coś. Prawdziwy dublecik! Bez montażu! Reality! Na protesty macie godzinę. Ale rodzynki... Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #121 Napisano 10 lutego 2016 (edytowany) Cytat Szukam, patrzę i ryjów nie widzę.A poza tem .... TADAAAMMMM!!!Jak nie działa to pisać. Tomek fotki genialne!!!!!i na koniec wisienka na torcie... hahah i nawet kawałek mojego brzucha i swetra się załapało Edytowano 10 lutego 2016 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #122 Napisano 10 lutego 2016 A Prezes jakiego se shota czasnął ....... Cytat i na koniec wisienka na torcie... hahah Że daggulka?No racja. Zawsze ozdobą nam jest. Link do komentarza
solange63 Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #123 Napisano 10 lutego 2016 Cytat ja mam, jak ww próbuje tańczyć.. to nie wiem, które groźniejsze pragnę je zobaczyć Cytat a było pierwszą ręką ryja przebrzydłego plasnąć już wiem, że mam Twoje błogosławieństwo... następnym razem nie ujdzie mu na sucho Link do komentarza
molytek Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #124 Napisano 10 lutego 2016 Cytat pragnę je zobaczyć noo... ja pragnę je zamieścić, jednakowoż moje łącze dziś, z powodu deszczu, nie ładuje żadnego pliku.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #125 Napisano 10 lutego 2016 Cytat A Prezes jakiego se shota czasnął .......Że daggulka?No racja. Zawsze ozdobą nam jest. Prawie jak dagulka ;)Moich kilka zdjęć TU! Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #126 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Że daggulka?No racja. Zawsze ozdobą nam jest. Ja se wypraszam!!! To, że jestem teraz trochę ..... no dobra - zdecydowanie bardziej dobrze widoczna (są i plusy - grubych ludzi trudniej jest uprowadzić ) nie oznacza, że trza mnie od razu żaluzją o torcie traktować ! Foty są super ... na każdej wyszłam zdeczka ... nienormalnie , ale cóż .... takie fakty Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #127 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Ja se wypraszam!!! To, że jestem teraz trochę ..... no dobra - zdecydowanie bardziej dobrze widoczna (są i plusy - grubych ludzi trudniej jest uprowadzić ) nie oznacza, że trza mnie od razu żaluzją o torcie traktować ! Foty są super ... na każdej wyszłam zdeczka ... nienormalnie , ale cóż .... takie fakty Daga nie zwracaj uwagi na te komentarze, zdarliśmy fleki na "parkiecie" i to najważniejsze. Znaczy ja to tylko sznurówki poplątałem bo fleków nie miałem. Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #128 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Daga nie zwracaj uwagi na te komentarze, zdarliśmy fleki na "parkiecie" i to najważniejsze. Znaczy ja to tylko sznurówki poplątałem bo fleków nie miałem. Ty tak serio serio? No coś Ty Olek, wyluzuj .... po tylu latach nie wierzę z jakąkolwiek złą wolę ze strony akurat tych łajzeczek ... biorę to po lekku Ja się tylko pytam ... gdzie jest moja fota z Leszkiem4 ?! Chcem jom !!! Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #130 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Ni mum. Ktoś robił telefonem .... Kjółik? Kjółik !!! dawaj foty !!! Zweryfikujemy Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #131 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Ty tak serio serio? No coś Ty Olek........... I znowu się okazało, że ktoś wierzy w to, co ja wygaduję Żarcik był oczywiście i w życiu mi do głowy nie przyszła żadna zła wola. Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #132 Napisano 10 lutego 2016 Cytat I znowu się okazało, że ktoś wierzy w to, co ja wygaduję Żarcik był oczywiście i w życiu mi do głowy nie przyszła żadna zła wola. Japierdziele .... muszę popracować nad swoim poczuciem humoru Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #133 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Ja się tylko pytam ... gdzie jest moja fota z Leszkiem4 ?! Chcem jom !!! I tu by się przydał refren z piosenki Oberschlesien JO CHCA !! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #134 Napisano 10 lutego 2016 Cytat I znowu się okazało, że ktoś wierzy w to, co ja wygaduję Odważnie. Jak na forumowego eksperta, to nawet bardzo. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #135 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Odważnie. Jak na forumowego eksperta, to nawet bardzo. Dobre dobre, mówię o tym specyficznym wątku. Proszę tu bez prowokacji Link do komentarza
Baszka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #137 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Przecież i tak wszyscy wiedzą, że miałem pokój 1-osobowy... A miałeś nikomu nie mówić , . Cytat Się zastanawiam dlaczego mężczyznom w moim otoczeniu coś dziwnego dzieje się z twarzą i oczami Może z nadmiaru wrażeń?Ważne, że z twarzą i oczami, a nie czymś innym .Hmm, tak się zastanawiam nad zdjęciem nr 3 z Twojej kolekcji. Królik śpi wyraźnie znużony, a Trzylew ma taką rozmarzoną, nostalgiczną minę. Lekki uśmiech niczymu Leonarda... Jaka miła pamiątka wspólnie spędzonych chwil . Cytat A może być takie grupowe, na którym akurat normalnie wyszłaś do innego pomieszczenia? Masz normalnie za duże wymagania . Cytat a było pierwszą ręką ryja przebrzydłego plasnąć No co Ty? Jakby został plaśnięty, to mógłby nie wstać, bo Sola jest skuteczna, a wtedy ja bym nie miała tego pierwszego razu . Link do komentarza
solange63 Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #138 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Hmm, tak się zastanawiam nad zdjęciem nr 3 z Twojej kolekcji. Królik śpi wyraźnie znużony, a Trzylew ma taką rozmarzoną, nostalgiczną minę. Lekki uśmiech niczymu Leonarda... Jaka miła pamiątka wspólnie spędzonych chwil . też pisałam, że rozwodowe Link do komentarza
Baszka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #139 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Tomek fotki genialne!!!!! Twoje też . Cytat Foty są super ... na każdej wyszłam zdeczka ... nienormalnie , ale cóż .... takie fakty Bardzo ładnie wyszłaś, począwszy od tej pierwszej foty z Piratem, nie przesadzaj . Link do komentarza
bobiczek Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #140 Napisano 10 lutego 2016 Cytat też pisałam, że rozwodowe Zadowolone z siebie chłopy w łóżku.Zawsze i wszędzie tak, ale w kontekście tego akurat zdjęcia....hm...nie wygląda to dobrze..... Cytat Bardzo ładnie wyszłaś, począwszy od tej pierwszej foty z Piratem, nie przesadzaj . no co innego pisać , no co!Trza by cyganić w żywe oczy - a nie wypada przecież, no nie? Link do komentarza
Baszka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #141 Napisano 10 lutego 2016 Cytat no co innego pisać , no co!Trza by cyganić w żywe oczy - a nie wypada przecież, no nie? Można nic nie pisać . Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #142 Napisano 10 lutego 2016 bobiczek widziałem priva i całą resztę. Jest moc Link do komentarza
aaaa Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #143 Napisano 10 lutego 2016 priv? cała reszta? Link do komentarza
solange63 Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #144 Napisano 10 lutego 2016 Cytat bobiczek widziałem priva i całą resztę. Jest moc czy to chodzi o priv z filmikiem, którego się tak rzekomo wstydzi, a po kątach wszystkim pokazuje? to niech napisze, ja wrzucę na ogólnego foruma i po kłopocie Cytat priv? cała reszta? żeby nie było, że mam jakieś przywileje, dementuję natychmiast. Ja sama w osobie mej własnej jestem autorem wspomnianego dzieła filmowego Link do komentarza
Leszek4 Napisano 10 lutego 2016 Autor Udostępnij #145 Napisano 10 lutego 2016 Dobra, mam 5 min., to się przyznam: tamta focia to był montaż. Zaraz odnajdę oryginał. Dajcie mi chwilę... Link do komentarza
Baszka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #146 Napisano 10 lutego 2016 Dam ja Ci chwilę, jak Cię dopadnę, czekaj no , . Link do komentarza
Leszek4 Napisano 10 lutego 2016 Autor Udostępnij #147 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Dam ja Ci chwilę, jak Cię dopadnę, czekaj no , . Nie miałaś powodu.Ale dobrze, że mi się przypomniałaś. Zaraz Ci go dam! Link do komentarza
Leszek4 Napisano 10 lutego 2016 Autor Udostępnij #149 Napisano 10 lutego 2016 A prezes, to jakiś taki dziwny był. Kiedy go ujrzałem, to od razu chciałem chwycić za telefon, by wystukać 912 i wezwać grupę lekarzy, albo straż pożarną chociaż.Niestety, koliber mój telefon zatknął na jakiejś tyczce i w ten sposób prezio dotrwał do momentu, aż wzbudził niepokój gościa w szlafroku.Narka, biorę się do kontynuacji roboty.Protesty na majla przez godzinę. Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #150 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Nie miałaś powodu.Ale dobrze, że mi się przypomniałaś. Zaraz Ci go dam! Haaaaaahahhahaa .... padłam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się