daggulka Napisano 12 maja 2014 Udostępnij #51 Napisano 12 maja 2014 Cytat Eryka20 ->>>>z M jak miłosc? Rozwiń I teraz pytanie : "co autor miał na myśli?" . Znając poczucie humoru coolibra - to pewnie metodą skojarzeń coś tam sobie nawymyślał . A swoją drogą .... Michał - no coś Ty - oglądasz M jak miłość ???!!! Już nie mogę się doczekać.... a tu jeszcze cały miesiąc do zlotu Link do komentarza
Eryka20 Napisano 12 maja 2014 Udostępnij #52 Napisano 12 maja 2014 Ja w kartony nie wpadłam i wpaść nie zamierzam Link do komentarza
daggulka Napisano 12 maja 2014 Udostępnij #53 Napisano 12 maja 2014 Cytat Ja w kartony nie wpadłam i wpaść nie zamierzam Rozwiń Kochana .... nigdy nie mów nigdy ... Redakcja różne konkursy wymyśla Link do komentarza
Eryka20 Napisano 14 maja 2014 Udostępnij #54 Napisano 14 maja 2014 HAHAHA nie no bez przesady ->>żyć chcę -->> a raczej dożyć kolejnego spotkania Link do komentarza
PeZet Napisano 14 maja 2014 Udostępnij #55 Napisano 14 maja 2014 Cytat Kochana .... nigdy nie mów nigdy ... Redakcja różne konkursy wymyśla Rozwiń Świetny pomysł. Może Red podchwyci i będą testy z udziałem crash test dummies Link do komentarza
wingerman Napisano 15 maja 2014 Udostępnij #56 Napisano 15 maja 2014 Proszę o dopisanie:ja + 1 połowa i całe dzieckotylko sobotaPozdrawiam. Link do komentarza
daggulka Napisano 15 maja 2014 Udostępnij #57 Napisano 15 maja 2014 Cytat Proszę o dopisanie:ja + 1 połowa i całe dzieckotylko sobotaPozdrawiam. Rozwiń Super ... już zapisałam Link do komentarza
an-bud Napisano 15 maja 2014 Udostępnij #58 Napisano 15 maja 2014 Witam...Się zastanawiam... niby jestem blisko... bo od pawie 2 miesięcy pracuję pod Wa-wą i wszystkie znaki na niebie wskazują iż posiedzę w okolicy do terminu zlotu... chyba że znów coś mi wypadnie... Link do komentarza
daggulka Napisano 15 maja 2014 Udostępnij #59 Napisano 15 maja 2014 Cytat Witam...Się zastanawiam... niby jestem blisko... bo od pawie 2 miesięcy pracuję pod Wa-wą i wszystkie znaki na niebie wskazują iż posiedzę w okolicy do terminu zlotu... chyba że znów coś mi wypadnie... Rozwiń To wpisujemy ? Link do komentarza
an-bud Napisano 15 maja 2014 Udostępnij #60 Napisano 15 maja 2014 Cytat To wpisujemy ? Rozwiń Niby mogę iść na całość wolny człowiek jestem... no prawie Link do komentarza
daggulka Napisano 15 maja 2014 Udostępnij #61 Napisano 15 maja 2014 Cytat Niby mogę iść na całość wolny człowiek jestem... no prawie Rozwiń Hmmm ... brzmi intrygująco, Jurek . Chyba sporo się zmieniło, wbijaj .... trza pogadać . Link do komentarza
an-bud Napisano 15 maja 2014 Udostępnij #62 Napisano 15 maja 2014 Cytat Hmmm ... brzmi intrygująco, Jurek . Chyba sporo się zmieniło, wbijaj .... trza pogadać . Rozwiń Daga Ty zawsze pierwsza Zaglądam tu delikatnie pisząc sporadycznie... Akurat mam przy sobie neta do d... ciągnie dość wolno... ale mogę przeczytać i nawet coś napisać.Więc.... powinienem dojechać... najwyżej dojdę Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 maja 2014 Udostępnij #63 Napisano 15 maja 2014 Cytat Ja w kartony nie wpadłam i wpaść nie zamierzam Rozwiń Ja ostatnio ytongiem w dal rzucałem więc bójcie się NOWI Link do komentarza
adam_50 Napisano 15 maja 2014 Udostępnij #64 Napisano 15 maja 2014 Był kiedyś taki film Rejs. Też propaganda tylko miękka. Przesadzacie. Link do komentarza
daggulka Napisano 15 maja 2014 Udostępnij #65 Napisano 15 maja 2014 (edytowany) Cytat Daga Ty zawsze pierwsza Zaglądam tu delikatnie pisząc sporadycznie... Akurat mam przy sobie neta do d... ciągnie dość wolno... ale mogę przeczytać i nawet coś napisać.Więc.... powinienem dojechać... najwyżej dojdę Rozwiń No, i to sie mnie podoba Już wpisuję na listę - dościślij mi tylko na priv albo tutaj czy z noclegiem u Pani Tereski - bo musiałbys sobie do Niej zadzwonic i zarezerwować miejscówkę Cytat Ja ostatnio ytongiem w dal rzucałem więc bójcie się NOWI Rozwiń ależ straszysz Cytat Był kiedyś taki film Rejs. Też propaganda tylko miękka. Przesadzacie. Rozwiń Edytowano 15 maja 2014 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość stach Napisano 16 maja 2014 Udostępnij #66 Napisano 16 maja 2014 Cytat Był kiedyś taki film Rejs. Rozwiń BYŁ ON JEST on jest wszędzie, w mowie, w myślach, w naszych "uczynkach", nawet sobie tego już nie uświadamiamy Link do komentarza
Eryka20 Napisano 16 maja 2014 Udostępnij #67 Napisano 16 maja 2014 Rejs to będzie jak odpłyniemy haha Link do komentarza
daggulka Napisano 16 maja 2014 Udostępnij #68 Napisano 16 maja 2014 Cytat Rejs to będzie jak odpłyniemy haha Rozwiń Widzę że poruszacie bardzo złożone i rozległe tematy . Link do komentarza
Eryka20 Napisano 17 maja 2014 Udostępnij #71 Napisano 17 maja 2014 Nikogo nie znam :( ale mam nadzieje że wszyscy są otwarci na nowe znajomości Link do komentarza
Trzylwy Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #72 Napisano 19 maja 2014 Nie wiem jak inni, ale ja to jestem bardzo zamknięty w sobie. Że gbur, to już nawet nie wspominam. Link do komentarza
Gość stach Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #73 Napisano 19 maja 2014 Cytat Nikogo nie znam :( ale mam nadzieje że wszyscy są otwarci na nowe znajomości Rozwiń Byłem raz - niestety póki co tylko raz - nikogo nie znałem w realu, bo wirtualnie, forumowo wszystkich (chociaż nie do końca kojarzyłem osoby z nickami ), ale przeżyłem , mile wspominam i tak mnie rwie w tamtym kierunku, tylko zawsze coś wypada Link do komentarza
bajbaga Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #74 Napisano 19 maja 2014 Tiiia - pamiętam.W bardzo nieprzyzwoitej (porannej) godzinie przyjechał i dokonał aneksji Adama (?) Link do komentarza
Gość stach Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #75 Napisano 19 maja 2014 Cytat Tiiia - pamiętam.W bardzo nieprzyzwoitej (porannej) godzinie przyjechał i dokonał aneksji Adama (?) Rozwiń A chyba, że to Trzylwy, a nie ja Link do komentarza
Ciril Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #76 Napisano 19 maja 2014 Ciril + Ślubny + 2 sztuki Smarkatych - bez noclegu Link do komentarza
Trzylwy Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #77 Napisano 19 maja 2014 Cytat A chyba, że to Trzylwy, a nie ja Rozwiń To akurat możliwe jest, bo my sobie ucinaliśmy około 7 rano pogawędkę ... nad wodą. ... w pięknym porannym słońcu .... i towarzystwie Piczmanowej małżonki .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #78 Napisano 19 maja 2014 Cytat Nikogo nie znam :( ale mam nadzieje że wszyscy są otwarci na nowe znajomości Rozwiń Szkoda że wcześniej cię nie znałem ;) hahahah Link do komentarza
Baru Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #79 Napisano 20 maja 2014 (edytowany) Cytat Nie wiem jak inni, ale ja to jestem bardzo zamknięty w sobie. Że gbur, to już nawet nie wspominam. Rozwiń Taaa... Nooooo... Yyyyyy...No nie wiem co rzec na taką opinię... Edytowano 20 maja 2014 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #80 Napisano 20 maja 2014 Pijar - czarny ? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #81 Napisano 20 maja 2014 @#$%*&@@!!Tak na marginesie .. zdaje mi się, czy wreszcie sypnęło nowościami na Liście? Link do komentarza
bajbaga Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #82 Napisano 20 maja 2014 Z takim błędem publikujesz Cytat @#$%*&@@!! Rozwiń Link do komentarza
Trzylwy Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #83 Napisano 20 maja 2014 Pfy. Gburowi wolno. :P Link do komentarza
Baru Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #84 Napisano 20 maja 2014 Cytat Pfy. Gburowi wolno. :P Rozwiń Ale pewne granice obowiązują cheba, no nie?? Link do komentarza
bajbaga Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #85 Napisano 20 maja 2014 Ale to jest dalej motywem przewodnim:Termin zapisywania się na zlot "Letka 2014" do 31 maja 2014.bo może nie zauważyłaś Link do komentarza
Trzylwy Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #86 Napisano 20 maja 2014 Jestem gburem bezgranicznym.Amen Link do komentarza
daggulka Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #87 Napisano 20 maja 2014 Kochani .... jeśli ktoś chciałby bardzo zobaczyć na zlocie kogoś kto nie wpisał się dotąd na listę - proszę uprzejmie o wysyłanie do tych osób maili, privów, sms i bezczelne nękanie telefonami .Ja ze swojej strony ponękam na privy dziś tudzież jutro .... hurtem bedę nękać , więc od razu z góry przepraszam Jeśli ktoś sobie nękania nie życzy - to proszę bardzo o zignorowanie moich wypocin . Cytat Jestem gburem bezgranicznym.Amen Rozwiń Uważaj, bo jeszcze ktoś uwierzy Link do komentarza
Trzylwy Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #88 Napisano 20 maja 2014 Nie w wierze rzecz .... :P Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #89 Napisano 20 maja 2014 Cytat jeszcze wielu person nie widze na liscie obecnosci... Rozwiń ...yyyy...i nie zobaczysz tam Ądzia...po raz kolejny...już mi się gadać nawet nie kce...urlop mi sie diametralnie skurczył...ni dy ry dy... jak pojadę teraz, to na Boże Narodzenie już wcale... A nawet gdyby, to w tym terminie Synuś ma rocznicę Komunii... tam też mnie nie będzie... Cytat Byłem raz - niestety póki co tylko raz - nikogo nie znałem w realu, bo wirtualnie, forumowo wszystkich (chociaż nie do końca kojarzyłem osoby z nickami ), ale przeżyłem , mile wspominam i tak mnie rwie w tamtym kierunku, tylko zawsze coś wypada Rozwiń Nie przejmuj się, Ty chociaż raz byłeś. Ja się wbić nie mogę już enty rok z rzędu i to czy na Letkę, Jeśkę, czy Kulkę. Cytat Kochani .... jeśli ktoś chciałby bardzo zobaczyć na zlocie kogoś kto nie wpisał się dotąd na listę - proszę uprzejmie o wysyłanie do tych osób maili, privów, sms i bezczelne nękanie telefonami .Ja ze swojej strony ponękam na privy dziś tudzież jutro .... hurtem bedę nękać , więc od razu z góry przepraszam Jeśli ktoś sobie nękania nie życzy - to proszę bardzo o zignorowanie moich wypocin . Rozwiń Oj to dobrze, że za wczasu się winny Ądź tłumaczył... Link do komentarza
Baru Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #90 Napisano 20 maja 2014 Cytat Jestem gburem bezgranicznym.Amen Rozwiń Ok. Zapamiętam... Za rok - się przyda... jak znalazł...Ino, co byś się się dziwił potem... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #91 Napisano 21 maja 2014 Nie strasz nie strasz. Się raczej licz z tym, że za trzecim razem mogę już nie dać rady udawać znośnego .....:P Link do komentarza
ewiq0 Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #92 Napisano 21 maja 2014 Cytat Nie wiem jak inni, ale ja to jestem bardzo zamknięty w sobie. Że gbur, to już nawet nie wspominam. Rozwiń no jasne....oczywiście.... Link do komentarza
Eryka20 Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #93 Napisano 21 maja 2014 Cytat Szkoda że wcześniej cię nie znałem ;) hahahah Rozwiń ??? Będzie okazja teraz:) Link do komentarza
daggulka Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #94 Napisano 21 maja 2014 Cytat ...yyyy...i nie zobaczysz tam Ądzia...po raz kolejny...już mi się gadać nawet nie kce...urlop mi sie diametralnie skurczył...ni dy ry dy... jak pojadę teraz, to na Boże Narodzenie już wcale... Oj to dobrze, że za wczasu się winny Ądź tłumaczył... Rozwiń Ądźa to chyba nigdy nie poznam osobiście ... już straciłam nadzieję Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #95 Napisano 21 maja 2014 Cytat Ądźa to chyba nigdy nie poznam osobiście ... już straciłam nadzieję Rozwiń Może u Tereski nad (na) stawie bendom, to Cię zaprowadzę Link do komentarza
daggulka Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #96 Napisano 21 maja 2014 Cytat Może u Tereski nad (na) stawie bendom, to Cię zaprowadzę Rozwiń Takich ądźiów to ja się boję ... samce strasznie agresywne som Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #97 Napisano 21 maja 2014 No a gdyby nie było i że łazienki zbyt daleko, to pozostaje łabądek z nakrętki Link do komentarza
daggulka Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #98 Napisano 21 maja 2014 Cytat No a gdyby nie było i że łazienki zbyt daleko, to pozostaje łabądek z nakrętki Rozwiń Tak, dokładnie pamiętam jak Barbossa prezentował na którymś zlocie jak owego zwierza stworzyć Ech , te zloty powiem Wam to takie super spotkania ... tyle wspomnień , fajnych emocji , śmiechu, rozmów, zabawy ... fajnie, że mamy nadal chęć i możliwości się wszyscy spotykać Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #99 Napisano 21 maja 2014 bo tylko u nas, możliwy jest ciąg przyczynowo skutkowy (logiczny) :Pani z piany = ądź = łabądek Link do komentarza
ewiq0 Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #100 Napisano 21 maja 2014 Cytat ??? Będzie okazja teraz:) Rozwiń hmmm ale teraz to mu już Mandingo nie pozwoli....się poznawać oczywiście tak bliżej......no chyba że tylko się poznacie tak dalej..... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się