daggulka Napisano 10 lutego 2014 Autor Udostępnij #51 Napisano 10 lutego 2014 Cytat Zwłaszcza "wewnętrznych" Link do komentarza
bobiczek Napisano 10 lutego 2014 Udostępnij #52 Napisano 10 lutego 2014 Daga! Graty! Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2014 Autor Udostępnij #53 Napisano 10 lutego 2014 Cytat Daga! Graty! hehe , dzięki Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2014 Autor Udostępnij #54 Napisano 10 lutego 2014 proszszszszszsz... Link do komentarza
bobiczek Napisano 10 lutego 2014 Udostępnij #55 Napisano 10 lutego 2014 Cytat proszszszszszsz... Adrian przymierzał - już sie boję jaki ma plan na zaś o ile mu pasowały Link do komentarza
PeZet Napisano 10 lutego 2014 Udostępnij #56 Napisano 10 lutego 2014 Cytat ...a jak już przyjedzie to żałuję że tak późno przyjechał Pezet wypowiedz się w tej kwestii Byłem na dwóch poprzednich piknikach w Ruścu.Po raz pierwszy byłem na wyjazdowym zlocie trzydniowym. Wreszcie się mi złożyło, choć byłem o włos od rezygnacji z powodów zdrowotnych.I powiem wszystkim nieobecnym, że frajda z takiego wyjazdu jest ogromna.Świat się ostatnio bardzo szybko zmienia i przestało być tak, że w necie ludzie są anonimowi. Takie spotkania są już nie tylko doskonałym dopełnieniem kontaktów sieciowych, ale czym wydaje mi się normalnym.Przecież na tym forum często spędzamy więcej czasu niż z sąsiadami z ulicy czy z rodziną.Dla tych co się boją:Jeśli odczuwasz strach przed spotkaniem na Kulce czy Letce to tak jakbyć bał się pojechać na urlop, bo w ośrodku wypoczynkowym będą obcy ludzie. A co gorsza, spotkasz tu na Kulce czy Letce wyłącznie tych, którzy podzielają Twoje zainteresowania, pasje, poczucie humoru. Faktycznie jest to powód do obaw, bo chcesz czy nie chcesz, to wiele Cię z nimi łączy.Signum temporis. Howgh.Było czadersko. Link do komentarza
bobiczek Napisano 10 lutego 2014 Udostępnij #57 Napisano 10 lutego 2014 (edytowany) Cytat I powiem wszystkim nieobecnym, że frajda z takiego wyjazdu jest ogromna.Przecież na tym forum często spędzamy więcej czasu niż z sąsiadami z ulicy czy z rodziną.spotkasz tu na Kulce czy Letce wyłącznie tych, którzy podzielają Twoje zainteresowania, pasje, poczucie humoru. Faktycznie jest to powód do obaw, bo chcesz czy nie chcesz, to wiele Cię z nimi łączy. pomocna porada! Edytowano 10 lutego 2014 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
solange63 Napisano 10 lutego 2014 Udostępnij #58 Napisano 10 lutego 2014 a bedzie znowu konkurs kto jest kim? bo ja przyznaje, ze nie wszystkich rozpoznalam Link do komentarza
bobiczek Napisano 10 lutego 2014 Udostępnij #59 Napisano 10 lutego 2014 Cytat a bedzie znowu konkurs kto jest kim? bo ja przyznaje, ze nie wszystkich rozpoznalam ja to ta dziura w stole bilardowym tym razem Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2014 Autor Udostępnij #60 Napisano 10 lutego 2014 (edytowany) Cytat chcesz czy nie chcesz, to wiele Cię z nimi łączy. Zamysliłam się. Kilka refleksji. Wspominając wszystkie spotkania - przyznaję Ci rację , ale też w kontekście trochę innym. Często myślałam , że to wszystko jest na poziomie bardzo płytkim. Zabawa, rozrywka. Ale nie. Nie tylko. Byłam na wszystkich zlotach począwszy od 2007 roku (jeszcze w "starych" czasach) , piszę z Wami od 2006 - czasem mniej, czasem więcej - ale trwam, jestem tu. To sporo czasu. Kiedyś ktos mi powiedział, że te przyjaźnie forumowe, to nie takie całkiem prawdziwe przyjaźnie. Teraz wiem, że ten ktoś się mylił. Pomimo tego, że zawsze jestem jakaś taka daleka od zaangażowania się emocjonalnego w jakiekolwiek relacje , to z Wami mi się nie do końca to udało .... i chwała. Uzmysłowiłam sobie to na ostatnim zlocie (własciwie paradoksalnie w momencie kiedy się przed samą sobą i jeszcze kimś tego wypierałam )- bo przecież nie widząc Was przez 4 miesiące , pisząc rzadko ostatnio na forum - witając się ze wszystkimi czułam się jakbym nie widziała się z Wami raptem kilka dni a nie miesięcy. Wsparcie w tych trudnych chwilach i dzielenie się radościami w tych wspaniałych, wspólne przeżywanie on line i w realu radości, smutków, dobrego i złego humoru, wzlotów i upadków , tęsknota i radość związana ze zlotami , pomoc w wielu sprawach zarówno w sensie realnym jak i duchowym , spotkania nie tylko zlotowe .... kurcze, przecież to musi zbliżać. Nie ma innej opcji. Dlatego wiem, że to: Cytat chcesz czy nie chcesz, to wiele Cię z nimi łączy. jest bardzo , bardzo prawdziwe. Tutaj nie ma się czego bać - tutaj trzeba się cieszyć, że mamy możliwość spotkać w swoim życiu tak wiele niesamowitych osób. Dawać i czerpać pozytywną energię. Jak będzie - czas pokaże, ale życzyłabym sobie i Wam jeszcze wielu spotkań i wielu napisanych postów.Howkh . Edytowano 10 lutego 2014 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 10 lutego 2014 Udostępnij #61 Napisano 10 lutego 2014 Cytat a bedzie znowu konkurs kto jest kim? bo ja przyznaje, ze nie wszystkich rozpoznalam Nie Ty jedna, ja też Link do komentarza
bobiczek Napisano 10 lutego 2014 Udostępnij #62 Napisano 10 lutego 2014 Cytat Zamysliłam się. Kilka refleksji. Tutaj nie ma się czego bać - tutaj trzeba się cieszyć, że mamy możliwość spotkać w swoim życiu tak wiele niesamowitych osób. Dawać i czerpać pozytywną energię. to wyłuskałem - tomisie podoba najbardziej Link do komentarza
jeea Napisano 10 lutego 2014 Udostępnij #63 Napisano 10 lutego 2014 Cytat ...bo przecież nie widząc Was przez 4 miesiące , pisząc rzadko ostatnio na forum - witając się ze wszystkimi czułam się jakbym nie widziała się z Wami raptem kilka dni a nie miesięcy... Daga napisała za mnie choć słowo "rzadko" w moim przypadku byłoby nadużyciem Dlatego bardzo serdecznie dziękuję za miłe spotkanie i cieszy mnie, że jeszcze mnie poznajecie Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2014 Autor Udostępnij #64 Napisano 10 lutego 2014 Cytat Daga napisała za mnie choć słowo "rzadko" w moim przypadku byłoby nadużyciem Dlatego bardzo serdecznie dziękuję za miłe spotkanie i cieszy mnie, że jeszcze mnie poznajecie to zaglądaj i pisz, Marku .... mnie Ciebie na forum brakuje ... innym na pewno też Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #65 Napisano 11 lutego 2014 (edytowany) Muszę troszkę pokazać więcej bo wyżej cenzura jest ;)Miłego oglądania Edytowano 11 lutego 2014 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #66 Napisano 11 lutego 2014 Drogi Michale - z ogromnym wyrzutem pragnę zauważyć, iż pomimo Twoich obietnic - się wczoraj nie doczekałam fotek i poszłam liczyć barany głęboką nocą . No ale dziś są .... fajne są Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #67 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Drogi Michale - z ogromnym wyrzutem pragnę zauważyć, iż pomimo Twoich obietnic - się wczoraj nie doczekałam fotek i poszłam liczyć barany głęboką nocą . No ale dziś są .... fajne są Daga tak jak napisałem sorki ale oko mi się przymknęło i obudziłem się rano przed komputerem ;) Ciesze się że się podobają. Teraz działam nad filmikiem ale materiału jest tyle, że ciężko jest coś na szybko wybrać i dłużej mi to zejdzie. Musze przyznać, że Pezetowi należy się nagroda. Debiut udany na Zimowym zlocie. Link do komentarza
Redakcja Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #68 Napisano 11 lutego 2014 Brenna to piękna miejscowość, ale trochę śniegu brakowało Nie wszyscy mogli patrzeć na brak śniegu Można za to było pójść do Karczmy... Poczytać... Otrzymać wygrane gacie... Pograć... Jeszcze raz dziękuję za spotkanie i do zobaczenia latem PozdrawiamMarcin Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #69 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Daga tak jak napisałem sorki ale oko mi się przymknęło i obudziłem się rano przed komputerem ;) dawaj fote z odbitymi na czole klawiszami , bo nie wierzę dobra , dobra .... foty są, to najważniejsze Cytat Ciesze się że się podobają. Teraz działam nad filmikiem ale materiału jest tyle, że ciężko jest coś na szybko wybrać i dłużej mi to zejdzie. Musze przyznać, że Pezetowi należy się nagroda. Debiut udany na Zimowym zlocie. znaczy filmik będzie pierwsza klasa Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #70 Napisano 11 lutego 2014 Tylko tyle zdjęć...No nie no bez przesady...Pół nocy cykania zdjęć i 5 na krzyż? Chyba muszę resztę moich tych bardziej pikantnych opublikować dla zachęty... Cytat znaczy filmik będzie pierwsza klasa Jak go nie spie...... to tak ;) Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #71 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Jeszcze raz dziękuję za spotkanie i do zobaczenia latem Ja też obu Redaktorom dziękuję za uczestnictwo .... i do zobaczenia latem Cytat Chyba muszę resztę moich tych bardziej pikantnych opublikować dla zachęty... ooooojjjjjj - pogróżki ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #72 Napisano 11 lutego 2014 (edytowany) Cytat ooooojjjjjj - pogróżki ... nie - mobilizacjaTo ja zrobię 5 sekund filmu (najciekawsze momenty) ;) ha ha ha Edytowano 11 lutego 2014 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #73 Napisano 11 lutego 2014 Tą fotkę : proszszszzzzz mi na nagrobku umieścić z napisem "Zaimprezowała się na amen" P.S. Dobra robota, świetna fotka i super wygląda w wersji czarno-białej , lepiej niż w kolorowej . Dziękuję twórcy zdjęcia jak i osobie "ulepszającej" . Link do komentarza
retrofood Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #74 Napisano 11 lutego 2014 Bardzo ładne. Bardzo! Cytat Tą fotkę :[attachment=18378:brenna2014_17.jpg]proszszszzzzz mi na nagrobku umieścić z napisem "Zaimprezowała się na amen" P.S. Dobra robota, świetna fotka i super wygląda w wersji czarno-białej , lepiej niż w kolorowej . Dziękuję twórcy zdjęcia jak i osobie "ulepszającej" . Zginęła, przebita kijem bilardowym... Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #75 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Bardzo ładne. Bardzo!Zginęła, przebita kijem bilardowym... śśśśśsssssie popłakałam Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #76 Napisano 11 lutego 2014 Redakcji oraz Ivanowi wielkie dzięki Super Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #77 Napisano 11 lutego 2014 Swoją drogą ... pytanie mam- kto taki leń , że nie chce się więcej fotek umieszczać? Ivan czy Marcin ? Link do komentarza
Gość stach Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #78 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Zginęła, przebita kijem bilardowym... Ale nie musiał to być osikowy chyba, co? Oglądam i zazdraszczam Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #79 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Ale nie musiał to być osikowy chyba, co? dla pewności by się jednak zdało Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #80 Napisano 11 lutego 2014 (edytowany) Cytat [attachment=18370:brenna2014_07.jpg] normalnie jak obory po wieczornym udoju! Cooli zapisz się do PSL i dla elektoratu na plakat to zdjęcie - wygrywasz w cuglach każde wybory !!! Edytowano 11 lutego 2014 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #81 Napisano 11 lutego 2014 Cytat normalnie jak obory po wieczornym udoju! Cooli zapisz się do PSL i dla elektoratu na plakat to zdjęcie - wygrywasz w cuglach każde wybory !!! jeeeezzzzzuuuu ... weźcie już , makijaż mi dokumentnie spłynął Link do komentarza
Baru Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #82 Napisano 11 lutego 2014 Cytat normalnie jak obory po wieczornym udoju! Cooli zapisz się do PSL i dla elektoratu na plakat to zdjęcie - wygrywasz w cuglach każde wybory !!! Ojjjjj Prezes!!Ty najnorrrrmalniej w świecie zawistny jesteś!!!!! Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #83 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Ojjjjj Prezes!!Ty najnorrrrmalniej w świecie zawistny jesteś!!!!! nieprawdawiem co widzę i wiem co piszęTy na przykład machałaś - jakbyś patelnią w kuchni naleśniki podrzucała! [attachment=18374:brenna2014_14.jpg] Link do komentarza
Baru Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #84 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Ty na przykład machałaś - jakbyś patelnią w kuchni naleśniki podrzucała! Czasem i patelnią pomachać należy Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #85 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Czasem i patelnią pomachać należy dobra patelnia nie jest zła Link do komentarza
Baru Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #86 Napisano 11 lutego 2014 Ooooooo widziiisz...Z ust mię to wyjęłaś Link do komentarza
r-32 Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #87 Napisano 11 lutego 2014 (edytowany) Cytat Ooooooo widziiisz...Z ust mię to wyjęłaś Edytowano 11 lutego 2014 przez r-32 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
PeZet Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #88 Napisano 11 lutego 2014 R-32, Cenzura, jak wirus, szaleje. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #89 Napisano 11 lutego 2014 Cytat R-32, Cenzura, jak wirus, szaleje. W pewnych warunkach wirusy giną Link do komentarza
PeZet Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #90 Napisano 11 lutego 2014 O, tak, a zażywanie zielonkawego napoju limonkowego z pewnością daje wsparcie w tej zażartej walce. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #91 Napisano 11 lutego 2014 Cytat O, tak, a zażywanie zielonkawego napoju limonkowego z pewnością daje wsparcie w tej zażartej walce. W takim razie pójdę zażyć, bo profilaktyka jest najlepszą ochroną Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #92 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Ooooooo widziiisz...Z ust mię to wyjęłaś noż kurde ... co mi wszyscy dziś z tymi ustami Link do komentarza
cieszynianka Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #93 Napisano 11 lutego 2014 Cytat noż kurde ... co mi wszyscy dziś z tymi ustami Kak to, co?Usta milczą, dusza śpiewa czy jakoś tak Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #94 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Kak to, co?Usta milczą, dusza śpiewa czy jakoś tak Link do komentarza
cieszynianka Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #95 Napisano 11 lutego 2014 Miało być "jak" Samo mówienie (znaczy pisanie) o spożyciu napojów procentowych wywołuje we mnie (jak widać) efekt taki, jak po ich spożyciu Link do komentarza
jeea Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #96 Napisano 11 lutego 2014 Cytat to zaglądaj i pisz, Marku .... mnie Ciebie na forum brakuje ... innym na pewno też Dobra...ide sie przywitac Link do komentarza
cieszynianka Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #97 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Dobra...ide sie przywitac No, to chodź Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2014 Autor Udostępnij #98 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Dobra...ide sie przywitac nnnno , i to mnie się podoba ja też cześciej będę zaglądać .... zaniedbałam się ostatnimi czasy na forum ... skandal Link do komentarza
Baru Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #99 Napisano 11 lutego 2014 Cytat Dobra...ide sie przywitac Siema, Królik! Link do komentarza
cieszynianka Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij #100 Napisano 11 lutego 2014 Hmmm, przykicał się przywitać i ................................. tyle go widzieli Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się