-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez michal3345 · Napisano
Cześć wszystkim, Szukam sprawdzonej firmy do wywozu gruzu w Toruniu. Robię generalny remont domu i już widzę, że ilość odpadów zaczyna mnie przerastać. Chciałbym znaleźć kogoś solidnego, kto przyjedzie na czas, a cena nie będzie z kosmosu. Przeglądałem różne opcje i trafiłem na firmę Skrec.pl – ktoś z Was korzystał z ich usług? Widzę, że oferują wywóz gruzu Toruń, ale zanim zadzwonię, chciałbym się upewnić, czy faktycznie są godni polecenia. Jak wygląda u nich terminowość i ceny? Będę wdzięczny za wszelkie opinie i sugestie. Dzięki! 😊 -
@retrofood ooo nitonakrętki. No tak. To brzmi bardzo dobrze. Zobaczymy co z tych moich kombinacji wyjdzie.
-
Plafon panel led. https://allegro.pl/kategoria/lampy-polplafony-i-plafony-259812?string=PANEL plafon sufitowy LED NATYNKOWY&ksztalt=okrągły&order=p
-
Nie nity. Nitonakrętki. Słyszałeś o czymś takim? Wiercisz otwór i wstawiasz w niego nitonakrętkę, do której później wkręcasz śrubę. Ja mam bramę wjazdową, wiszącą na nitonakrętkach wstawionych w kwadratową rurkę, znaczy słupek. Tylko do tego trzeba kupić nitownicę do nitonakrętek, inaczej nie osadzisz nitonakrętki właściwie. Przyda się w domu na pewno. To jest bardzo dobra sprawa. Tylko pamiętaj! Nitonakrętkę należy bezwzględnie nakręcać całą na trzpień!!! Cały gwint nakręcić! Szwagier se nakręcił połowę i zerwał gwint trzpienia. I do wyrzucenia.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Te płyty "goowniane" są przymocowane nitami zrywalnymi do jakiejś konstrukcji metalowej... U sąsiada balkonowego jest druga taka płyta, czy widać jakieś metalowe profile? Czy to już jest koniec konstrukcji bariery balkonowej?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się