Jak samemu dobrać kolory ścian
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Zgodnie z sugestią. Wycięte i spalone. Nowe odnogi zdrowe, niezagrożone. Pozdrawiam
-
Ja praktyki nie miałem, a na długości 3.5m miałem tylko 2mm różnicy na mega krzywych ścianach do 3cm różnicy. A słyszę, że "budowlańcy" potrafią mieć na dwóch metrach 2cm odchyłki. Także dla chcącego nic trudnego. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Bo Polakom (i nie tylko) przypominanie o tym pół roku wcześniej nie ma żadnego sensu. Wtedy jest "mam jeszcze czas". Przykład - zeznania podatkowe PIT. Dlaczego ostatniego dnia trzeba wydłużać godziny pracy Urzędów Skarbowych?
-
Przez podczytywacz · Napisano
To są nasze, prywatne rozważania, które niekoniecznie muszą interesować innych userów... Będzie problemowe, do czasu pierwszych "doświadczeń"... @panda100 - w jaki sposób sprawdziłeś, czy na pionie kanalizacyjnym masz możliwość podłączenia grawitacyjnego rurki od odpływu liniowego, bez inspekcji pionu, czyli zaglądania - rozkuwania ścianki szachtu? Czy też polegasz na planach, czy oświadczeniach dewelopera? -
Sęk w tym, że nie zawsze ta bezproblemowość jest możliwa. Nie każdy mieszka sam albo we dwoje. Czyli możliwe, że będzie problemowe. A prawo Murphy'ego działa. Ty naprawdę uważasz, ze takich odczuć nie znam? A kąpałeś się kiedyś w przerębli? Zapewniam, ze da się przeżyć. I najczęściej bezproblemowo. Z sauny o temperaturze plus 95 stopni Celsjusza też wybiegałem, żeby zanurkować w zaspie śniegu. Na golasa, żeby nie było. Więc śnieg topił się od mojego ciała.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się