daggulka Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #1 Napisano 22 kwietnia 2013 Więc tak. Osoby , które zadeklarowały nocleg przy zgłaszaniu akcesu muszą wiedzieć, iż: - nocleg za 1 osobę za 1 dobę (ze śniadankiem) to 40zł - jeśli ktoś deklarował dwa noclegi płaci 80zł od osoby,- pieniążki płatne są w momencie przyjazdu - od razu , bezpośrednio do rąk Pani Tereski Osińskiej (właścicielki pensjonatu),- deklarować nocleg u Pani Teresy każdy musi osobiście dzwoniąc do Niej pod numer telefonu: 227299060 , czyli tak jak było ostatnio - dzwonimy mówiąc iż :"jestem uczestnikiem imprezy organizowanej 7-9 czerwca przez Budujemy Dom , i chciałbym zarezerwować nocleg dla .... osób dorosłych i ewentualnie .... dzieci , czyli w sumie .... łóżek na .... nocy" . I teraz tak: ilość noclegów jest niestety ograniczona - około 30 , czyli tak jak zwykle - zawsze wystarczało. Natomiast może się niestety zdarzyć tak, że zabraknie - wtedy kochani materacyk w pokoju można rozłożyć i przekimać się te 3 godzinki (bo zwykle nikt nie śpi w Ruścu dłużej ). Chyba że ktoś życzy sobie jednak warunki bardzo komfortowe, to wtedy jeśli zadzwonicie i Pani Tereska powie "miejsc brak" - trzeba poszukać sobie noclegu w pobliżu , miejsce imprezki to Rusiec , ul. Osiedlowa 48. Link do komentarza
Rom-Kon Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #2 Napisano 22 kwietnia 2013 (edytowany) Dysponuję namiarami na noclegi w Nadarzynie czyli rzut beretem od Ruśca - praktycznie pieszo można dojść. Jedno miejsce trochę leci PRL-em, jest łazienka z prysznicem, dostęp do kuchni, internet 6Mb/s i bardzo mili gospodarze - około 20-25zł za wyrko na dobę (5-7szt). Drugie miejsce w lepszym standardzie ale droższe (teraz nie wiem ile) - jak dobrze pamiętam to około 16sz. Oczywiście jeśli będą wolne.W Nadarzynie jest jeszcze hotel George ale nie wiem jaki standard i za ile...Ul Osiedlowa... znana mi... doskonale znana... w sklepie - tym blaszaku sporo kasy zostawiliśmy... drogo że aż w oczy szczypie! Proponuję "zaopatrzenie" zrobić w Nadarzynie Edytowano 22 kwietnia 2013 przez Rom-Kon (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 22 kwietnia 2013 Autor Udostępnij #3 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat Dysponuję namiarami na noclegi w Nadarzynie czyli rzut beretem od Ruśca - praktycznie pieszo można dojść. Jedno miejsce trochę leci PRL-em, jest łazienka z prysznicem, dostęp do kuchni, internet 6Mb/s i bardzo mili gospodarze - około 20-25zł za wyrko na dobę (5-7szt). Drugie miejsce w lepszym standardzie ale droższe (teraz nie wiem ile) - jak dobrze pamiętam to około 16sz. Oczywiście jeśli będą wolne.W Nadarzynie jest jeszcze hotel George ale nie wiem jaki standard i za ile... Bardzo przydatne informacje Myślę, że wystarczy miejsc u Pani Teresy , ale jeśli ktoś dzwoniąc do Niej otrzyma informację że miejsc już nie ma - może zgłosić się (na priv na przykład) do Rom-Kon , który da namiar na inny nocleg . Dzięki , Romek - może się przydać Link do komentarza
bajbaga Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #4 Napisano 22 kwietnia 2013 Doprecyzuję miejsc jest około 27, bo jeden pokój (tradycyjnie) jest zarezerwowany Link do komentarza
elutek Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #5 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat rzut beretem od Ruśca - praktycznie pieszo można dojść. są chwile, że "praktycznie" zmienia się w "teoretycznie"... Link do komentarza
bajbaga Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #6 Napisano 22 kwietnia 2013 Przeca u Pani Teresy konie są - to można bryczką, albo na "worek" Ps. Już nie wspominając, że w sali kominkowej puno miejsca jest. Link do komentarza
elutek Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #7 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat Przeca u Pani Teresy konie są którym można zaufać... teoretycznie... a kwestia kto z kim w pokoju? może tym razem losowanie? Link do komentarza
bobiczek Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #8 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat a kwestia kto z kim w pokoju? może tym razem losowanie? konie biorą udział w losowaniu? Link do komentarza
elutek Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #9 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat konie biorą udział w losowaniu? a Prezesa na liście nie widać... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #10 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat Doprecyzuję miejsc jest około 27, bo jeden pokój (tradycyjnie) jest zarezerwowany odejmij, odejmij.... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #11 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat Więc tak. Osoby , które zadeklarowały nocleg przy zgłaszaniu akcesu muszą wiedzieć, iż: - nocleg za 1 osobę za 1 dobę (ze śniadankiem) to 40zł - jeśli ktoś deklarował dwa noclegi płaci 80zł od osoby,- pieniążki płatne są w momencie przyjazdu - od razu , bezpośrednio do rąk Pani Tereski Osińskiej (właścicielki pensjonatu),- deklarować nocleg u Pani Teresy każdy musi osobiście dzwoniąc do Niej pod numer telefonu: 227299060 , czyli tak jak było ostatnio - dzwonimy mówiąc iż :"jestem uczestnikiem imprezy organizowanej 7-9 czerwca przez Budujemy Dom , i chciałbym zarezerwować nocleg dla .... osób dorosłych i ewentualnie .... dzieci , czyli w sumie .... łóżek na .... nocy" . I teraz tak: ilość noclegów jest niestety ograniczona - około 30 , czyli tak jak zwykle - zawsze wystarczało. Natomiast może się niestety zdarzyć tak, że zabraknie - wtedy kochani materacyk w pokoju można rozłożyć i przekimać się te 3 godzinki (bo zwykle nikt nie śpi w Ruścu dłużej ). Chyba że ktoś życzy sobie jednak warunki bardzo komfortowe, to wtedy jeśli zadzwonicie i Pani Tereska powie "miejsc brak" - trzeba poszukać sobie noclegu w pobliżu , miejsce imprezki to Rusiec , ul. Osiedlowa 48. Na ulicy ociedlowej są jeszcze noclegi jakieś nowe wieć sie moge dowiedzieć ale to dopiero w sobotę Link do komentarza
Gość gawel Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #12 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat Dysponuję namiarami na noclegi w Nadarzynie czyli rzut beretem od Ruśca - praktycznie pieszo można dojść. Jedno miejsce trochę leci PRL-em, jest łazienka z prysznicem, dostęp do kuchni, internet 6Mb/s i bardzo mili gospodarze - około 20-25zł za wyrko na dobę (5-7szt). Drugie miejsce w lepszym standardzie ale droższe (teraz nie wiem ile) - jak dobrze pamiętam to około 16sz. Oczywiście jeśli będą wolne.W Nadarzynie jest jeszcze hotel George ale nie wiem jaki standard i za ile...Ul Osiedlowa... znana mi... doskonale znana... w sklepie - tym blaszaku sporo kasy zostawiliśmy... drogo że aż w oczy szczypie! Proponuję "zaopatrzenie" zrobić w Nadarzynie Nie przesadzałbym, a poza tym u Pani Zosi bedzie czynne z okazji naszego zlotu 24 hours i można płacić kartą Link do komentarza
retrofood Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #13 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat Więc tak. Osoby , które zadeklarowały nocleg przy zgłaszaniu akcesu muszą wiedzieć, iż: Kurna, Daga, czas by było to zmienić! Ja o tej złotówce do dzisiaj pamiętam, co to na dożynkach, byli pożyczyli...Zarezerwuj mi mięsce (dwa sąsiednie), bo nie mam czasu w dzień dzwonić! Ja nie tylko pracuję, ale zap...dalam. Link do komentarza
daggulka Napisano 22 kwietnia 2013 Autor Udostępnij #14 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat Na ulicy ociedlowej są jeszcze noclegi jakieś nowe wieć sie moge dowiedzieć ale to dopiero w sobotę Oooo , super . To się dowiedz i zamieść - jak kto zechce to skorzysta Cytat Kurna, Daga, czas by było to zmienić! Ja o tej złotówce do dzisiaj pamiętam, co to na dożynkach, byli pożyczyli...Zarezerwuj mi mięsce (dwa sąsiednie), bo nie mam czasu w dzień dzwonić! Ja nie tylko pracuję, ale zap...dalam. a ty myślisz , że ja co .... leżę i pachnę? dobra, dobra ... jutro wykręcę ... mam nadzieję, że nie zapomnę w natłoku ... Link do komentarza
bobiczek Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #15 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat a Prezesa na liście nie widać... jeszcze listy nie zamykają chyba......... Link do komentarza
daggulka Napisano 22 kwietnia 2013 Autor Udostępnij #16 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat jeszcze listy nie zamykają chyba......... jak jeszcze poczekasz to materac z sobą zabierz ... może Cie jakie litościwe chopaki przygarną do pokoju Link do komentarza
coolibeer Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #17 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat konie biorą udział w losowaniu? Ty okoniach (rybach) nie pierdziul tylko zapisuj się na listę bo ja noclegi już u P. Osińskiej mam klepnięte Link do komentarza
bobiczek Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #18 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat jak jeszcze poczekasz to materac z sobą zabierz ... może Cie jakie litościwe chłopaki przygarną do pokoju Matko Boska Broń! Od wszelakich złych przygód i przygarniania przez chłopaka!Broń!!!!!!!!!! Cytat Ty okoniach (rybach) nie pierdziul tylko zapisuj się na listę bo ja noclegi już u P. Osińskiej mam klepnięte między tapczanami - miejsca ile jest....Pisz. Link do komentarza
daggulka Napisano 22 kwietnia 2013 Autor Udostępnij #19 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat Matko Boska Broń! Od wszelakich złych przygód i przygarniania przez chłopaka!Broń!!!!!!!!!! no dobra - to dziewczynki Cię przygarną, ale jak to Twoja przeczyta to będzie Twój ostatni zlot - więc się zdecyduj Link do komentarza
bobiczek Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #20 Napisano 22 kwietnia 2013 (edytowany) Cytat no dobra - to dziewczynki Cię przygarną, ale jak to Twoja przeczyta to będzie Twój ostatni zlot - więc się zdecyduj jasnemnie to już dzisiaj tylko ta Pani Jadzia ze StatOil przygarniać jeszcze chce Edytowano 22 kwietnia 2013 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #21 Napisano 22 kwietnia 2013 Prezes zapytaj P. Osińskiej bo ja nie wiem jakie pokoiki są. Ale możesz spać z Wojtkiem w turystycznym Link do komentarza
bobiczek Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #22 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat Prezes zapytaj P. Osińskiej bo ja nie wiem jakie pokoiki są. Ale możesz spać z Wojtkiem w turystycznym piosenkę mu turystyczną będę musiał śpiewaćdobrze się zastanów nad propozycją Link do komentarza
elutek Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #23 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat Prezes zapytaj P. Osińskiej bo ja nie wiem jakie pokoiki są. Ale możesz spać z Wojtkiem w turystycznym łóżeczku turystycznym? a co z pokojem Wielkich Chrapiących? któregoś roku był bardzo trendy... Link do komentarza
bobiczek Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij #24 Napisano 22 kwietnia 2013 Cytat łóżeczku turystycznym? a co z pokojem Wielkich Chrapiących? któregoś roku był bardzo trendy... Tinka i Retro spytajOsińska do dzisiaj sie zastanawia pewnie - komu odmówić pobytu Link do komentarza
daggulka Napisano 23 kwietnia 2013 Autor Udostępnij #25 Napisano 23 kwietnia 2013 Cytat Kurna, Daga, czas by było to zmienić! Ja o tej złotówce do dzisiaj pamiętam, co to na dożynkach, byli pożyczyli...Zarezerwuj mi mięsce (dwa sąsiednie), bo nie mam czasu w dzień dzwonić! Ja nie tylko pracuję, ale zap...dalam. załatwione , dwa miejsca zarezerwowane Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się