Skocz do zawartości

Jeśka - 21-23 września 2012 , LISTA OBECNOŚCI

daggulka

Recommended Posts

Zapraszam do zapisów i obecności wszystkich forumowiczów którzy mają ochotę się spotkać icon_biggrin.gif .

Czas na zapisy do 12 września icon_smile.gif
1. daggulka - wpłaciła 195zł
2. acia - wpłaciła 195zł
3. mąż aci - wpłacił 195zł

4. adam_mk - wpłacił 195zł
5. piczman- bez noclegu - wpłacił 95zł
6. piczmanka - bez noclegu - wpłaciła 95zł

7. SRX - wpłaciła 195zł
8. ślubny SRX - wpłacił 195zł

9. retro - wpłacił 195zł
10. Barbossa - wpłacił 195zł
11. Trzylwy - wpłacił 195zł
12. Trzylwowa - wpłaciła 195zł

13. bajbaga - wpłacił 195zł i jeszcze więcej icon_wink.gif
14. Bara - wpłaciła 195zł
15. jeea -wpłacił 195zł
16. cieszynianka - wpłacił 195zł
17. Petrus es - wpłaciła 195zł

18. elutek - wpłaciła 195zł
19. Moose - wpłaciła 195zł
20. Xawieer- wpłacił 195zł
21. gawel - wpłacił 195zł Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)
  • 2 tygodnie temu...
Cytat

W dniu tak uroczystym zamiast podawania ręki będę oczekiwał pogłaskania po łysince!
Urodziny zapowiadają mi się fajne!!!
(nie pamiętam które to, bo nie liczę...)
icon_lol.gif

Adam M.

oooo, Adaś ... to świętować będziem icon_biggrin.gif

Cytat

wezmę wosk i strzelę Ci na niej politurkę, coby głaskanie milsze było

weźże go nie strasz bo sie rozmyśli ... icon_lol.gif

Cytat

1. daggulka
2. acia
3. mąż aci
4. Ciril + mały
5. ślubny ciril
6. adam_mk
7. piczman
8. piczmanka
9. SRX
10. ślubny SRX
11. retro
12. Barbossa
13. 3L
14. i ta jego

I dodam, że jak dla mnie to nie w tłumach rzecz a pozytywnym nastawieniu.

cieszę sie jakniewiemco , że będziecie icon_biggrin.gif
Termin wybrany, miejsce wybrane , micha wybrana .... pozostaje zapisywać się na listę .... icon_biggrin.gif

Przypomnę miejsce : Ulanów (Ośrodek Tanew) , data 21-23 września, koszt :
pokój za dobę od osoby ze śniadaniem 50zł - czyli pobyt od piątku do niedzieli to 100zł od osoby
catering sobotni 80zł
opłata za salę 300zł do podziału między uczestników
ZAPRASZAM DO ZAPISÓW !!!

Jeśli ktoś ma jakieś pytania - proszę pytać , jednakże wyjeżdżam na urlop i uchwytna będę po 12 sierpnia , odpowiem po powrocie icon_smile.gif
powiem tak... talent do wybierania dat i rękę do znajdowania takich trudniejszych macie mocną! Najpierwej dzień dziecka, teraz urodziny mojej starszej... daleko nie jest 15o km można trzasnąć, ale nie wiem co ze mną będzie bo jak tu eks zjedzie z zagranic w celu urodzin to jak matka pojedzie na bibę... ehh to nie wiem czy to przejdzie... Potrzebuję czasu na stosunkowanie się do tej daty teraz bo i młoda przecież jakąś imprezę urodzinową będzie chciała robić... ehh :(
No to ja aplikuję do tej butelki.
Na retrowym obrazku uwidoczniona jest ...hmmm ... no teges .. Retro jest prosiak i świntuch ..... to jest yyyy .... sperma (względnie plemnik, bo nie mam do końca pewności jak to przetłumaczyć) muszki chyba owocówki. icon_mrgreen.gif

P.S.
Mogę byś śmiało zdyskwalifikowany bo nie wiedziałem tylko wygooglałem.

P.S.S.
Jako ciekawostkę należałoby dodać, że fotografię uczyniła oczywiście kobieta.
O TU, tak troszkę na dole. Edytowano przez Trzylwy (zobacz historię edycji)
Cytat

No to ja aplikuję do tej butelki.
Na retrowym obrazku uwidoczniona jest ...hmmm ... no teges .. Retro jest prosiak i świntuch ..... to jest yyyy .... sperma (względnie plemnik, bo nie mam do końca pewności jak to przetłumaczyć) muszki chyba owocówki. icon_mrgreen.gif

P.S.
Mogę byś śmiało zdyskwalifikowany bo nie wiedziałem tylko wygooglałem.

P.S.S.
Jako ciekawostkę należałoby dodać, że fotografię uczyniła oczywiście kobieta.
O TU, tak troszkę na dole.

bingo!
  • 2 tygodnie temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Temat ogarnięty. Plecki na szerokości 80 cm co były łączone puściły. Plus dodatkowa nóżka na środku komody była za nisko podług boków. Plecki wzmocnione nóżka podłożona i mam 1 mam różnicy. Da się żyć.  Dziękuję i pozdrawiam.
    • Dzięki za wskazówki, zacznę od pleców i dam znać jak poszło. 
    • Cześć,  chyba znajduję się w sytuacji beznadziejnej. Od paru lat staram się uzyskać od naszej gminy informacje o możliwości jakie mam na działce rolnej rodziców, którzy chcą część tej działki wydzielić i przepisać mi, abym mógł się na niej wybudować. Mam nadzieję, że ktoś z was będzie w stanie mi pomóc.   Rodzice posiadają działkę rolną o powierzchni 0,8ha (tylko tato jest rolnikiem), działkę rolną dostała mama w spadku po babci. Rodzice tę działkę dzierżawią komuś innemu, sami jej nie uprawiają. Na tej powierzchni działki są trzy klasy ziemi, klasa RII, klasa RIIIa i RIIIb. Chcieliby wydzielić z tego około 16 arów i przepisać je na mnie (nie jestem rolnikiem) abym wraz z rodziną mógł się tam wybudować. Niestety akurat na granicy naszej działki kończy się przeznaczenie terenów pod zabudowy na planie zagospodarowania przestrzennego gminy (co ciekawe działka pod naszą ma klasę II i jest w pełni przewidziana pod zabudowę...).  Staraliśmy się już w gminie o to aby uwzględnić naszą działkę podczas aktualnego planowania jako działkę przeznaczoną pod zabudowę. Niestety, spotkaliśmy się z odmową, która była argumentowana tym, że gmina już prawie osiągnęła 100% limitu jaki mogła wykorzystać na przeznaczenie terenów pod zabudowy (nie wiem czy nas zbyli, czy rzeczywiście jest coś takiego, ale nadal zbierają wnioski od ludzi).   Próbowaliśmy dowiedzieć się co w takim wypadku mamy zrobić aby móc się tam wybudować. W gminie dostaliśmy informację o wystąpieniu o WZ, ale powiedziano nam też, że wysoka klasa ziemi to pewna odmowa. Czytałem też o nowelizacji ustawy z 2023 roku, która praktycznie to uniemożliwia. Ręce opadły. Niestety na innych działkach rolnych rodziców nie ma jak się budować bo są w szczerym polu, bez dostępu do wody, dojazdu i prądu. Jedynie ta działka jest położona przy zabudowaniach, drodze i dostępnie do sieci wody.   Czy mamy w ogóle jeszcze jakieś opcje, aby załatwić tę sprawę? Wiemy, że jest jeszcze coś takiego jak budowa zagrodowa, ale tutaj informacji o wymaganiach jest tyle, że sam już nie wiem które są prawdziwe, a które nie. Jeśli, zostaje nam tylko taka opcja, prosiłbym również o podpowiedź jak załatwić to w ten sposób i jakie wymagania musimy spełnić.   Jeżeli potrzeba, podeślę jaka to gmina i działka, proszę dać znać.   Wiem, że możemy kupić działkę budowlaną, ale niestety w naszych okolicach to koszty grubo powyżej 100 tyś zł i zanim to zrobimy, wolę się upewnić że wyczerpałem już wszystkie możliwości.   Przepraszam za troszkę narzekania, ale strasznie to irytujące, że człowiek nie może wybudować się na własnym kawałku ziemi, a przez urzędy traktowany jest jak jakiś trędowaty.   Pozdrawiam.
    • Z meblami jest tak, ze nie mogą być skoszone. I od tego trzeba regulację zaczynać. A jeśli podłoga krzywa, to trzeba najpierw pod nóżki coś podłożyć i komodę wypoziomować, a dopiero potem brać się za regulację zawiasów. I nie ma bata, musi się dać, jeśli mebel złożony prawidłowo.
    • Sprawdź najpierw przekątne, czy prawidłowo przybiłeś plecy mebelka. Kup poziomicę i wypoziomuj, wypionuj ją, wsadź coś pod nóżki, na których się opiera ta komoda.   Dopiero wtedy. Wtedy da się.
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...